Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canlarım ezan okundu okunucak ben yemekleri hazırlıyım
allahıma emanet olun
çıkıyorum anam kızıyo:57::57::57::57:

beni özleyin anacım:43::43::43::43::43:

garip arkadaşım özellikle senin için yazıyorum bunları.aynı durumu bende yaşadım ama senin tahlillerin o kadar kötü değil.bu yüzden yazmak istedim.benim eşim kasım sonu gibi yaptırdı tahlili sonuç kağıdını aynen yazıyorum şimdi sana
renk,koku : normal
volüm: 3.5ml
sperm sayısı/ml : 15.000.000
morfoloji: %2
motilite,progresyon : %25(0) %5 (+2) %20 (+1)
aglutinasyon :yok
yuvarlak hücre:1-2 adet

morfolojide Kruger Strick Kriterleri : >%14 iyi
%5 - %14 arası vasat
<%5 kötü
benim kadın doğum uzmanı bu sonuçlara göre varikosel olabilir demişti.bende aşılama şansı varmı dedim aşılama için +3 +4 dediğimiz en iyi spermler bulunması lazım onlar hiç yok dedi.aşılama yapılmadan önce spermler yıkanır bu işlemle +1 ve +2 ler kaybedilir yani en iyi spermler kalır dedi.yıkama işleminde sizinkide hiç sperm kalmaz yani dedi.üroloğa gösterdik sonuçları bide eşimi muayene etti şükür varikosel yok dedi ilaçları yazdı biri suya karıştırılıp içiliyo biri hap proxeed plus vitamin olan.3 ay kullanıcaksın dedi.daha tahlil yaptırmadık 3 ay dolmadı.ama doktorların söylediği 1 sefer yapılan sperm analizine hemen karar koyamayız 3 ay aralıklarla 3 sefer bu analiz yapılır üçündede sayı düşükse o zaman düşük deriz dedi.sıcak su sıkı pantolonlar ve stres sebepleri buna bağladı.ben eşime ilaçlar haricinde 7 gün boyunca sabah akşam 1er bardak keçi boynuzunu kaynatıp suyunu içirdim 7 gün sora günde 1 bardağa düşürdük.akşam yatarken içiyor onu sabahta ilaçkarından sonra keçi boynuzu pekmezi ve arısütü polen bal karışımını yiyor.akşamları fındık fıstık ceviz türü şeyler.yurtdışındasın sucuk salam sosis türü şeyler yemesin eşin.bunlara dikkat edersen inş düzelir moralini bozma eşinede moral olsun bu yazdıklarımdan bahset canım.eşinde stresten etkilenebilir.geçmiş olsun biraz uzun olsu ama inş bi yardımı dokunur yazdıklarımın.

canim allah ebeden razi olsun vakit ayirip da cevapladigin icin,tavsiyelerini not alacagim canim,sucuk,salam bunlar etkiliyormu spermlari:26:esimde cok sever kendilerini.insallah rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin canim:16::16::16::16::16:

yok canım bilmek deyilde artık o kadar araştırıyoruz ki bikmemek mumkun deyil
hareketliliye havuc suyu iyi geliyo diyolar ama zaten dr size gereken tedaviyi uygular muayne oldumu varikosel varmıymış

dun sperm sonuclarini almak icin gitmisti esim,ama sali verecegini söylemis doktor,muayene etmis esimi kan ve idrar testi yapmis,hepsinin sonuclari ile birlikte sali gunu ne randevu vermis,hersey sali gunu belli olacak canim,:29::29:

aaaaaaaa sevtunla boncuk çıkmış neyse garpcim elixsircim slm bi baktım onlar yok siz varsınız nasılsınız

2. garip
3. elixsir

# ademilehatice
# elixsir

merhaba,kizlar:80::80::80::80::80:

cok kalamiyacagim ama,selam vereyim en azindan,sevtuncum az bir farkla seni kacirdim:2:

ya arkadaşlar ben yenı katıldım araanıza ve cocugum olmuor doktor jel verdı kullanıorum... sıkıntılı gecıo gunler..

aaaaaaaa sevtunla boncuk çıkmış neyse garpcim elixsircim slm bi baktım onlar yok siz varsınız nasılsınız

2. garip
3. elixsir

# ademilehatice
# elixsir

merhaba,kizlar:80::80::80::80::80:

cok kalamiyacagim ama,selam vereyim en azindan,sevtuncum az bir farkla seni kacirdim:2:

sağolun kısslar siz nasılsınız bakalımm:34:

mrhb
kızlarrrrr

Son düzenleme:
ya arkadaşlar ben yenı katıldım araanıza ve cocugum olmuor doktor jel verdı kullanıorum... sıkıntılı gecıo gunler..

hoş geldin aramıza
evet malasaf sıkınıtılı bir süreç
inşşş çok beklemsin bebğini

Nohutun pek çok faydasının yanında,sperm artırıcı özelliği bulunur. Hemen sperm artıran nohut kürümüzü yayınlayalım.

