Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

benim elimde olacagini sanmiyorum cunku devlet hastanesine gidiyorum aman onlarin umrundami sanki sen beklemissin istiyosun dogru duzgun sonuclari bile gostermiyo ingilizce bilmiyorum o yuzden ben hic konusamiyorum esim konusuyo onunda anlamadigi cogu sey var inanirmisin doktorun yaninda kilitlendim bir suru sorduracagim sey vardi hic biri aklima gelmedi o siraa:(((((((((

sen nerdesin canım

ingilteredeyim burda ozel hastaneler cok pahaliymis o yuzden devlet hastanesine gidiyoruz onlarda sisteme gore gidiyo sanirim benim yonlendirme yapmama izin vericeklerini sanmiyorum
hımmmmmmmm ben türkiyede olduğunu düşünerek söylemiştim canım

KARDELEN49 için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.......................15
KARDELOŞ................15
DURU.......................15
ELAEZEL...................15
SELİNA.....................15
EBRAR......................15
SEVTUN....................15
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15
SAMYELİ...................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15
GARİP.......................15
MİRANDA..................10
KARDELENBHR...........10
YEŞİM.......................10
SUNGER....................10
TOSTİ......................10bitti
WAY........................10
NANELİŞKR...............10
YETER.....................10
EGAL.......................10
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8

DERİN için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN.................15
KARDELOŞ................15
DURU.......................15
ELAEZEL...................15
SELİNA.....................15
SEVTUN....................15
EBRAR......................15
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15
SAMYELİ..................15
BANU.......................15
LAGRİMA..................15
GARİP......................15
ALEYNA....................10
MİRANDA.................10
ALEYNA....................10
KARDELENBHR..........10
YEŞİM......................10
SUNGER...................10
TOSTİ.....................10bitti
WAY........................10
NANELİŞKR...............10
EGAL.......................1O
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8

Son düzenleme:
iyi akşamlar güzel bayanlar nasılsınız kardelen ve derin için okunuyormuş allah kabul etsin
ebrar ablacım sen nasılsın benim için okudu yazabilirsin hemen okuyorum :32:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy cok şükür sevtun hamileymiş cooooooooook sevindim allah tamamına erdirsin canım benım :65::65::65::65::65::65::65::65::65::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

tamam bebısım bı ara msnde gruselım bende cıkmalıyım bıraz uzanayım bu arada abla kanama var bende yenıden bu hafta da yazma olurmu bana ınsallah bıdahakı haftaya

bu arada kardelosumun ve yeterın dualarına canı gonulden amin dıyorum gercı ben duamı ayrı yaptım ama hehehehehehe
kızlar bende cıkayım uzanayım bıraz
canım kusura bakma öğlende yemek yememiştim çok acıkmıştım çıkmak zorundaydım :1:
konuşuruz tabiki kuzum
cok sagol bitanem amin inş...şimdi daha iyisin dimi canım...

eboşum hoşgeldin canım...ya bilmiyorumki korun demedi ama 20 gün ilişki yasak dedi bende onu anlamadım canım ne yapsam bilmiyorum ama sende haklısın tedaviden sonra hamile kalsam hayırlısıyla daha saglıklı olabilir....canım bilmiyorumki eşimde istanbulda işleri var bugun gelcektı ama işlerini bitirememiş yarın gelcek inş pazar günü evde olurum ama ondan sonra bol bol görüşürüz inş bende iyiyim ama biraz karamsarlıgım var bu aralar rabbim hepimize sabir versin bitanem...
bencede canım eniyisi tedavin bitesiye korunmak ondan sonra gönü rahatlığıyla devam edersin
az kaldı güzel günlere tatlışım .demek pazar dönüyosun hadi inşallah canım :38:
kızlar dualara bende yürektan gönülden amin diyorum rabbim kabul etsinben yokum biliyorsunuz eşimin yanına gidiyorum mazur görün kızlar
yetercim allah kabul etsin sizin biçok arkadaş ami,n dedi dilerim eşin şifa bulur ve tez vakitte hamile kalırsın
bugun doktora gittim esimin sperm testi normail cikmis yani sorun onda degilmis bende hersey iymis ama adetlerim duzensiz oldugu icin dediki yumurtlama olamayabilir yada olupta catlamayabilir o yuzden bana clomifene tablet bide catlatma ignesi verdi adetimin 2. gunu baslayip 6 gun icicekmisim igneyide 12.gunumde bakicakmislar scandan oyle yapicakmislar ne diyosunuz bu duruma bu tablet ve catlatma ignesi ise yararmi 6 ay boyle devam edicekmisiz eger yine gebelik olmazsa baska seyler denicekmisiz bu durumda bende pkomu var anlamadim.....

