Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlarrrrrr başımın ağrısı geçmedi yaa
ağrı keside aldım ama yinede geçmedi

kız bu gün kimi görsem başım ağrıyor diyo havadanmı acaba
ilaçta kesmediyse karanlık oadada uyumaya çalış eşim öyle yapıyor birazda olsa hafifliyor çok geçmiş olsun canım

vallahi bende anlıyamadım adetim ocak yirmi gibi :26:

ay çok sevindim çok şükür inşallah en kısa zamanda anne baba olurlar :49:

daha var aslında belkide yumurtladıgın icin kasıkların agrımıştır...[/QU

bende öyle tahmin ettim ama yinede bilemem :26:

hayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki ay hep beraber kalırız sen ben pelin sevtun ebrar semra işte burdaki heres herkes inşallah canım arkadaşlarımla beraber

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:49::49::49::49::49::49::49:

geçmiş olsun bebekiim hasatamsı sen bakem:29:

yeterim dur bir öpemde geççsinnn:38:
sağol canım öpücük iyi geldi :66::66::66::66::66::66:
kız bu gün kimi görsem başım ağrıyor diyo havadanmı acaba
ilaçta kesmediyse karanlık oadada uyumaya çalış eşim öyle yapıyor birazda olsa hafifliyor çok geçmiş olsun canım

ya anlamadımm sanki tansiuonum düşmüş gibi :26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
ya anlamadımm sanki tansiuonum düşmüş gibi :26::26::26::26::26::26:[/QUOTE]

tansiyonunu ölç bi ona göre davran düşmüş alabilir

hayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki ay hep beraber kalırız sen ben pelin sevtun ebrar semra işte burdaki heres herkes inşallah canım arkadaşlarımla beraber

amin canım inş...bişey daha söyliyim adet sancısıyla hamilelik sancısı aynı oluyo bence benim her adetimde karnım agrırdı hamile kaldıgımda da aynısı olmuştu belirtilere cok takılma canım...

cnm ya oğlusuna dua ettir onun duası garanti günahız yaaa

valahı isterse 3çüzz olsun olsundaa:66::66::66::66:

ediyo teyzesi etmezmi ama anne önce teyzelerin olsun çünkü onlardaha ilk diyor çok istemesine rağmen önceliği size veriyor kuzum benim

heeeeeeeeeeee aklıma gelmişken geçenlerde yazı yazan arkadaşa bu lafım çocuğu olan larda burada çocuklarından bağsetmesinler falandiye yazmış ona fikrini soran olmadı onun dışında rahatsız olan varsa da bileyim yani

sagolun kizlar daha iyiyim cok sükür:58: ,sizler nasilsiniz??
herşey daha güzel olacak Rabbimn izniylee cnm bnm
hepiniz iyisinizdir umarım ben bugün giremedim kociş evde laptobu vermiyo
azönce boncuğumla konuştum herşey yolundaymış kocişi ameliyat olmuş şükür sorun yok .
eve dönüceklerdi zaten ben size haber veriyim dedim
kalamıycam kusura bakmayın rizeden görümcem gelmiş onu görmeye gidicez .
gördüğünüz gibi işlerim hiç bitmiyo nolcak böyle bilmem :1::1:
hepinizi çok öpüyorum
ohh çok sevindim,inş perhiz sonrası gelsin minnaklarr
PELİNİM çok saol kuzum daha iyiyim çok şükür sen nasılsın?ağrın filan varmı canım
TUTİŞİM inşallah balım hepimizin eteklerinden tutucak evlatlar nasip etsin rabbim .sen nasılsın?
DERYAM hayırlısı olsun bitanem pes etmek değil tabiki aynı korkular bendede var hamile kalmakla bitmiyo iş malesef .RABBİM hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin .buarada senden bişey istiycem miranda adet olmuşya onun duasının 15 tanesini sen okurmusun diğer 15ide ben okuyum olurmu kuzum .sen elaezel için niyet et bende gül için okey tatlışım .
PORTİ arkadaşımızın hamiş olduğunu duydum bende sağlıkla kucağına alsın inşallah
ELİXSİR sende adet olmuşsun sağlık olsun tatlım inşallah önümüzdeki ay gelir minişin .
ZEYNEBİM bence soğandan gecikmiş olabilir yada hamilesindir umarım birazdaha bekleyip testi tekrar edersin kuzum .
KARDELOŞUM diyet nasıl gidiyo sarmalara gözdiktiğine göre açsın :60::60:

hepinizi öptüm kuzular
inşşş ablam inşallahh,docaman öptüm bitanem bnm

canım benım agzından bal damlıyor ınsallah hepımızın kucakları dolsun amınnnnn

saol canım ben de ıltıhap sökücü olarak içtiç zatenn cunku ıdrar yolu enfeksıyonu bel agrısı yapıyor canım belımın agrısının sebebı oydu tatlım

anladım cnm geçmiş olsun tekrardan
kızlar beni merak etmişsiniz cok sagolun

bugun benden iyi haberler var ALLAHIMA şükürler olsun eşimin sonuçlar eskiye dönmüş MAŞALLAH diyorum cünkü dr bile ilac mı kullandınız dedi cok ucuk rakamlar deyil ama yine eski ye yaklaşmış sayı cok şükür ALLAHIM

eşime erkek faktörü yoktur deyip bi rapor verdiler bizi infertilite bölümüne gönderdiler adetin 2. günü cagırdılar bakalım ne olcak şmdi beni inceliyceklermiş hayırlısı neyse o olsun diye cok dua ettim ALLAHIMA cok şükür iNŞALLAH düşmez tekrardan bu deyerler

aleynam çok sevindim cnm o yaptığın kürlere devam dimi şimdi,inş tüpe gerk kalmaz gülüm inşaallah
kızlar hepnize ayrı ayrı teşekür dyorum cok sagolun güzel ve iyi dlekleriniz için

hepinizden ALLAH razı olsun canlarım

ben cakıyorum eşim cagırıyo markete gidiyoruz en kısa zamnada görüşmek üzre hoşcakalın bayyyyyyyyyyy:16:
aminn cnm inşaallahhh tez vakitte gelsin sıpalarr
benim çok başım ağrıyo kızlar,çıkıyorum.
hayırdır cnm senin keyfin yok gibi yoksa bana mı öyle geldi

elixsir adet olmuşsun cnm,hayırlısı olsun bu ay daha fazla çalışırsın gelir minişin Allah'ın izniyle

kardelenbhrım sen ne zaman test yaptıracaksın cnm heryerim ağrıyor diyorsun ama regl belirtilerin de normaldede öylemi ki

semracım nasılsın,oğluşun nasıl,senin kurs nasıl gidiyor?

pelinim sen nasılsın kuzum?

Kızlar makbuşun topiğinden nurunayn'ın selamı var üzerime kalmasın

Back
X