Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hepinize güzel birgün diliyorum benim için çok güzel değil ama :30:
öncelikle MİRANDAM hamileymiş çok sevindim RABBİM tamamına erdirsin sağlıkla :64::64::64::64::64::64:hlaya geç kaldım ama ben çekmedende olmaz tabiki :62::62::62::62::62::62::62::62:ALLAHIM sonuna kdar hayırlısıyla devamını nasip etsin minişleri sıkı sıkı tutunsun inşallah .:nazar::nazar::emir_bebek:
UMUTBİZİMOLSUN dua istemişsin canım ben buhafta pek olamıycam buralarda takip eden olursa listeyi benim için sorun olmaz ama genelde arkadaşlar beceremiyo liste işini .eğer üstlenen olursa listeyi yaparım .ALLAHIM yar ve yardımcın olsun dua edicem senin için tatlım
KARDELOŞUM sabah aradığnda uyku sersemiydim çok iyide konuşmamış olabilirim .ufaklık akşam erken uyudu biz yatasıyada uyandı bidahada uyumadı sıpa çıldırttı hem anasını hemde bzi .ayrıca anası çok ilgileniyo allah için ama onuda delirtiyo .ben hayatta görmedim böyle çocuk anlatmakla anlatılmaz yaşamak gerek şuanda annesi uyutup pazara gitti .ben dedim ona uyuyunca git değişiklik olur senin içinde çünkü kadın gerçekten çok bunalmış .ALLAHIM neverirse hayırlısını versin :53::53:inanın şu 3 günde çocukdan nefret ettim eşimde aynen bana diyoki hala çocuk istiyomusun bende dedim bu farklı bunun gibi yoktur dünyada hgaliba buarada uyandı yaa yandım ben :9:zırlıyo valla :47::47:ay yazık kadın daha yeni gitti be .
buarada BONCUĞUMUN pc bozulmuş merak etmeyin onu .dün konuştuk haber veriyim diye aramış .selamı var size .
neyse kafa gitti velet uyanınca hepinizi çok öpüyorum ALLAHA emanet olun.görüşmek üzere .
:43::43::43:

amaniiiin ebrarim,cocuk degil oo canavar canavar:52::52::52::52::52::52:saka bir yanada hiperaktif sanirim..valla bende cok sinir oluyorum yaramaz cocuklara heee:52::52::52:allah sabirlik versin canim..yatili misafir zor yaaa:59::59::59::59::59:

evet canım kıbrıstayım ben ama bu hafta gıdıyorum artık turkıyeye en gec carsamba gunu gıdecegım hastaneye bakalım hayırlısı canım gec yumurtlamıs olabılırsın ve hamıle de olabılırsın tatlım ınsallah

hayırlı yolculuklar tatlım sımdıden eglencelı vakıtler dılıyorum optum

sana da ıyı hafta sonları fıstıgım ne demek yaaaaa bısey olmaz bosver herkes kendıne baksın desıfre eden de desıfre olsun ınsallahh:51::51:

canım su kuruntularını bırak sımdıden baslama dokuz ay nasıl gecer yoksa ınsallah goreceksın bebısını ama sana tavsıyem alttan muayene yaptırma guzelım gerekırse 8 haftaya kadar bekle ama alttan baktırma yanı cok ıyı gelmıyomus ama bekleme surecın boyunca bole olcaksan baktır cunku cok endıselısın ınsallah bısey yoktur bıtanem yaaa bole dusunup mucızenı de sıkıntıya sokma:49::emir_bebek::nazar:

demek yattın :20::20::20:bana hıc bole solenmemıstı ama sozler verılmıstı falan neyse bugun erkenden uyumaman dılegıyle :1::1::1::1::1:

canım catlamasımı ıyı catlamamasımı buyumesımı ıyı buyummesımı anlayamıyorum ama ınsallah hersey gonlunce olur da bu sefer pozıtıfı gorursun

eee ıyı de bız senden nassı haber alcaz bız de tel yokkkkk

aferın fıstıgım yaa bende de gelısme var gıbı yarın tartılma gunum haber verırırm sana

