Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kabarcıklar varsa büyük ihtimalle hamilesin çünkü o da bi gebelik belirtisi![]()
canım benım ne gusel ıste rabbım dualarını kabul etmıs demekkı ınsallah tamamına da erer bıtanem yarın gusel haberlerle gel ınsallahcanım benim Dualarım seninle Allah razı olsun bana nasıl destek oldunuz günlerdir gecem gündüzüm sizlerle dualarla geçicek inşallah yarın kan testinden sonra hemencik yanınızda olucam şuan bu haberi kimselere söyleyemiyorum tabi bunu bile sadece sizinle paylaşabiliyorum :26::26::26:Allahım en kısa zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin hepinize uğurlu gelirim inşallah
Allah razı olsun kuzum Allahım en kısa zamanda sanada sağlıklı hamilelik nasip etsin canım benim ben 30 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim 1,5 yıldır bebek istiyoduk
canım benım ınsallah bır daha yasamassın tatlım benım bır bebegım var zaten hep bebek kalacak ama o yuz akım benım cennette teyzesı 5 aylıkken erkenden suyumun gelmesı nedenıyle dogurmak zorunda kaldım sonrada bunun sebebı olarak bır suru sey cıktı onları netlestırebılırsem tekrar baslıcam bebek ıcın calısmayasağol canım ya inşallah ben de bu ay sevinirim.benim en büyük talihsizliğim bebek rahime ilerlerken tüplerde kalmış ve acı soooooon.allah beterinden korusun rabbim isteye herkese nasip etsin .sen ne kadar zamandır istiyosun canım![]()
ya baktımda benim göğsümün etrafındada var kabarcıklarr amasanki öncedende vardııı![]()
![]()
recep ivediğin dediği gibi yohsaaa bize kabaran bişiymi var nihalimmmm
![]()
![]()
![]()
ya baktımda benim göğsümün etrafındada var kabarcıklarr amasanki öncedende vardııı![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
canım benım ne gusel ıste rabbım dualarını kabul etmıs demekkı ınsallah tamamına da erer bıtanem yarın gusel haberlerle gel ınsallah
canım benım ınsallah bır daha yasamassın tatlım benım bır bebegım var zaten hep bebek kalacak ama o yuz akım benım cennette teyzesı 5 aylıkken erkenden suyumun gelmesı nedenıyle dogurmak zorunda kaldım sonrada bunun sebebı olarak bır suru sey cıktı onları netlestırebılırsem tekrar baslıcam bebek ıcın calısmaya
saol semroş hoşbuldum nasılsın canım demek oğluşun heyecanlı yesin teyzesi onu karnesi süperdir eminimçok haklısın çük şükür iyiyim canım yakışıklımda uyuyor karne heyecanı sardı bizimkini
DAİSYCİM çok sevindim canım inanki acayip mutluyum şuanda çok tebrik ederim tatlım inşallah yarın kandada kesinleşicek hamileliğin ayy sonunda bi hamişimiz çıktı
hayden kızlar halaya gerçi ben biraz geç kaldımda ucundan tutuyorum halayın:119::119::119::119::119::119:
darısı tüm arkadaşlarıma ve bana inşallah
herkese selam hanımlar müjdeli haberi duyunca hemen yazmak istedim hepiniz iyisinizdir inşallah
ebrarcım hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmmmm
ablam inşallah ya hepimize nasip etsin yüce mevlamcanım bak dedım ya belkı normal adetındı ama sen kafaya taka taka metabolızmalarımız bızımle dalga gecıyo artık bıraz rahat bırak kendını guzelım cok kafana takılıyosa burada bız ne desek sımdı ıcın rahatlamaz daha cok meraklanırsın en ıyısı bı dr a gıtmen tatlım
evet yaa kesınlıkle bende cok mutlu oldum valla
ay yesın onu teyzesı kız senın gelın pek sanslı olcek kaynana becerıklı el ıslerı falan oooooooooo
selam ablacım asılsın valla bende dramadım yazayım dedım duyunca ınsallah ablam darısı once senın sonra hepımızın basına ınsallah
hoşbuldum tatlım olur aldım mendilini seve seveebrar ablaaa meraba hoşgeldin :))) du sana mendil verem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hoşbuldum tatlım saol buarada gögüslerinde kabarcıklar varmış hamilelik belirtisi haberin olsun inşallah sende müjdeyi patlatırsınebrar hoş geldin canım iyi akşamlar![]()
canım benim Dualarım seninle Allah razı olsun bana nasıl destek oldunuz günlerdir gecem gündüzüm sizlerle dualarla geçicek inşallah yarın kan testinden sonra hemencik yanınızda olucam şuan bu haberi kimselere söyleyemiyorum tabi bunu bile sadece sizinle paylaşabiliyorum :26::26::26:Allahım en kısa zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin hepinize uğurlu gelirim inşallah
Allah razı olsun kuzum Allahım en kısa zamanda sanada sağlıklı hamilelik nasip etsin canım benim ben 30 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim 1,5 yıldır bebek istiyoduk
