olsun tatlışım bence endoğrusunu yparsın ilk 3 ay çok önemli ondan sonra ara ara bakarsın yine
tabiki yeterki bebişler iyi olsun canım bizde seni özleriz ama dönüşün muhteşem olur inşallah
inş. ablacım inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun tatlışım bence endoğrusunu yparsın ilk 3 ay çok önemli ondan sonra ara ara bakarsın yine
tabiki yeterki bebişler iyi olsun canım bizde seni özleriz ama dönüşün muhteşem olur inşallah
selam birsoş hoşgeldin nasılsın bakem
hüseyin emrem başladımı tepiklemeye
inşallah kuzuminş. ablacım inş.
evet canım sağolsun baya tekmeliyo çikolatayla dondurmaya bayılıyo kış kış yediiriyo ayaktayken iş yaparken uyuyo ben oturunca beni uyutmuyo sen nasılsın
# CİCİ35
# tosti
# kardeloşum nasılsın nasılsınız kızlar tosti nasıl gidiyo hamişlik alıştınmı bulantın varmı kız cici sen nerelerdesin kaçak varmı güzel haberin
bence öyle düşünme hiç belli olmuyoki gökce varya bizim onunda hiç bulantısı olmadı çok şükür prensesimiz sağlıklıca doğdu
# CİCİ35
# tosti
# kardeloşum nasılsın nasılsınız kızlar tosti nasıl gidiyo hamişlik alıştınmı bulantın varmı kız cici sen nerelerdesin kaçak varmı güzel haberin
maşallah inş. öyle olur ablacım bir tane kaybettim ya şimdi herşey geliyor aklıma![]()
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 lagrima+ way+ derdanur+ kardelen5233+ tosti+ birsen29+ CİCİ35
hoşgeldiniz hanımlar![]()
canım kendini duaya odaklama yani dua okunacak öyle hamile kalacam diye düşünme sakın herşeyin hayırlısı olsun de hayırlı sağlıklı olacaksa ver Allahım de hemde zaten biribirimiz için hergün dua ediyoruzhııı... bn kendi kendime 313 okudum ama toplu okumanın daha fazla yararı var.. inşallah en kısa zamanda gelir hatta gelmeden hamile kalsam daha iyi olur :)
iyiyim birsencim yok bulantı falan benım ilkinde olmamıştı bunda olmayack gibi sende olmuşmuydu bir yandanda bulantım olsun istiyorum saglıklı bebek bulantı yaparmış derler
canımm iyiyim sen nasılsınn giremiyorum işlerin yogunlugu yüzünden ama bütün haberleri alıyoumm benn canımm bekliyorum 5 gün kaldı adet olmama inşallahh olmamm :)) hayırlısı artıkk sen nasılsın canımm ayy aslında hepinizi sohmetlerii çok özledimmm ve bugünn beklediğim güzel haberi aldımSEVTUNUMMMM canımm
tebrik ediyorummm çok sevindimm inan kii
bugün hep güzel haberler aldımm ne mutlu bana kayramlada konuştum oda çok iyi maşallahh
![]()
canım kendini duaya odaklama yani dua okunacak öyle hamile kalacam diye düşünme sakın herşeyin hayırlısı olsun de hayırlı sağlıklı olacaksa ver Allahım de hemde zaten biribirimiz için hergün dua ediyoruz
bence o saçma bi inanış benim kızımdada hiç bulantım olmadı bundada olmadı gayet iyiler sağlıklılar ama düşük yaptığım bebekte hafif olmuştu mesela boşver kafana takma onları sen beslenmene dikkat et fazla gaz yapacak şeyler yeme arada kayısı suyu iç kabızlığa iyi gelir
canımm iyiyim sen nasılsınn giremiyorum işlerin yogunlugu yüzünden ama bütün haberleri alıyoumm benn canımm bekliyorum 5 gün kaldı adet olmama inşallahh olmamm :)) hayırlısı artıkk sen nasılsın canımm ayy aslında hepinizi sohmetlerii çok özledimmm ve bugünn beklediğim güzel haberi aldımSEVTUNUMMMM canımm
tebrik ediyorummm çok sevindimm inan kii
bugün hep güzel haberler aldımm ne mutlu bana kayramlada konuştum oda çok iyi maşallahh
![]()
slm tostim hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah![]()