Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben çıkıyorum,bu herifin geleceği yok![]()
hayırlı akşamlar canım hoş geldin çok şükür sen nasılsın ??herkese hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız.................
öylemi,ben yurt disindayim ya canim,sanirim burda bu tarz tedavileri tup bebek merkezleri yapiyormus..:44::44::44::44:rahim filmini degil de,asilama yi sormustum,bana doktorum asilamanin % 10 sans verdigini,ama kendilerinin kanun geregi bunu yapamadiklarini,tup bebek merkezlerinin yaptiklarini söyledi![]()
aleynacim,ben 3,4 ay önce basladim tedaviye,bize sperm testi,horman tahlili,pregesteron tahlili,tiroit tahlili yaptilar...
sonuc:esimde sperm eksikligi var...
bende de tiroit problemi dedi,ama kötu degilmis sonuclarim
simdi ilac verdi esime ve bana.beklemedeyiz anlayacagin...5,6 ay bekleyelim olmazsa tup bebek merkezine yönlendiririz dedi doktor,ben o zaman sormustum asilama yöntemini,o vesile ile konustuk yani canim...insallah tup bebek merkezine gitmeye gerek kalmadan gelir bebisim![]()
Ben yine dayanamam gerçi artık hiç bir işlem düşünmüyorum kendi tedavi yöntemlerim üzerinde ilerliyorum olursa olur olmazsa takdiri ilahi kısmetten ötesi yok nasılsa canım yaartık anesteziye gerek yok canım 5 dk bitiyo işlem.bakalım artık bundan sonra herşey güzel olsun çektiğim acıya değsin rabbim bize bol bolversin
Ay sevtun yapma sakın kendş kendine teselli ver bendede var panik atak hissettiğim anda hemen farklı şeyler düşünüyorum ve derin derin nefes alıyorum lütfen dene bebeğini düşün.
Sorma kız tüp bebekte 10 tane menogan 3 kutu gonalf vuruldum 1 tane yumurtam oldu o zaman doktor bana menegon yumurta yapmaz demişti ondan sordum canım.
Hayırlı uğurlu olsun canım İnşallah kucağınada sağlıkla alırsın.
Canım kayınpederim vefat edeli 40 gün oldu bugün duası vardı.Allah razı olsun.
Çok doğru diyosun durucumda yıllar geçtikçe hayat yalnız ve anlamsız geliyor bazen eve bakıyorum neden toplıyımki yemek yapsamda olur yapmasamda olur diyorum bütün gün yalnız otur tv ye bak ama bir çocuk olsa hayatım nasıl olurdu acaba diye düşünüyorum o zamanda böyle bunalıma giriyorum işte Allahtan abalmın kızı var 4 yaşında onunla tüm annelik duygularımın bir çoğunu gerçekleştiriyorum Ablamda sağolsun hiç karışmıyor .Allahtan hep böyle damardan durumda değil dönem dönem şimdi tüp bebek denemeside yeni sayılır ya ondan böyleyim.
Sağol canım........................
Canım ben denedim hatta ben saraçoğluna gittim soğan suyunun yanına çaylar aldım ama benim işime hiç yaramadı tam aksi adetlerim bozuldu tabi bu işler bünye işi eşimin yiğeni içti pko luydun 3 ayın sonunda hamile kaldı şimdi nur topu gibi kızı var.
Sağol canım 40 gün oldu bu gün duası vardı.
Canım naber nasılsın senin şu tahlil vardı çıktımı.
# banu145145
# semraozsoy+
# nihanca
# Duru_
# garip+
# kardelen523
ben geldim geçmişe gidip gelem bi bakem![]()
kendine cici bak şeker fazla bekletme bizikizlar benim cikmam gerek,az islerim var halledebilirsem gelirim yine..hepiniz allaha emanet olun
sevtunum hosgeldin,kusura bakma cikmam gerek tatlim![]()
İnşallah bol spermli bol hareketli morfolojisi çok iyi bir spermiogram sonucu olur akidem inşallahhKızlar aslında bu gece çok heyecanlıyım eşimin yarın sperm sonuçlarını alıcaz bakalım 2. rapor için çok önemli bakalım sabah nasıl olucak.
