Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banu cum,senin raporla ilgilide bişeyler yazmıştım,umarım görmüşündür.
ben diyetteyim canım,ondan kilo yapmadı,meyve saatlerimde bölerek içiyorum,zaten meyve hakkım var,ben hatta kilo verdimü,ama daha önce aldırmıştı,bırakmıştım.
ipekcim,aslında ses soluk çıkıyo,ama herkez sadece kendiyle meşgul olunca,kendinden başka kimseyle ilgilenmince,akıcı bir sohbet olmuyo,herşeyde gelip geçici görünüyo malesefiyoksa bu topic çok güzel bi topic.
hayırdır,gene dertlendin,noluyo sana?
anın keyfini çıkar,annemlere gidiyorum de,mutlu olmaya çalış.
Okumadım canım geçmişe gene bakamadım kızlar rejime başladım şimdilik iyi gidiyor inşallah üç ayda veririmde biraz bu sefer olur tatlım gene yaz olurmu özür dilerim.
merhaba kızlaarrr nasılsınız ben geldim bi geçmişe bakiim![]()
bende seni öpüyorum canım annene selamlarrhafta sonu oldugu icin kimse yok sitede:bende cikayim artik
ebrarcim,misafirlerin oldugu icin gelemiyorsun,allah kolaylik versin canim:69
sevtuncum,ablan geldi sanirim,3 yilin hasreti yogun dimiiidilerim diledigin gibi vakit gecirirsin kardesciginle
derincim,hala bilgisaray sorununu halledemedim sanirim,insallah en yakin zamanda hallolur:71
semracim,kayracim,kardelencim,ugurboncugum,pelincim, ve nicklerini unuttugun diger arkadaslarim:hepiniz iyisiniz insallah:26:gönlunuzce gecirecegiz bir hafta sonu diliyorum hepinize
:71QUOTE]
canım benim ben iyiyim sagol sende iyisindir inş...
aleynacım nasılsın canım iyisindir inşallah...
canım benim ya agzından bal damlıyo ama sanmıyorum bitanem hayırlısı olsun asıl ben senden güzel haberler alırım inş her şey yolunda gider dualarım seninle kocaman opuyorum seni tatlım...
derinim canım ya cok özledim seni bir an once yapılsında pc aramıza dön sensiz olmuyo buralar cok öpüyorum seni...
ufaklıga ve annene cok gecmiş olsun ebrarım sende cok yorulmuşsun canım kıyamam sana dikkat et kendine allaha emanet ol...![]()
canım başınız sagolsun cok üzüldüm ya allah mekanını cennet etsin
canım bu hafta dua yok bildigime göre nasılsın bu arada...
iyiyim canım sende iyisindir inş fazla ara verme özleriz seni sende kendine iyi bak
kızlar bende yarın anneme gidiyoum cok sevincliyim cok giremeyebilirim ama annemde pc var ara ara girmeye calışcam...elixsirim, semram, vayım,tugcalım kardelenbhrım,kardelen49,prof kardelenim,hiranurum,selinam,hasretim,daisycim,derdam ve aklıma gelmeyen bütün kızlar hepinizi cok öpüyorum allaha emanet olun cok özliycem sizleri...şimdi kalkıp valizimi hazırlayım gelmeye calışcam yine kendinize iyi bakın...:79::79::79:
![]()
sorma canım yaa hemde iki sefer giricem emarabebişim geçmş olsun
inşşşş sana faydası olcak bir yol bulunur
canım evet ya cuma gün eşimde çekildi ya adam çıktı mr dan yarım saat oturdu alakbulak oldum dedi
allahım dermansız dert vermesin![]()
ıyıgeceler kızlar ya ben cok hastayım boğazım cok kötü ne ıyı gelırkı
parmaklarıma kadar agrıyo![]()
geçmiş olsun canım
ebrarım gelmemeişş misafirleri gitmedi sanırım ALLAH yardımcısı olsun derinimde gözükmemiş hiç inş iyidir
naneli şekerim de yok :26:
gül tamermde göremyorum:26:
bende seni öpüyorum canım annene selamlarr
sorma canım yaa hemde iki sefer giricem emara
geçmiş olsun canım
ebrarım gelmemeişş misafirleri gitmedi sanırım ALLAH yardımcısı olsun derinimde gözükmemiş hiç inş iyidir
naneli şekerim de yok :26:
gül tamermde göremyorum:26:
canım inşş bir daha gerek kalmasın
kızlar inanamıyorum :))reglendim falan dedim :)) eşim ısrar etmesine rağmen tekrar hcg yaptırmadım.. reglim çok az oldu diye eşim bayaaa ısrarlıydı... bense yeni kararlar atılmıştım :)) hatta fal falan baktırdım ki hayatımda ikinci kez yapıyorum bu işi.. yani eğlencesine... adamcağız 2012 de dogacak cocugun evliliğinin 2. yılında hamile kalacaksın dedi..alt psikoloji yaa..olacağını duymam bile içimi rhatlatmıştı bebek olayına kafayı takmamaya başlamıştım :))
hatta bu ay yumurtlama dönemimi bile hesaplamadım :))
arkadaş vasıtasıyla iş buldum :)) çarşamba başilıyorum falan alışveriş telaşındaydım işte iş için :))
dün gece midem bulandı acile gittik.. dün hava çok soğuktu ya alışerişte üşüttüm diye düşündükk.. ama kusmalarım bitmeyince eşim telaşlandı götürdü..