canım hastaneye gıtcektın en son ne oldu cok merak ettım senı

canım bende onumuzdekı hafta gelemeyebılırım kendıne ıyı bak

canım tahlıllerın ıyı cıkmıs sevındım ınsallah hersey gonlunce olur

evet ablam vallahı bıllahı de yapardım yapmazmıydım ama gormedım gercekten sende su veledı yolla da bır an once goruselım bu arada saka maka ben gıdıyorum bu hafat turkıyeye dr hemen hastaneye alırsa ben gremem bu dahakı haftaya benı osleyın anacım

canim sen kibrista'misin..ahhh canim gurbettesin demek:48::48::48::48::48:turkiyedemi tedavi oluyorsun kayracim???:26::26:surekli gitmek zor olur,allah yardimcin olsun:38:yani 2 dakika konusmadik doktorlar:25:hemen tahlil sonuclariniz guzel.tiroit hormonunuzda problem var dedii..:43::43::43:ev doktorumuza gidecegiz bakalim o ne diyecek:18::18::18::18:hic te bilgim yok tiroit hormonu ile alakali:26::26::26:hayirlisi olsun insallah:31::31::31:

ne haber kızlarrrrrrrrrrr:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

hosgeldin yetercim,:71::71:nasilsin canim???ben iyi olmaya caliyorum iste,tiroit hormonumda problem ve duzensizlikler varmis:18::18::18:g***le teyzeden arastiracagim bakalim:18::18:

nerdesiniz kizlar yaaaaa,tavsiye ve tecrubelerinize ihtiyacim vardiii:5::5::5::5::5::5::5::5::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59:

canım endişelenme benimde troit hormanlarımda düzensizlik vardı minik bir ilaç verdi dr bana 6 ay boyunca hergün belirli saatlerde kullandım ve geçti bide benimki zararlıydı bu kadar kolay geçti dr erken müdahale var ondan dedi yani kısa bir tedavi ile geçiyor belki sana o bile gerek duyulmaz sen şimdi rahatsızlık hisediyormusun kendinde ben tedaviye başlamadan önce resmen aı çekerdim unutkanlık bayılma nöbetlerim elim ayağım titrerdi sende böle şeyler yoksa çok telaşlan ma tabien iyisini drun bilir ben yaşadıklarımı sölüorum sadece

ıyıaksamlar kızlar nasılsınız benım net bozulmustu gıremedım kacgündür
gecmısıde okuyamadım gece bol bol okurum ınsallah sımdılık kacmam gerek allaha emanet olun:16:
canım biliyorum netin yapıldı galiba cok sevindim görüşmek üzre boncugum öpüyorum seni:16:
evet canım kıbrıstayım ben ama bu hafta gıdıyorum artık turkıyeye en gec carsamba gunu gıdecegım hastaneye bakalım hayırlısı canım gec yumurtlamıs olabılırsın ve hamıle de olabılırsın tatlım ınsallah

hayırlı yolculuklar tatlım sımdıden eglencelı vakıtler dılıyorum optum

sana da ıyı hafta sonları fıstıgım ne demek yaaaaa bısey olmaz bosver herkes kendıne baksın desıfre eden de desıfre olsun ınsallahh:51::51:

canım su kuruntularını bırak sımdıden baslama dokuz ay nasıl gecer yoksa ınsallah goreceksın bebısını ama sana tavsıyem alttan muayene yaptırma guzelım gerekırse 8 haftaya kadar bekle ama alttan baktırma yanı cok ıyı gelmıyomus ama bekleme surecın boyunca bole olcaksan baktır cunku cok endıselısın ınsallah bısey yoktur bıtanem yaaa bole dusunup mucızenı de sıkıntıya sokma:49::emir_bebek::nazar:

demek yattın :20::20::20:bana hıc bole solenmemıstı ama sozler verılmıstı falan neyse bugun erkenden uyumaman dılegıyle :1::1::1::1::1:

