Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

garıpcım sen hangı asamadasın tedavınde
sayfalar cok cabuk ılerledığı ıcın ben takıp edemıorum

canim ben 2 yildir evliyim.2 yildirda hic korunmadik.tedaviye yeni basladik..doktora gittik benden hormon testi esimdende sperm testi istedi..esim sperm testini oldu,ama sonuc duskuk cikti.:14:16 milyon cikti sperm sayimiz.ama bu 16 milyonun %30 hizli hareketli,%20 yavas hareketli imis..doktor 3 ay daha bekleyin olmazsa tup bebek merkazine gidin demis esime..bende hormon testini oldun suan sonuc bekliyorum..yanisi canim biz henuz yolun basindayiz,tedavi acisindan yani..dilerim rabbim bekletmez..:16::16:

kuzum hiç sanma yaaaaaaaaa
gelmez bu eşşek sıpası
yok kuzum geçen ay 6 sında oldum bu ay 4 diye bekliyorum

öyle deme yeterim,neden gelmesin allah dilerse gelir:48::48::48::48:

canımm benım bugun tedavının 3.gunu haftasonu yumurta toplama işlemı yapılcak
garip için dua okundu ama o ne durumda bılmıorum

ben adet oldum canim:14: 17 ocak ta oldum..insallah birdaha ki ay olmam:16::16::16::16:

# garip+
# KK Pro Üyeyeteeeeer+
# umutbizimolsun
# kardelen49
# sumelaa
ulen 40 yılın başı benim yavrudan izim kopardım beni gören yok yaw aslında ben garibim hemde garibanın tekiyim:59::59::59::59::59::59:

amaniiiiin seni görmezmiyiz sevtunum yaaa,ben daha yeni geldim..nasilsin bakim:26:evinin isleri nasil bittimi:26::26::26:

hosbulduk yeterim,nasilsin:16::16::16:

senin içinde okunursa katılmak isterim. bu arada kaç yıllık evlisin ne zamandır tedavi görüyosun

canım 2 yıllık evlıyım 1.5 yıldır korunmuyoruz
eşimın spermlerınde sorun var hem hız hem sayı
bu benım 2. denemem olacak tup bebkte aslında cok karısık
aşılamayla basladık cok yumurta gelişti fılan tupe geçildi sonra yumurtalarım kendılığınden catladı
ılk tedavımde ağustosta soonra kalanları toplayın dedım
onlarla ıkı embriyo donduruldu ıkı ay oncede transfer ama negatıf oldu
oylee işte canımm allah razı olsunn canım cok ıhtıyacım var dualarınıza
belkı ıcınızden bırının duası kabul olur benım ıcın
ben cok edıorum ama allahım kabul etsın
sen ne durumdasın

Amanın garibim gelmiş semram gelmiş kız çok özledim nasılsınız görüşmeyeli yavru çagırmadan bir gelinde konuşak be:86::86::86::86::86::86::86:

bizde seni özledik sevtuncum,iyiyim cok sukur ya sen nasilsin?:26::26:yoklugun belli oluyor canim yaaa,biran önce bitse su evinin isleriii:48::48::48::48::48::48:ablan geldimi:26::26::26:

canim ben 2 yildir evliyim.2 yildirda hic korunmadik.tedaviye yeni basladik..doktora gittik benden hormon testi esimdende sperm testi istedi..esim sperm testini oldu,ama sonuc duskuk cikti.:14:16 milyon cikti sperm sayimiz.ama bu 16 milyonun %30 hizli hareketli,%20 yavas hareketli imis..doktor 3 ay daha bekleyin olmazsa tup bebek merkazine gidin demis esime..bende hormon testini oldun suan sonuc bekliyorum..yanisi canim biz henuz yolun basindayiz,tedavi acisindan yani..dilerim rabbim bekletmez..:16::16:

ben adet oldum canim:14: 17 ocak ta oldum..insallah birdaha ki ay olmam:16::16::16::16:

amaniiiiin seni görmezmiyiz sevtunum yaaa,ben daha yeni geldim..nasilsin bakim:26:evinin isleri nasil bittimi:26::26::26:

canım nasıl sıze tup derkı dr
hem hızı iyi hemde sayı fean değil
bence aşılama denennebılır
senın gıbı olanlarda basarı elde edılıo
bızım 12 mlyon sperm var ılerı hızı yıkamdan sonra %8
bıze bıle doktor aşılama dedı ben tup ıstedım
bence stres yapmadan deneyın ama olmazsada aşılama ıcın hızı ozellıkle super
bence allahın ıznıyle olur

