Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim siz yoksunuz şansıma küsüyüm ben barı ne yapam ben çıkıyuorum anam çagırıyo![]()
kızlar ne var ne yok geçmişe gidemedim anam sag olsun heran çagırabilirir eşimin bir arkadaşı vardı hocaya götürdü bizi dedi anlat neyin var bende dedim böyle böyle sübyan olabilir ondan ölmüştür bebeklerin belki dedi3 hafliler musdallat olmuş ondan sıkıntıları vesveselerin çarpıntıların dedi bakltı bana beni okudu ayın 26 gene gel dedi meyerse eşim dememiş bu hoca 3 harflilerin hocasıymış dışarda sıra beklerken ne hikayeler var bir duysanız şaşar kalırsınız he
Okudu beni bazı kadınlarda vardı içerde yolladı sonra dışada eşim ve arkadaşı bekledi beni sanki büyük bir yük kalkmış zannedersiniz he aynı öyle oldum bende
Bu arada iyi geceler hepiciginize![]()
canım sübyan olayından bir arkadaş daha söz etmişti :26::26::26::26::26:
canım sübyan nedemek ya:26:
canım aslında sübyan çocuk demektir
selam ben geldim ne yaptınız kızlar pek kimseler yok gibi canım sıkılıyo geçen ay yine tutmadı ne zaman olacak acaba merak ediyorum
eee ne alakası varmış yani
selam ben geldim ne yaptınız kızlar pek kimseler yok gibi canım sıkılıyo geçen ay yine tutmadı ne zaman olacak acaba merak ediyorum
canım bazı düşüklerin sebebi olarak bu 3 harflerin musalat olduğuna inanılır ve muska yapılırmış
nette var istersen kopyalayım
canım bazı düşüklerin sebebi olarak bu 3 harflerin musalat olduğuna inanılır ve muska yapılırmış
nette var istersen kopyalayım
yok kız kopyalama ben korkarım öyle şeylerden:18:
slmm ben yeni üye oldum 2 gün oldu benide alırmısınızz
hoş GELDİN ARAMIZA
ELBETTE ALIRIZ
KENDİNDEN SÖZ ET BİRAZ İSTERSEN NE KADARLIK EVLİSİN NELER YAPTINIZ
hoş bulduk canım tşkr ederim 11 senelik evliyim ev hanımıyım çocugu olmayıpta çok isteyenlerdenim sizler
canım rabbim daha fazla bekletmesin
inşşşşşşşşşşşşşşş![]()
kızlar ne var ne yok geçmişe gidemedim anam sag olsun heran çagırabilirir eşimin bir arkadaşı vardı hocaya götürdü bizi dedi anlat neyin var bende dedim böyle böyle sübyan olabilir ondan ölmüştür bebeklerin belki dedi3 hafliler musdallat olmuş ondan sıkıntıları vesveselerin çarpıntıların dedi bakltı bana beni okudu ayın 26 gene gel dedi meyerse eşim dememiş bu hoca 3 harflilerin hocasıymış dışarda sıra beklerken ne hikayeler var bir duysanız şaşar kalırsınız he
okudu beni bazı kadınlarda vardı içerde yolladı sonra dışada eşim ve arkadaşı bekledi beni sanki büyük bir yük kalkmış zannedersiniz he aynı öyle oldum bende
bu arada iyi geceler hepiciginize![]()
aminnnn inş tüm isteyenleri sizlerde kendinizi tanıtırmısınız
cnm nasılsın sanmam 3 harfliler dadansın sana sen nasıl inanırsın buna
sen namaz kılan birisin nas felak okuyorsun zaten takılma böle şeyleree allaha sığınalım yeter bize![]()