Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hepimiz inşallah canımmmmmmmmmm patlama olacak mart patlaması oleyyyyyyy:66::66::66::66::66:

hııııııı tamam ozaman börek yemeğe geliyoz aç kapıyı koy çayı mümkünse kocişide postala şöyle oturup sabahlara kadar dertleşek olmamı dünür börek te yanında iyi gider:56::56::56::56:
gel dünürüm buyurrr:56: çayı koydum ben:68:
arkadasinin hakkinda hayirlisi olsun insallah canim:16:

evet canim,öncelikle beni siz rahatlatttiniz zaten,allah razi olsun..iyiki varsniz:38:

estagfirullah ebrarim,sen guzel baktigin icin guzellikleri göruyorsun tatlim..bende bir guzellik oldugundan degil..dilerim sende en yakin zamanda pozitifi görursun tatlim..rabbim sevindirsin:38:

ahhhh bende diyet yapiyorum ama,tik yok simdiye kadar..bundan sonra olur insallah:59:

sen sagol elixsircim:38:bu arada börek yapmissin,afiyet olsun:56::56:

aleykum selam,getiren göturen sagolsun..sende selam söyle ebrarim derine:38:

esinle iyi olmaniza sevindim selinacim,rabbim mutlulugunuzu artirsin insallah:16:

canim basin sagolsun..merak etme dualarimizdasin.rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah:16:

hepimiz siseriz insallah banucum,ahhaa da böyle:49::49::49::49::49:

aleykum selam pelincim,nerelerdesin sen merak ettik senii..tahlil sonuclarinin guzel cikmasina cok sevindim,hayirli olsun insallah.:16:

:60::60::60::60::60:

cok sagol haber verdigin icin canim..cok sevindim yeter adina..rabbim esine sifa versin insallah:16:

hosgeldin canim aramiza:71::71:

canim ara verdigin icin olabilir:17:

gecmiste idim kusuruma bakma ebrarim ya,:59:iyiyim cok sukur canim,ya sen nasilsin?

# ebrar_53+
# son_ece
# pelin67
# lagrima
# upps24

hepinize merhaba kizlar:3::3::3:iyisiniz insallah:26::26::26:ben yine girip oldum yaaa:5::5::5::2::2::2::2::2::2:

dun doktorun vedigi ilaclari aldi bugun esim..ayy ne pahali onlar öyle 500 tl tuttu ikisi:59::59::59:sigorta oldugu halde:18::18::18::18:

benimki damla halinda kizlar,hormon dengeleyici,gunde bir miktar suya 5 damla tamlatip icecekmisim,her ögun öncesi tekrarlanacakmis..ayni ilactan kullanan varmi aranizda:26::26::26:
esiminki sperm artirici,haftada birgun igne vurulacakmis,igneden bile ekstra ucret aliyorlar.

dilerim rabbim daha fazla bekletmeden kendi lutfundan bebislerimizi göndersin..maddi acidan baya kulfetli ilaclar..insallah hayirlara vesile olurr:59::59:dua edin kizlar:38::38:
garibiim geçmiş olsun canım evet ilaç cok pahalıymıs ALLAH yardımcın olsun:38:

Nasılsınız kızlar ben geçmişe bakıyım eşim gelir birazdan bende size bakıyım dedim

derda cım,iki dakika msn gelebilir misin?
iksircim,bende sana çaya gelebilir miyim,belki uykum açılır:34:
kızlar,az önce kayra ile görüştüm,yarın ameliyat olcakmış,dr geliyomuş,yatışını yapmışlar,dualarımızı bekliyo,rabbim şifasını versin inşallah.

kızlar,az önce kayra ile görüştüm,yarın ameliyat olcakmış,dr geliyomuş,yatışını yapmışlar,dualarımızı bekliyo,rabbim şifasını versin inşallah.

canım açtım msn yi

daha iyi olur canım sonuçların inşallah hadi bakalım dünür öncelik senin sen bi doğur arkandayım nsen ne doğurursan ben aksini doğurayım ki becerip dünür olalaım öptüm ha bi sorum var yaaa bu klomen baş ağrısı yapıyomu bilen varmı ben bu ilacı içmeye başladım başlayalı baş ağrısı çekiyom ama çok ağrıyo vallla bilen varmıııııııı

Birsen canım ben elmayı yaptım ama doğrumu acaba pişirdim tülbente sardım boğazımada sardım bu kadarmı birde ne kadar kalıcak inşallah faydası olur 3 hafta oldu geçmedi boğazlarım.

