Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay vallahi uğurlu geldiniz bana ya ben hala inanamıyorum test elimde hem size yazıyo hem ağlıyo hem gülüyorum ne haldeyim bi görseniz
ay evet ya biz küçükken hep hayaller kurardık büyücez evlencez tabi bunları hep beraber yapçaz diye düşlerdik beraber hamiş olcaz benim kızım onun oğlu olcak evlencekler biz hiç ayrılmıcaz falan filan işte çocukça hayallerdi aynı anda evlenmedik ama hiç ayrılmadık.çok çekti oda bende hani hayatımı anlatsam hakikaten roman onunda bizden dualarınızı eksik etmeyin bende sizin için gece gündüz okucam ve hep yanınızdayım ama bi yarın olsa saatler geçmiyo:18::18::18::18::18::18:
ilk bebeğinse bir yılı geçmeden fazla derine dalmıyorlar ne kadardır istiyorsun canım
kızlar ben çıkıyorum uyumalıyım uyuyımda saatler geçsin biran önce sabah olsun bende dr gidiim hepinizi çoooooook çok öptüm
dularım sizinle dualarınız benimle olsun hadi inşallah güzel haberlerle gelicem kuzularım herkese iyi geceler
hadi canım hayırlısı inşallah netleştirir sabah güzel haberi veririsin 2 kere seviniriz canımyaptım kuzum yaptım az önce evet çift çizgi Allahım ilk kez çift çizgi gördüm ben şükürler olsunn YAA RAB ! Allahım inşallah yanlışlık yoktur yarın sabah hemen hastaneye gidiyorum dua edin ne oluuuuur![]()
semracım kız sorma kaç aydır annemle babama gidemiyodum bugün gittim buraya girmeden yatmadım okudum ama alıntı yapmaya fırsatım zamanım yok kusura bakmayın hepsini okudum ebrarla aleyna kardeloşuma takılmış ama kardeloş yakalamış yaaa turkuaz niye iptal olmuş anlayamadım yanlışlıkmı var yeter sevtun kayra kardelen49 melodi hasretim hatice nihanca hepinize çok selam kızlar ama sabah hastaneye gidecem kaynanam ve kaynım için çıkmam lazım hepinize iyigeceler öptüm byeebirsencim nerlerdesin bir saattir altta görüyorum ha geldi ha gelicek hala gelemedin geldeazcık laflayalım
ilk bebeğinse bir yılı geçmeden fazla derine dalmıyorlar ne kadardır istiyorsun canım
sen sivastamı oturuyosun bende sivaslıyım ama tokat erbaada oturuyorum
hadi canım hayırlısı inşallah netleştirir sabah güzel haberi veririsin 2 kere seviniriz canım
semracım kız sorma kaç aydır annemle babama gidemiyodum bugün gittim buraya girmeden yatmadım okudum ama alıntı yapmaya fırsatım zamanım yok kusura bakmayın hepsini okudum ebrarla aleyna kardeloşuma takılmış ama kardeloş yakalamış yaaa turkuaz niye iptal olmuş anlayamadım yanlışlıkmı var yeter sevtun kayra kardelen49 melodi hasretim hatice nihanca hepinize çok selam kızlar ama sabah hastaneye gidecem kaynanam ve kaynım için çıkmam lazım hepinize iyigeceler öptüm byee
hadi canım hayırlısı inşallah netleştirir sabah güzel haberi veririsin 2 kere seviniriz canım
semracım kız sorma kaç aydır annemle babama gidemiyodum bugün gittim buraya girmeden yatmadım okudum ama alıntı yapmaya fırsatım zamanım yok kusura bakmayın hepsini okudum ebrarla aleyna kardeloşuma takılmış ama kardeloş yakalamış yaaa turkuaz niye iptal olmuş anlayamadım yanlışlıkmı var yeter sevtun kayra kardelen49 melodi hasretim hatice nihanca hepinize çok selam kızlar ama sabah hastaneye gidecem kaynanam ve kaynım için çıkmam lazım hepinize iyigeceler öptüm byee
birsencimmmm hoşgeldinnnnn :))))) kayracım yohsa sennn bana delüüü mü dion gıııı![]()
evet polatcımsivaslıyım adın neeee ????
valla ben feleğimi şaşırdım çok kalabalığız yetişemiyorum bibakıyorum sayfa atlamış .kaçırdığım varsa kusura bakmayın artık
herkese ıyı geceler canlarımm esım yatmaya hazırlanıyo bende kacayım kırmızı alarm gorunuyo cunku
ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben sana yazdım gormedınmı ask ol saka saka gozunden kacmıstır neyse tatlım benım artık sloganımız ne bebek fıkrını attık bebegı kucagımıza aldık tammı bende senın yaptıgını yapmaya calısıyorum artık ıyı geceler balcagzım baktıgın mınıgın de yanaklarına ıkı kucuk opucuk konduruver
hasretım ask olcanım hıc delı dermıyım ayolll
kardelosum sen hıc merak etme kuzu ben tutuyom takvımı sen ben dur dıyene dek devam et tamammı optum kuzu senı
garıpcım bu arada evet pko kanda anlasılır tatlım hıc merak etme
semosum bırsenım kuzuları opun yerıme
daısycım ıyı haberlerle gelır ınsallah
nıhancam sende hamıssındır ınsallah
derınımın pc yapılsa da gelse artık ben cok gremesem de laflasıyoduk yaaavvvvvvvvvv
boncugum senı kımler uzdu kuzum takma su cevreyı ayrıca da mıllete ne yaaa herkes kendı derdıne baksın offfffffffffffffffffffff uzulme kuzum
ısmını yazdıgım yazmadıgım herkese ıyı geceler bebıslı ruyalar dılıyorum ben uctumm byeeeeeeee![]()