Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ece cim,herkezlerin işleri var,bende siparişlerimi giriyodum,biraz meşguldüm bugün,sohbet başlanınca illaki devam edilir,ama konu olmayınca böyle nasılsın,iuyimisinle hemencik susuyo herkez canım.

öyle canım ya ben kaç gndür gelemiyordumde herkesi çok özledim ondan

ıyıgeceler kızlar ya ben cok hastayım boğazım cok kötü ne ıyı gelırkı:14:
parmaklarıma kadar agrıyo:31:
boncupğum soğanı rendele içine bolca bal koy yada kırmızı veya beyaz turpun içini oy içne bal koy 3-4 saat sonra suyu çıknca kaşıkla iç suyu bitince tekrar bal koy devam et geçmiş olsun canım

copyoffloresro8.gif
miscellaneous_349.gif
HAYIRLI OLSUN
miscellaneous_349.gif
copyoffloresro8.gif

Blume1003.gif
bsm.gif
Blume1003.gif

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
OCAK AYI LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************DERINSU************************24 OCAK***********************
*****************************SUMELAA***********************27 OCAK************************

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

*****************************WAY***************************3 ŞUBAT*********************
*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT*********************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT*********************
*****************************YETERRRRR**********************4 ŞUBAT*********************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT*********************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT*********************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT*********************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT*********************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT********************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT********************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*********************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*********************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*********************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*********************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*********************
*****************************GARİP***************************18 ŞUBAT********************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ********************

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
HAMİŞ LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART******************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY********************
**********************MİRANDA****************/

post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif

kızlar cok rıca edıyorum yenı tarıhlerınızı bıldırın bana eger ben bıldrıdım dıyorsanız da hatırlatın lütfen

sagol tatlım ya ıkıgündür süt adacayı ıcmekten bı hal oldum ınsallah benımkıde gecer ne ıs yapabılıyorum ne yemek:17:

çok iyi anlıorum seni bigün boyunca kalkmadım yerinmden
sıcak sıcak bi nane limon iç bide soğuk algınlığıyla ilgili bi hapın varsa iç bide üstünü kalın kalın ört
iyice bi terle terlemeden atamazsın bu hastalığı ben öle atlattım canm inşş sende hemen atlatırsın

kız kimmiş o seni beğenmeyen çokmu çirkinsin de beğenmiyolar

kardeloş ticker ci başım nasılsın bişey sorabilirmiyim izin verirsen
tabi,ne dimek canım sormadan öğrenemessin,malum topicin profu karşında:9::9::9:
amma megaloman oldum bugün
hım cnm ya tutmuyorum seni inşşşş işin varsa kalsın
bebiş olsun senin zevkine bırakıyorum onu altınada bebek özlemiyle ilgili bi cümle yazabilirsin cnm zahmet olmazsa

canımcım,vaktim var,şimdi yazıyı sen söyle,onda anlaşalım,birde ne kadardır bebek istediğini söyle ki,tarihini atim,kapak olsun bebişe.:76:

*****************************NANELİŞEKER
******************************FLAN
*****************************SAMYELİ26
*****************************DERINSU
*****************************SUMELAA
KIZLAR YENI TARIHLERINI ZI BEKLIYORUM OCAK BITTI derıncım senın kırmızılar gelmedımı tatlım hala flanda ugramıyo ıkınızı es gecıyorum :31:

boncupğum soğanı rendele içine bolca bal koy yada kırmızı veya beyaz turpun içini oy içne bal koy 3-4 saat sonra suyu çıknca kaşıkla iç suyu bitince tekrar bal koy devam et geçmiş olsun canım
sagol bırsenım balla soğan degılde dıgerını yrn gecmezse denım ınsallah gerek kalmaz:16:
çok iyi anlıorum seni bigün boyunca kalkmadım yerinmden
sıcak sıcak bi nane limon iç bide soğuk algınlığıyla ilgili bi hapın varsa iç bide üstünü kalın kalın ört
iyice bi terle terlemeden atamazsın bu hastalığı ben öle atlattım canm inşş sende hemen atlatırsın
:16:ınsallah cnm cok sagol

canımcım,vaktim var,şimdi yazıyı sen söyle,onda anlaşalım,birde ne kadardır bebek istediğini söyle ki,tarihini atim,kapak olsun bebişe.:76:

canım ben 3 sene 2 ay 13 gündür bebek istiyorum yzıda ne desem bilemedim kıııııııııı

*****************************NANELİŞEKER
******************************FLAN
*****************************SAMYELİ26
*****************************DERINSU
*****************************SUMELAA
KIZLAR YENI TARIHLERINI ZI BEKLIYORUM OCAK BITTI derıncım senın kırmızılar gelmedımı tatlım hala flanda ugramıyo ıkınızı es gecıyorum :31:
canım derinin kırmızıları daha gelmemiş ilaçta kullanmayacakmış kendi haline bırakmış

ya kardeloş bu ticker günlük değişiyomu yoksa banamı öyle geldi

canım derinin kırmızıları daha gelmemiş ilaçta kullanmayacakmış kendi haline bırakmış

ya kardeloş bu ticker günlük değişiyomu yoksa banamı öyle geldi

kız normalde değişir,onun için yapılıyo ya zaten,sana takvim görevi görüyo işte.
haticecim,13 gün yerine,17 gün yapmışım ama,değpiştiririz onu canım,bi bakta..

Back
X