mrb kızlar,nasılsınız.

canım 14 martta kontrolüm var, rabbim nasip ederse 25 martta dikişim olacak. patronlada konuştum, bekleyecek beni. dikişten sonra işe gelmicem.

canım allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına aldığın günleride görürüz inşallah
iyi oldu kızlar merak ediyoduda seni görünce soruyum dedim :38:

kızlar gecmısı okudum ama yazamıcam kımseye cunku hıc ama hıc keyfım yok nolur anlayın benı amelıyat ıcın yatıs yapacaktım bugun ama drumun kayın pederı vefat etmıs bu edenle haftaya carsambaya kaldı amelıyat malesefama keyıfsızlıgımın sebebı bu degıl ben zaten gderken dedım kı hayırlı olacaksa hakkımda gıreyım amelıyata olmayacaksa engel cıksın cıktı demekkı bu hafta gırmem hayırlı degılmıs benı merak edenlerı opuyorum dıgerlerını de tabıkı dularınıza ıhtıyacım var dua etmek ıcın bır haftam daha var ne guzel allaha emanet olun canlar gorurusurz

hayırlı akşamlar nasılsınız kızlar................:16:

selam kızlar nasılsınız...ben bugun tahlil sonuclarımı aldım herşey normalmış allaha şükür yarında rahim agzındki yaramı dondurcak doktorum ondan sonra hayırlısyla hamile kalırım inş...

cnm bende adet olmayı beklıyorum bgn yrn olcam sonra baslıcaz ınsallah:66::66:ama pek ümıt yok tabı test nısanda vercek daha 2 ayı dolcak bakalım hayırlısı:16:

ewet yenimahallede olan benim :) sen de ankara damısın?

hemen bişi daha sorayım ankarada herhangi bir devlet hastanesinde iyi bir kadın doğumcu varmı bildiğiniz?

özele gidemem maddi durumumuz yok.. ama devlet hastanesi araştırıyorum iyi bir doktor..kulağına gelirse haber verirsen sevinirim..

kızlar pek müsait değilim misafirim vardı sabahta gelecek alıntı yaptım ama tek tek yazamayacam kusura bakmayın ama BANU elmayı haşlayıp ezeceksin sonra poşetle tülbente koyacaksın sıcağa dayanabildiğin kadar olsun 24 saat bekle LAGRİMA ben ankara hastanesine gidiyorum hiç para vermedim ayrıca orda infertilite polikliniği var dr ilgili düzenli gidersen olur acil çıkmam lazım herkese iyigeceler

ankara hastanesi cebecidekimi?peki doktor iyimi? ben bir tane doktorum olsun hep ona gidiyim istiyorum... bay bayan farketmez...
kızlar pek müsait değilim misafirim vardı sabahta gelecek alıntı yaptım ama tek tek yazamayacam kusura bakmayın ama BANU elmayı haşlayıp ezeceksin sonra poşetle tülbente koyacaksın sıcağa dayanabildiğin kadar olsun 24 saat bekle LAGRİMA ben ankara hastanesine gidiyorum hiç para vermedim ayrıca orda infertilite polikliniği var dr ilgili düzenli gidersen olur acil çıkmam lazım herkese iyigeceler

canım kusura bakma çıkmıştım göremedim ben iyiyim şükür
sen neler yapıyosun?

canım ya biara benimde öyle olmuştu diyebilirimki aylarca geçmedi ne ilaç ne iğne zaten sonra krınik faranjit teşhisi kondu tahlillerde filan hiçbişey çıkmamıştı .inşallah seninde çıkmaz ve biran önce sağlığına kavuşursun canım

söylerim canım tabiki :34:

:65::65:
çok sevindim canım allahım daim etsin muhabbetinizi inşallah bundan sonra sorunsuz bir hayat yaşarsınız

canım önemli değilde sadece dünüre yazınca tüstümm :27:
dimek eşinle birarada olmuycaksınız aman dikkat et koşe bucak kaç canım :60::60::60:

kuzummm vardır bir hayır mutlaka sen hayırlısı diye dua etmeye devam et
benimde duamdasın kuzum allahım kolaylıkla geçmesini nasip etsin :38:

aleynam naber kuzu?buara yoğunsun galiba :34::34:

zaman zaman adetde değişiklik olabiliyo üstünede görmüş olabilirsin test yapıp anlayabilirsin canım

peloşum şükür yaa bende çok merak etmiştim
gözünaydın canım bak ben demedimmi sana yarada dondumu sorun kalmıycak allahın izniyle sonrada gelsin bebiş