canım catlamasımı ıyı catlamamasımı buyumesımı ıyı buyummesımı anlayamıyorum ama ınsallah hersey gonlunce olur da bu sefer pozıtıfı gorursun

eee ıyı de bız senden nassı haber alcaz bız de tel yokkkkk

aferın fıstıgım yaa bende de gelısme var gıbı yarın tartılma gunum haber verırırm sana

canım hastaneye gıtcektın en son ne oldu cok merak ettım senı

canım bende onumuzdekı hafta gelemeyebılırım kendıne ıyı bak

canım tahlıllerın ıyı cıkmıs sevındım ınsallah hersey gonlunce olur

evet ablam vallahı bıllahı de yapardım yapmazmıydım ama gormedım gercekten sende su veledı yolla da bır an once goruselım bu arada saka maka ben gıdıyorum bu hafat turkıyeye dr hemen hastaneye alırsa ben gremem bu dahakı haftaya benı osleyın anacım
canım benim ya gurbetlik zordur ama turkiyeye geliyomuşsun ne güzel... doktordan güzel haberler alırsın inşallah kayracım...ay canım ya inş dedigin gibi hamileyimdir ama pek sanmıyorum hayırlısı olsun öpüyorum senide canım:16:
ne haber kızlarrrrrrrrrrr:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
selam canım iyiyim sen nasılsın...
nerdesiniz kizlar yaaaaa,tavsiye ve tecrubelerinize ihtiyacim vardiii:5::5::5::5::5::5::5::5::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59:

canım ya sordugun sorular hakkında bi bilgim yok keşke yardımcı olabilseydim int bi araştır istersen...

canım biliyorum netin yapıldı galiba cok sevindim görüşmek üzre boncugum öpüyorum seni:16:

canım benim ya gurbetlik zordur ama turkiyeye geliyomuşsun ne güzel... doktordan güzel haberler alırsın inşallah kayracım...ay canım ya inş dedigin gibi hamileyimdir ama pek sanmıyorum hayırlısı olsun öpüyorum senide canım:16:

canım ya sordugun sorular hakkında bi bilgim yok keşke yardımcı olabilseydim int bi araştır istersen...

iyilikkkkkk :80::79::80::79::80::79::80::79::80::79::80::79::80::79::80::79::80:

canım ebosum da da vardı galıba ama ılacla duzeltılebılır bırsey o kılo problemın de ondan ılerı gelebılır evet gurbette sayılmama kuzum yaa ıkı ay oldu gelelı ve turkıyeye donuyorum pzt gunu doktorum turkıyede cunku zor oluyor ama mecburum ben cok zor guvenıyorum doktorlara bıde bundan ırtıbatı kesersem bı daha randevu alamayabılırım adamın bası cok yogun cunkı ama fecı korkuyorum dırek hastaneye gel dedı bana ya umarım fılmı gosterınce laparoskopıye gerek yok der ama yınede herseyın hayırlısı neyse ole olsun dıyorum

pelıncım ınsallah hamılesındır bıtanem yaaaa ınsallah ıyı haberlerle donerım sıze bunu cok ıstıyorum canım ama bır sure takıp edemeyebılırım

SELAM
deryacım,hemen söylim,uyudum ama,senin dediğin şeyi uyguladım genede canım merak etme.
ebroşum,zaten sen konuşmadın ki bugün,tutişe de dedim özelden,ben konuştum konuştum,kapattık.:9:
boncukum,pc bozukmuş,kız güldün mü derin e?

