ins tutar cnmm.baski yapan yokta esim cok istiyor bana belli etmek istemiyor uzulmeyim diye ama onun o halini görüncede isteristemez üzülüyorum. kaynanam görümcem hamile onun sevinciyle beni unttu simdilik yani yirttim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ins tutar cnmm.baski yapan yokta esim cok istiyor bana belli etmek istemiyor uzulmeyim diye ama onun o halini görüncede isteristemez üzülüyorum. kaynanam görümcem hamile onun sevinciyle beni unttu simdilik yani yirttim![]()
ya ben yumutrlama tarıhını 28 gunde bır adet olan bı ınsan içiin adetın baslama gununden 14 gun sonrası dıe bılıorum o sekılde hesaplasan bi?? daha bilgili ablalarıma saygılarrrrr![]()
evet bunu doktor söylemişti ama değişebiliyomuş beslenme pisikoloji ..vs etkenlerle
benm umudum var yaa olacak gibime geliyo bosta olsa bi hamilelik yasadim bu benimde hamile kalabildigimi isaret ediyorr. doktorumda öyle diyor. eger bi problem olsaydi zaten hic hamile kalamzdin dedi.
kızlar daha cokk gencsiniz siz yawww
![]()
kizlar sterss sikinti üzüntü bunlar normal kisiyi bile etkiliyor hayatimizda nunlar varken tabiki hamile kalamayizzz.
ben yumurtlama günümü biliyorum ama bu ay kesinlestirmek icin ovulasyon testi aldim bakalim onu demeye baslayacagimminsallah ise yarar..
![]()
inşallah yarar... ya bide ben vajinusmus tedavısı gordum acaba etkisi var mıdırr
![]()
olabilir cnmm. zaten cocuk olmasi icin iliski sirasinda kendini kasmaman ve orgazm olman gerkirmis sperm icnde rahat ilerlesin diye.