Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Naber kızlar nasıl geçiyor haftasonunuz ben evde oturuyorum biraz iş yaptım yemek falan bir bakıyım dedim ama pek ses bugün burası.Kavram canım nasıl oldun hala ağrın varmı?

sevtunum eniyisini yapıyosun kimseye söyleme anlattığına göre çevrende zaten buhaberi duymayı hakeden yok sağlıkla kucağına alda herkes ozaman anlasın bazı şeyleri
tamam canım söylerim saol

kuzum saol sanada güzel haftasonu olsun
nasılsın?inşallah daha iyisindir allahım şifa versin balım öpüyorum

çok güzel anlatmışsın cano ağzına sağlık :38:
buarada nasılsın?

inşallah banucum inşallah buna çok ihtiyacımız var
ya çok geç kaldığım için kırılmanı istemedim evde 2 pc var ama gece malesef eski pcye kalıyorum oda inanılmaz yavaş .neyse saol canım :38:

inşallah sağlıkla gelicek miniş

ağzına sağlık canım ayıca ellerinede sağlık :38:

sanada güzel bir haftasonu canım

allah gönlüne göre versin yöntem çokda hangisini anlatalım canım
doktorunuz nediyo peki?

selam hanılar hepinize güzel birgün diliyorum burda hava çok fena havadada olsa karı gördük
işlerim var daha sonra görüşmek üzere :58::38:
ben iyiyim canım,bi yaramazlığım yok,evdeyim bugün,sen nere gittin,bu karda kışta pazara gitmedin inşallah?

aleyküm selam kuzummmm,hoş geldin,sefalar getirdin,du öpim,özlemişim.:48::48::48:

alışıncada öyle oluyo selina cım.

kız mesaj atamadım size bi ya ilk açtıgımda atılıyordu şimdi 100msj olması gerek diyo gıcıkk :)
bende öpem duu,eboşuda kaçırdım topikte değildi msj da atamadım :)
napıyosun ne var ne yok

kız mesaj atamadım size bi ya ilk açtıgımda atılıyordu şimdi 100msj olması gerek diyo gıcıkk :)
bende öpem duu,eboşuda kaçırdım topikte değildi msj da atamadım :)
napıyosun ne var ne yok

canım,eboşun selamı var,yemek yapması gerektiğinden kalamamış,öyle söylememei istedi.
bende iyiyim hamdolsun,sende durumlar nedir,dr un progesteron testi istedi mi senden?

Back
X