canım,güzel kilo vermişim eşime göre,hatta yetermiş,çocuk gibi kalcakmışım yanında.
şöyle rakamsal bir cevap verim,75,5 la başladım,şimdi 70 kilo 600 gram geldim
afrein sana kız kardeloş hadi canım kim tutar seni sen verirsin ama fazla verme
kıslar sızden bişey rıca edebılırmıyım suu cuma gunlerı dua okuyosunuzya ayetel kursıyı okuyamasanız dahı cuma gunu o duayı benım ıcın burdaa okuyabılırmıyız cok gusel bı dua
canım sen merak etme illaki burda okumak değil biz zaten her zaman birbirimize dua ederiz sen gönlünü ferah tut pozitif ol canım
inş cnm,ben bu pazartesiden sonra bi hafta falan gelemem ama sana dua edicem bol bol,emin ol...
Allah'ın izniyle herşey güzel olcak
canım ya fazla görüşemiyoz ama olsun arada haber ver merak ederiz seni
kızlar ya bende bişey sorcam benim adetim 5 subatta ama dun benden uzayan akıntı geldi gec yumurtlamış olabilirmiyim :17::26:
inşallah pelincim belki geç döllenmede olur bebiş çabucak gelir
kuzum aramızdasın çok sevindim seviyorum seni :38:

ayrıca DERYAM önemli değil kuzum girmediğinden görmemiş olmaman çok doğal eminimki ablan için seve seve yapardın .öpüyorum senide
PELOŞUM şimdi okudum inşallah bebişin seninledirde akıntın ondandır kuzum .
kızlar tek tek yazmak isterdim ama inanın hiç vaktim yok sıpa ağlıyo napıyım ağlasın susar elbet :63:
ebrarım yazık ya fazla ağlatma kendinide fazla yorma canım
şu üstüne görme denilen şeyede hiç normal adetini olupta hamile kalan varmı acaba
canım ben üstüne gördüm ama sadece 1 ay gördüm inşallah olur hayırlısı olsun canım oğluşun napıyo nasıl
ıyıaksamlar kızlar nasılsınız benım net bozulmustu gıremedım kacgündür
gecmısıde okuyamadım gece bol bol okurum ınsallah sımdılık kacmam gerek allaha emanet olun:16:
boncuğum nasılsın canım eşin nasıl oldu iyileştimi

canım ebosum da da vardı galıba ama ılacla duzeltılebılır bırsey o kılo problemın de ondan ılerı gelebılır evet gurbette sayılmama kuzum yaa ıkı ay oldu gelelı ve turkıyeye donuyorum pzt gunu doktorum turkıyede cunku zor oluyor ama mecburum ben cok zor guvenıyorum doktorlara bıde bundan ırtıbatı kesersem bı daha randevu alamayabılırım adamın bası cok yogun cunkı ama fecı korkuyorum dırek hastaneye gel dedı bana ya umarım fılmı gosterınce laparoskopıye gerek yok der ama yınede herseyın hayırlısı neyse ole olsun dıyorum

pelıncım ınsallah hamılesındır bıtanem yaaaa ınsallah ıyı haberlerle donerım sıze bunu cok ıstıyorum canım ama bır sure takıp edemeyebılırım
canım inş laparoskopiye gerek kalmaz dualarım seninle güzel haberlerle dönersin hayırlısıyla ...inş canım ya valla agzından bal damlıyo geldigindede inş güzel haberi ben veririm sana bu rada ozletme kendini cabuk dön opuyorum seni...
selammmm kıslarrrr :))))))
selam canım hoşgeldin nasılsın:)
SELAM
deryacım,hemen söylim,uyudum ama,senin dediğin şeyi uyguladım genede canım merak etme.
ebroşum,zaten sen konuşmadın ki bugün,tutişe de dedim özelden,ben konuştum konuştum,kapattık.:9:
hoşgeldin canım nasılsın...
afrein sana kız kardeloş hadi canım kim tutar seni sen verirsin ama fazla verme

canım sen merak etme illaki burda okumak değil biz zaten her zaman birbirimize dua ederiz sen gönlünü ferah tut pozitif ol canım

canım ya fazla görüşemiyoz ama olsun arada haber ver merak ederiz seni

inşallah pelincim belki geç döllenmede olur bebiş çabucak gelir

ebrarım yazık ya fazla ağlatma kendinide fazla yorma canım

canım ben üstüne gördüm ama sadece 1 ay gördüm inşallah olur hayırlısı olsun canım oğluşun napıyo nasıl

