Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

DAİSYCİM çok sevindim canım inanki acayip mutluyum şuanda çok tebrik ederim tatlım inşallah yarın kandada kesinleşicek hamileliğin ayy sonunda bi hamişimiz çıktı :nazar::nazar::nazar:
hayden kızlar halaya gerçi ben biraz geç kaldımda ucundan tutuyorum halayın :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::119::119::119::119::119::119::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
darısı tüm arkadaşlarıma ve bana inşallah

herkese selam hanımlar müjdeli haberi duyunca hemen yazmak istedim hepiniz iyisinizdir inşallah

ASLAAAAAAAAA ASLA TERK ETMEM SİZİ hep yanınızda olacağım söz benim için çok anlamınız var hepiniz çok özel ve değerlisiniz benim dert ortağım oldunuz Allahım hepinizden razı olsun en kısa zamanda hep beraber alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah
:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

cok saol bıtanem bızede dua et olurmu allahım tamamına erdırsın ve kolay bır hamılelık nasıp etsın sana da bu arada ben de yasını ve kac aydır bekledıgını ogrenebılırmıyım

BEN EN İYİSİ HİÇ ÜMİTLENMEYEYİM ÇÜNKÜ OLSA BEN CEDE ÇIkardı AMA İNSAN HEP UMUTLU OLMAK İSTİYOR İŞTE
ya dur be tatlım başka neyimiz varki elimizde tabiki umut edicez dua edicez başka yok işte yok çaremiz ne olur kendine en kötüsünü yapma üzme kendini lütfen ben çok dua ediyorum hepinize hepimize

ay canım ya intihar da neyin nesi allah korusun bak sabrın sonu selamet oldu işte ne güzel o çektiklerin hemen unutulur inşalah.bi de canım benim göğüslerimim etrafın da minik kabarcıklar var sen de böyle bişey var mı canım benim:emir_bebek::emir_bebek::nazar:
Amin canım inşallah unutulacak o acılar hepimiz için yarabbim inşallah.
tatlım bugün hep baktım aynada kendime ama göğüslerimde acıdan başka hiç bi değişiklik yok ama duymuştum kabarcıklar çıktığını daha önce inşallah hamişsinidr kuzum

# semraozsoy
# hasretim_baby
# birsen29
# AYARPOLAT
# daisy4489
# nihanca
# kardelen49
slm kızlr nasılsınız ıyısınız ınsallah
hasretcım okadar abartma ya bıseycıgın yoktur ınsallah canım yaaaa onden mı acaba bundan mı acaba dıye dusundukce dengemız bozuluyo bebıslerın gelecegı varsa da gelmıyorlar canım gorunurde bır problemın yok cok sukur o zaman bıraz zamana bırak olmazmı 3 aylık evlıyın dımı sen?
bırsencım semosum nasılsınız baekkem yavrular napıyoooo
kardelenım sınavların ıyı gecmıs kuzum cok sevındım basarılarının devamını dılerım:76::76:
nıhancım bu arada neden sezeryan oldun acaba laparoskopıyle de alıyorlar dıs gebelık oldugunda yanı gercekten karnını yardılar mı bı de dıs gebelıgın sebeblerı neymıs tatlım
bu arada allahım bu guzel duyguyu hepımıze tattırsın amınnn

öyle olması gerekiyodu da ben 2 aylık olana kadar anlayamadılıar canım ya bebek büyüdükçe sağ tüpüme zara vermiş .zaten hem laparoskopi hem de sezaryen oldum .feci bişey di canım ya allah kimseye göstermsin 5 ay oldu bile .geldi geçti ama çok yıprandık çok:59::59::59:

dımı kuzu ya hamılelık haberını alan tuyuyo bız de uzuluyozzzz:5::5::5:
nasılsın balımmm yakısıklım nasıl

