Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben okudum ebrarım Allah kabul etsin.Elacım senide görünce hemen ekledim ben
beni biliyon kırk tane hayalle gidiyorum yarınanam ya bukadar olur valla seni merak etmiştim meğer sen topice girmişsin bile kalp kalbe karşıymış
demek büyük gün yarın hadi hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah kuzum
selam kardelenim şükür kavuşturana nasılsın canım
evet kız Cok tatlı maşallahevet aleynacım gercekten cok uzattılar ama kız cok tatlı bende onun icin izliyorum hatta bebeklik halide cok tatlıydı...
güle güle canımkızlar kocişim çağırıyo hepinize hayırlı geceler sizi seviyorum
uğurboncugum inş yarın güzel haberlerini bekliyoruz allahın izniyle![]()
gecmiş olsun ablacanım önce annem hastaydı şimdide kociş hasta onlar iyileşse bende daha iyi olucam demek istedim
evet abla ya bi kac gündür ugrayamadım :18::18::18:tanıyosun artık benicanım gerçekten öyle baktım geçmiştede yazmamışsın merak ettim yazdım baktımki girmişsin
ben iyiyim canım şükür sen nasılsın diyicem ama heyecanlısın biliyorum
Güle güle iyi uykular canım
elixsirciğim sagol tatlım amın ınsallah
Aleynam sende sagol bıtanem ah o mucızelerı bızde yasarız ınsallah
Kızlar ben bgn erken kacıcam dua edıp uyucam yrn erkenden hastaneye gıtcem
allaha emanet olun öptüm hepınızı hayırlıgeceler![]()
ne demek cnm yaa..biz bize lazımız bu günler için varız dimi...inşallah hakkında en hayırlısı olsun cnm...biraz kafa dinle ara ver bencede...Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah.canim olsun önemli degil tekrar tesekkürler düsünüp yazman bile beni mutlu ediyor inan...canim suan icin bütün rapolarim elimizde zaten tedaviyle olmustu biliyorsun neler uygulanmis onlar yaziyor tedavi boyunca raporlarla bikac doktora gidicem burda sonrada türkiyede gitmek istiyorum sebebi sudur diyen bir doktor bulana kadarda hamile kalmayi düsünmüyorum cünkü cok yiprandim artik oluruna biraktim....![]()
amin cnm inşallah..valla kardeloşum dünden beri kafamda bi rahatlama var..tam net olmasada bi karara varmış olmak kendi haline bırakmak içimi rahatlatıyo..insanlar sordugunda da eşimin askerligin öne sürücem en azından..tabi bahane degil bu..gerçekten onun askerliginin hayırlısıyla bitmesini beklicem..bu arada olur veya olmaz orası Rabbime kalmış tabi..ama en azından her ay çatladımı oldumu klomen işe yaradımı,sogan mı içsem progestan başımı döndürüyo vs..vs.. ler bitiyo benim için..bu yönden rahatlıcam...canım,hayırlısı yaa,ne dim bilemedim,haklısın,bu tabloda tüp daha ucuza maloluyo gibi gözüküyo.
inşallah kendiliğinden gelir minişin.
bence de artık sebebını ogrenmeden hamıle kalamaya calıs canım ne kadar acı oldugunu cok ıyı bılıyorum ve her gecen gun koreldıgını de ama bıtmeyecek hıcbır zaman ama cennete senı bekleyen 6 melegın vAR bıtanem 3 evladını kaybeden cehennem yuzu gormeyecektır denıyor bılıyorsun dualarımda sende varsın rabbım sabrını artırsınallahim yardimcin olsun canim seninde ,sinavimiz böyle geciyor bizimde allahim beter acilardan korusun
amin canim allah razi olsun ,seninde yasadigin acilarin ins son olur, bundan sonra melegini kucagina alirsin rabbim sabir versin ins
canim cok sagol hayirlisi böyleymis demekki ,rabbim senin melegini sana bagislasin ins ..
cnm hoşgeldin aramıza..inşallah en yakın zamanda gelir melegin...Selamlar,
bi kaç gündür forumunuzu dısardan takip ediyordum bugün de üye oldum, bu baslıgı secmemdeki sebep , 1,5 yıldır evliyim ve 6 aydır da cocuk yapmaya calısıyoruz :) ama olmuyor . bu ay dr a gittim gittigim günde yumurtlama günümmüş 2 gün sonra catlar dedi dr o sırada hamile kalırsınız dedi, bakalım sat 13 aralık az kaldı ama sanki regl belirtileri var suan kısmet ...
ah cnm ya niye böyle agıryo ki anlamadım..acaba üşütoyruz mu biz yaakardelosum bıtanem nasılsın
cicişim belimin agrısı bıraz dha gectı sabah berı maydonoz suyu ıcıyorum daha ıyıyım ama gectı sayılır sen nasılsın
cnm inşallah eşinin testleri sorunsuz çıkar...kizlar bugun esim sperm testi oldu,sonuclar yarin belli olacak:26::26::26::26:hayirlisi artik.
