kim söylemiş onu ya boşver canım sen çalışkan oğlundan herzaman bahset o bizim meleklerimizin abisi olucak inşallah
bencede boşverelim ama ne bileyim kafama takıldı :26:
resimleri eklede görelim cnm:)
bende iyiyim çok şükür,ayrıca rica ediyorum lütfen oğluşunu bnm yerime ısır ama acıtmadan yerim ben onu yaa
tamam teyzesi sısırırımyerim onu bennnnnnnnnnnnnnn
kız alıntı yaptım boşa getti be tüh:84::84::84::84::84:ben geldim siz yoksunuz şansıma küsüyüm ben barı ne yapam ben çıkıyuorum anam çagırıyo![]()
kız nerelerdesin sen özledim ama ben seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
kızlar ne var ne yok geçmişe gidemedim anam sag olsun heran çagırabilirir eşimin bir arkadaşı vardı hocaya götürdü bizi dedi anlat neyin var bende dedim böyle böyle sübyan olabilir ondan ölmüştür bebeklerin belki dedi3 hafliler musdallat olmuş ondan sıkıntıları vesveselerin çarpıntıların dedi bakltı bana beni okudu ayın 26 gene gel dedi meyerse eşim dememiş bu hoca 3 harflilerin hocasıymış dışarda sıra beklerken ne hikayeler var bir duysanız şaşar kalırsınız he
okudu beni bazı kadınlarda vardı içerde yolladı sonra dışada eşim ve arkadaşı bekledi beni sanki büyük bir yük kalkmış zannedersiniz he aynı öyle oldum bende
bu arada iyi geceler hepiciginize![]()
anacığının ellerinden öperim benim ablama demişlerdi oda okuttu üçüncü bebeği ölmedi sağ salim doğdu diyerleri hamileliği baya bir ilerledikten sonra düşük yapıyordu
slmm ben yeni üye oldum 2 gün oldu benide alırmısınızz
selam canım hoş gelmişmin aramıza
vallahi bende anlıyamadım adetim ocak yirmi gibi :26:
semracm kasık agrın varmıs canım benım de adetıme 15 gun olmasına ragmen o gunden berı kasık agrısı cekıyorum hayırdır ınsallah yaaaaaa
canım benım sen hala onu mu takıyon yaaa geldı topıgı bır sure karıstırdı ve gıttı bosverrrrrr herkes kımın ne oldugunu bılır takma kafaya
takılma dedım bakgelırsem oglusunu ısırırım
çok haklısınız canım arkadaşlarım benimısır canım ısır bende sizin bebişlerinizi ısıracam amaaaaaaaaaaaaaaaa inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh