Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

merhaba kızlar 4215.sayfaya kadar geçmişi okuyabildim :) ne yaptınız öle ya bigün giremedim neler neler olmuş ben kafamı kaldıramıyorum uykudan henüz korku ve endişelerim giderilemediğinden mi hamileliğin genel halimi bilemiyorum ama dün hiç gözümü açamadım.duaya katılamadım Ama canı gönülden Amin diyorum canı gönülden istiyorum biran önce hamiş kalmanızı

çok şükür canım
karın ve bel ağrım geçmedi daha canım
daha adetimede var neden böyle oldu bu ay anlamadım
tatlım karın ve bel ağrısı hamileliğin ilk ve ciddi belirtilerinden biri bende öyle oldu en azından ümitlendirmek istemem ama inşallah hamilesindir canım

kızlar size bişey danışmak istiyorum bu ay çok kasılmalarım oldu kasıklarımda ve sık sık sıvı geldi sol yumurtalığımdan sanki yumurtlama tarihlerimde ve adetim geçeli 4 gün oldu sizce test yapmalımıyım erkenmi ve sabahları miğde bulantılarım var zaman zaman :59:
bence bekle tatlım p.tesiyi kuvvetle muhtemel hamilesin ama ne kadar beklersen o kadar iyi.ben hiç beklemeden erkenden öğrendim reglimden önceki gece test yaptım pozitif çıktı regl sabahımdada sonra hemen o gün öğrendim dr gidip hamiş olduğumu ama şimdi beklemek zorundayım ultrason için böyle beklemek insanı çok üzüyo aslında kimseye tavsiye etmem hemen o gün öğrenmeyi şimdi kızacaksınız bana o kadar hamile kalmayı bekledin hamilesin işte niye üzülüyosun diye ama en ufak bi ağrıda yüreğim ağzıma geliyo ecel terleri döküyorum eyvah düşecekmi bu bebk diye bi sorun olmadığını bi öğrenebilsem ama beklemek zorundaymışız yaa işte böyle:43::43::43::43:

kıslaaaaarrrrrrrr mirandaaaa hamileeeeeeeeeeee şukueler olsunnnn
sesi titriyordu yawrum yaa ağlıyordu sevınçteen bende dayanamdım dokuldu gözumden halada cok duyguluyum allahım sonuna kadara sağlıklı bı gebelık olsunn
dualarınız ona ugurlu geldıı bana da dua okurmusunuz kıslar pazatesı yumurta toplama işlemı olacak
eğer okuyabılırsenız cok mutlu olurum blkı banada ugurlu gelır

:64::64::64::64::64::64::64: ben en geç öğrenen oldum sanırım ay canım benim ya tebrikler mirandacım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum hayırlı uğurlu olsun oleeeeeeeeey:64::64::64::64::64::64::64: biz uğurlu gelcez kuzum inşallah sırayla herkesin müjdesini alıcaz demi :64::62::62::62::62:

pelincim sorma ağrım azdı bugun yine ağladım heeep:14: rabbime sığındım ama şimdik az iyiyim sankim:34: sen nasılsın
canım benim yaa Allahım te zamanda dindirsin acılarını tez zamanda şifanı versin çok geçmiş olsun

eşimin akrabasının nişanı var canım oraya gidiyoruz.gece bişeyler yemek bizim adetimiz oldu zaten ben severim kiloda almam eşimde alır verir sürekli hafif bi göbeği var ama oda her erkekte olur:) ben istedim hadi tost yap diye yok boşver bu saatte yemiyelim dedi iyi sen yeme ben kendime yapim diyince eee bende yerim o zaman dedi.kendi yapmamak için bahane yanii :1:sen nasılsın ?

bugün biraz iyiyim,akşam geldim,misafir geldi peşime,dondurucudan bişeyler çıkarıp yaptım,birde domates soslu makarna,çayıda yaptım,yatış o yatış,gece midem fena olana kadar uyumuşum,sonra çok uyuyamadım.
ay iyiki sordumn,ne halim varmış demi?
ebroşumda yok yaaaaaa,tez gitsin misafiri inşallah.

gunaydın kıslar sımdı kontrolden geldım
benım yumurtalıkların beynı bı tuhaf çalısıo
sol overdekıler 20 mm ve ustu
sağ overdekıler yaklasık 15 mm allahımm şimdi nolcak acaba tlf beklıorum bakalım
bı gun daha ılaç alın dıyebılrız dedıler kan sonucuna gore yaa zaten 21.6 olan var o
dana kadar olacak ozaman allahım sen yardım et noolur dualrınızı esırgemeyın yarım saate ararlar

nacizane ben bi şeyler söyliyim....20mm üstü iyi değil aslında çatlamama riski var.....sonrada kist oluyo zaten...geçen ay benim biri 20.8 mm.diğeri 18mm yumurtam vardı.çatlatma iğnesi vuruldum ama 20.8 olan çatlamadı kist oldu...İnşallah sende bu olmaz....bence ilaç alma artık....

