merhaba kızlar 4215.sayfaya kadar geçmişi okuyabildim :) ne yaptınız öle ya bigün giremedim neler neler olmuş ben kafamı kaldıramıyorum uykudan henüz korku ve endişelerim giderilemediğinden mi hamileliğin genel halimi bilemiyorum ama dün hiç gözümü açamadım.duaya katılamadım Ama canı gönülden Amin diyorum canı gönülden istiyorum biran önce hamiş kalmanızı

ben en geç öğrenen oldum sanırım ay canım benim ya tebrikler mirandacım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum hayırlı uğurlu olsun oleeeeeeeeey

biz uğurlu gelcez kuzum inşallah sırayla herkesin müjdesini alıcaz demi 

tatlım karın ve bel ağrısı hamileliğin ilk ve ciddi belirtilerinden biri bende öyle oldu en azından ümitlendirmek istemem ama inşallah hamilesindir canımçok şükür canım
karın ve bel ağrım geçmedi daha canım
daha adetimede var neden böyle oldu bu ay anlamadım
bence bekle tatlım p.tesiyi kuvvetle muhtemel hamilesin ama ne kadar beklersen o kadar iyi.ben hiç beklemeden erkenden öğrendim reglimden önceki gece test yaptım pozitif çıktı regl sabahımdada sonra hemen o gün öğrendim dr gidip hamiş olduğumu ama şimdi beklemek zorundayım ultrason için böyle beklemek insanı çok üzüyo aslında kimseye tavsiye etmem hemen o gün öğrenmeyi şimdi kızacaksınız bana o kadar hamile kalmayı bekledin hamilesin işte niye üzülüyosun diye ama en ufak bi ağrıda yüreğim ağzıma geliyo ecel terleri döküyorum eyvah düşecekmi bu bebk diye bi sorun olmadığını bi öğrenebilsem ama beklemek zorundaymışız yaa işte böylekızlar size bişey danışmak istiyorum bu ay çok kasılmalarım oldu kasıklarımda ve sık sık sıvı geldi sol yumurtalığımdan sanki yumurtlama tarihlerimde ve adetim geçeli 4 gün oldu sizce test yapmalımıyım erkenmi ve sabahları miğde bulantılarım var zaman zaman![]()

kıslaaaaarrrrrrrr mirandaaaa hamileeeeeeeeeeee şukueler olsunnnn
sesi titriyordu yawrum yaa ağlıyordu sevınçteen bende dayanamdım dokuldu gözumden halada cok duyguluyum allahım sonuna kadara sağlıklı bı gebelık olsunn
dualarınız ona ugurlu geldıı bana da dua okurmusunuz kıslar pazatesı yumurta toplama işlemı olacak
eğer okuyabılırsenız cok mutlu olurum blkı banada ugurlu gelır

canım benim yaa Allahım te zamanda dindirsin acılarını tez zamanda şifanı versin çok geçmiş olsunpelincim sorma ağrım azdı bugun yine ağladım heeeprabbime sığındım ama şimdik az iyiyim sankim
sen nasılsın