Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülüm dün msnde konuştuk zaten iyi olmana sevindim kuzum ALLAHIM DAHA iyi etsin
bu havalar tam hastalık havası kar yağmadı malesef keşke bi yağsada mikroplar kırılsa .
öpüyorum seni kuzum dua işinide konuşmuştuk şimdi yazıyorum sana
canım inşallah pozitif görürsün ya gerçekten kendim kadar çok istiyorum sende uzun zamandır bekliyosun ALLAHIM gönlüne göre versin inşallah
tutiş düğün güzeldi horon yıkıldı yanibizde izledik
yanlız benim ruhmda fırtınalar vardı koca salonda bi abla ve ben boynu büküktük ona sarılıp ağlamak geldi içimden onunda yıllardır çocuğu olmuyoçokda iyi bir insan ALLAHIM sen büyüksün nezor bu iş
saol canım ağzına sağlık ALLAHIM okuduğumuz duaların mükafatını vericek inanıyorum
kız delüşşş nerelerdesin sen meraktan öldük düzelmene sevindim kuzu inşallah bidaha sorun yaşamazsınız .buarada ablan geliyomuş gözünaydın canım ah ah kardeş gibi varmı bee .
oruçlarında bitiyomuş maşallah sana ALLAHIM kabul etsin canım .senin yavruya selam söyle azcık nefes aldırsın sana .neyse kuzu görüşmek üzere
sanada iyi pazarlar tatlım
canım tiroit ilaçları zarar vermiyo bebeğe hamilelik boyuncada kullanmn gerekiyo .belki ilacını değiştirir hamile kalınca ama endişelenme bebişine zararı olmaz hatta faydası var .bende tiroit hastasıyım az çalışıyo benimde .çok geçmiş olsun![]()
hoşşşş geldinizzzzzz :))))))) ececimmmm![]()
Eceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
günaydın kılzar![]()
merhaba kıslar nasılsınız bakalım ben bugun 2. iğneleımıde
vurdum hayırlısıyla olgun olgun kalıtelı kalıtelı yumurtalarım olsun ınsallh
follukta :)))))
abla ben okudum yazıverdim bide gül arkadaşımız da okumuş onu da ekledim haberin olsun.Rabbim kabul etsin inş gül ağzına sağlık canım seninde.ELİXSİR için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR....................20
BONCUK.................20bitti
DERİN....................20
GARİP....................20
ELAEZEL................20
SELİNA..................20bitti
YETER...................20bitti
GÜL......................20bitti
ALEYNA.................15
DERYA...................15
TURKUAZ...............15
DAİSY...................15
SUNGER.................10
KARDELENBHR.........10
NANELİŞKR.............10
DERDA...................10bitti
PELİN....................10
TOSTİ...................10
HATİCE..................10bitti
BİRSEN..................10
TUĞÇE...................13
SUNGER için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.....................20
BONCUK..................20bitti
ELİXSİR..................20
ELAEZEL.................20
YETER....................20bitti
SELİNA...................20bitti
GÜL.......................20bitti
DERİN....................15
ALEYNA..................15
DERYA....................15
DAİSY....................15
TURKUAZ................10
KARDELENBHR..........10
NANELİŞKR..............10
TOSTİ....................10
PELİN.....................10
DERDA....................10bitti
BİRSEN...................10
HATİCE..................10bitti
TUĞÇE....................13
günaydın canım iyi haftalarrr.ben iyiyim sen nasılsın?Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
way SeLiNa23 semraozsoy turkuaz
kızlar günaydın nasılsınız huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
[ÖNCELİKLE HERKEZE GÜNAYDIN DEMEK İSTEDİM ALLAHIN SELAMETİ ÜZERİNİZE OLSUN
QUOTE=sevtun2;17279536]kız alıntıları aldı silindi be önceki mesajı gene yayınladı çıldırıcim he al başına beleyı gene yaz işin yoksa yavru kızıyo olmasa gene yazıcemde yazamıyomki
