yaaa benim kaynanamda daha 3 ay olmasına rağmen sorana yoookk yoookk halen bebek yook dioooo(((((slm bu arada
aslm canım hsg canım ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa benim kaynanamda daha 3 ay olmasına rağmen sorana yoookk yoookk halen bebek yook dioooo(((((slm bu arada
canımcım yapacağın tek şey duymazdan geleceksinnn ben öle yapıorum
biz doğuracazda onlar mı bakacak
aynen canım sana katılıyorum bizim komsular sürekli sorudu ensonunda şunu dedim benim çocuğuma sizmi bakacaksınız dedim
bana varmı yokmu die soranlarada olsa ya karnımda yada kollarımda görürsünüz sormayın bidaha die kızıyorum bidahada soramıolar cnm ben üzülceme bana soranlar üzülsün![]()
aslm canım hsg canım ya
hb canım benim nasılsın :)))
haticecim haklısın ama gıcıkoluorum kaynanam öle konuşunca sanki içimdeki canavarı fişekliooooo :))))))
hb canım benim nasılsın :)))
haticecim haklısın ama gıcıkoluorum kaynanam öle konuşunca sanki içimdeki canavarı fişekliooooo :))))))
ii işte canım ya merakla bekliyorum ya sen
çoooook haklısın hepimiz öleyizzzz yapıcak tek şey var umursamıycazzzz konuşsun dursunlar biliosun stres bizim için hiç iiii değillll
bende öle kuzum ya heyecan doruktaaa umarım çifte mutlulukyaşarızz :))
,
fıstığım valla pek takmıorum ama insana dokunuo ya Allahın vermediğine biz ne yapabiliriz ki amaaaannn
Ben çıkıorum hepiniz rabbime emanetsinizzzzzz seviyorum hepiniziiiiiii
![]()
Ben çıkıorum hepiniz rabbime emanetsinizzzzzz seviyorum hepiniziiiiiii
![]()
bende öle kuzum ya heyecan doruktaaa umarım çifte mutlulukyaşarızz :))
inşşşş kızlarrrrr bizde merakla bekiloruz sizden gelicek haberleri
,
fıstığım valla pek takmıorum ama insana dokunuo ya allahın vermediğine biz ne yapabiliriz ki amaaaannn
aynen öle sanki biz istemioruz bi bebeğimiz olsun biz bunu anlıyoruz ama bunu onlar neden anlamak istemiolar bilmiorum yaaaa
GÖZÜN AYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ÇOK GÜZEL BİR HABERRRRRRRRRRRRRRR
SAĞLICAKLA KUCAKLA İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ![]()
ayy gözün aydın canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.çok sevindim![]()
çok güzel bi haber bu tatlım sağlıcakla gelir bebişin inşşşşşş
darısıda bizlerin başına:122::122::122::122::122::122::122::122::126::126::126::124::124::124::124::124::124::124:
canim tebrik ederim,ne guzel bir haber bu böylemasallah hamislerimiz cogaldi,topigimiz senleniyor
rabbim tum topik arkadaslarimiza ve isteyen herkese nasip etsin insallah
![]()
canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin inşallah darısıda biz isteyenlere inşallah![]()