canım adetlerin gecikiyosa doktorun dediği gibi olabilir bendede aynı durum var yumurtam çatlamıyo ve adet olamıyorum .inşallah ilaçlar şifa olsun canım .pko çok ayrı bişey canım eğer öyle olsaydı doktor söylerdi canım .geçmiş olsun

iyi akşamlar güzel bayanlar nasılsınız kardelen ve derin için okunuyormuş allah kabul etsin
ebrar ablacım sen nasılsın benim için okudu yazabilirsin hemen okuyorum :32:

tostim hoşgeldin canım nasılsın?minişimiz nasıl herşey yolunda inşallah
evet canım kardelen49a ve derine okunuyo
tamam ben okundu yazıyorum şimdi çok saol canım
ayrıca bizi bırakmayıp yanımızda olduğun içinde teşekkürler :71:

b-542733-besmele.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ KARDELOŞUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.TEDAVİSİNDEN POZİTİF SONUÇ ALMAYI NASİP ET
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

b-542733-besmele.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ YETERİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.EŞİNİN TEZ VAKİTTE ŞİFA VER YARABBİM
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

amin amin amin rabbim dualarımızı kabul etsin :31:

tostim hoşgeldin canım nasılsın?minişimiz nasıl herşey yolunda inşallah
evet canım kardelen49a ve derine okunuyo
tamam ben okundu yazıyorum şimdi çok saol canım
ayrıca bizi bırakmayıp yanımızda olduğun içinde teşekkürler :71:

iyiyim ablacım minişimi bilmiyorum inş. iyidir 10 martta kalp atışı için gidicem
okudum ablacım allah kabul etsin daha fazla sizinle olmak isterim ama anca bu kadar gelebiliyorum ablacım

iyiyim ablacım minişimi bilmiyorum inş. iyidir 10 martta kalp atışı için gidicem
okudum ablacım allah kabul etsin daha fazla sizinle olmak isterim ama anca bu kadar gelebiliyorum ablacım

canım maşallah minişine inşallah pıtpıtlarıda duyacaksın hayırlısıyla
saol canım zaten pc başında durman çok iyi değil arada gelip selam versen yeter :38:

kızlar buarada DERİNİN VE ANATOLİANIN selamı var sizlere
ikiside gayet iyi hepinizi özlemişler

aleykümselam
bu arada ablacım benim kendi evimde internetim kablosuz flaş bellek gibi bir cihaz kullanıyoruz oda baya radyasyon yayıyormuş evime gidince bana internet yasak olcaka sanırım en azında ilk ayları atlatana kadar giremiycem sizleri cok özlüycem evde kafayı yiycem ama ne yapalım herşey bu veletler için:31:

aleykümselam
bu arada ablacım benim kendi evimde internetim kablosuz flaş bellek gibi bir cihaz kullanıyoruz oda baya radyasyon yayıyormuş evime gidince bana internet yasak olcaka sanırım en azında ilk ayları atlatana kadar giremiycem sizleri cok özlüycem evde kafayı yiycem ama ne yapalım herşey bu veletler için:31:

olsun tatlışım bence endoğrusunu yparsın ilk 3 ay çok önemli ondan sonra ara ara bakarsın yine
tabiki yeterki bebişler iyi olsun canım bizde seni özleriz ama dönüşün muhteşem olur inşallah

Back
X