eşimin akrabasının nişanı var canım oraya gidiyoruz.gece bişeyler yemek bizim adetimiz oldu zaten ben severim kiloda almam eşimde alır verir sürekli hafif bi göbeği var ama oda her erkekte olur:) ben istedim hadi tost yap diye yok boşver bu saatte yemiyelim dedi iyi sen yeme ben kendime yapim diyince eee bende yerim o zaman dedi.kendi yapmamak için bahane yanii :1:sen nasılsın ?

sağ overdekıler yaklasık 15 mm allahımm şimdi nolcak acaba tlf beklıorum bakalım
bı gun daha ılaç alın dıyebılrız dedıler kan sonucuna gore yaa zaten 21.6 olan var o
dana kadar olacak ozaman allahım sen yardım et noolur dualrınızı esırgemeyın yarım saate ararlar

24 de olabilir canım,onda sorun olmaz,diğerleri 17 olur o arada,inşallah güzel gitrcek herşey,sen stresli olma sakın.

canım benim ya kimler deşifre etmişki seni neyse aramıza dönmene sevindim tatlım...güle güle kuzum aşkolsun unuturmuyuz seni hic görüşmek üzre kendine iyi bak:54:

canım gercekten senı gordugume sevındım cunku merak etmıstım bıde ıptal falan yazınca bıtanem neyse dondun ya gerısı muhım degıl optum
sağol cnm h.g neden iptal oldu kısss aaaa
fıstığım neden böyle oldu yaaaa çok üzüldüm neyse geri dönmene sevindim bizlerde seni özledik canım bizi bırakma lütfen

kızlarr çok sağoln merak etmişsiniz,eskisi gibi sık giremicm artık ama yine gelirm Allah'ın izniyle...

kızlar deşifre derken,tanıdık birininde kk de olup,yazdıklarını görmelerinden endişe diyolar,çünkü çoğu yapılan tedavileri,yada durumlarını,aişlelerine bile söylemiyo,benimde bi korkum yok ama genede istemem burda yazdıklarımı okumalarını,çünkü üzüntülerimide yazıyorum ve kimse bilmiyo bu kadar üzüldüğümü,onlar çok güçlü zannediyolar beni.
hem ben siteye,bi arkadaşımın yazısını okuduktan sonra,benim tanıdığım kişi mi acaba diye,iyice öğrenmek için üye olmuştum,gerçektende arkadaşımmış,ama hala haberi yok.:52::52::52:

hee aynen üleee işte,bende korkmuyorum tabiki ama milletinde arkamdan konuşmasını asla ama asla istemiyorum,o yuzden...kardeloşşş alemsin heee demek arkadaşın boşuna sana hafiye demiyoruz :9:

allaahhhh çok şükür yaaa sonunda sevindirdi bizi sabahtır onu bekliyorum güzel haber getirecek diye.rabbim inş sağ salim kucağına aldığı günleride göstersin inş.hayırlı uğurlu olsun.:nazar::nazar:halayın başını çekiyom valla kimsede yokkk :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::65::65::65::65::65::65::49::49::49::49::49::49:

duayı sırayla okuyoruz canım,herkesin bekleme süresine göre okunuyor.ebrar abla ilgileniyor ama oda 1 hafta yok arada giriyor görürse cevap verir canım.tşk ederiz güzel haberi bildirdiğin için.
canım ben 2. kez ıptal dılen tedavımle bırlıkte 3. kez tup bebek tedavısındeyım
bugun son kontorlum vardı gecen tedavıde kendılığınden catlmıstı yumurtalr bu dafada sağ overle sol ever senkronıze gıtmıo:))allahım yardımcım olsun bırazdan tlf edecekler bakalım yıen kendılığıdenfirar etmışlermı artık bu kez de olursa yada negatıf alırsam nasıl dayanırım bılmıorum allahımyardımcım olsun saol cnm
mirandacımaa cok cok ama cok sevındım canım benım yaa kıyamam aglanmazmı bole bır habere allahım tamamına erdırsın kucgına almayı da nasıp etsın bıtanem halayının devamını da ben getırem barı:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
umutbızım olsun canım darısı senın basına dua etmezmıyız ben topıctekılere ve ısteyen herkese hergun edıyorum allah bılıyor ınsallah senın de hersey yolunda gder canım
cok saol canım bugunlerde cok ıhtıyacım var dualrınıza bakalım tlfda kulağım ınsallah bu kez allahım yardımcın olsun pazartesı yumurtalarım toplanacak bı sıkıntı yoksa perşembe yada cumayada transfer olacak ınsallh korkuorum allahım yardım etsın amınn
evet aynı kişi :66::66::66::66::66::66:

yetercımm nbr canımm

kızlarr çok sağoln merak etmişsiniz,eskisi gibi sık giremicm artık ama yine gelirm Allah'ın izniyle...

