başladı canım yavaş yavaş mevlama şükür
inş rabbim herkeze veriri bu duyguyu
allahım esirgesin maşallah suphanallah

rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başladı canım yavaş yavaş mevlama şükür
inş rabbim herkeze veriri bu duyguyu
Allah kabul etsin insallah... artan veya vermek isteyen varsa alabilirim
KARDELEN49 için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.......................15
KARDELOŞ................15
DURU.......................15
ELAEZEL...................15
SELİNA.....................15
EBRAR......................15
SEVTUN....................15
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15
SAMYELİ...................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15
GARİP.......................15
MİRANDA..................10
KARDELENBHR...........10
YEŞİM.......................10
SUNGER....................10
TOSTİ......................10bitti
WAY........................10
NANELİŞKR...............10
YETER.....................10
EGAL.......................10
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8
DERİN için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELEN.................15
SAMYELİ..................15
BANU.......................15
LAGRİMA..................15
GARİP......................15
ALEYNA....................10
MİRANDA.................10
ALEYNA....................10
KARDELENBHR..........10
YEŞİM......................10
SUNGER...................10
TOSTİ.....................10bitti
WAY........................10
NANELİŞKR...............10
EGAL.......................1O
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8
hşgeldin ben iyiyim sen nasılsın canım
saol canım iyiyiz çok şükür sen?
amin canım saolasın
şuanda listemiz tamam canım çok saol allah razı olsun
allahım esirgesin maşallah suphanallah
rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin
Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 1 ziyaretçi)
egal ebrar_53 tosti lagrima way derdanur _ebru32 KAYRAM29 birsen29 ragnev CİCİ35 kardelen5233
vaayy kizlar nasilsiniz baya kalabalikmis bugün![]()
hoşgeldin canım dr düşündünmü nereye gidecen
bana müsade kızlar herkese iyi geceler cok öpüyorum bu arada ezgim ez de bu topige geliyormuş geçmişe bakınca gördün o benım bulundugum şehirdeydi devlet hastanesinde çalışıyordu onla görüşebiliriz cok öpüyorum herkesi allaha emanet olun
kızlar ben çıkıyorum,görüşürüz![]()
tamam saol tatlım ağzına sağlıkbende iyiyim yorgunluk dısında 30 bitti..bilgine canım...
evet bugün maşallahı var topicinToplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 1 ziyaretçi)
egal ebrar_53 tosti lagrima way derdanur _ebru32 KAYRAM29 birsen29 ragnev CİCİ35 kardelen5233
amin canım inş çok saol
sanada iyi geceler canım sende kendine iyi bak mevlama emnaet olbana müsade kızlar herkese iyi geceler cok öpüyorum bu arada ezgim ez de bu topige geliyormuş geçmişe bakınca gördün o benım bulundugum şehirdeydi devlet hastanesinde çalışıyordu onla görüşebiliriz cok öpüyorum herkesi allaha emanet olun
Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 1 ziyaretçi)
as canım ben çıkınca yzmışsın görmedim güzel dileklerin için tskler inşallah canım öle olur dayanamıyorum artık çok yakın akrabamızın gelini hamiş yanıma geliyo onu gördükce dayanımıyorum ama biliyorum ki bu benim sınavım allah beni böyle sınıyoway yesim1548
selam kızlar selam vermeden kaçmak istemedim ama memlekete gidecez valiz hazırlamam lazım yani fazla kalamayacağım öptüm hepinizi way bu aradainşallah adet olmazsın ve bi bebişin vardır seninle birlikte nasip kısmet inşallah bu ay dır...![]()
tskler tatlım innnnnnşallaaaaah görmem canım inşallahİnşallah 9 ay boyunca görmezsin kırmızıları canım benim
Selam canım hayırdır gezmeklere mi gidiyorsunHayırlısıyla git gel canım hayırlı yolculuklar
Aminnnn tüm yüreğimle Aminnn
Hayırlı cumalar bacım,burada herkes kardeşlerini umursar şeker belki pc başında değillerdir yüreğini ferah tut
yüreğine sağlık bacım.Ben birşey mi kaçırdım sırtında ki ağrıların sebebi nedir canım? :44: Simir testinde iltahaplanma bende de çıkmıştı antibiyotikle geçti canım üzülme
canım seni görmemişlerdir belki pc basında değillerdir hiç umursamazlarmınedense kimseede beni umursamıyor????![]()
HAYIRLI OLSUN![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ![]()
![]()
![]()
*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************NANELİŞEKER**********************20 ŞUBAT************************
MART AYI LİSTEMİZ![]()
![]()
![]()