boncuğum nasılsın canım eşin nasıl oldu iyileştimi

amin birsenim inş dedigin gibi olur...bu arada yazmıştım ama görmemiş olabilirsin ogluşun olcakmış hayırlı olsun canım inş saglıklı kucagına alırsın ogluşunu...:emir_bebek:

pelincim gördüm o gün okudum hatta ama cevap yazamadım yorgun ve işlerim vardı kusura bakma ama teşekkür ederim oğlum olacağı kesin değil ama dr öyle dedi darısı sizlere hayırlısı olsun

pelincim gördüm o gün okudum hatta ama cevap yazamadım yorgun ve işlerim vardı kusura bakma ama teşekkür ederim oğlum olacağı kesin değil ama dr öyle dedi darısı sizlere hayırlısı olsun

olsun canım önemli degil... kız oglan hic farketmez hayırlısıyla saglıklı gelsin inş...amin birsencim inş dualarını aksik etme bizden hamişlerin duaları kabul olurmuş...

birsen cim,erkek anası arkadaşım,ismi çok beğendim,rabbim güzel,ismiyle müsemma bir evlat olmayı nasib etsin inşallah.
pelincim,naber kuzu?
daha iyisin inşallah.
banada kocişim çay demledi,son yudumu alınca,başımın tamamen geçtiğini hissettim.

canım endişelenme benimde troit hormanlarımda düzensizlik vardı minik bir ilaç verdi dr bana 6 ay boyunca hergün belirli saatlerde kullandım ve geçti bide benimki zararlıydı bu kadar kolay geçti dr erken müdahale var ondan dedi yani kısa bir tedavi ile geçiyor belki sana o bile gerek duyulmaz sen şimdi rahatsızlık hisediyormusun kendinde ben tedaviye başlamadan önce resmen aı çekerdim unutkanlık bayılma nöbetlerim elim ayağım titrerdi sende böle şeyler yoksa çok telaşlan ma tabien iyisini drun bilir ben yaşadıklarımı sölüorum sadece

allah sifa ihsan eylesin canim benim:38::38:bayilma nöbetimi:53::53:canim benim hicbir sikayetim yok cok sukur.bahsettigin sikayetler bende hic olmadi..yere oturdugumda sol kasigimda batar olur arada o kadar..sanirim bu tiroit bozulugu belirtisi degildir..evet kilo problemim varr,hemde coooooook yaniiii:43::43::43::43::43:obez katagorisindeyim:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

sagol pelinim,internetten arastiracagim insallah,esimdeydi leptop:59:iki bilgisarayimiz olmadigi icinde onu bekledim:59::59:arastiracagim simdiii:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

ahhh yeterim yaaa,hormon tahlili olmustum.sonuclarina guzel dedi doktor,ama tiroit hormonumda problem varmis:43::43::43::43::43:tiroit hormonu ile alakali bir bilgim yok..belki sizlerden birinin bilgisi vardir veya benimle ayni durumdadir diye sormak istemistim,ama kimse yoktu sitede..internetten bir arastiracagim insallah:59::59::59::59:

cok sagol kayracim destegin icin:38::38::38::38:sanirim kilo problemin ondan kaynaklaniyor:59::59::59::43::43:cok bilgim yok..sadece kilo sorunu yaptigini biliyorum tiroidin..ev doktoruna gidecegiz bakalim o ne diyecek:18::18::18::18::18::18:
aaa sen daha yenisin canim yaaa:26::26:ben geleli 2 yil olduu:27:sanirim kibrista yasamiyorsun???yoksa zor olurdu turkiyeye gidip gelmen:38::38::38::38::38:

birsen cim,erkek anası arkadaşım,ismi çok beğendim,rabbim güzel,ismiyle müsemma bir evlat olmayı nasib etsin inşallah.
pelincim,naber kuzu?
daha iyisin inşallah.
banada kocişim çay demledi,son yudumu alınca,başımın tamamen geçtiğini hissettim.

inşallah hayırlısı kardeloş neyse ben yemek hazırlayacam sonra gelmeye çalışırım bye

pelincim,naber kuzu?
daha iyisin inşallah.

daha iyiyim allaha şükür canım sen nasılsın...tabi kocişinin elinden cay icersen agrın gecer kardelencim nede olsa sevgi vardır icinde...

daha iyiyim allaha şükür canım sen nasılsın...tabi kocişinin elinden cay icersen agrın gecer kardelencim nede olsa sevgi vardır icinde...