özel bir hastaneye gittik özel hastaneleri bilirsiniz..yolmak için her testten her şeyden geçirirler en ufak bi şeyde bile :) içimden hatta kızdım altı üstü serum verecekler neler yapıyorlar diye..
ultrasonla mideme baktılar ..midemde anormal bir şey olmadıgını söylediler.. üşütme gibi de gelmiyor dedi dr.. sonra neyse serum verelim yarın uzman drla görüşürsünüz dediler..
sonra hemşire serum takarken dr geldi..gebelik ihtimali var mıı dedi bende anlattım ..hcg 4.1 çıkmıştı fakat sonra reglendim,reglim az oldu dedim .. o zaman seruma bağlamayın bir de gebelik testi yapın dedi ...sonra sonra bomba haber :)) hamilesiniz dedi,döllenmeniz geç olmuş o yüzden üstüne görmüşünüz dedi ..daha yeni dedi hcg niz 2048 dedi :)
hcg 4 olması şüphelendirmişti fakat o kadar beklenti içindeydim ki psikolojik olarak hormonum çıkar diye düşündüm...hatta buraya girmeyi de kesmiştim :)) kendimi etkilemiyim diye..
fakat allaha çok şükür bir bebişim olacak inş ..sağlıklı bir şekilde alırım..rabbim sizlere de nasip etsinnn..
ben yarın işe başlıyorum.. o yüzden giremem artık.. verdiğiniz telkinler için hepinize teşekkür ederim özellikle ebrarcım sana..
kızlar inanamıyorum :))reglendim falan dedim :)) eşim ısrar etmesine rağmen tekrar hcg yaptırmadım.. reglim çok az oldu diye eşim bayaaa ısrarlıydı... bense yeni kararlar atılmıştım :)) hatta fal falan baktırdım ki hayatımda ikinci kez yapıyorum bu işi.. yani eğlencesine... adamcağız 2012 de dogacak cocugun evliliğinin 2. yılında hamile kalacaksın dedi..alt psikoloji yaa..olacağını duymam bile içimi rhatlatmıştı bebek olayına kafayı takmamaya başlamıştım :))
arkadaş vasıtasıyla iş buldum :)) çarşamba başilıyorum falan alışveriş telaşındaydım işte iş için :))
dün gece midem bulandı acile gittik.. dün hava çok soğuktu ya alışerişte üşüttüm diye düşündükk.. ama kusmalarım bitmeyince eşim telaşlandı götürdü..