Ben adet oldum canim:14: 17 ocak ta oldum..insallah birdaha ki ay olmam:16::16::16::16:

Amaniiiiin seni görmezmiyiz sevtunum yaaa,ben daha yeni geldim..nasilsin bakim:26:evinin isleri nasil bittimi:26::26::26:

Hosbulduk yeterim,nasilsin:16::16::16:

nebileyim 7 yıldır gelmeyince
kendiliğinden gelmeyeceğine inandım

hoş geldin sevtuncum nasılsın iyiymisin:71::71:

iç güveyden halliceyim sabah hastalanmışım agladım agladım hırsımı yendim oturuyorum pc başında dedim ne yapıyolar bu hatunlar bakam bir ama sizlerde varsınız ama kardelen prof ebrar kayra birsen derda tugcal flanım kardelen49 ugurboncugum samyeli turkuaz ve unuttugum diger hatunlar yok unuttugum varsa kusura bakmasınlar bu aralar kafam pek yerinde degilde bugün bir arkasaşım vardı annesi bizim apartmanda oturuyı bir oglu bir kızı vardı kızının poposu kızarmış altını açtıp cigerim parçalandı hiç bebeklerine bakmasını bilmiyo yav inanın allahıma dua ediyorumki yavrular bir şey olmasın ya böyleleri anne oluyo allahımın gücüğne gitmesinde yüzüne bile dedim gıybet olmasın diye diyo bana oglanı çok seviyorum kızı hiç sevmiyorum al götür senin olsun dedi birde 12 sene sonra anne oldu neymiş kız rahat durmuyomuş yavrumda 5 aylık daha ah yavrum görseniz çok seker cigerinize sokasınız gelir:59::59::59::59:

canim ben 2 yildir evliyim.2 yildirda hic korunmadik.tedaviye yeni basladik..doktora gittik benden hormon testi esimdende sperm testi istedi..esim sperm testini oldu,ama sonuc duskuk cikti.:14:16 milyon cikti sperm sayimiz.ama bu 16 milyonun %30 hizli hareketli,%20 yavas hareketli imis..doktor 3 ay daha bekleyin olmazsa tup bebek merkazine gidin demis esime..bende hormon testini oldun suan sonuc bekliyorum..yanisi canim biz henuz yolun

[/FKUZUM
İNŞŞŞŞ BU SEFER OLCAK
SENİN MUCİZENDE SENİ BULACAK
KUCAKLAYACAKSIN SAĞLICAKALA
ALLHIM KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BRAKMASIN
DUALRMIZ KARŞILIĞINI BULSUN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞONT]

bilmiyorum canim,doktor esime öyle demis.biz kadin doktoruma hormon testi icin gittigimizde kadin doktoruda dusuk dedi ve ilac verdi esime.simdi ilac iciyor,insallah vesile olurda asilamya tupe gerek kalmaz canim..bize henuz ne asilama dediler ne tup dedi kadin doktorumuz.adetimin 22 gunu tekrar cagirdi bizi bakalim o zaman ne diyecek..asilamayi kadin doktorumu yapiyor?yoksa tup bebek merkazimi?sen hic merak etme canim rabbim dilerse olur,rabbim yuzunu guldursun.hayirli evlatlar versin:48::48::48::48::48:

bizde seni özledik sevtuncum,iyiyim cok sukur ya sen nasilsin?:26::26:yoklugun belli oluyor canim yaaa,biran önce bitse su evinin isleriii:48::48::48::48::48::48:ablan geldimi:26::26::26:

