Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kuzum rabbim en kısa zamnada sana bu isimlari koyacak evlşatlar nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ikiz ikiz :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
canım benım agzından bal damlıyor ınsallah hepımızın kucakları dolsun amınnnnn
deryacım maydanoz suyu ne işe yarıyor ki iltihap için iyi geiyordu sanırım,bel ağrısına da mı ii geliyor,geçmiş olsun bu arada cnm...
saol canım ben de ıltıhap sökücü olarak içtiç zatenn cunku ıdrar yolu enfeksıyonu bel agrısı yapıyor canım belımın agrısının sebebı oydu tatlım
zeynepcim slm hatırladınmı beni:16:ben hala adet olmadım 9gün geçti sabah yine test yaptım negatif.kan testide yaptırmak istemiyorum herkesin idrarında çıkıyorda benim neden çıkmasın .şimdi benim asıl sorum şu adet gecikmesi gebelik haricinde başka neden olabilir biglginiz var mı?:43:
canım adet olmamanın bır suru sebebı olabılır kıst olabılır bu ay yumurtlamamıs olabılırsın yanı bunu ancak doktor soleyebılır 9 gun gectıyse mutlaka ıdrarda cıkması lazımdı canım bence hemn doktora gıtmelısın
canım inş hayırlısıyla hamile kalıp bebişini kucagına alırsın kötü düşünme lütfen iyi düşüni iyi olsun bundan sonra bende oyle yapcam...bu arada benim eltimin kızının adı da zümra güzel isiim...rabbim gönlüne göre versin tatlım:38:
ınsallah canım bende bundan sona ole yapıcam kendıme bı gezme programı yaptım valla burada da cok kafa bır arkadasım var kafaya takmak ıstemıyorum benım rahatsızlıgımın tetıkleyıcısı stres ve sıkıntı yanı bende takmıyorum bundan sonra bı hamıle kalayım ınsallah da gerısını sonra dusunurum
kızlar az once bır vıdeo ızledım ..doktor kendı agzından..dıyorkı adet gecıkmesı olmadan kan testı yaptırınca hamılelık bellı olur ama %50 oranında o hamılelık kaybedılır..heralde alınan kanla ılgılı..yanı gecıkme olmadan doktor tavsıye etmeden kan testı yaptırmamak lazım mıs benden soylemesı..
canım ben adet gnumde baska bır sebeble kan aldırdım ve gebelıgıme de bakıldı ve hamıle oldugumu ogrendım o cok erken olanlar ıcın olaabılır ama adete yakın bırsey olmaz ayrıca tup bebek yaptıran lar ongun sonra kanda baktırıyolar bısey olmuyo
selam kzlar bişe diyip hemen çıkıcam
hani portakal_suyu diye bi arkadaşımız vardı yaa hamileymiş:)
canım onun sıkıntı neydı braz bahsedermısın rabbım gnlune gre versın ınsallah bebegıne kavusur sag salım
canim dualarin icin cok cok tesekkür ederim ins rabbimin katinda bende öyleyimdir ...inan hergün uyandigimda unutmus olarak kalkmak istiyorum ama mümkün degil elimde olmadan dökülüyor göz yaslarim:58: rabbim kimseye vermesin seninde son acin olsun canim ins allahim sanada bol sabirlar versin ,salih kullarindan eylesin ins
bende ne kadar yalvarıyorum unutmak ıcın bılemessın yataga yattıgımda bır anda kendımı onu dusnurken buluverıyorum yuzunu elllerını kokusunu hatrlıyorum sonra hastanede yasadıklarımı ama bılınclı degıl yanı bır anda kendımı aglarken buluverıyorum ancak dudaklarımdan yaslar suzulurken kendıme gelebılıyorum sılıyorum gozumun yasını ve dua edıyorum allahım bekletme dıye allahım sana da bana da bır daha bole acı gostermesın kımseye gostermesın bebeklerımızı saglıklı bır sekılde alalım kucagımıza ınsallah
zeloş,hoş geldin,nabersin?