özel bir hastaneye gittik özel hastaneleri bilirsiniz..yolmak için her testten her şeyden geçirirler en ufak bi şeyde bile :) içimden hatta kızdım altı üstü serum verecekler neler yapıyorlar diye..
ultrasonla mideme baktılar ..midemde anormal bir şey olmadıgını söylediler.. üşütme gibi de gelmiyor dedi dr.. sonra neyse serum verelim yarın uzman drla görüşürsünüz dediler..
sonra hemşire serum takarken dr geldi..gebelik ihtimali var mıı dedi bende anlattım ..hcg 4.1 çıkmıştı fakat sonra reglendim,reglim az oldu dedim .. o zaman seruma bağlamayın bir de gebelik testi yapın dedi ...sonra sonra bomba haber :)) hamilesiniz dedi,döllenmeniz geç olmuş o yüzden üstüne görmüşünüz dedi ..daha yeni dedi hcg niz 2048 dedi :)
hcg 4 olması şüphelendirmişti fakat o kadar beklenti içindeydim ki psikolojik olarak hormonum çıkar diye düşündüm...hatta buraya girmeyi de kesmiştim :)) kendimi etkilemiyim diye..
fakat allaha çok şükür bir bebişim olacak inş ..sağlıklı bir şekilde alırım..rabbim sizlere de nasip etsinnn..
ben yarın işe başlıyorum.. o yüzden giremem artık.. verdiğiniz telkinler için hepinize teşekkür ederim özellikle ebrarcım sana..
merhaba arkadaşlar nasılsınız?Topik biraz sakin ama olsun herkes iyidir inşallah
Ebrarım dört gözle bekliyorum misafirlerin gidişini.Ufaklığa üzüldüm Allah şifa versin.
Kayram hayırlı haberlerle dön inşallah tedavi süreci güzel geçer
Derincim noluyo bu pclere bu ara bikaç arkadaşta daha sorun vardı galiba.
Anatolia senide özledik canım dönün artık arkadaşlar yaaaaa
Süngercim Allah rahmet etsin kayınpederine.Mekanı cennet olsun inşallah
Umutbizimolsun inşallah hamilelik haberini bekliyoruz canım
Merhaba kızlar ne zamandır doğru dürüst sohbet edemedim sizlerle çko özledim ama fırsatım olmadı malesef...
Eboşum annen rahatsızmış çok geçmiş olsun,he birde küçük yavru hastalanmış Rabbim şifa versin ikisinede inş,en kısa zamanda görüşmek dileğiyle:)
Deryam cnm büyük ihtimal yazdıgımı görmezsin ama olsun,özenipte bnm içinde yazdıgına çok sevindim umarım Türkiye'den güzel hbrlerle dönersin inşaallah,geçmişe bakamadıgım i.çin eboşla kardeloşa ne dedin bilemiyorum ama öğrenirim kuzum Aeo
Derinm cnm yaa o tunişi bnm yerime yanaklarından ısırırmısın lütfen ablanın facesinde gördüm yapay çiçeklerle bi resmi var yeşil bayılıyorum o fotosuna yanımda olsa heryerinden ısırıcam :):)sende iyisin umarım görüşürüz inş...
Sungercim başın sağolsun mekanı cennet olsun inşaallah,bizimde geçen gün bayilerimizden biri vefat etti 28yaşında yeni evliydiAllah sabır versin
Aleynam cnm rapor işi ne oldu ben seni ne zamandır göremiyorum iyisin inş
Pelinim sen nasılsın cnm bnm kendine çok iyi bak
Kardeloşummm cnm sen nasılsın var mı gelişme :)inş şubat ayında müjdeyi alırızda başka tedaviye gerk kalmaz bana hbr ver mutlaka ne olurrr
Boncugumm bitanem nasılsın kuzum,sende yoğun musun bu araa Allah kolaylık versin cnm eşinde iyiymiş çok sevindim,biran önce gelsin bebişlerr inşaallah
Elixsir,hiranur,selina,kardelenbhr,kardelen49,halem,tugbacım,semracım,tugcem,birsenim,derdam,miranda,daisy,yeter,banu sizlerde iyisiniz inşaallahh
Ben sanırım uzun bi süre giremicem kızlar,hepiniz Allah'a emanet olun,inş güzel hbrlerinizi alırım...