Canım benim Allahım böyle acılar bir daha yaşatmasın en kısa zamanda acıların dinsin yüzü:26:nde kocamaan gülümseme karnındada sağlıklı bi bebişin olsunöyle olması gerekiyodu da ben 2 aylık olana kadar anlayamadılıar canım ya bebek büyüdükçe sağ tüpüme zara vermiş .zaten hem laparoskopi hem de sezaryen oldum .feci bişey di canım ya allah kimseye göstermsin 5 ay oldu bile .geldi geçti ama çok yıprandık çok![]()
kız allah iyiliğini versin gece gece güldür dün beni![]()
ah yerım ben onu yasasın tabıkı dur bakalım karne hedıyesı belkı kardes gelır:26::26::26:aman aman çıldırmış gibi biz e okuldan gördük ama ona söylemedik heyecanını yaşasın istedik
özele gidersen girebilir mu ayeneye ama devlette almıyorlar
allah senı ne etmesın kız ben ne dıyom sen ne calıyonnnn dur hele bı kendını ınceleyıp durma balım yaaaaya baktımda benim göğsümün etrafındada var kabarcıklarr amasanki öncedende vardııı![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
canım eglencelı gecen bı tek hafta sonum var zatı obur gunlerım nasıl gecer bılırsınKayram sağol canım evet sınavlar fena değildi bellide olmaz gerçi.Sen nasılsın hafta sonun nasıl geçti
hmmm anladım semracımmm
kayracım Rabbimin kimi mükafatlandıracağı hiç belli olmaz ondan ümitkesilmeeezzz ümitlenmek benimkadar seninde hakkın
saol semroş hoşbuldum nasılsın canım demek oğluşun heyecanlı yesin teyzesi onu karnesi süperdir eminim
ablam inşallah ya hepimize nasip etsin yüce mevlam
sen nasılsın kuzum
hoşbuldum tatlım olur aldım mendilini seve seve
hoşbuldum tatlım saol buarada gögüslerinde kabarcıklar varmış hamilelik belirtisi haberin olsun inşallah sende müjdeyi patlatırsın
canım ya inanki çok sevindim topicimiz uğurlu geldi sende bize inşallah uğurlu gelirsin yanlız maşallah nasıl güzel dostluğunuz varmış hamileliktede beraber oldunuz .allahım daim etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah yarında güzel haberle dön tatlım
hanımlar benim pc inanılmaz yavaş yetişemiyorum size alıntı alamazsam kusura bakmayın olurmu
aman canım ya beni güldürdün allahta seni güldürsün zaten anam bize kabaran kabarmış![]()
ınsallah canım ınsallah bır daha yasatmasın bole acı ve nasıp etsın bızede yavrularımızı kucagımıza alıp ınların buyumelerını gormeyıah kuzum benim melek o.allah sana da bidaha keder ve üzüntü yaşatmasın .bundan sonra hep gülelim ya mutlu olalım artık![]()
amaaaaaaaaaaan ablam yaa ben nasıl olurum kı bılırsın ıstesaol semroş hoşbuldum nasılsın canım demek oğluşun heyecanlı yesin teyzesi onu karnesi süperdir eminim
ablam inşallah ya hepimize nasip etsin yüce mevlam
sen nasılsın kuzum
hoşbuldum tatlım olur aldım mendilini seve seve
hoşbuldum tatlım saol buarada gögüslerinde kabarcıklar varmış hamilelik belirtisi haberin olsun inşallah sende müjdeyi patlatırsın
canım ya inanki çok sevindim topicimiz uğurlu geldi sende bize inşallah uğurlu gelirsin yanlız maşallah nasıl güzel dostluğunuz varmış hamileliktede beraber oldunuz .allahım daim etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah yarında güzel haberle dön tatlım
hanımlar benim pc inanılmaz yavaş yetişemiyorum size alıntı alamazsam kusura bakmayın olurmu
canım bence drunu degıstır derım ben sana drun ılk ısı alttan muayene etmek zaten o nasıl ıs yaaaaaYa kızlar 7 aydır bende hamile kalamıyorum doktor daha bir kere bile alttan muayne etmedi eşimede bir test yaptır demedi ne yapayım sizce
napim semra gıııııı kafayi yidim azcık azcık![]()
burda ne görsem uyguluommmm
![]()
![]()
ah yerım ben onu yasasın tabıkı dur bakalım karne hedıyesı belkı kardes gelır:26::26::26:
allah senı ne etmesın kız ben ne dıyom sen ne calıyonnnn dur hele bı kendını ınceleyıp durma balım yaaaa
canım eglencelı gecen bı tek hafta sonum var zatı obur gunlerım nasıl gecer bılırsın
ole tabı bak kendı agzınla soluyorsun ama bak kendın uymuyorsun tatlım benım bu kadar sorunum varken umudumu yıtırmıyom ama sen daha ucuncu ayda baslamısın aglamaya yapma bole bıtanem
Ya kızlar 7 aydır bende hamile kalamıyorum doktor daha bir kere bile alttan muayne etmedi eşimede bir test yaptır demedi ne yapayım sizce
Canım benim Allahım böyle acılar bir daha yaşatmasın en kısa zamanda acıların dinsin yüzü:26:nde kocamaan gülümseme karnındada sağlıklı bi bebişin olsun