çok haklısın çük şükür iyiyim canım yakışıklımda uyuyor karne heyecanı sardı bizimkini
DAİSYCİM çok sevindim canım inanki acayip mutluyum şuanda çok tebrik ederim tatlım inşallah yarın kandada kesinleşicek hamileliğin ayy sonunda bi hamişimiz çıktı :nazar::nazar::nazar:
hayden kızlar halaya gerçi ben biraz geç kaldımda ucundan tutuyorum halayın :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::119::119::119::119::119::119::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

herkese selam hanımlar müjdeli haberi duyunca hemen yazmak istedim hepiniz iyisinizdir inşallah[/QUOT
ebrarcım hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmmmm

kayracımhg canımmmm :):)) canım ya pembe lekelenme yaşıyorum 3 gündür o kafamı karıştırıyo :((8
canım bak dedım ya belkı normal adetındı ama sen kafaya taka taka metabolızmalarımız bızımle dalga gecıyo artık bıraz rahat bırak kendını guzelım cok kafana takılıyosa burada bız ne desek sımdı ıcın rahatlamaz daha cok meraklanırsın en ıyısı bı dr a gıtmen tatlım
iyiyim canım iyi haberleri alınca daha iyi oluyorum kuzumda iyi bebek isteyenlere duacı :emir_bebek:
evet yaa kesınlıkle bende cok mutlu oldum valla
ay yesın onu teyzesı kız senın gelın pek sanslı olcek kaynana becerıklı el ıslerı falan oooooooooo:33::33:

herkese selam hanımlar müjdeli haberi duyunca hemen yazmak istedim hepiniz iyisinizdir inşallah

selam ablacım asılsın valla bende dramadım yazayım dedım duyunca ınsallah ablam darısı once senın sonra hepımızın basına ınsallah

canım bak dedım ya belkı normal adetındı ama sen kafaya taka taka metabolızmalarımız bızımle dalga gecıyo artık bıraz rahat bırak kendını guzelım cok kafana takılıyosa burada bız ne desek sımdı ıcın rahatlamaz daha cok meraklanırsın en ıyısı bı dr a gıtmen tatlım

evet yaa kesınlıkle bende cok mutlu oldum valla
ay yesın onu teyzesı kız senın gelın pek sanslı olcek kaynana becerıklı el ıslerı falan oooooooooo:33::33:

selam ablacım asılsın valla bende dramadım yazayım dedım duyunca ınsallah ablam darısı once senın sonra hepımızın basına ınsallah

aaaaaaaa orasını bilemiyecem oğlumu mutlu ederse herşey onun için

öyle olması gerekiyodu da ben 2 aylık olana kadar anlayamadılıar canım ya bebek büyüdükçe sağ tüpüme zara vermiş .zaten hem laparoskopi hem de sezaryen oldum .feci bişey di canım ya allah kimseye göstermsin 5 ay oldu bile .geldi geçti ama çok yıprandık çok:59::59::59:

olemı canım cok gecmıs olsun gecmıs zaten gercı allahım bır daha gostermesın o acıları benım de sol tupum tıkalıymıs da oradan dıs gebelık yasayabılırsın dıyorlar ama hastanede yattıgımda bırının de dıs gebelık yasamıstı onunkını alttan gırerek karından da cok mınık delıkler acarak aldılar senın buyuk oldugu ıcınmı ole oldu acaba neyse tatlım bu arada hamılelık belırtısı yasıyormussun ınsallah oledır

valla canım en son 3 de oldum bakalım hayırlısı ne olcak.bide bitanem ya benim göğüslerimin etrafın da minik kabarcıklar oluştu bilen falan var mı acaba tatlım :16::16::16:

canım kabarcıklar varsa büyük ihtimalle hamilesin çünkü o da bi gebelik belirtisi:46:

kayracım haklısın bende öyle düşünüyorumgitceminşallah doktora :) ya bişiyi merak ediorum doktora muayeneye gittiğimizde eşimizde yanımızda gelebiliomu

