iyi akşamlarrr nasılsınız kızlarrr
iyi akşamlar canım hoşgeldin ben iyiyim sagol sen nasılsın...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlarrr nasılsınız kızlarrr
ben bir mudedet giremeyecem sanirim grip oldum bugun ogleden sonra eve geldim izin alip allahdan esimde ikihaftalik izindede bakiyor bana allah razi olsun...hepinizi cok ama cok opuyorum saglicakla kalin iylesir iylesmez hemen burdayim...beni ozleyen emi....![]()
Allah sizlerden de razı olsun birtanemcanım benim ya okursan cok sevinirim allah razı olsun tatlım...
hamarat hatunsun sen canım kolay gelsin tamam üzülmüyorum öptün gecti gel bende seni öpeyim
canım hic acı olmadı allaha şükür cok sagol kardelencim sen nasılsın bu arada net gitti ben cıkmadım... ama sen cıkıyosun galiba görüşmek üzre öpüyorum seni tatlım...
iyiyim canım sagol sen nasılsılsın...
canım cok gecmiş olsun rabbim şifa versin cabuk iyileş ve aramıza dön hemencicik allaha emanet ol bende seni öpüyorum![]()
![]()
Amin canımEy yuce Allah’im. Sen rahman ve rahimsin. Senden baska bir rab yok. Kapina geldim hatalarimla, kusurlarimla. Beni kapindan bos dondurme. Cok sikintadayim. Vesvese, gam ve keder beni bogmakta. Aksamlari uyuyamiyorum. Her seferinde korkuyla uyaniyorum. Ne olur allah’im beni rahatlat. Bana yardim et. Muhakkak herseyde bir hayir vardir. Bu yasadiklarimdada insallah. Sen herseyi bizden daha iyi bilensin. Bizlere ne hayirli ise onlari nasip eyle. Bizlere sabir, iman nasip eyle. Bizlere hidayet eyle. Bizim hicbirseye gucumuz yetmez, ama senin herseye gucun yeter. Sen diledigine verir, diledinden alan, dilediginide yok edensin. Bizlerede yuru dedigin kullarindan eyle. Hepimizin duasin kabul eyle. Amin
Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve alihi sahbihi ve sellim. Habibin askina, Ya rasul Allah. Bana yardim et. Amin
Kız acımamasına çok sevindim.kardeloşum bana hoşgeldin demek yokmu aşkolsun![]()
Canım esas sen nasılsın eşin nasıl oldu o gün hep aklımdaydın tesadüf başka topikten iyi haberlerini aldım şimdi nasıl eşin.iyi akşamlar kızlar nasılsınız
Banucum hoş geldin akide şekerim nasılsın ?![]()
hatunlarrrrrrr eeeeeeeee topik neden sezi yaaaaaaaaa![]()
Geçmiş olsun canım..Misafirlerim gittide benim işler bu akşam bitmez az az yapmaya çalışıyorum birazdan bırakıcam herşeyi olduğu gibi,duaları okuyacağım allahın izniyle. yarın amin günümüz yetiştirmek lazım inşallah canım.Amin canım
Kız acımamasına çok sevindim.
Canım esas sen nasılsın eşin nasıl oldu o gün hep aklımdaydın tesadüf başka topikten iyi haberlerini aldım şimdi nasıl eşin.
İyiyim canım azıcık başım ağrıyor sen naptın bittimi işler.
Amin canım
Kız acımamasına çok sevindim.
Canım esas sen nasılsın eşin nasıl oldu o gün hep aklımdaydın tesadüf başka topikten iyi haberlerini aldım şimdi nasıl eşin.
İyiyim canım azıcık başım ağrıyor sen naptın bittimi işler.
Kız fıstığım ben sana yazıp duruyom okumuyon mu bacıcım ya anaaa iki dakika kalda okutekrar soruyorum eşin nasıl ameliyat olmuş ameliyatı nasıl geçti?.dilerim kısa zamanda eski sağlığına kavuşur
kız duru kızma yaaaaa yorgunluktan görmüyorum
canlar eşim yoğun bakımda bu gün yanındaydım birazcık gördümde konuştum iyidi şükürler olsun
drameliyat başarılı geçti dedi
inşşşşşşş güzel olcak her şey bundan sonra
Canım benim kızmadım ki sana kızarmıyım hiç latife olsun diye öyle yazdım..Ne senin için ne eşin için kolay değil tabi Allah yardımcınız olsün birtanem..Rabbim acil şifalarını göndersin inşallah...İyi olmasına çok sevindim çok daha iyi olacak inşallah dualarımız sizinle canım..
kız duru kızma yaaaaa yorgunluktan görmüyorum
canlar eşim yoğun bakımda bu gün yanındaydım birazcık gördümde konuştum iyidi şükürler olsun
Canım inşallah ordanda çıcak evinizde huzurla bebeğinizle oturcaksınız.kız duru kızma yaaaaa yorgunluktan görmüyorum
Eh artık korkcakk bişey yok inşallah.banucum sagol canım cok korkmuştum ama acılı bi işlem degilmiş şimdilik atlattım allaha şükür ama kırk gün sonra yine gitcem ikinci seans icin... sen nasılsın canım...
kızlar ben cıkıyorum daha fazla duramıycam karnıma agrı giriyo biraz uzanayım sonra görüşürüz inş...![]()
pelin67 banu145145 son_ece,yeter
bacılarım ben çıkıp abdest alıp duaları okuyup geleyim canlarım hepinizi sevgiyle kucaklıyorum![]()