- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkesler iyidir inşallah.
iyiyiz cnm hamdolsun sen nasılsun
hoş geldinnnnn![]()
hoşbuldum kızlar,bende iyiyim hamdolsunhoşgeldin canım ben ii sen nasılsın
herkesler iyidir inşallah.
kardelen sizn bu msaj yazdığınızda altta resim çıkıo ya hatta üstünde tomurcuklandır dallarımı yazıo ya bana nasıl koyulduğunu anlatçaktın ya hani anlatmadın bende istiyommmmmmm bundan![]()
ben çıkıyorum kızlar sıkıldım bugün kimse konuşmuyo k.i.b a.e.o byyyyyyyyyyyyy
hoşbuldum kızlar,bende iyiyim hamdolsun
hemen anlatim canım.daisypath isimli bi siteye giriyoruz,ordan evlilik yılı yada bebek bekleme süresi,hangisini istersen seçiyosun,sonrasını gene yardımcı olurum,yada nasıl bişey istediğini söyle,ben yapim sana,malum bu topicin tıcker ci başısıyım.![]()
yaaaaa gtme nere gidion zaten kimsecikler yokkk
yaaaaa gtme nere gidion zaten kimsecikler yokkk
evet girdim o siteye sonrası
ıyıgeceler kızlar ya ben cok hastayım boğazım cok kötü ne ıyı gelırkı
parmaklarıma kadar agrıyo![]()
canım sıkıldım kimseden ses çıkmıyo çıkacağım artık beni beyenen yok galiba![]()
sonra ne istediğine bağlı,evlilik içinse Anniversary burayı seçip,sağdakini tıklıyosun
canım ya kusura bakma ama çözemedim bu işi ben
kız kimmiş o seni beğenmeyen çokmu çirkinsin de beğenmiyolarevet cnm gelenlerin çoğu gtti geri bizi beğenmediler heralde![]()
hoşbuldum kızlar,bende iyiyim hamdolsun
hemen anlatim canım.daisypath isimli bi siteye giriyoruz,ordan evlilik yılı yada bebek bekleme süresi,hangisini istersen seçiyosun,sonrasını gene yardımcı olurum,yada nasıl bişey istediğini söyle,ben yapim sana,malum bu topicin tıcker ci başısıyım.![]()
ayyy canım ya sana da mı geldi salgın bende cumartesi sabahı bi uyandım sanki dayak yemişim heryerim ağrıodu bol bol nane limon içtim allaha şükür iyiyim şimdi geçmiş olsun cnm benim
sen bana ne istediğinbi söyle,ne yazayım,altına üstüne,çiçekten mi,böcekten mi hoşlanırsın,kocanla mı,bebişle mi resim koyim,de bakim.