hoşgeldin cnm nasılsın
hşb canım ii sen nasılsın canım dün aksam birsencim bana güzel haber verdi seviniyorum içim içime sığmıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin cnm nasılsın
selam kizlar ben geldim nasilsiniz?????dun aksam gelemedim erkenden uyumusum
ebrarim,misafirin gitmedi sanirim.allah yardimcin olsun.ufakliga sifa versin insallah
sevtuncum,ablan gelmis cok sevindim canim..ablaciginla gönlunce gecirecegin guzel gunlerin olsun insallah
yetercim,emar cekilecekmissin insallah sonuclarin guzel cikar canim.rabbim sifa versin..
kayracim,simdi turkiyedesin,guzel haberlerle gel insallah
derincim.hala bilgisarayin yapilmadi sanirim,insallah cabuk olurda aramiza dönersin canim
kardelencim,demek sen ticket yapma profusun haaaa,masallah canimkabiliyet gercekten,ben bilmiyorum sahsen
sungercim,basin sagolsun tatlim.rabbim kayinbabaciginin mekanini cennet eylesin..dua et canim,kuran oku kayinbaban icin artik sizden istegi sadece buuu
pelincim,sen neler yapiyorsun canim..atlattin mi giribi:26::26::26:
daisy,canim hamilelik nasil gidiyor,bulantilarin oluyormu:26::26:sanirim hala bebisini görmedin..en yakin zamanda görursun insallah
derdacim,seninde guzel gidiyordur insallah hamilelik
hiranurcum,seninle tanismadik hic sende iyisin insallah
anotonia,insallah nickini yanlis yazmamisimdirseninlede tanisamadik canim,insallah sende iyisindir..
semracim,sen nasilsin oglan annesiii
elixsircim sen nasilsin?neler yapiyorsun canim:26::26:
ugurboncugum,sen neler yapiyorsun canim..valla cok ugrasiyorsun bizim icin allah razi olsun canim
kizlar unuttugum kalmamistir insallah:26::26:aklimda olanlari yazdim.varsa sayet kusuruma bakmayin olurmuu![]()
selam kizlar ben geldim nasilsiniz?????dun aksam gelemedim erkenden uyumusum
ebrarim,misafirin gitmedi sanirim.allah yardimcin olsun.ufakliga sifa versin insallah
sevtuncum,ablan gelmis cok sevindim canim..ablaciginla gönlunce gecirecegin guzel gunlerin olsun insallah
yetercim,emar cekilecekmissin insallah sonuclarin guzel cikar canim.rabbim sifa versin..
kayracim,simdi turkiyedesin,guzel haberlerle gel insallah
derincim.hala bilgisarayin yapilmadi sanirim,insallah cabuk olurda aramiza dönersin canim
kardelencim,demek sen ticket yapma profusun haaaa,masallah canimkabiliyet gercekten,ben bilmiyorum sahsen
sungercim,basin sagolsun tatlim.rabbim kayinbabaciginin mekanini cennet eylesin..dua et canim,kuran oku kayinbaban icin artik sizden istegi sadece buuu
pelincim,sen neler yapiyorsun canim..atlattin mi giribi:26::26::26:
daisy,canim hamilelik nasil gidiyor,bulantilarin oluyormu:26::26:sanirim hala bebisini görmedin..en yakin zamanda görursun insallah
derdacim,seninde guzel gidiyordur insallah hamilelik
hiranurcum,seninle tanismadik hic sende iyisin insallah
anotonia,insallah nickini yanlis yazmamisimdirseninlede tanisamadik canim,insallah sende iyisindir..
semracim,sen nasilsin oglan annesiii
elixsircim sen nasilsin?neler yapiyorsun canim:26::26:
ugurboncugum,sen neler yapiyorsun canim..valla cok ugrasiyorsun bizim icin allah razi olsun canim
kizlar unuttugum kalmamistir insallah:26::26:aklimda olanlari yazdim.varsa sayet kusuruma bakmayin olurmuu![]()
hşb canım ii sen nasılsın canım dün aksam birsencim bana güzel haber verdi seviniyorum içim içime sığmıyo
canım sağol
mr benim değil eşime çekilecek canım
garipcim,istersen sanada yaparım tatlım.
way cım,mesajımı almadın mı yoksa?
ben ismimi değiştirdim hoşgeldin
canım ben yokum yoksa beni beyenmiyormusun![]()
garipcim,istersen sanada yaparım tatlım.
way cım,mesajımı almadın mı yoksa?
ne haber kızkardeşimmmmmmmmmm![]()
iyi diyelim iyi olsun ablacım sen nasılsın yaptınızmı gece pijama partisini
![]()
herşey gönlünce olsun tatlım
öylemiiibende ayakta uyuyorum otel parasi vermiyorum heeee
niden beyenmeyem sekerimaklimda tutamiyorum kiz nickleri
masallah pek kalabalik topigimiz
![]()
cok sagol kardelencim,hassasiyetin icin..![]()
öylemiiibende ayakta uyuyorum otel parasi vermiyorum heeee
niden beyenmeyem sekerimaklimda tutamiyorum kiz nickleri
masallah pek kalabalik topigimiz
![]()
cok sagol kardelencim,hassasiyetin icin..![]()
hepiniz hoşgeldiniz nasılsınızzzzz
hamileler iyice çoğaldı biz kaldık böle yaaaaaa
rabbim bizede biran önce gönder meleklerimizi![]()
yok bebiş ben erken yatım yaaaaaaa
inşallah canım aslında bugün regli olmam lazım daha olmadım bekliyorum bu hafta içi olacakmı bakalım