Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

arkadaşlarım canı gönülden bütün kalbimle hepimiz için AMİN DİYORUM
HEPİNİZİN ismini tek tek saymaya çalıştım ALLAHIM inşşşşşş
kabul eder rabbimin elinde herşey rabbim hayırlısıyla hepimize ANNELİĞİ tattırsın inşşş
AMİN AMİN AMİN........

tuğçecim hg nasılsın herşey yolunda inşşşşşş

sağol haticecim yolunda çok şükür tatlım sen nasılsın???

oyyy bitanem maşallah:nazar:hep böyle sorunsuz olsun kuzum
sakın yorma kendini taşınma işlerinde
zaten artık herkes biliyodur onlar yapsınlar canım .tatlı telaş bunlar ALLAHIM kolaylık versin
bende aynı kuzum değişiklik yok bekliyoruz :24:

yok canım ben sadece organizasyon yapıcam onu buraya sunu suraya koyun gibi.ç... zaten evden eve taşıma firmasıyla anlaşıcaz hiç bir toplanma yapmıcaz biz firma kendi yapıyor herşeyi sen sadece kişisel eşyalarını alıp çıkıyosun evden onlar tüm evi güzelce toplatıp taşıyolar....

yok canım ben sadece organizasyon yapıcam onu buraya sunu suraya koyun gibi.ç... zaten evden eve taşıma firmasıyla anlaşıcaz hiç bir toplanma yapmıcaz biz firma kendi yapıyor herşeyi sen sadece kişisel eşyalarını alıp çıkıyosun evden onlar tüm evi güzelce toplatıp taşıyolar....

engüzeli bitanem yorulmaya gerek yok :21::21:
tuğçem takvimin çok hoş yaa :nazar:yerim ben fasulyeyi
oyy bidoğsada görsek minişi sağlıkla sıhhatle inşallah

:nazar::nazar::nazar:kızlar ALLAH ım amin dilleyen dillerinizi en güzel dualar için Aminlerle donatsın,avuça açan ellerinizi geri çevirmesin.ve güzel dilek ve dualarla dolu kalbinizi hep güzellikerle donatsın kötülükler sıkıntılar dertler hepinizden uzak bütün dualarınız kabul,sevdiklerinizle birlikte,sağlık,huzur,mutluluk dolu hayırlı ömür nasip eylesin.AMİN AMİN AMİN:nazar::nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar:kızlar allah ım amin dilleyen dillerinizi en güzel dualar için aminlerle donatsın,avuça açan ellerinizi geri çevirmesin.ve güzel dilek ve dualarla dolu kalbinizi hep güzellikerle donatsın kötülükler sıkıntılar dertler hepinizden uzak bütün dualarınız kabul,sevdiklerinizle birlikte,sağlık,huzur,mutluluk dolu hayırlı ömür nasip eylesin.amin amin amin:nazar::nazar::nazar::nazar:

aminnn inşallah bitanem :38:

:nazar::nazar::nazar:kızlar ALLAH ım amin dilleyen dillerinizi en güzel dualar için Aminlerle donatsın,avuça açan ellerinizi geri çevirmesin.ve güzel dilek ve dualarla dolu kalbinizi hep güzellikerle donatsın kötülükler sıkıntılar dertler hepinizden uzak bütün dualarınız kabul,sevdiklerinizle birlikte,sağlık,huzur,mutluluk dolu hayırlı ömür nasip eylesin.AMİN AMİN AMİN:nazar::nazar::nazar::nazar:

senden de allah razı olsun cnm benim AMİN....

ben kaçıyorum canlarım bugün anneannemi doktora götürücem rahatsız birazda oyüzden hazırlanıp çıkmalıyım .daha sonra görüşürüz öptüm sizi
ALLAHIM mübarek günün hürmetine hepimizin gönlünün muradını versin :29:

ben kaçıyorum canlarım bugün anneannemi doktora götürücem rahatsız birazda oyüzden hazırlanıp çıkmalıyım .daha sonra görüşürüz öptüm sizi
allahım mübarek günün hürmetine hepimizin gönlünün muradını versin :29:

güle güle ablacım kolay gelsin yoğunsun gene :5::5::5::5::5::5::5::5::5:

Kızlar A.E.OLUN bende çıkıyorum annemler gelcek temizlik yapcam.kendinize iyi bakın hepinizi çok seviyorum grşmek üzere hoşçakalın öptümmm:54::54::54::54::54:

kuzum duaya daldım unuttum çok saol güzel düşüncelerin için akşamki keyifsizliğimin sebebi bebiş değildi azcık kırıklık vardı hasta oluyorum sandım ama iyiyim çok şükür .
bebiş olayınıda buara çok takar oldum nedendir bilmem ALLAHIM hepimize sabır ve dayanma gücü versin .öpüyorum seni canım arkadaşım

selam kızlar duaya gec kaldım evi topluyodum bebiş görmeye gitcez de bugun eltimle...elamın ve gülümün dualarına yüraktan amin diyorum rabbim inş en kısa zamanda hayırlısıyla bebişlerini gönderir...

nerdesin kuzum sen maşallah sende benim gibi paso geziyosun :1:
neyse iyisindir inşallah öptüm senide

kızlar ben kaçtım görüşmek üzere :80:

ablacım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin tez zamanda.amin ablacım amin grşrz seni çok seviyorum ii bak kendine çokkk öptümmm:38::38::38::38:

eboşum anneannene cok gecmiş olsun canım...amin rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla en kısa zamanda bende seni öpüyorum:16::29:
Kızlar A.E.OLUN bende çıkıyorum annemler gelcek temizlik yapcam.kendinize iyi bakın hepinizi çok seviyorum grşmek üzere hoşçakalın öptümmm:54::54::54::54::54:

kolay gelsin canım fazla yorma kendini sende allaha emanet ol cok öpüyorum seni:54::54::29:

selam kızlar duaya gec kaldım evi topluyodum bebiş görmeye gitcez de bugun eltimle...elamın ve gülümün dualarına yüraktan amin diyorum rabbim inş en kısa zamanda hayırlısıyla bebişlerini gönderir...

amin pelinim ALLAH razı olsun.inş.seninde rabbim tez zamanda anne olduğunu sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inş.hepimizin yüzünü güldürsün rabbim:38::38::38::38:

Back
X