Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

olsun cnm iyiyim sen nasılsınn:34:

ucuklarım kurudu geçmek üzereeee sordugun için sağol tatlımm:34:

sen neler yapıyorsun

bende iyiyim örgü yapıyorum iş güç yemek çamaşır ütü derken zaman geçiyor bide ateş ölçmeye başladım iki gündür inşallah sonucu hayırlı olur:6::6::6::6::6::6: bu arada uçuğunun geçmesine sevindim onun acısı çok olur bilirim.

aferim evladım bakıyorum boynuz kulağı geçmiş sana ödülünü takdim edim yılın gezentisi ödülü:65::46::46::46::46::60::60::60::60::60::60::60:

ödülümü aldım kabul ettim tatlım.:66::66::66::66::66::66::66: ara sıra komşularıda ziyaret etmek gerek dimi zelalım komşu hakkı denen bişi var kızlar sizide bizim topiğe bekleriz biz 30 lu yaşlar topiğindeniz.[/B][/I][/COLOR]:10::10::10::10::10::32::32::32::32::32::32:

Son düzenleme:
slm kızlar aranıza yeni katıldım :3::3:
bu ay çok umutluydum kendimi öyle hazırlamıştımki çünkü herşey farklı gibiydi metabolizmam bile farklıydı sanırım o psikolojiye girince vücut öyleymiş gibi çalışıyo ama olmadı bugün regl oldum
:85:
Allahım hepimizi meleklerimize kavuştursun inşallah en kısa zamanda...

bende aynı bu ay çok umutluydum benimde dün olmam gerekti hala olmadım ama san ki olcakmışım gibi böle bu huzursuzluk stres var yaaaaa üfff ben anlıyorum oluccam galiba insan böle kendini empoze edince hamileliğe sonra üzülüooo fazla adapte etmiyeyim diyorum kendimi ama heycanlanmadanda oomuyo en sonunda psikolojim bozulcak diye korkuyorum bende her ay aynı stres allah hepimizin yardımcısı olsuuunnnnnn

:nazar: merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım ay çok heycanlıyım ve bir yandan da çooooooooook korkuyorum yarın regl günüm bakalım gelecek mii gelmicek miii heycanla bekliyorum dua edin kızlar bana ama bir fark var regl ağrılarım yok pisikolojik olmasından da korkuyorum 2 gün sonrada kantesti yaptıracam bakalım kesin sonuç o zaman çıkar tabi o güne kadar hastalanmazsam :61:

allah gönlüne göre versnnn cnm inşallahh hamilesindirrrC darısı benm ve burdaki tüm bebek bekleyen arkidişlerin başınaaaaa

bu ara hatunlar bakın ESRA EROL BİLE HAMİLEE :))):1::1::1:
ebrar pelin ve uğurboncuğu halk oyunları konusundaki yorumlarınızziçin tahakkss hepsi havayı dfağıtmak içindii:66::66::66::66: her hafta cnımızz çıkıyoooo oynmaktn ama kilo almıyorum bu sayede spor oluyo banaaa tavsiye ederiimm bizim kursta 50 yaşında bile hatunlar var yane hiç bişi için geç değillllll

kızlar ben yenı katıldım aranıza ..yazdıklarınız ınsana bır umut vede rahatlatıcı nefes oluyor ınanın ki..yazılanları okuyunca rahatlıyor ınsan..ben de 4 aydır denıyorum hamılelıgı bu ay umutluyum ..sol kasıgımda batmalar var akıntım var,bırde iştahım belırgın sekılde acık ..acaba bunlar bır belırtımı? cevap yazarsanız sevınırım ..allah herkesın önkune öre versın inş..

bende iyiyim örgü yapıyorum iş güç yemek çamaşır ütü derken zaman geçiyor bide ateş ölçmeye başladım iki gündür inşallah sonucu hayırlı olur:6::6::6::6::6::6: bu arada uçuğunun geçmesine sevindim onun acısı çok olur bilirim.

kolay gelsin cnm ne örüyonnnnnnn:6::6:

ödülümü aldım kabul ettim tatlım.:66::66::66::66::66::66::66: ara sıra komşularıda ziyaret etmek gerek dimi zelalım komşu hakkı denen bişi var kızlar sizide bizim topiğe bekleriz biz 30 lu yaşlar topiğindeniz.[/B][/I][/COLOR]:10::10::10::10::10::32::32::32::32::32::32:

kızlar ben yenı katıldım aranıza ..yazdıklarınız ınsana bır umut vede rahatlatıcı nefes oluyor ınanın ki..yazılanları okuyunca rahatlıyor ınsan..ben de 4 aydır denıyorum hamılelıgı bu ay umutluyum ..sol kasıgımda batmalar var akıntım var,bırde iştahım belırgın sekılde acık ..acaba bunlar bır belırtımı? cevap yazarsanız sevınırım ..allah herkesın önkune öre versın inş..

h.g canım daha yenisin cnm olur inşallah

daha acemi yakında kurt olur a sen donlarınımı sallıyon dur bende saranın tütyenlerini sallım:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::60::60::60::60::60:

aaaaaaa kız zelal ne ayıp :99::99::99::99::99::99: onlar ne ara senin aline geçti ver onları bana bakıyım

atkı örüyorum elixircim insanın kafası dağılıyo örgü yaparken inan bana:6::6::6::6::6::6::6:

hoşgeldin yavruu adet günün geçtimi yada ne kadar var hesapladınmı ?????

bısey sorucam bılgısı olan varsa lütfen cevaplasın..gebelık testleri en erken ne zman yapılısa dogru cevap verır..

Back
X