:60::60::60:
evet kuzu ya bende farkettim boluyoki acep :27:

ayy çok sevindim allahım ailesine ve yetere bağışlasın inşallah çok büyük geçmiş olsun
haber verdiğin için çok teşekkürler canım

hoşgeldin aramıza taiki katılabilirsin aramıza mutlu oluruz canım :71:

:1::1:
zaten diziler başladımı herkes tüyer merak etme çok ilerlemez

selam tatlım anca oldu selamını almak geçmiş baya birikmiş
benimde komşular geldi onları gönderip anca fırsat buldum
Kronik faranjit için test yapıcak o zaman bana dimi

iiii valla bildiğin gibi uğraşıyoz aklıma bişey takılıyo ya dr bana 5 gün klomeni kullan sonrada 3 gün dur gel dedi bu arada ilişkide yok zaten yasaklanınca tatlı geliyo ya o da canımı sıkıyo neyse gel dedide dr yumurtalarım hadi gereğinden fazla büyürde işe yaramaz olursa diye aklıma takılıyo dr bilir dimi o ayarlayıpta böyle bi plan yapmıştır aklıma takılıyo
Kız olurmu öyle şey doktor ayarlıyor sen merak etme.

sagol canım inş dedigin gibi acı cekmeden atlatırım inş...güle güle görüşmek üzre:16:
İnşallah canım kolaylıkla bitsin gitsin.

# ebrar_53+
# son_ece
# pelin67
# lagrima
# upps24

hepinize merhaba kizlar:3::3::3:iyisiniz insallah:26::26::26:ben yine girip oldum yaaa:5::5::5::2::2::2::2::2::2:

dun doktorun vedigi ilaclari aldi bugun esim..ayy ne pahali onlar öyle 500 tl tuttu ikisi:59::59::59:sigorta oldugu halde:18::18::18::18:

benimki damla halinda kizlar,hormon dengeleyici,gunde bir miktar suya 5 damla tamlatip icecekmisim,her ögun öncesi tekrarlanacakmis..ayni ilactan kullanan varmi aranizda:26::26::26:
esiminki sperm artirici,haftada birgun igne vurulacakmis,igneden bile ekstra ucret aliyorlar.

dilerim rabbim daha fazla bekletmeden kendi lutfundan bebislerimizi göndersin..maddi acidan baya kulfetli ilaclar..insallah hayirlara vesile olurr:59::59:dua edin kizlar:38::38:
Geçmiş olsun canım kız o ne fiyat öyle ilaç yüzdesi 500 lira Allah hepimize yardım etsin.

Canım ben yaptım ama yanlış olmuş ben pişirdim tülbente sardım soğuyumca çıkardım tabi.Gene yapıyım bari.

Ben yatıyorum kapıyı kapatın ceyran yapmasın hergece görev benimdi ama bu gece uykum geldi.Herkese tatlı rüyalar herkes gelcek bebişini görsün......

birazcık kendini anlatır mısın yeşilcim?

iyiyiz eboş,sen nasılsın kuzu?
biraz yağ çekersem,acaba kandırabilir miyim?:69:

hamaniiiiin,korktum ben şimdi:18:

zaten burdayım ki:91:
tedavide olduğun için affettim seni yoksa halin dumandı haberin ola :20:
güle güle pelincim,görüşürüz tatlım.

ALLAHIM HAYIRLI TEZKERELERİNİ GÖSTERSİN BÜTÜN ASKERLERE.
GARİBİM SELAM KUZU,ŞU ADINI DEĞİŞTİRSEK SENİN YAAAA,GARİP OLCAK NEYİN VAR Kİ?
aminnnn inşallah kuzu
# ebrar_53+
# son_ece
# pelin67
# lagrima
# upps24