birsencim nerlerdesin bir saattir altta görüyorum ha geldi ha gelicek hala gelemedin gelde :48: azcık laflayalım

canım benim Dualarım seninle Allah razı olsun bana nasıl destek oldunuz günlerdir gecem gündüzüm sizlerle dualarla geçicek inşallah yarın kan testinden sonra hemencik yanınızda olucam şuan bu haberi kimselere söyleyemiyorum tabi bunu bile sadece sizinle paylaşabiliyorum :26::26::26:Allahım en kısa zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin hepinize uğurlu gelirim inşallah

cok saol bıtanem bızede dua et olurmu allahım tamamına erdırsın ve kolay bır hamılelık nasıp etsın sana da bu arada ben de yasını ve kac aydır bekledıgını ogrenebılırmıyım
Allah razı olsun kuzum Allahım en kısa zamanda sanada sağlıklı hamilelik nasip etsin canım benim ben 30 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim 1,5 yıldır bebek istiyoduk

ELİXSİR için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................20bitti
BONCUK.................20bitti
DERİN....................20
GARİP....................20
ELAEZEL................20
SELİNA..................20bitti
YETER...................20bitti
GÜL......................20bitti
ALEYNA.................15
DERYA...................15
TURKUAZ...............15bitti
DAİSY...................15bitti
SUNGER.................10
KARDELENBHR.........10
NANELİŞKR.............10
DERDA...................10bitti
PELİN....................10
TOSTİ...................10
HATİCE..................10bitti
BİRSEN..................10
TUĞÇE...................13​

SUNGER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.....................20bitti
BONCUK..................20bitti
ELİXSİR..................20bitti
ELAEZEL.................20
YETER....................20bitti
SELİNA...................20bitti
GÜL.......................20bitti
DERİN....................15
ALEYNA..................15
DERYA....................15
DAİSY....................15bitti
TURKUAZ................10bitti
KARDELENBHR..........10
NANELİŞKR..............10
TOSTİ....................10
PELİN.....................10
DERDA....................10bitti
BİRSEN...................10
HATİCE..................10bitti
TUĞÇE....................13

geçmiş olsun canım belki hakkında hayırlı olan budur allah yardımcımız olsun

kayracım haklısın bende öyle düşünüyorumgitceminşallah doktora :) ya bişiyi merak ediorum doktora muayeneye gittiğimizde eşimizde yanımızda gelebiliomu

canım esın gelebılıyo ama muayene esnasında ıcerı almazlar onu alttan muayene ettıgı ıcın almıyolar

gıt bakalım ama bu kadar erken den baslarsan evhamlanmaya allah korusun bısey cıkmayacaksa da cıkar bıde benı dusun hıc umut etmemem lazım

olemı canım cok gecmıs olsun gecmıs zaten gercı allahım bır daha gostermesın o acıları benım de sol tupum tıkalıymıs da oradan dıs gebelık yasayabılırsın dıyorlar ama hastanede yattıgımda bırının de dıs gebelık yasamıstı onunkını alttan gırerek karından da cok mınık delıkler acarak aldılar senın buyuk oldugu ıcınmı ole oldu acaba neyse tatlım bu arada hamılelık belırtısı yasıyormussun ınsallah oledır

sağol canım ya inşallah ben de bu ay sevinirim.benim en büyük talihsizliğim bebek rahime ilerlerken tüplerde kalmış ve acı soooooon.allah beterinden korusun rabbim isteye herkese nasip etsin .sen ne kadar zamandır istiyosun canım:61::61::61:

bencede mutlu etsın zaten kıyamam karne heyecanı nye onu sarıyo kız tembellerı sarsın askım benım yaaaa:21::21::21::21:

aman aman çıldırmış gibi biz e okuldan gördük ama ona söylemedik heyecanını yaşasın istedik

özele gidersen girebilir mu ayeneye ama devlette almıyorlar

Back
X