Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

elixsir aleyna84 pelin67 ebrar_53+ DerinSu
merhaba arkadaşlar nasılsınız:71:
hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın
hoşbuldum pelincim ben de iyyim

korunmayı bırakıyomuşsun hadi hayırlı olsun

bu arada ben de unutulmaza bakıyorum cok tatlı bu kız ya yagmur.......

amin canım cok sagol rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin...evet aleynacım yagmura bende bayılıyorum hatta kızım olursa hayırlısıyla isminide yagmur koymayı düşünüyrum...

tmm cnm gece eklerım ınsallah son verdıgın tarıh olur:70:
bende nasıl olum cnm endıselıyım sabahın olmasını beklıyorum:50:
canım benim endişelenme inşallah yarın çok başarılı geçicek ameliyat sağlıkla evinize döneceksiniz sonrada gelsin sıpacık :21:
ebrar , canim daha iyiyim sükürler olsun unutulacak bir aci degil ama gün gectikce köreliyor acim :50:biliyorum,dualarin icin cok cok tesekkür ederim canim allah razi olsun ....sen nasilsin?
seydam acı hiç dinmiyo sadece biraz hafifliyo kabuk bağlıyo
allahım birdaha yaşatmasın çok zor duadan başka yapabilceğimiz bişeyde yok
nedemek canım bende teşekkür ederim elimden sadece dua geliyo .
bende iyiyim şükür bildiğin gibi değişiklik yok öpüyorum seni bitanem
evet canim az önce ugurladik kayninvalidemleri:66::66::66::66::64::64::64::64::74::74::74::74::92::92::92::92::87::87::87::87::62::62::62:niiii kadan kötu bir gelinem demiiiii:1::1:kaynanam gitti diyee oyun oynuyom:1::1::1::1:
canım gözünaydın aslında kötü olmaktan değil oda hakedecek şeyler yapmasın seni incitmese niye arkasından göbek atasın
kızlar yaa.az önce histeroskopi fiyatlarını inceliyim dedim neye ugradıgımı şaşırdım...sigorta olsa bile 1.000-3.000 arası fiyat veriyolarmış ay bu ne yaa...tüp yaptırsam daha iyi...zaten karar almıştım eşim askere gidip gelmeden klomendir başka bişeydir kullanmıcaktım tedavi olmayacaktım..sadece histeroskopiyle perde varmı yokmu onu ögrenirim diyodum o da yattı:31:çok pahalı yaptıramam şuanda..amannn boşverdim iyice yaa.varsa var napim..eşim hayırlısıyla gitsin gelsin de o zaman ne gerekirse bakarız...şimdilik arada kontrole giderim kist falan olmasın diye o kadar...
derinim evet bugün arkadaştaydım cano aslında arkadaştan öte kardeş beraber büyüdük onlar 5 kardeş bizde 3 sekiz kardeş gibiyiz çocukları bana hala der teyze der hepsini çok seviyorum .kafam dağıldı yiğenlerimle vakit geçirdim onların hala demesi filan öyle mutlu ediyoki beni .allahım ömür boyu ayırmasın bizi .
sen nasılsın canom?demek fiyatlar baya uçuk neyse sağlık olsun azcık ara ver bakalım gündoğmadan neler doğar canom
canımm ne güzell hepsi temiz çıkmışşş sevindimm .... tabisiiii yenidenn habilee olacaksınnn :)

H. GELDİN CANIMM olsunn nasipp canım herşeyy bende çok ümitliydim ama hayırlısııı üzülmeee

umarımm hastalanmasıınnn nazarım tümm kalbimlee hepinize tek tekk dua ediyorumm inannn :)

pelinimm korunma istersen umarım adet olursun o lekeler onun işaredirde bu ay çalışmalarr başlarrr :)))

kardenenimm hadii inşallahhh ama adett tam gününde de gelmeye bilirr enn mantıklısı kan testi yaptırmann canımm kayramın dediği gibi....

h.g canımm kusura bakma geçmişii okuyodummm nasılsınn

ebrarımmm ablammm unuturmuyumm senii inann yazdımm sanıyorummm nasılsın ablammm annee rahatsızmış sanırım çok çok geçmiş olsunnn
olsun canım dedimya olabiliyo sorun değil ben iyiyim şükür sen nasılsın?
saol canım annem daha iyi
kardelosum bıtanem nasılsın
cicişim belimin agrısı bıraz dha gectı sabah berı maydonoz suyu ıcıyorum daha ıyıyım ama gectı sayılır sen nasılsın
deryam belli olmaz kuzum heran herşey olabilir ALLAHIM hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin
buarada bunu aldım dğeri uzun diye :1:demek bel ağrın hafifledi iyi bari canım dikkat et kendine
iyi akşamlar kızlar...kalamıcam fazla.... umarım herkes iyidir... boncuğum eşin yarın ameliyat olaaktı şimdiden ameliyatın hayırlara vesile olmasını bebene kavuşmanı sağlamasını diliyorum arkadaşım.....:71::54: şimdiden geçmiş olsun....
tuğçem nasılsın kuzum minişin nasıl
taşınma hazırlıkları başladımı keşke yakın olsakda yardım etseydik sana
özletme kendini bitanem öptümm
kizlar bugun esim sperm testi oldu,sonuclar yarin belli olacak:26::26::26::26:hayirlisi artik.

