Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar ne var ne yok geçmişe gidemedim anam sag olsun heran çagırabilirir eşimin bir arkadaşı vardı hocaya götürdü bizi dedi anlat neyin var bende dedim böyle böyle sübyan olabilir ondan ölmüştür bebeklerin belki dedi:43::43::43::43::43::43::43: 3 hafliler musdallat olmuş ondan sıkıntıları vesveselerin çarpıntıların dedi bakltı bana beni okudu ayın 26 gene gel dedi meyerse eşim dememiş bu hoca 3 harflilerin hocasıymış dışarda sıra beklerken ne hikayeler var bir duysanız şaşar kalırsınız he :30::30::30::30::30: Okudu beni bazı kadınlarda vardı içerde yolladı sonra dışada eşim ve arkadaşı bekledi beni sanki büyük bir yük kalkmış zannedersiniz he aynı öyle oldum bende:17::17::17::17::17:
Bu arada iyi geceler hepiciginize :3::3::3::3:

canım sübyan olayından bir arkadaş daha söz etmişti :26::26::26::26::26:

selam ben geldim ne yaptınız kızlar pek kimseler yok gibi canım sıkılıyo geçen ay yine tutmadı ne zaman olacak acaba merak ediyorum

selam ben geldim ne yaptınız kızlar pek kimseler yok gibi canım sıkılıyo geçen ay yine tutmadı ne zaman olacak acaba merak ediyorum

hoş geldin canım
yaa üzme kendini bu ay olur inşşşşşş

kızlar ne var ne yok geçmişe gidemedim anam sag olsun heran çagırabilirir eşimin bir arkadaşı vardı hocaya götürdü bizi dedi anlat neyin var bende dedim böyle böyle sübyan olabilir ondan ölmüştür bebeklerin belki dedi:43::43::43::43::43::43::43: 3 hafliler musdallat olmuş ondan sıkıntıları vesveselerin çarpıntıların dedi bakltı bana beni okudu ayın 26 gene gel dedi meyerse eşim dememiş bu hoca 3 harflilerin hocasıymış dışarda sıra beklerken ne hikayeler var bir duysanız şaşar kalırsınız he :30::30::30::30::30: okudu beni bazı kadınlarda vardı içerde yolladı sonra dışada eşim ve arkadaşı bekledi beni sanki büyük bir yük kalkmış zannedersiniz he aynı öyle oldum bende:17::17::17::17::17:
bu arada iyi geceler hepiciginize :3::3::3::3:

cnm nasılsın sanmam 3 harfliler dadansın sana sen nasıl inanırsın buna

sen namaz kılan birisin nas felak okuyorsun zaten takılma böle şeyleree ALLAHA sığınalım yeter bize:34:

cnm nasılsın sanmam 3 harfliler dadansın sana sen nasıl inanırsın buna

sen namaz kılan birisin nas felak okuyorsun zaten takılma böle şeyleree allaha sığınalım yeter bize:34:

hoş geldin canım :38::38::38::38::38:

Back
X