kızlar,defne yaprağı,adet sancılarına iyi geliyomuş,kaynatıp içildiğinde
canım karanfıl cayı da adet sancılarına ıyı gelıyor sen nasılsın fıstıgım
slm kızlar bi slm diyip kaçıcam aleyna boncuk ve banu ablacım hepinizden güzel haberler beklioruz inşşş
kızlar çok feci temizlik halindeyim iyisiniz inşşşş allta kimler var bakmadım bide yeni aramıza katılan arkadaşlar hoşgelmişler sefa getirmişler diyip kaçıorum seviyorum hepinizi kendinize iiiiii bakın a.e.olun
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
canım sana da kolay gelsın cok yorma kendını
hoşbulduk canım nasılsın ya bu kızlar niye konuşmuyo :26:
kız ben daha yenı geldım gecmısteydım
boncugum ne yaptı acaba cok merak ettm
ablacım senı gordum son anda nasılsın

ebrarım iyiyim canım sen nasılsın...haber verdigin icin sagol boncugumun eşine gecmiş olsun inş bebişleri fazla bekletmeden gelir hayırlısıyla...cıkıyomuşsun tatlım güle güle iyi gezmeler görüşmek üzre bende cok öpüyorum seni:16::16::16:
saol canım bende iyiyim nazlı kocişle uğraşıp duruyorum işte :1:
inşallah boncuğumda tez vakitte kalıcak hamiş ben inanıyorum
nasılsınız canlar ben giremedim bugün işlerim vardı
ebraraım naber canım ama çıkıcakızn galiba inş iyisindir
aleynam hayırlı haberlerle dön inş
boncuğumada çok sevindim gülüm herşey güzle olsun senin için
diğer bütün kızlar hepiniz iyiisnizdir inş geçmişe bakamadım
hemen çıkamam lazım eşim geliy yemek yapıcam hepiniiz öp
saol bitanem ben iyiyim çok şükür sen nasılsın?
evet kuzum çıkıcam kociş tarafından emir var :1:
arkadaşlar ne haber kızlar

selam yetercim hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın canım

ablacım okurum tabıkı okumammı
boncuguma da cok sevındım ınsallah gelsın yegenımız bundan sonra derdacım kolay gelsın canım
aleynam da hayırlı haberlerle gelsede bı halay ceksek yavvv:64::64::64::64::64:

bu kocişler hep nazlı oluyolar ebrarım:9::9:agrım yok canım allaha şükür iyiyim şimdilik ...

canım iyiym çok şükür başım ağrıyor sebebini anlamdım ama :19::19::19::19:
gripmi oluyorum yoksa :18::18::18::18::18::18:

canım benım agzından bal damlıyor ınsallah hepımızın kucakları dolsun amınnnnn

saol canım ben de ıltıhap sökücü olarak içtiç zatenn cunku ıdrar yolu enfeksıyonu bel agrısı yapıyor canım belımın agrısının sebebı oydu tatlım

canım adet olmamanın bır suru sebebı olabılır kıst olabılır bu ay yumurtlamamıs olabılırsın yanı bunu ancak doktor soleyebılır 9 gun gectıyse mutlaka ıdrarda cıkması lazımdı canım bence hemn doktora gıtmelısın

ınsallah canım bende bundan sona ole yapıcam kendıme bı gezme programı yaptım valla burada da cok kafa bır arkadasım var kafaya takmak ıstemıyorum benım rahatsızlıgımın tetıkleyıcısı stres ve sıkıntı yanı bende takmıyorum bundan sonra bı hamıle kalayım ınsallah da gerısını sonra dusunurum

canım ben adet gnumde baska bır sebeble kan aldırdım ve gebelıgıme de bakıldı ve hamıle oldugumu ogrendım o cok erken olanlar ıcın olaabılır ama adete yakın bırsey olmaz ayrıca tup bebek yaptıran lar ongun sonra kanda baktırıyolar bısey olmuyo

canım onun sıkıntı neydı braz bahsedermısın rabbım gnlune gre versın ınsallah bebegıne kavusur sag salım

bende ne kadar yalvarıyorum unutmak ıcın bılemessın yataga yattıgımda bır anda kendımı onu dusnurken buluverıyorum yuzunu elllerını kokusunu hatrlıyorum sonra hastanede yasadıklarımı ama bılınclı degıl yanı bır anda kendımı aglarken buluverıyorum ancak dudaklarımdan yaslar suzulurken kendıme gelebılıyorum sılıyorum gozumun yasını ve dua edıyorum allahım bekletme dıye allahım sana da bana da bır daha bole acı gostermesın kımseye gostermesın bebeklerımızı saglıklı bır sekılde alalım kucagımıza ınsallah

canım karanfıl cayı da adet sancılarına ıyı gelıyor sen nasılsın fıstıgım

canım sana da kolay gelsın cok yorma kendını

kız ben daha yenı geldım gecmısteydım
boncugum ne yaptı acaba cok merak ettm
ablacım senı gordum son anda nasılsın