hee aynen üleee işte,bende korkmuyorum tabiki ama milletinde arkamdan konuşmasını asla ama asla istemiyorum,o yuzden...kardeloşşş alemsin heee demek arkadaşın boşuna sana hafiye demiyoruz :9:

canımcım,sen bakma bazı densizlere dicem,kimse artık o,gel aramıza,bırakma bizi,seni özleriz,en azından kendi adıma ben çok özlerim,gel öpim:73:

umutbizimolsun inşaallahh yumoşların kendiliğinden çatlamaz da tedavini olursun bi aksilik çıkmadan
tabi ki sonunda da bebişin göbişine kamp yapar :)

nacizane ben bi şeyler söyliyim....20mm üstü iyi değil aslında çatlamama riski var.....sonrada kist oluyo zaten...geçen ay benim biri 20.8 mm.diğeri 18mm yumurtam vardı.çatlatma iğnesi vuruldum ama 20.8 olan çatlamadı kist oldu...İnşallah sende bu olmaz....bence ilaç alma artık....

24 de olabilir canım,onda sorun olmaz,diğerleri 17 olur o arada,inşallah güzel gitrcek herşey,sen stresli olma sakın.

cok sağolun kıslar ayy bılmıyorumkı artık kıslar ne dusuneceğimi sasaırdım
o çöllerde geezen bahtsız bedevı var yaa o benım iştee
zaten kesınlıkle ılaç almam daha yaa olanlar yeter sımdı sığerlerınıde yetıstırelım derken yıne gideekler
transfer olabılkmek bıle buyuk luks yaa herseyın yolunda gitmesı
pozıtıfım aslında ama bakalım tlf gelınceye kadar artık pisokopata bağladım:)))

canım inşallah ilaçlara gerek kalmaz dualarım seninle canım normali nedir ne olmalı hiç bilmiyorum. Allah senin güzel gönlüne göre versin herşeyi sen iyi düşün iyi olsun mucizen karnına konsun hemen :)

umutbizimolsun inşaallahh yumoşların kendiliğinden çatlamaz da tedavini olursun bi aksilik çıkmadan
tabi ki sonunda da bebişin göbişine kamp yapar :)

anatolıacım ınsallh cok istıyorum bunu ama laf soz dınlemıo
bu yumurtalar yaa:)
pazartesı bızım evlılık yıldonumuzu cok gusel bı gunde toplanacaklar ınsallah
sans getırır o gun dollenen yumurtalarım bebeğim olack rabbımden butun kalbımle dılıyorum amınn

anatolıacım ınsallh cok istıyorum bunu ama laf soz dınlemıo
bu yumurtalar yaa:)
pazartesı bızım evlılık yıldonumuzu cok gusel bı gunde toplanacaklar ınsallah
sans getırır o gun dollenen yumurtalarım bebeğim olack rabbımden butun kalbımle dılıyorum amınn

ayyy inşaallah cnm ya inşaallahh,Rabbim gönlüne göre nasip etsin...

canım inşallah ilaçlara gerek kalmaz dualarım seninle canım normali nedir ne olmalı hiç bilmiyorum. Allah senin güzel gönlüne göre versin herşeyi sen iyi düşün iyi olsun mucizen karnına konsun hemen :)

canımm normalde hemen hemen aynı boyda olmalılar
ama benımkılerın sağ overdekıler aynı boyda gerıden gelıolar
sol overdekılerde aynı boyda ma ılerden gıdıolar
ıkısıde bırbırını ıplemıo anlasılan bakalım hayırlısı:))cok saol cnm

kızlar benim yine çok uykum var ben çıkıyorum bana kızmayın noolur bu arallar böyle geçicek galiba hepinizi özlüyorum hep dualarımdasınız kendinize iyi bakın umarım görüşürüz en kısa zamanda:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canımm normalde hemen hemen aynı boyda olmalılar
ama benımkılerın sağ overdekıler aynı boyda gerıden gelıolar
sol overdekılerde aynı boyda ma ılerden gıdıolar
ıkısıde bırbırını ıplemıo anlasılan bakalım hayırlısı:))cok saol cnm

ya saçma gelebilir de,önden gidenleri bi toplayıp,geridekileri sonradan toplamaları çok büyük bi risk mi olur acaba?

Back
X