canım benım agzından bal damlıyor ınsallah hepımızın kucakları dolsun amınnnnnkuzum rabbim en kısa zamnada sana bu isimlari koyacak evlşatlar nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ikiz ikiz![]()
saol canım ben de ıltıhap sökücü olarak içtiç zatenn cunku ıdrar yolu enfeksıyonu bel agrısı yapıyor canım belımın agrısının sebebı oydu tatlımderyacım maydanoz suyu ne işe yarıyor ki iltihap için iyi geiyordu sanırım,bel ağrısına da mı ii geliyor,geçmiş olsun bu arada cnm...
canım adet olmamanın bır suru sebebı olabılır kıst olabılır bu ay yumurtlamamıs olabılırsın yanı bunu ancak doktor soleyebılır 9 gun gectıyse mutlaka ıdrarda cıkması lazımdı canım bence hemn doktora gıtmelısınzeynepcim slm hatırladınmı beniben hala adet olmadım 9gün geçti sabah yine test yaptım negatif.kan testide yaptırmak istemiyorum herkesin idrarında çıkıyorda benim neden çıkmasın .şimdi benim asıl sorum şu adet gecikmesi gebelik haricinde başka neden olabilir biglginiz var mı?
![]()
ınsallah canım bende bundan sona ole yapıcam kendıme bı gezme programı yaptım valla burada da cok kafa bır arkadasım var kafaya takmak ıstemıyorum benım rahatsızlıgımın tetıkleyıcısı stres ve sıkıntı yanı bende takmıyorum bundan sonra bı hamıle kalayım ınsallah da gerısını sonra dusunurumcanım inş hayırlısıyla hamile kalıp bebişini kucagına alırsın kötü düşünme lütfen iyi düşüni iyi olsun bundan sonra bende oyle yapcam...bu arada benim eltimin kızının adı da zümra güzel isiim...rabbim gönlüne göre versin tatlım![]()
canım ben adet gnumde baska bır sebeble kan aldırdım ve gebelıgıme de bakıldı ve hamıle oldugumu ogrendım o cok erken olanlar ıcın olaabılır ama adete yakın bırsey olmaz ayrıca tup bebek yaptıran lar ongun sonra kanda baktırıyolar bısey olmuyokızlar az once bır vıdeo ızledım ..doktor kendı agzından..dıyorkı adet gecıkmesı olmadan kan testı yaptırınca hamılelık bellı olur ama %50 oranında o hamılelık kaybedılır..heralde alınan kanla ılgılı..yanı gecıkme olmadan doktor tavsıye etmeden kan testı yaptırmamak lazım mıs benden soylemesı..
canım onun sıkıntı neydı braz bahsedermısın rabbım gnlune gre versın ınsallah bebegıne kavusur sag salımselam kzlar bişe diyip hemen çıkıcam
hani portakal_suyu diye bi arkadaşımız vardı yaa hamileymiş:)
bende ne kadar yalvarıyorum unutmak ıcın bılemessın yataga yattıgımda bır anda kendımı onu dusnurken buluverıyorum yuzunu elllerını kokusunu hatrlıyorum sonra hastanede yasadıklarımı ama bılınclı degıl yanı bır anda kendımı aglarken buluverıyorum ancak dudaklarımdan yaslar suzulurken kendıme gelebılıyorum sılıyorum gozumun yasını ve dua edıyorum allahım bekletme dıye allahım sana da bana da bır daha bole acı gostermesın kımseye gostermesın bebeklerımızı saglıklı bır sekılde alalım kucagımıza ınsallahcanim dualarin icin cok cok tesekkür ederim ins rabbimin katinda bende öyleyimdir ...inan hergün uyandigimda unutmus olarak kalkmak istiyorum ama mümkün degil elimde olmadan dökülüyor göz yaslarimrabbim kimseye vermesin seninde son acin olsun canim ins allahim sanada bol sabirlar versin ,salih kullarindan eylesin ins
canım karanfıl cayı da adet sancılarına ıyı gelıyor sen nasılsın fıstıgımzeloş,hoş geldin,nabersin?
kızlar,defne yaprağı,adet sancılarına iyi geliyomuş,kaynatıp içildiğinde
canım sana da kolay gelsın cok yorma kendınıslm kızlar bi slm diyip kaçıcam aleyna boncuk ve banu ablacım hepinizden güzel haberler beklioruz inşşş
kızlar çok feci temizlik halindeyim iyisiniz inşşşş allta kimler var bakmadım bide yeni aramıza katılan arkadaşlar hoşgelmişler sefa getirmişler diyip kaçıorum seviyorum hepinizi kendinize iiiiii bakın a.e.olun
![]()
kız ben daha yenı geldım gecmısteydımhoşbulduk canım nasılsın ya bu kızlar niye konuşmuyo :26:
boncugum ne yaptı acaba cok merak ettm
ablacım senı gordum son anda nasılsın