canım ilaçlar şifa olur inşallah ben ilk defa duydum hormon düzenleyici keşkem burdada olsada bizde alsak galiba yurt dışında imkan daha fazla
parası insanın gözüne gelmiyo yeterki gelsin küçük sıpalar
ayrıca canım kusura bakma komşunun oğlu askere gidiyomuş kadın uğrayıp söyledi mecburen çıkmak zorunda kaldım :38:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız geçmişi bakmadım hiç baksam içinden cıkamam biliyorum :9:
tostiş biz iyiyiz sen nasılsın?doktora gidecektin naaptın canım
Nasılsınız kızlar ben geçmişe bakıyım eşim gelir birazdan bende size bakıyım dedim
derdam biz iyiyiz sen nasılsın prensesimiz iyimi ?
evet benide aradı kanka çok endişeliydi dualarımız onunla kızlar sizde kayrama bolca dua edin
bebek bekliyen hamişlerin yanındaymış bide çok zor onun için içim bi tuhaf oldu rabbim birdahaki sefer bebeğini dünyaya getirmek için gitmeyi nasip etsin :14::14::43:
kızlar şimdi çıkıyorum,görüşürüz,herkeze hayırlı geceler.:16:
:27::27::21:
canım kolay gelsin dikkat et kendine yorulma fazla
selammmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr
selam hasret nerelerdesin sen bakıyım herşey yolundamı canım
Kronik faranjit için test yapıcak o zaman bana dimi

Kız olurmu öyle şey doktor ayarlıyor sen merak etme.

İnşallah canım kolaylıkla bitsin gitsin.

Geçmiş olsun canım kız o ne fiyat öyle ilaç yüzdesi 500 lira Allah hepimize yardım etsin.

Canım ben yaptım ama yanlış olmuş ben pişirdim tülbente sardım soğuyumca çıkardım tabi.Gene yapıyım bari.
canım valla onun içinmi yapar bilemiyorum ama zaten boğaz ağrısı geçmediği için bana kronik faranjit teşhisi koydu yani onu anlıyo doktorlar
Ben yatıyorum kapıyı kapatın ceyran yapmasın hergece görev benimdi ama bu gece uykum geldi.Herkese tatlı rüyalar herkes gelcek bebişini görsün......

banucum sen merak etme ben bugece görevini devraldım ışıkları söndürüp yatarım :38:

YETER için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................15bitti
DERİN..........................15bitti
BONCUK.......................15bitti
KARDELOŞ...................15
DURU..........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15
SELİNA........................15bitti
EBRAR........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
ANATOLİA...................10bitti
WAY...........................10bitti
ELİXSİR......................15bitti
KARDELENBHR...............10
EMEL5........................10bitti
SAMYELİ.....................10
BANU.........................10
TOSTİ........................10BİTTİ
MİRANDA.....................10bitti
LAGRİMA....................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN.......10
NANELİŞKR.................10bitti
PELİN.........................10
EGAL..........................10
DERDA........................10
BİRSEN........................8bitti

KARDELOŞ için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................15bitti
DERİN..........................15bitti
BONCUK.......................15bitti
DURU...........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15
SELİNA........................15bitti
YETER.........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
EBRAR........................15bitti
ANATOLİA...................10bitti
WAY...........................10bitti
ELİXSİR......................15bitti
KARDELENBHR...............10
EMEL5........................10bitti
TOSTİ........................10BİTTİ
SAMYELİ.....................10
BANU..........................10
MİRANDA....................10bitti
LAGRİMA.....................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN........10
NANELİŞKR..................10bitti
PELİN..........................10
EGAL...........................1O
DERDA.........................10
BİRSEN........................8bitti

ya bugün WAYDA uğramadı kocişimi evde acaba ??
gülümde dönse artık yaa özledim onuda
boncukum hani gelecektin kuzu özledim senide
kızlar buarada duaları okuyup haber verirseniz sevinirim yarın son
buarada egal gelmedi işte ben bunu anlatmaya çalışıyorum listeye isim yazdırıp sonra uğramamak olmuyo umarım yarın haber verir

hanımlar şimdi güzel bir haber aldım Sympathique arkadaşımız hamileymiş çok şükür allahım tamamına erdirsin çok mutlu oldum bir arkadaşımızın daha haseti bitti darısı bizlerin başına :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:
yanlız başıma halayda çektim gecenin bu saatinde ama gerçektende çok mutluyum şuanda :nazar::nazar::nazar::nazar:

hanımlar şimdi güzel bir haber aldım Sympathique arkadaşımız hamileymiş çok şükür allahım tamamına erdirsin çok mutlu oldum bir arkadaşımızın daha haseti bitti darısı bizlerin başına :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:
yanlız başıma halayda çektim gecenin bu saatinde ama gerçektende çok mutluyum şuanda :nazar::nazar::nazar::nazar:
oo süper haber darısı basımızaa:66::66::66::66::66::66:

Back
X