bu arada,kadin doktoru adetimin 5.gunu gelmemi istedi hormon testi icinmis sanirim.ama benim adetten hala bir haber yokk:26::26::26::26:
cok duzensiz adetimm:18:
evet iksirim ya pahalı bakalım napıcazhadi gözün aydın cnm
ayy cok pahalıymısss bana da lakoskopiyle alınmassa hstrskopiyle alırım kistini demişti:18:
hadi inş cnmm aramıza h.g
cnm bende hormon testi yaptırdım adetimin 3. gümü fshm yüksek cıkmıstı:18:
ama ben tok karnına yaptırdım doktor ac ol demişti![]()
oh hadi hayırlısı inşallah hemen kalırsın cnm vede en önemlisi sorunsuz bi şekilde sürdürürsün...bu arada herkeze selam...
derinim ve cicim tamamen adet oldum bügün zaten korunmayı düşünmüyorum bu ay calışmalara başlıycaz inşrabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin canlarım
![]()
selam cnm sagol iyiyim sen nasılsın unutulmaza bkaıyorum bende bi yandan:)elixsir aleyna84 pelin67 ebrar_53+ DerinSu
merhaba arkadaşlar nasılsınız![]()
canım benim endişelenme inşallah yarın çok başarılı geçicek ameliyat sağlıkla evinize döneceksiniz sonrada gelsin sıpacık
derinim evet bugün arkadaştaydım cano aslında arkadaştan öte kardeş beraber büyüdük onlar 5 kardeş bizde 3 sekiz kardeş gibiyiz çocukları bana hala der teyze der hepsini çok seviyorum .kafam dağıldı yiğenlerimle vakit geçirdim onların hala demesi filan öyle mutlu ediyoki beni .allahım ömür boyu ayırmasın bizi .
sen nasılsın canom?demek fiyatlar baya uçuk neyse sağlık olsun azcık ara ver bakalım gündoğmadan neler doğar canom
Allah muhabbetinizi sevginizi arttırsın canom..inşallah en yakın zamanda sana "anne" diyen meleklerin de olacak bitanem ben çok inanıyorumm....
]
bakıcam artık aleynam yaa..Allah üyük..ama bian önce ögrenmek istiyorum septum varmı yokmu diyeGERCEKTEN COK PAHALIYMIŞ DERİN AMA ARAŞTIRMA HAS. BAŞLASAN DAHA İYİ OLMAZ MI CANIM
COK GECMİŞ OLSUN SEYDAM ALLAHIM SABIR VERSİN
SERPİL NE DİYCEMİ BİLEMEDİM AMA KAN DEYERİNE GÖRE HAMİLELİK GÖZÜKMÜYO AMA DR HAMİLESİN DED,YSEDE BİŞE DİYEMİYCEM CANIM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN iNŞALLAH
BONCUK ALLAHIM YARDIMCISI OLSUN EŞİNİN DE SENİNDE BU AMALİYAT BEBEYNE KAVUŞMANA VESİLE OLSUN CANIM GECMİŞ OLSUN TEKRARDAN
NANELİ GERCEKTEN COK GÜZEL ...EŞİNEDE COK GECMİŞ OLSUN İNŞALLAH YAKIN ZAMNDA İŞİNE KAVUŞUR
HERŞEYİN TEMİZ CIKMASINA SEVİNDİM CANIM GÖZÜN AYDIN
DERDAM SAGOL CANIM BENDE İYİYİM YARIN DR KONTROLUMUZVAR BAKALIM NE OLCAK HAKKIMIZDA HAYIRLISI İNŞALLAH
ABLAMIN KIZININ ADIDA YAGMUR COK HOŞ GELİYO KULAGA BU İSİM BU DİZİDE Kİ KIZIN HATIRINA SEYREDİYORUM BU DİZİYİ YOKSA ARTIK BAYDI....
amin inşallah canım çok saol
saol pelinim canım arkadaşım
DERİNİMDE unutulmaza daldı kesin özledim canom gel gayrı yaa
geldim canooo çok kalamıcam gerçi ama olsun...
bende şu yagmura bayılıyorummmmmmmmmmmmmmabimin kızının adı da yagmur:))böyle bir rol yetenegi yok yaa.nazar degicem kıza heeeee.
amin canım cok sagol hayırlısıyla hepimiz hamile kalırız inş...bende yagmur ismini cok seviyorum canım eger kızım olursa buyuk ıhtimal ismi yagmur olur...
arkadaşlar eşimin elinden zor aldım neti hoş rahat bırakmıcak hala gözü nette,,,ebrarcım ben ayetel kürsileri bitirdim,,,,,arkadaşlarım nassılsınızzzzzzzzzzzz,,,,,,,geçmişe bakızcaktım zaten geç oldu size yetişamem diye bakmıyorum yarın bu geceki sohbetleri okurum artık napim![]()
kardelenim sende ses vermiyosun cnm neredesin![]()
burdayım canım nasılsın
canlarım ben cıkıyorum hepinize iyi geceler yarın görüşürüzz inş opuyorum hepinizi kocaman![]()
iyiyim kardelenim yatmadan size bi bakayım dedim..unutulmazın bitmesini bekliyorum..