EBRARCIM anacıgıma selamını süledim teşekkür ederim beni merak etmişin bebem
semracım az kaldı dişini sık kavuşmamıza inananın bende çok özlüyorum sizlerle konuşmayı ama olmuyo olamıyo
garipcim canım evet 54 gün tuttumda 7 günüm kaldı işşallah bitede borçlarım kurtulu-rum günahımız çok zaten bari aklımız başımızdayken tutalımda borçlarımız kalmaz
beni merak eden kardeşlerime teşekkür ederim bana laf atanları unuttuysam kusura bakmayın kardeşim odada rahat yazamıyorum işi varmış ben çikiyorum vakit buldukça girerim![]()
KIZ DAYAKÇI SEVTUN NASILSIN
DİYORUZZZZZZ DUYMUYORMUSUN :84::84::84:YOKSAM DUMAZLIKTANMI GELİYORSUNDE BAKEM
ÖZLEDİK SENİ KIZ![]()
işşallah kavuşuruz günün birinde bebem merak etme ablam geliyo diye inan bir yerlere uçasım var ne güzel bütün aile bir aradayız kız kasıklarım agrıyo tık yok yav bugün olmam lazım önemli degil bebem üzülme sen yeterki rabbim okadar büyükki sorma istegine veriyo kim ne derse desin bak bizim alt katta bir kız vardı evlendi gitti doktor yumurtaların çürümüş hamile kalamzsın demiş yani tıbben imkansız demiş ama işin garibi onunda 1 kızı 1 oglu var daha çok hikayeler var insanın bebegi olmayınca hikayeler çok dinliyodanasılsınız guzellerım
ebosum ablacım dugun guzel gecmıs canım amam ne yalan solıyım bende sevmem pek dugunlerı bu sebebten de nıkah oldu bızımkısı ve kısacık bır torenle yırttık dıyebılırım hıc sevmem cunku bole gurultü falan tabı bu benım nacızane fıkrım bebıs fıkrınıde takmamakla en ıyısını yapıyorsun bır tanem bekleyelım gorelm ınsallah en kısa zamanda guzel haberlerı verırsın balım
derınım cabukkkkkkkkkkk geeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllllllllll
kardelosum test yaptırdıgın gun baslamıstın ben hangı gundu hatrlayamadım ama bakarım gecmıs sayfalara merak yapma sen bu arada toplam 21 gun kullancen tamammıııı balımmmm
boncugum ya dunden berı yoksun kuzum ınsallah dertlerın derman bulmustur sıkıntıların dagılmıstr kuzum
sevtuncum cok sevındım canım esınle barıstıgına ve bebek sahıbı olan arkadasını bızlerle paylastgın ıcın ozellıkle tesekkur ederım bole seyler cok umutlandırıryor benı hele de bu aralar cok kotutyum ablanla doya doya hasret gder kuzum evıne de gececeksın ama benım burada son haftam bu sefer de ben olmıcam neyse bır gun elbet kacuscaz dımı
garıbım cok gusel seyler yazmıssın bıtanem ıcım bıraz olsun rahatladı duayı da unutmamaya calıscam gercı benım yuz akım bır evladım var ama rabbım kucagımda hayırlısıyla buyutebılecegım evlatlar da verır ınsallah canım okuyu zaten kandan anlıyorlar sonucların cıksın sen yaz ben yorumlarım kuzum artık uzman oldum bu konuda
kardelenbhr gercektende nerelerde yaaa ınsallah guzel haberlerle gelır
turkuazcım günaydın balım diger yavruarada günaydın herkezin dilekleri için teşekkür ederim bebeler benim çıkmam lazım benim yavru çagırıyo işleri hallediyim kaça bilirsem girerim gene
bu arada tugcalın oglu olucak dedim bak nasılda bildim iç,me doguyo benim beya
derdanın kızı birseninde oglu olcek bakta görün içime dogan o tabi yanılma şansı 100 ellişaka bir yanada allahım saglıklı saatli versinde daha ne isteriz yaradanda demi
kız karınları şiş hamileler yatın kalkın bize dua edin bakem bizde sizin kervana katılalım yatın kalkın bizi dilinizden düşürmeyin![]()
hb canım nereye gittin gece ya seni bekledim bekledim gelmedin
bitanem 2 dk ile kaçırmışımseniiii((( nasip değilmişşş bugun konuşuruz inşallah öptümmm kocaman :))
bu arada selamkimse war mııı ????