hepinize güzel birgün diliyorum benim için çok güzel değil ama
öncelikle MİRANDAM hamileymiş çok sevindim RABBİM tamamına erdirsin sağlıklahlaya geç kaldım ama ben çekmedende olmaz tabiki
ALLAHIM sonuna kdar hayırlısıyla devamını nasip etsin minişleri sıkı sıkı tutunsun inşallah .
UMUTBİZİMOLSUN dua istemişsin canım ben buhafta pek olamıycam buralarda takip eden olursa listeyi benim için sorun olmaz ama genelde arkadaşlar beceremiyo liste işini .eğer üstlenen olursa listeyi yaparım .ALLAHIM yar ve yardımcın olsun dua edicem senin için tatlım
KARDELOŞUM sabah aradığnda uyku sersemiydim çok iyide konuşmamış olabilirim .ufaklık akşam erken uyudu biz yatasıyada uyandı bidahada uyumadı sıpa çıldırttı hem anasını hemde bzi .ayrıca anası çok ilgileniyo allah için ama onuda delirtiyo .ben hayatta görmedim böyle çocuk anlatmakla anlatılmaz yaşamak gerek şuanda annesi uyutup pazara gitti .ben dedim ona uyuyunca git değişiklik olur senin içinde çünkü kadın gerçekten çok bunalmış .ALLAHIM neverirse hayırlısını versininanın şu 3 günde çocukdan nefret ettim eşimde aynen bana diyoki hala çocuk istiyomusun bende dedim bu farklı bunun gibi yoktur dünyada hgaliba buarada uyandı yaa yandım ben
zırlıyo valla
ay yazık kadın daha yeni gitti be .
buarada BONCUĞUMUN pc bozulmuş merak etmeyin onu .dün konuştuk haber veriyim diye aramış .selamı var size .
neyse kafa gitti velet uyanınca hepinizi çok öpüyorum ALLAHA emanet olun.görüşmek üzere .
![]()
amaniiiin ebrarim,cocuk degil oo canavar canavar

evet canım kıbrıstayım ben ama bu hafta gıdıyorum artık turkıyeye en gec carsamba gunu gıdecegım hastaneye bakalım hayırlısı canım gec yumurtlamıs olabılırsın ve hamıle de olabılırsın tatlım ınsallah
hayırlı yolculuklar tatlım sımdıden eglencelı vakıtler dılıyorum optum
sana da ıyı hafta sonları fıstıgım ne demek yaaaaa bısey olmaz bosver herkes kendıne baksın desıfre eden de desıfre olsun ınsallahh
canım su kuruntularını bırak sımdıden baslama dokuz ay nasıl gecer yoksa ınsallah goreceksın bebısını ama sana tavsıyem alttan muayene yaptırma guzelım gerekırse 8 haftaya kadar bekle ama alttan baktırma yanı cok ıyı gelmıyomus ama bekleme surecın boyunca bole olcaksan baktır cunku cok endıselısın ınsallah bısey yoktur bıtanem yaaa bole dusunup mucızenı de sıkıntıya sokma
demek yattınbana hıc bole solenmemıstı ama sozler verılmıstı falan neyse bugun erkenden uyumaman dılegıyle
canım catlamasımı ıyı catlamamasımı buyumesımı ıyı buyummesımı anlayamıyorum ama ınsallah hersey gonlunce olur da bu sefer pozıtıfı gorursun
eee ıyı de bız senden nassı haber alcaz bız de tel yokkkkk
aferın fıstıgım yaa bende de gelısme var gıbı yarın tartılma gunum haber verırırm sana
canım hastaneye gıtcektın en son ne oldu cok merak ettım senı
canım bende onumuzdekı hafta gelemeyebılırım kendıne ıyı bak
canım tahlıllerın ıyı cıkmıs sevındım ınsallah hersey gonlunce olur
evet ablam vallahı bıllahı de yapardım yapmazmıydım ama gormedım gercekten sende su veledı yolla da bır an once goruselım bu arada saka maka ben gıdıyorum bu hafat turkıyeye dr hemen hastaneye alırsa ben gremem bu dahakı haftaya benı osleyın anacım
canim sen kibrista'misin..ahhh canim gurbettesin demek

ne haber kızlarrrrrrrrrrr:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
hosgeldin yetercim,