evim bitmedi bebem yarın macun biticek ablamda cuma çıkıcak allah nasip ederse cumartesi burda olucek çok özledim kız yegenlerimide ablamıda keratalar elimde büyüdüler :91::91::91::91::91:

nebileyim 7 yıldır gelmeyince
kendiliğinden gelmeyeceğine inandım

biz ümitli olmaliyiz yetercim,allah nasip eder sen merak etme.umit et-rabbim umitlerini bosa cikarmasin.tez zamanda yuzunu guldursun canim yaa:48::48::48::48:

evim bitmedi bebem yarın macun biticek ablamda cuma çıkıcak allah nasip ederse cumartesi burda olucek çok özledim kız yegenlerimide ablamıda keratalar elimde büyüdüler :91::91::91::91::91:

insallah cabuk biter sevtuncum yaa,ne guzel abla kardes hasret gidereceksiniz:16::16:snin adina cok sevindim canim yaa..ama kendi ablam geldi aklima duygulandim..ben yilda 1 defa görebiliyorum ablami:14::14::14::14:

Sevtunum cnm eşinle barışmana sevindim,Allah huzur versin evinizde,sıkma canını ev işi de
hallolur...He bu arada gözün aydın ablacın geliyormuş:)
Semramm nasılsın,kurs devam ediyor mu,oğluşun nasıl geçen gün de sordum ama alıntıda problem vardı
sanırım
Eboşuumm cnm bnm demek horon vardı hee:)
Ablammm ne olur üzülme inşaallah gelecek en yakın zamanda üzme kendini,kolay değil tabi bu kadar
beklemek haklısın ama senin bebeğin dualarla gelecek,topicteki herkes senin için ayrı ayrı dua ediyor
Allah'ın izniyle tüm bu çektiklerini unutacaksın,üzülme ne olur Allah o kadına da dayanma gücü versin,en kısa
zamanda göndersin bebeğini sağlıkla kucağına alsın inşaalah bu arada derinim nasıl görüşürsen çok slm söylersin
özledim onuda,tuana hastaymış geçmş olsun kuzuyaa...
Sevoşum aynı mesajı tekrar göndermişsin bende diyorum bu kız niye aynısını gönderdiki
Umutbizimolsun cnm iğnelere başladım demişsin,tüp bebek mi yaptırıyorsun yoksa aşılama mı kusura bakma hatırlayamadım
Kardelen49uumm kuzu bnmde eniştem çankırı'lı ve çok severim onu bitanedir o:)
Birsenimm Allah gönlünden ne geçiyorsa ama senin için hayırlıysa onu nasip etsin kuzu,2şubatta ben burda olmıcam
ama yaaa:(
Boncugum daha iyisin inşaallah cnm
Kardeloş ne zaman dönecek evine yaa
Kardelenbhr da gelmemiş hiç...Problem yoktur inşaallah
Ya kızlar İstanbul'da aşılama yaptrıan var mı aranızda bn neye niyet etsem hep bi problem çıkıyor yaa
pffff sinir oldum hee...
Hepinize günaydın bu arada kızlar,Allah gününüzün güzel hayırlı geçmesini nasip eylesin

çok şükür iyiyim kursa devam fıstığımda iyi karnesini size göstermek istiyor evet alıntılar çok karışıktı
bende zorlandım
Amanın garibim gelmiş semram gelmiş kız çok özledim nasılsınız görüşmeyeli yavru çagırmadan bir gelinde konuşak be:86::86::86::86::86::86::86:
evettttttttttttttttt ben geldim herkeze selam ay kız seni görünce bir sevindim bir sevindim anlatamam :66::66::66::66::66::66:

biz ümitli olmaliyiz yetercim,allah nasip eder sen merak etme.umit et-rabbim umitlerini bosa cikarmasin.tez zamanda yuzunu guldursun canim yaa:48::48::48::48:

insallah cabuk biter sevtuncum yaa,ne guzel abla kardes hasret gidereceksiniz:16::16:snin adina cok sevindim canim yaa..ama kendi ablam geldi aklima duygulandim..ben yilda 1 defa görebiliyorum ablami:14::14::14::14:
yaaaaaaaaaa BEN SEVİYORUM SİZİ:38: NE ZAMAN AZICIK KARAMSAR OLSAM KÖTÜ HİSETSEM HEMEN BENİ SİLKELEYİP:57::57: KENDİME GETİYORSUNUZ:70::70::70:
çok şükür iyiyim kursa devam fıstığımda iyi karnesini size göstermek istiyor evet alıntılar çok karışıktı
bende zorlandım

evettttttttttttttttt ben geldim herkeze selam ay kız seni görünce bir sevindim bir sevindim anlatamam :66::66::66::66::66::66:

