Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım yaa gece uyuyamıyorum çok fazla üşüyorum kanım düşük olduğu için heralde sabaha kadar üşümekten kalkınca heryanım ağrıyo ondan sürekli uyku modundayım

canım yaa gece uyuyamıyorum çok fazla üşüyorum kanım düşük olduğu için heralde sabaha kadar üşümekten kalkınca heryanım ağrıyo ondan sürekli uyku modundayım sen nasılsın

bende iyiyim yorgunluk dısında 30 bitti..bilgine canım...
KARDELEN49 için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.......................15
KARDELOŞ................15
DURU.......................15
ELAEZEL...................15
SELİNA.....................15
EBRAR......................15
SEVTUN....................15
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15
SAMYELİ...................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15
GARİP.......................15
MİRANDA..................10
KARDELENBHR...........10
YEŞİM.......................10
SUNGER....................10
TOSTİ......................10bitti
WAY........................10
NANELİŞKR...............10
YETER.....................10
EGAL.......................10
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8

DERİN için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN.................15
ELİXSİR....................15
SAMYELİ..................15
BANU.......................15
LAGRİMA..................15
GARİP......................15
ALEYNA....................10
MİRANDA.................10
ALEYNA....................10
KARDELENBHR..........10
YEŞİM......................10
SUNGER...................10
TOSTİ.....................10bitti
WAY........................10
NANELİŞKR...............10
EGAL.......................1O
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8

hşgeldin ben iyiyim sen nasılsın canım

saol canım iyiyiz çok şükür sen?

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 1 ziyaretçi)
egal ebrar_53 tosti lagrima way derdanur _ebru32 KAYRAM29 birsen29 ragnev CİCİ35 kardelen5233

vaayy kizlar nasilsiniz baya kalabalikmis bugün:62::62::62::62::66::66::66:

bana müsade kızlar herkese iyi geceler cok öpüyorum bu arada ezgim ez de bu topige geliyormuş geçmişe bakınca gördün o benım bulundugum şehirdeydi devlet hastanesinde çalışıyordu onla görüşebiliriz cok öpüyorum herkesi allaha emanet olun

bilmiyorum ama muhtemelen zekai tahir e gidicem. ama bu ayda adet olursam.. bakalım 10 15 gün var olursam giderim olmazsa gitmem :) ovulasyon testide aldım bugün..adetten sonra kullanmaya başlıcam değil mi onu? kaç gün sonra başlıcam ?
hoşgeldin canım dr düşündünmü nereye gidecen

bana müsade kızlar herkese iyi geceler cok öpüyorum bu arada ezgim ez de bu topige geliyormuş geçmişe bakınca gördün o benım bulundugum şehirdeydi devlet hastanesinde çalışıyordu onla görüşebiliriz cok öpüyorum herkesi allaha emanet olun

grsrzz kendine iyi bak:79::54:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:ebrarcım ben ayetel kürsiyi okum bitti 313 tane kursta hocam sağolsn yardımcı oldu bügün tamamladık burdaki herkez için dua ettim hepimizim duaları kabul olsun Allah [c.c] bütün herkesin duasını kabul eylesin bu günün yüzü suyu hürmetine anne olmak istiyorum artık bende o çift çizgiyi görmek istiyorum :43::43::43::43::43::43: bu ayda Allah `ım yardIM et ne olur rabbim yalvarırım inşlh tüm duaların kabul olması dileğimle arkadaşlar :49::49::49::16::16::16::16:

bende iyiyim yorgunluk dısında 30 bitti..bilgine canım...
tamam saol tatlım ağzına sağlık
allah kolaylık versin sana annen nasıl oldu
egal ebrar_53 tosti lagrima way derdanur _ebru32 KAYRAM29 birsen29 ragnev CİCİ35 kardelen5233

evet bugün maşallahı var topicin
amin canım inş çok saol

sende saol canım

hanımlar ben kaçtım herkese iyi geceler eşim gelicek yemek hazırlamalıyım görüşmek üzere :80:

sanada iyi geceler canım sende kendine iyi bak mevlama emnaet ol

çok şükür yorgunluk dısında iyiyizzz sen nasılsın???