SPERM ARTIRICI NOHUT KÜRÜ : 1/2 Lt suda 6-7 kaşık nohutu haşlayın. Sabah akşam 1&#8242;er bardak suyundan için. Bu kürü günlük olarak hazırlamanız gerekmektedir.

* sperm sayısını artıran keçiboynuzu kürü sperm sayısını artıran keçiboynuzu kürü erkek kısırlıgı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, beslenmeye bağlı olarak son yıllarda erkeklerde sıkça görülen sperm sayısının düşüklüğüne çare olarak keçiboynuzunu tavsiye etti. 7-8 tane keçiboynuzunu kırıp yarım litre sıcak suya atarak 7-8 dakika kaynatın. Bunun suyu 3 ay içilmeli.
sperm sayısı düşüklüğü yaşayan erkeklerin hareketli sperm sayısını artırıcı etkisi olan keçiboynuzu kürünü önermekteyim. Keçiboynuzu (harnup) aktarlardan temin edilebilir. Her ne kadar hareketli sperm sayısının yüksekliği yumurtanın döllenmesinde etkili ise de, spermde bulunan acrosome&#8217;un aktivitesinin de yüksek olması gerekli ve şarttır. Sperm sayısı yüksek olmasına rağmen ...
* ibrahim saraçoğlu kısırlık tedavisi için keçi boynuzu kürü ibrahim saraçoğlu kısırlık tedavisi için keçi boynuzu kürü Sperm sayısını ve kalitesini artıran keçi boynuzu Kürünü İbrahim Saraçoğlu söyle anlatmaktadır. kısırlık tedavisi için keçi boynuzu kürü için gereken malzemeler: Yarım litre su, 6-7 adet keçiboynuzu yaklaşık yarım litre suyu kaynatın ve kaynayan d suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız.

bak cnm bunu eşin için yapabilirsin çok basit dene derim sana
garipcim

Son düzenleme:
Nohutun pek çok faydasının yanında,sperm artırıcı özelliği bulunur. Hemen sperm artıran nohut kürümüzü yayınlayalım.

SPERM ARTIRICI NOHUT KÜRÜ : 1/2 Lt suda 6-7 kaşık nohutu haşlayın. Sabah akşam 1&#8242;er bardak suyundan için. Bu kürü günlük olarak hazırlamanız gerekmektedir.

* sperm sayısını artıran keçiboynuzu kürü sperm sayısını artıran keçiboynuzu kürü erkek kısırlıgı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, beslenmeye bağlı olarak son yıllarda erkeklerde sıkça görülen sperm sayısının düşüklüğüne çare olarak keçiboynuzunu tavsiye etti. 7-8 tane keçiboynuzunu kırıp yarım litre sıcak suya atarak 7-8 dakika kaynatın. Bunun suyu 3 ay içilmeli.
sperm sayısı düşüklüğü yaşayan erkeklerin hareketli sperm sayısını artırıcı etkisi olan keçiboynuzu kürünü önermekteyim. Keçiboynuzu (harnup) aktarlardan temin edilebilir. Her ne kadar hareketli sperm sayısının yüksekliği yumurtanın döllenmesinde etkili ise de, spermde bulunan acrosome&#8217;un aktivitesinin de yüksek olması gerekli ve şarttır. Sperm sayısı yüksek olmasına rağmen ...
* ibrahim saraçoğlu kısırlık tedavisi için keçi boynuzu kürü ibrahim saraçoğlu kısırlık tedavisi için keçi boynuzu kürü Sperm sayısını ve kalitesini artıran keçi boynuzu Kürünü İbrahim Saraçoğlu söyle anlatmaktadır. kısırlık tedavisi için keçi boynuzu kürü için gereken malzemeler: Yarım litre su, 6-7 adet keçiboynuzu yaklaşık yarım litre suyu kaynatın ve kaynayan d suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız.

bak cnm bunu eşin için yapabilirsin çok basit dene derim sana
garipcim

allah razi olsun canim benim yaa,benim icin mi arastirdin yazdin,ne kadar incesin:48::48::48::48::48::48:

Back
X