cnm başın sağosun yeni gördüm allah rahmet eylesin günahlarının affetsin inşşşş
sağol canım sen nasılsın
kıslar geçmişe pek bakamadım eve yeni geldim sabahtan beri hastanedeydim sırtım için gittim yine ALLAHTAN iyi bir doktordu cok şükür ama emar istedi ağrılarımın nedeni için aslında emar cekilmiştm ama asıl yerim çeklmemis sol kaburgam
ve sol drseğmin emarını istedi ayyy ne zor cekiliyor cok fena sıkılıyorum daralıyorum emarda
ama olsun yeterki ne oldugu cıksın bana hep dsk ezlmesi dend ama doktor anlattıgın ağrılar ona benzemiyor kasında ciddi ezilme olabilir dedi iğneyle ağrını hafifletirim ama önce emar dedi
kıslar cıkmamm lazım daha yemek yapıcam hepinizi öpüyoruuum
geçmişte bana yazmıs olan arkadaşım varsa kusura bakmasın zaten pc basında eskisi gibi oturamıyorum ağrılarımda
ara ara bakarım yine selametle kalın
basın sağolsun canım
hafta sonu oldugu icin kimse yok sitede:bende cikayim artik
ebrarcim,misafirlerin oldugu icin gelemiyorsun,allah kolaylik versin canim:69
sevtuncum,ablan geldi sanirim,3 yilin hasreti yogun dimiiidilerim diledigin gibi vakit gecirirsin kardesciginle
derincim,hala bilgisaray sorununu halledemedim sanirim,insallah en yakin zamanda hallolur:71
semracim,kayracim,kardelencim,ugurboncugum,pelincim, ve nicklerini unuttugun diger arkadaslarim:hepiniz iyisiniz insallah:26:gönlunuzce gecirecegiz bir hafta sonu diliyorum hepinize
:71QUOTE]
canım benim ben iyiyim sagol sende iyisindir inş...
aleynacım nasılsın canım iyisindir inşallah...
canım benim ya agzından bal damlıyo ama sanmıyorum bitanem hayırlısı olsun asıl ben senden güzel haberler alırım inş her şey yolunda gider dualarım seninle kocaman opuyorum seni tatlım...
derinim canım ya cok özledim seni bir an once yapılsında pc aramıza dön sensiz olmuyo buralar cok öpüyorum seni...
ufaklıga ve annene cok gecmiş olsun ebrarım sende cok yorulmuşsun canım kıyamam sana dikkat et kendine allaha emanet ol...![]()
canım başınız sagolsun cok üzüldüm ya allah mekanını cennet etsin
canım bu hafta dua yok bildigime göre nasılsın bu arada...
iyiyim canım sende iyisindir inş fazla ara verme özleriz seni sende kendine iyi bak
kızlar bende yarın anneme gidiyoum cok sevincliyim cok giremeyebilirim ama annemde pc var ara ara girmeye calışcam...elixsirim, semram, vayım,tugcalım kardelenbhrım,kardelen49,prof kardelenim,hiranurum,selinam,hasretim,daisycim,derdam ve aklıma gelmeyen bütün kızlar hepinizi cok öpüyorum allaha emanet olun cok özliycem sizleri...şimdi kalkıp valizimi hazırlayım gelmeye calışcam yine kendinize iyi bakın...:79::79::79:
![]()
nasılsın derin kız niye giremiyecen fazla eşini kandırda yaptırsın pc yi bak kızlar kızıyo de kendine iyi bak canım
canım başın sağolsun demekki çok iyi biriymiş çekmeden kimseye muhtaç olmadan gitmiş mekanı cennet olsun canım
ebrarım canım her çocuk aynı değil ama genede sen azcık kız arada sıkıştır annenede geçmiş olsun canım inşallah bişeyi yokttur şu misafirleri çabucak yolla gel nerden akrabanız uzakmı yakınmı başka kimsesi yokmu sende kalıyo neyse çok sordum kendine iyi bak dikkat et kızıl bulaşıcı olabiliyo
sevtun kız hayattamısın daha kurtulamadınmı esaretten canım olsun anneler çocuklarının iyiliğini ister seni özledik
inşallah canım kaliteli güzel olurlar sanada kolayca tutunurlar inşallah ne zaman koyaaklar yumoşlarını
sgl canım geçmişi okuyodum anca geldim ben iyiyim sen nasılsın
hatırlayıp okuyup ta baş sağlığı dileyen herkezden allah razı olsun insan bu günlerde paylaştıkca ve tatlı bi söz duydukca kendine geliyo hayat çok kısa ve bi okadarda boş malesef allah hayırlı bi ömür nasip etsin herkezeeee