way yesim1548
selam kızlar selam vermeden kaçmak istemedim ama memlekete gidecez valiz hazırlamam lazım yani fazla kalamayacağım öptüm hepinizi way bu aradainşallah adet olmazsın ve bi bebişin vardır seninle birlikte nasip kısmet inşallah bu ay dır...:21::21::21:
as canım ben çıkınca yzmışsın görmedim güzel dileklerin için tskler inşallah canım öle olur dayanamıyorum artık çok yakın akrabamızın gelini hamiş yanıma geliyo onu gördükce dayanımıyorum ama biliyorum ki bu benim sınavım allah beni böyle sınıyo
İnşallah 9 ay boyunca görmezsin kırmızıları canım benim :16:
Selam canım hayırdır gezmeklere mi gidiyorsun :16: Hayırlısıyla git gel canım hayırlı yolculuklar
:16:

Aminnnn tüm yüreğimle Aminnn

Hayırlı cumalar bacım,burada herkes kardeşlerini umursar şeker belki pc başında değillerdir yüreğini ferah tut :16:

yüreğine sağlık bacım.Ben birşey mi kaçırdım sırtında ki ağrıların sebebi nedir canım? :44: Simir testinde iltahaplanma bende de çıkmıştı antibiyotikle geçti canım üzülme
tskler tatlım innnnnnşallaaaaah görmem canım inşallah
nedense kimseede beni umursamıyor????:59::59::59::59:
canım seni görmemişlerdir belki pc basında değillerdir hiç umursamazlarmı
b-343228-sarı_gül.gif
b-343228-sarı_gül.gif
HAYIRLI OLSUN
b-343228-sarı_gül.gif
b-343228-sarı_gül.gif

2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
bsm.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif

animacia_lienka.gif
b-343228-sarı_gül.gif
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
b-343228-sarı_gül.gif
animacia_lienka.gif

*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************NANELİŞEKER**********************20 ŞUBAT************************

animacia_lienka.gif
b-343228-sarı_gül.gif
MART AYI LİSTEMİZ
b-343228-sarı_gül.gif
animacia_lienka.gif

*****************************WAY**************************2 MART***************************
*****************************YETERRRRR**********************3 MART*************************
*****************************ALEYNA*************************6 MARTT************************
*****************************ELİXSİR*************************7 MART************************
******************************ANATOLİA***********************7 MART************************
******************************SELİNA23************************8 MART***********************
*****************************SEMRAOZSOY*********************8 MART************************
*****************************GARİP***************************10 MART***********************
*****************************EGAL****************************11 MART***********************
*****************************PELİN67**************************13 MART***********************
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KARDELEN5223********************14 MART************************
*****************************KAYRAM*************************16 MART************************
*****************************SUNGER*************************16 MART*************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************UĞURBONCUĞUM********************27 MART************************
[/B]
amour-cocci.gif
e0rart.gif
HAMİŞ LİSTEMİZ
e0rart.gif
amour-cocci.gif

**********************BERSUU*******************/********************TUĞCAL*****************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/*******************TOSTİ***********************
**********************SEVTUN****************/

2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif

KIZLAR UGURBÖCEKLI LISTE UGURMU GETIRDI NE:1:MASALLAH NE COK HAMIS CIKARDIK BU LISTEDEN:49::49:INSALLAH BIZEDE UGUR GETIRIR:nazar::nazar:EBUSUM SEVTUNUN KARSISI BOS KALDI SANA AYIRDIM BAK ORAYI INSALLAH SIRADAKI SANSLI SENSINDIR CNM:16::16:
evet canım bu uğur böcekleri hakikaten uğur getirdi maşallah hamişimiz çoğaldı :nazar:
yengemin kıs karrdeşi gebeydi bugun yengem sen bilirsin die aradı beni dıs gebelik ne diyee meğer kıss dış gebelikmiş cok üzüldüm ona yaaa:59::59::59:
kardeloşum nirelerdesin kıss sen:57:

