kızlarrrrrr başımın ağrısı geçmedi yaa
ağrı keside aldım ama yinede geçmedi
geçmiş olsun bebekiim hasatamsı sen bakem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
h.g cnm bende bugun oldum inş olmazsında bebişş vardır![]()
hayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki ay hep beraber kalırız sen ben pelin sevtun ebrar semra işte burdaki heres herkes inşallah canım arkadaşlarımla beraber
hoşgeldin canım nasılsın...aaaaaa hemen oyle umutsuz konuşma belkide bebiştendir...
aaaaaaaaaaaa neden hemen adete yoruyorsun belki meleğin gelmiştir inşallah hayırlısıyla
vallahi bende anlıyamadım adetim ocak yirmi gibi :26:
ay çok sevindim çok şükür inşallah en kısa zamanda anne baba olurlar![]()
hayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki ay hep beraber kalırız sen ben pelin sevtun ebrar semra işte burdaki heres herkes inşallah canım arkadaşlarımla beraber
geçmiş olsun bebekiim hasatamsı sen bakem![]()
sağol canım öpücük iyi geldiyeterim dur bir öpemde geççsinnn![]()
kız bu gün kimi görsem başım ağrıyor diyo havadanmı acaba
ilaçta kesmediyse karanlık oadada uyumaya çalış eşim öyle yapıyor birazda olsa hafifliyor çok geçmiş olsun canım
inşallah canım hepimizin ikizi olsun
ayy ne güzel olur![]()
canım benim ben bu ağrıyı 3 yıldır tanıyorum
canım benim geçmiş olsun baş ağrısına biberiye yağı iyi geliyo azıcık parmağını batırıp alnını ovacaksın
yok ya bebekten değil herzamanki ağrılar işte alıştım zaten
kız ne güzel olur dimiiiiiiiiiiii ikiz falan ay demesi bile güzel oğlum mutluluktan tavan yapar ikiz kardeş
bellimi olur kız bir bakmışın hamilesin inşallah
kızlar hiç iyi değilim gelirim yine yaaa
kızlar hiç iyi değilim gelirim yine yaaa
cnm ya oğlusuna dua ettir onun duası garanti günahız yaaa
valahı isterse 3çüzz olsun olsundaa![]()
herşey daha güzel olacak Rabbimn izniylee cnm bnmsagolun kizlar daha iyiyim cok sükür,sizler nasilsiniz??
ohh çok sevindim,inş perhiz sonrası gelsin minnaklarrhepiniz iyisinizdir umarım ben bugün giremedim kociş evde laptobu vermiyo
azönce boncuğumla konuştum herşey yolundaymış kocişi ameliyat olmuş şükür sorun yok .
eve dönüceklerdi zaten ben size haber veriyim dedim
kalamıycam kusura bakmayın rizeden görümcem gelmiş onu görmeye gidicez .
gördüğünüz gibi işlerim hiç bitmiyo nolcak böyle bilmem
hepinizi çok öpüyorum
inşşş ablam inşallahh,docaman öptüm bitanem bnmPELİNİM çok saol kuzum daha iyiyim çok şükür sen nasılsın?ağrın filan varmı canım
TUTİŞİM inşallah balım hepimizin eteklerinden tutucak evlatlar nasip etsin rabbim .sen nasılsın?
DERYAM hayırlısı olsun bitanem pes etmek değil tabiki aynı korkular bendede var hamile kalmakla bitmiyo iş malesef .RABBİM hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin .buarada senden bişey istiycem miranda adet olmuşya onun duasının 15 tanesini sen okurmusun diğer 15ide ben okuyum olurmu kuzum .sen elaezel için niyet et bende gül için okey tatlışım .
PORTİ arkadaşımızın hamiş olduğunu duydum bende sağlıkla kucağına alsın inşallah
ELİXSİR sende adet olmuşsun sağlık olsun tatlım inşallah önümüzdeki ay gelir minişin .
ZEYNEBİM bence soğandan gecikmiş olabilir yada hamilesindir umarım birazdaha bekleyip testi tekrar edersin kuzum .
KARDELOŞUM diyet nasıl gidiyo sarmalara gözdiktiğine göre açsın
hepinizi öptüm kuzular
canım benım agzından bal damlıyor ınsallah hepımızın kucakları dolsun amınnnnn
saol canım ben de ıltıhap sökücü olarak içtiç zatenn cunku ıdrar yolu enfeksıyonu bel agrısı yapıyor canım belımın agrısının sebebı oydu tatlım
kızlar beni merak etmişsiniz cok sagolun
bugun benden iyi haberler var ALLAHIMA şükürler olsun eşimin sonuçlar eskiye dönmüş MAŞALLAH diyorum cünkü dr bile ilac mı kullandınız dedi cok ucuk rakamlar deyil ama yine eski ye yaklaşmış sayı cok şükür ALLAHIM
eşime erkek faktörü yoktur deyip bi rapor verdiler bizi infertilite bölümüne gönderdiler adetin 2. günü cagırdılar bakalım ne olcak şmdi beni inceliyceklermiş hayırlısı neyse o olsun diye cok dua ettim ALLAHIMA cok şükür iNŞALLAH düşmez tekrardan bu deyerler
aminn cnm inşaallahhh tez vakitte gelsin sıpalarrkızlar hepnize ayrı ayrı teşekür dyorum cok sagolun güzel ve iyi dlekleriniz için
hepinizden ALLAH razı olsun canlarım
ben cakıyorum eşim cagırıyo markete gidiyoruz en kısa zamnada görüşmek üzre hoşcakalın bayyyyyyyyyyy![]()
hayırdır cnm senin keyfin yok gibi yoksa bana mı öyle geldibenim çok başım ağrıyo kızlar,çıkıyorum.