*****************************WAY**************************2 MART***************************
*****************************YETERRRRR**********************3 MART*************************
*****************************ALEYNA*************************6 MARTT************************
*****************************ELİXSİR*************************7 MART************************
******************************ANATOLİA***********************7 MART************************
******************************SELİNA23************************8 MART***********************
*****************************SEMRAOZSOY*********************8 MART************************
*****************************GARİP***************************10 MART***********************
*****************************EGAL****************************11 MART***********************
*****************************PELİN67**************************13 MART***********************
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KARDELEN5223********************14 MART************************
*****************************KAYRAM*************************16 MART************************
*****************************SUNGER*************************16 MART*************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************UĞURBONCUĞUM********************27 MART************************
[/B]
HAMİŞ LİSTEMİZ![]()
![]()
![]()
**********************BERSUU*******************/********************TUĞCAL*****************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/*******************TOSTİ***********************
**********************SEVTUN****************/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evet canım bu uğur böcekleri hakikaten uğur getirdi maşallah hamişimiz çoğaldıKIZLAR UGURBÖCEKLI LISTE UGURMU GETIRDI NEMASALLAH NE COK HAMIS CIKARDIK BU LISTEDEN
INSALLAH BIZEDE UGUR GETIRIR
EBUSUM SEVTUNUN KARSISI BOS KALDI SANA AYIRDIM BAK ORAYI INSALLAH SIRADAKI SANSLI SENSINDIR CNM
![]()
ah canım ya bende çok üzüldüm allah yardımcısı olsun inşallahyengemin kıs karrdeşi gebeydi bugun yengem sen bilirsin die aradı beni dıs gebelik ne diyee meğer kıss dış gebelikmiş cok üzüldüm ona yaaa
kardeloşum nirelerdesin kıss sen
evet canım doğru diyorsun bu günlerde doyasıya uyuyalımhayırdır kız neden uyuyosunkıbıara bende öyleydım uyuyunca o günü yasamamıs gıbı oluyor alıstırdım kendımı sabah erken kalkıyorum uyuyalım bakalım bebişler olunca fırsat olmucak
![]()
yaaaa ben çok severim ve devamlı yapardım ok bundan sonra bebiş olana kadar o yasakamin.......Rabbim birimizin duasını kabul eder inşallah..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu arada bi topikde gördüm BEZELYE HAMİLE KALMAYI ENGELLEYEN BİR BESİNMİŞ.BELLİ BİR DÖNMEDE DOĞUM KONTROL İÇİN KADINLAR BOL BOL BUNU YERMİŞ...
bilğiniz olsun istedim. ama ne kadar doğru bilmiyorum....
amin canım inşallah allah bizede nasip eder allah kazasız belesız kucağına almayı nasip eder inşallahcanlarım bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine dilerm rabbim benim yüzümü güldürdü yaradanımda sizlerin yüzünü güldürsün işşallah her namazda dualarım sizerle szeri çok seviyorum hemde çok beni düşünümde tebrik eden aradaşlara teşekkür ederim tekrardan allah nasip eders dogum ekim 31ama umutlanmak içim ok erken ebrarcım karşıma se geçicek içimdeki ses işşalah beni yalancı çıkarmaz işşallah kayra ne yaptı acaa
azı kızlarda girmiyo kardelenlerin bazıları kızlar bu arada merhabalar bebikler komşudayım her an çıkabilirim sizlere ulaşmak için bakın neler yapıyorum deliyim ben deli
![]()
canım çok gecmiş olsun narkoz insanı çok kötü yapıyo ya yat hiç kalkma okselam kızlar
bugun oglen 13.00 ıtıbarıyle hastaneden cıkmıs bulunmaktayım ebosum ve kardelosumdan almısıznız haberlerı narkozun etkısı devam edıyor gozumu acamıyorum gelır gelmez de uyudum ılaclarımı alıp bıseyler yıyıyıp yıne uyucam galıba
benı soran herkese cok ama cok tesekkur ederım henuz gecmıse bakamadım bakabıldıgım kadarına bakabılcem ama yorum yapamıcam kızlar hakkınızı helal edın valla delıklerım acıyo
drumun soledıgıne gelınce ıkı tane rahmım varmıs evet ama ıkı rahmın bırlesım kısmında cok az da perde varmıs ve onu bırazcık torpulemıs 3 cm kadar yanı bu aada tuplerım acık ve sol rahmım sag rahmımden daha genısmıs dedıkı bı oncekı hamılelelıgın senın ıcın avantaj oldu rahmın buyumus dedı dedım ben sol rahmım daha buyukse egeer ondan hamıle kalmaya calısayım yumurta takıbıyle dedım hayır onu karıstırma sımdı dedı 40 gun ıcınde adet olcam ve daha sonra hamıle kal oyle gel dedı ınsallah tabııı hamıle kalmak ole zırt dıye oluyo sankı bakalım once su 40 gunu atlatmalıyım hayırlısı olsun artık ınsallaha bebegıme bır adım daha yaklastım![]()
as canım ii olduklarına çok sevindimkızlar buarada DERİNİN VE ANATOLİANIN selamı var sizlere
ikiside gayet iyi hepinizi özlemişler
hsb canımToplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 lagrima+ way+ derdanur+ kardelen5233+ tosti+ birsen29+ CİCİ35
hoşgeldiniz hanımlar![]()
KARDELEN49 için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.......................15