ah canım ya bende çok üzüldüm allah yardımcısı olsun inşallah
hayırdır kız neden uyuyosunkı:34:bıara bende öyleydım uyuyunca o günü yasamamıs gıbı oluyor alıstırdım kendımı sabah erken kalkıyorum uyuyalım bakalım bebişler olunca fırsat olmucak:1:
evet canım doğru diyorsun bu günlerde doyasıya uyuyalım
amin.......Rabbim birimizin duasını kabul eder inşallah..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu arada bi topikde gördüm BEZELYE HAMİLE KALMAYI ENGELLEYEN BİR BESİNMİŞ.BELLİ BİR DÖNMEDE DOĞUM KONTROL İÇİN KADINLAR BOL BOL BUNU YERMİŞ...
bilğiniz olsun istedim. ama ne kadar doğru bilmiyorum....
yaaaa ben çok severim ve devamlı yapardım ok bundan sonra bebiş olana kadar o yasak
canlarım bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine dilerm rabbim benim yüzümü güldürdü yaradanımda sizlerin yüzünü güldürsün işşallah her namazda dualarım sizerle szeri çok seviyorum hemde çok beni düşünümde tebrik eden aradaşlara teşekkür ederim tekrardan allah nasip eders dogum ekim 31 :17::17::17:ama umutlanmak içim ok erken ebrarcım karşıma se geçicek içimdeki ses işşalah beni yalancı çıkarmaz işşallah kayra ne yaptı acaa:59::59:azı kızlarda girmiyo kardelenlerin bazıları kızlar bu arada merhabalar bebikler komşudayım her an çıkabilirim sizlere ulaşmak için bakın neler yapıyorum deliyim ben deli:27::27::27:
amin canım inşallah allah bizede nasip eder allah kazasız belesız kucağına almayı nasip eder inşallah
selam kızlar
bugun oglen 13.00 ıtıbarıyle hastaneden cıkmıs bulunmaktayım ebosum ve kardelosumdan almısıznız haberlerı narkozun etkısı devam edıyor gozumu acamıyorum gelır gelmez de uyudum ılaclarımı alıp bıseyler yıyıyıp yıne uyucam galıba
benı soran herkese cok ama cok tesekkur ederım henuz gecmıse bakamadım bakabıldıgım kadarına bakabılcem ama yorum yapamıcam kızlar hakkınızı helal edın valla delıklerım acıyo:33::33:
drumun soledıgıne gelınce ıkı tane rahmım varmıs evet ama ıkı rahmın bırlesım kısmında cok az da perde varmıs ve onu bırazcık torpulemıs 3 cm kadar yanı bu aada tuplerım acık ve sol rahmım sag rahmımden daha genısmıs dedıkı bı oncekı hamılelelıgın senın ıcın avantaj oldu rahmın buyumus dedı dedım ben sol rahmım daha buyukse egeer ondan hamıle kalmaya calısayım yumurta takıbıyle dedım hayır onu karıstırma sımdı dedı 40 gun ıcınde adet olcam ve daha sonra hamıle kal oyle gel dedı ınsallah tabııı hamıle kalmak ole zırt dıye oluyo sankı bakalım once su 40 gunu atlatmalıyım hayırlısı olsun artık ınsallaha bebegıme bır adım daha yaklastım:nazar::49::emir_bebek::64::65::66::46:
canım çok gecmiş olsun narkoz insanı çok kötü yapıyo ya yat hiç kalkma ok
kızlar buarada DERİNİN VE ANATOLİANIN selamı var sizlere
ikiside gayet iyi hepinizi özlemişler
as canım ii olduklarına çok sevindim
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 lagrima+ way+ derdanur+ kardelen5233+ tosti+ birsen29+ CİCİ35

hoşgeldiniz hanımlar :71::71::71:
hsb canım
KARDELEN49 için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.......................15