canım ben gönlümden geçeni yazdım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
öyle olur inşşşşşşşşşşşşşşşşş

kayracım iyi yaparsın canım kafan dagılmış olur o arada bi bakmışsın hamile kalmışsın... ondan sonrada inş hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın bebişini:emir_bebek::39:

ablacım okurum tabıkı okumammı
boncuguma da cok sevındım ınsallah gelsın yegenımız bundan sonra derdacım kolay gelsın canım
aleynam da hayırlı haberlerle gelsede bı halay ceksek yavvv:64::64::64::64::64:
saol deryam ozaman 15 tane elaezel için ben ekliyorum sana kuzum okey
bu kocişler hep nazlı oluyolar ebrarım:9::9:agrım yok canım allaha şükür iyiyim şimdilik ...
sorma peloşum valla nazından öldüm yaa :23:
sevindim canım ağrının olmamasına demekki içerde parça filan yok gelsin bebiş
canım iyiym çok şükür başım ağrıyor sebebini anlamdım ama :19::19::19::19:
gripmi oluyorum yoksa :18::18::18::18::18::18:

canım çok geçmiş olsun benimde dün öyleydi şimdide hafiften başlıycak gibi

neyse kızlar ben kaçtım gece nasipse görüşürüz :38::38:

GÜLTAMER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............35
BONCUK............20bitti
DERİN...............20
SEVTUN............20bitti
YETER...............20bitti
ELAEZEL...........30bitti
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15bitti
SELİNA............15bitti
GARİP.............15
BANU..............15
KARDELEN49........15bitti
ELİXSİR...........15bitti
DERDA.............10bitti
TOSTİ.............10
AFED...............10bitti
HATİCE............10bitti
BİRSEN............10
DERYA..............13bitti

ELAEZELiçin AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK.............20bitti
DERİN................20
SEVTUN.............20bitti
YETER..............20bitti
GÜLTAMER...........30
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15bitti
BANUU..............15
KARDELEN49.........15bitti
GARİP..............15
ELİXSİR............15bitti
TOSTİ..............10
DERDA..............10bitti
AFED................10bitti
BİRSEN.............10
HATİCE.............10bitti
DERYA...............28bitti

Son düzenleme:
kayracım iyi yaparsın canım kafan dagılmış olur o arada bi bakmışsın hamile kalmışsın... ondan sonrada inş hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın bebişini:emir_bebek::39:

ınsallah canım ınsallah herkes ıcın bole olur zaten bır aydır bı kadar cok dusunuyorum cok yoruldum daha fazla dusunmek ıstemıyorum gıden gun omurden gıdıyor ole yada bole gecıyor zaman sureklı dusunerek gecmesınden se guzel guzel gecsın

Sevindim canım ağrının olmamasına demekki içerde parça filan yok gelsin bebiş

sağol kuzum yaaaaaaaaa
güle güle

sevindim canım ağrının olmamasına demekki içerde parça filan yok gelsin bebiş

eboşum sende hasta oldugunda ona naz yap ben öyle yapıyorum güzel oluyo valla:9::9:
amin canım inş hepimizin bebişleri gelir hayırlısıyla...güle güle görüşmek üzre:54:

herkese selamlar kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hoşgeldin aleynacım iyiyim sen nasılsın...

kızlar beni merak etmişsiniz cok sagolun

bugun benden iyi haberler var ALLAHIMA şükürler olsun eşimin sonuçlar eskiye dönmüş MAŞALLAH diyorum cünkü dr bile ilac mı kullandınız dedi cok ucuk rakamlar deyil ama yine eski ye yaklaşmış sayı cok şükür ALLAHIM

eşime erkek faktörü yoktur deyip bi rapor verdiler bizi infertilite bölümüne gönderdiler adetin 2. günü cagırdılar bakalım ne olcak şmdi beni inceliyceklermiş hayırlısı neyse o olsun diye cok dua ettim ALLAHIMA cok şükür iNŞALLAH düşmez tekrardan bu deyerler

Son düzenleme:
tamam ablacım sen hatta bıttı yaz bırazdan okurum cunku
aleynam hosgeldın kuzum ya hayırlı haberler getırdın ınsallah

cok sevındım canım benım ınsallah sende de bırsey cıkmaz nasıl oldu bu bıraz anlatırmısın bı kür falan kullandınızmı

Back
X