HOŞ GELDİNNNNNNNNNN:38::38:

iç güveyden halliceyim sabah hastalanmışım agladım agladım hırsımı yendim oturuyorum pc başında dedim ne yapıyolar bu hatunlar bakam bir ama sizlerde varsınız ama kardelen prof ebrar kayra birsen derda tugcal flanım kardelen49 ugurboncugum samyeli turkuaz ve unuttugum diger hatunlar yok unuttugum varsa kusura bakmasınlar bu aralar kafam pek yerinde degilde bugün bir arkasaşım vardı annesi bizim apartmanda oturuyı bir oglu bir kızı vardı kızının poposu kızarmış altını açtıp cigerim parçalandı hiç bebeklerine bakmasını bilmiyo yav inanın allahıma dua ediyorumki yavrular bir şey olmasın ya böyleleri anne oluyo allahımın gücüğne gitmesinde yüzüne bile dedim gıybet olmasın diye diyo bana oglanı çok seviyorum kızı hiç sevmiyorum al götür senin olsun dedi birde 12 sene sonra anne oldu neymiş kız rahat durmuyomuş yavrumda 5 aylık daha ah yavrum görseniz çok seker cigerinize sokasınız gelir:59::59::59::59:

ayy sevtunum yaaa,cok sinir oldum o arkadasina heee,kusuruma bakma olurmu canim.ne demek oglani seviyorum kizi sevmiyorum:20::20::20::20::20::20::20::20:kizinda annesi o degilmi?onu dogururken acimadimi,tövbe tövbe beni konusturacak:20::20::20:hic hoslanmiyorum böyle evlatlar arasi ayrimciliktan:19::19::19:

İŞŞAllah canım inanaın sizlerle emesende konuşmayı bile özledim yav içerden yavru bagırıyo amanın geliyo netcez şimcik:57::57::57::57::57:ablamda benim memlekette ben 3 sene bile oluyo görmeyeli anca pc baglanıyoruz ama canlısının yerini tutmayur be:78::78::78::78:
bende zorlandım

kız sorma bende he gel hasretimizi giderek bari :38::38::38::48::48::48::70::70::7::57::57::76::76::76:

canım 2 yıllık evlıyım 1.5 yıldır korunmuyoruz
eşimın spermlerınde sorun var hem hız hem sayı
bu benım 2. denemem olacak tup bebkte aslında cok karısık
aşılamayla basladık cok yumurta gelişti fılan tupe geçildi sonra yumurtalarım kendılığınden catladı
ılk tedavımde ağustosta soonra kalanları toplayın dedım
onlarla ıkı embriyo donduruldu ıkı ay oncede transfer ama negatıf oldu
oylee işte canımm allah razı olsunn canım cok ıhtıyacım var dualarınıza
belkı ıcınızden bırının duası kabul olur benım ıcın
ben cok edıorum ama allahım kabul etsın
sen ne durumdasın

benim eşimin spermleriyle aynı orandaydı.hem ben eşimin ikinci evliliğiyim bir tanede cocuğu var benle yaşıyo. benim ilk evliliğim. ne hikmetse adamın düşmüş siperm sayısı bana gelene kadar. sonra ilaç falan aldım ana(bitkisel).şimdi 53 oldu ama iki yıldır bir gebelik oluşmadı. hayırlısı Allahtan. eşimin bir cocuğu olduğu için herkes benim olmadığını düşünüyo. adet olduğum dönemlerin hariçinde takmamaya calışıyom

Back
X