bu arada,kadin doktoru adetimin 5.gunu gelmemi istedi hormon testi icinmis sanirim.ama benim adetten hala bir haber yokk:26::26::26::26:

cok duzensiz adetimm:18:
hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah canım
canlarım hepinizi çok ama çok seviyorum bütün dualarım dileklerim sizlerle canlarım
allah hepimizin gönlüne göre hayırlısını nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
allahım seninde gönlüne göre versin tatlım
kızlar ben çıkıyorum,herkeze hayırlı geceler.
eboşum,görüşemedik,rastlaşamadık,özledim kuzu burda yazışmayı,buluşalım artık.:4::4::4:
evet cano görüşemedik ama konuştuk sadece delüüüüüüüüüüü diyorum sana :52::52:
ee beni duyan yokmuu:26::26::26::26::26:
ben varım selam canım nasılsın
h.g cnm ne bilim san kim görmezden geliniyorum:63:
kız niye görmezden gelinesin aşkol yani :53:
kızlar netten hem unutulmazı izliyorum hemde sizle yazışıyorum ama kımse yazmıyo neden acaba:27:

oo pelinim çok hızlısın maşallah hem dizi hem kk aferim sana
buarada selam canım

kızlar kaçgündür aleyna yok benmi göremedim nerde buhatun merak ettim ya

hoşbuldum canım

bende yiyim işte aynı herşey biraz heyecan var yarın dr gidiyoruz eşimin sonuçlarını alıcaz bide dr görüşücez bakalım ne diycek bize
anam ya bukadar olur valla seni merak etmiştim meğer sen topice girmişsin bile kalp kalbe karşıymış
demek büyük gün yarın hadi hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah kuzum
elixsir aleyna84 pelin67 ebrar_53+ DerinSu
merhaba arkadaşlar nasılsınız:71:

selam kardelenim şükür kavuşturana nasılsın canım

canım benim endişelenme inşallah yarın çok başarılı geçicek ameliyat sağlıkla evinize döneceksiniz sonrada gelsin sıpacık :21:

seydam acı hiç dinmiyo sadece biraz hafifliyo kabuk bağlıyo
allahım birdaha yaşatmasın çok zor duadan başka yapabilceğimiz bişeyde yok
nedemek canım bende teşekkür ederim elimden sadece dua geliyo .
bende iyiyim şükür bildiğin gibi değişiklik yok öpüyorum seni bitanem

canım gözünaydın aslında kötü olmaktan değil oda hakedecek şeyler yapmasın seni incitmese niye arkasından göbek atasın

derinim evet bugün arkadaştaydım cano aslında arkadaştan öte kardeş beraber büyüdük onlar 5 kardeş bizde 3 sekiz kardeş gibiyiz çocukları bana hala der teyze der hepsini çok seviyorum .kafam dağıldı yiğenlerimle vakit geçirdim onların hala demesi filan öyle mutlu ediyoki beni .allahım ömür boyu ayırmasın bizi .
sen nasılsın canom?demek fiyatlar baya uçuk neyse sağlık olsun azcık ara ver bakalım gündoğmadan neler doğar canom
canımm ne güzell hepsi temiz çıkmışşş sevindimm .... tabisiiii yenidenn habilee olacaksınnn :)

H. GELDİN CANIMM olsunn nasipp canım herşeyy bende çok ümitliydim ama hayırlısııı üzülmeee

umarımm hastalanmasıınnn nazarım tümm kalbimlee hepinize tek tekk dua ediyorumm inannn :)

olsun canım dedimya olabiliyo sorun değil ben iyiyim şükür sen nasılsın?
saol canım annem daha iyi

deryam belli olmaz kuzum heran herşey olabilir ALLAHIM hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin
buarada bunu aldım dğeri uzun diye :1:demek bel ağrın hafifledi iyi bari canım dikkat et kendine

tuğçem nasılsın kuzum minişin nasıl
taşınma hazırlıkları başladımı keşke yakın olsakda yardım etseydik sana
özletme kendini bitanem öptümm

hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah canım

allahım seninde gönlüne göre versin tatlım

evet cano görüşemedik ama konuştuk sadece delüüüüüüüüüüü diyorum sana :52::52:

ben varım selam canım nasılsın

kız niye görmezden gelinesin aşkol yani :53:

oo pelinim çok hızlısın maşallah hem dizi hem kk aferim sana
buarada selam canım

kızlar kaçgündür aleyna yok benmi göremedim nerde buhatun merak ettim ya

hoşgeldin bitanem nasılsın napıyım ebrarım kociş tv izletmiyo bana bende hem dizimi izliyom hem sizle yazışıyom böyle daha iyi oldu aslında sizlerdende ayrı kalmamış oluyorum...:9::9:aleyna şimdi geldi canım gecmişe bakarken görmemişsin ...

uğurboncugum özelede yazdım gerçi ama sanırım yarınmıs ameliyat hayırlısı olsun inş

dualarım seninle canım:38:

Back
X