çok şükür canım,çayın içinde birazda özlem olunca öyle oldu galiba.

kayracım,bilmem okur musun,ama msn kapandı,yazdıklarını okudum ama klavye f ye geçti,tuhaf bişeyler yazdı benden,şimdide hiç açılmıyo kuzu.

SELAM
aferın kuzum sana haberlerını aldım msnden gıtıın hayırdır neden kusum hadı bak beklıyorum
canım inş laparoskopiye gerek kalmaz dualarım seninle güzel haberlerle dönersin hayırlısıyla ...inş canım ya valla agzından bal damlıyo geldigindede inş güzel haberi ben veririm sana bu rada ozletme kendini cabuk dön opuyorum seni...

selam canım hoşgeldin nasılsın:)

hoşgeldin canım nasılsın...

amin birsenim inş dedigin gibi olur...bu arada yazmıştım ama görmemiş olabilirsin ogluşun olcakmış hayırlı olsun canım inş saglıklı kucagına alırsın ogluşunu...:emir_bebek:
saol bıtanem ınsallah sende gusel haberler verırsın bıze gelsın artık bebısler senlensın topıc
pelincim,naber kuzu?
daha iyisin inşallah.
eee kocısının ellrınden ıcersen sıfa olmustur tatlım
allah sifa ihsan eylesin canim benim:38::38:bayilma nöbetimi:53::53:canim benim hicbir sikayetim yok cok sukur.bahsettigin sikayetler bende hic olmadi..yere oturdugumda sol kasigimda batar olur arada o kadar..sanirim bu tiroit bozulugu belirtisi degildir..evet kilo problemim varr,hemde coooooook yaniiii:43::43::43::43::43:obez katagorisindeyim:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

sagol pelinim,internetten arastiracagim insallah,esimdeydi leptop:59:iki bilgisarayimiz olmadigi icinde onu bekledim:59::59:arastiracagim simdiii:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

ahhh yeterim yaaa,hormon tahlili olmustum.sonuclarina guzel dedi doktor,ama tiroit hormonumda problem varmis:43::43::43::43::43:tiroit hormonu ile alakali bir bilgim yok..belki sizlerden birinin bilgisi vardir veya benimle ayni durumdadir diye sormak istemistim,ama kimse yoktu sitede..internetten bir arastiracagim insallah:59::59::59::59:

cok sagol kayracim destegin icin:38::38::38::38:sanirim kilo problemin ondan kaynaklaniyor:59::59::59::43::43:cok bilgim yok..sadece kilo sorunu yaptigini biliyorum tiroidin..ev doktoruna gidecegiz bakalim o ne diyecek:18::18::18::18::18::18:
aaa sen daha yenisin canim yaaa:26::26:ben geleli 2 yil olduu:27:sanirim kibrista yasamiyorsun???yoksa zor olurdu turkiyeye gidip gelmen:38::38::38::38::38:
canım buarada yasıyorum bu sene tasındık ama kolay oluyor cok sukur buradan gıdıp gelıyorum druma

çok şükür canım,çayın içinde birazda özlem olunca öyle oldu galiba.

kayracım,bilmem okur musun,ama msn kapandı,yazdıklarını okudum ama klavye f ye geçti,tuhaf bişeyler yazdı benden,şimdide hiç açılmıyo kuzu.

neyse kuzum mikemmmellllllll sohbetımıze ddaha sonra devam etcez o zaman ama sen dene bu arada cunku yarın esımle son gunum pzt gıdıyom bılıyon ve gıdınce de bır sure gorusemeyebılırız bılıyon o yuzden bugun son sansımız nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr deneeeeeeeeeeeee:26::26::26::26::26:

Back
X