İyi seyirler tatlımben çıkıyorum kızlar kocişle film seyretcez.iyi geceler hepinizi öptümm..:79:
artık eskileri hatırlayıp ne kendini nede bebeyini üzme unutmaya calışnasip olursa salı günü randevu alabilirsem sigortadan gidicem bakalım bu arada demir hapi folik plas ve progestorana başladım bebegim sıkı sıkı tutunsun diye eve gittim ilaç vardı zaten progestoron bebegimde almıştı daha 1 tane içmişim yavrumda ilacı bulunca anlatılmaz tarif çok agladım çokallahım bunun acısını göstermesin işşallah sizlere söylerim gidersem bakalım neler bekliyo beni salı günü
![]()
kızmışsın anlaşıldı kızma bacım kızma gelir
hayırlı akşamlar canım hoş geldin çok şükür sen nasılsın ??![]()
Canım demek ki oranın sistemi buradan farklı çalışıyor,inşallah dediğin gibi tüpe gerek kalmadan geliverir bebişin
Ben yine dayanamam gerçi artık hiç bir işlem düşünmüyorum kendi tedavi yöntemlerim üzerinde ilerliyorum olursa olur olmazsa takdiri ilahi kısmetten ötesi yok nasılsa canım ya
Canım benim de kızkardeşimin bir oğlunu ben büyüttüm yeğenden çok evlat oldu bana..daha doğduğu günlerde başladı aşkımız anası uyutamıyordu benim sineme yaslayınca başını uyuyup kalıyordu kardeşim bana abla ya ben annesiyim niye bende uyumuyor bu velet diyordu.Allah ömür versin büyüdü şu an 13 yaşında koca delikanlı oldu kardeşimle evlerimiz karşılıklı çoğunlukla bende kalıyor kuzum.Sağolsun kardeşim de eşi de hiç esirgemediler çocuğu bizden...He evde bebek lafı geçince bizim delikanlı darılıyor hani senin bebeğin bendim teyzem diye kırılmasın diye yanında pek fazla konuşmuyoruz bu meseleyi
![]()
Hoş geldin canım benim nasılsın keyfin yerindedir inşallah bu gün
kendine cici bak şeker fazla bekletme bizi
İnşallah bol spermli bol hareketli morfolojisi çok iyi bir spermiogram sonucu olur akidem inşallahh
İyi seyirler tatlım![]()
bagnucum İNŞALLAH kolay olur ALLAH yardımcınız olsun
nihanca rahim filmi cektirmişisn gözün aydın acık cıkmış sevindim canım
sevtun buralardayım kız nasıl gidiyo hamişlik
kızlar ben cıkıyorum keninize iyi bakın hoşcakalınnnnnn
Öyle valla canım çok pahalı olsun izmirde bir ünüversite hastahanesine git KK bir kız izmirden çıkarmıştı.En azından şansını dene canım.
Ya ne biliyim canım şimdi tekrar başladık herşey yeniden spermler androloji randevuları anlıycağın gene stres başladı...Umarım çok zor olmaz.
allahım tez zamanda sizlerede nasip etsin işşallah canım benim dualarım sizlerle
iç güveyden halliceyim bebekim nerelerdesin kız sen
canım işşallah kendiliginden hamile kalırsın inan hamilelik istiyosan kilo vercem ben 24 kilo verdim hemen hamile kaldım inan buna inanıyorum dedim sevyun bu bebegi istiyosun kilo vericen yemegi az aşarsam başlıyodum kendimi dövmeye ahanda böle
adetine 15 gün kala yap bebekim ben bundan önceki oglumda yapmıştım şimdikindeded sogana sumak koydum bol bol yidim haberin olsun
ah canım inan bende çektirdim gelsin kız şimdi mercimekler
canım benim ben hepiciginize yiterim unutmayım gelin bakıyım yamacıma sizlere sevgi şefkat veriyim
bu arada benimkiler geliyo gidiyo![]()
nasip olursa salı günü randevu alabilirsem sigortadan gidicem bakalım bu arada demir hapi folik plas ve progestorana başladım bebegim sıkı sıkı tutunsun diye eve gittim ilaç vardı zaten progestoron bebegimde almıştı daha 1 tane içmişim yavrumda ilacı bulunca anlatılmaz tarif çok agladım çokallahım bunun acısını göstermesin işşallah sizlere söylerim gidersem bakalım neler bekliyo beni salı günü
![]()
artık eskileri hatırlayıp ne kendini nede bebeyini üzme unutmaya calış
sevtun kac haftalık olcak salı gunu kan testi yaptırdın mı
canım internete göre 5 haftanın içinde ama ne biliyim geç döllendiyse bilemicem salı günü büyük gün bakalım kalp atışlarını bir duysam daha birşey istemem 2 tarama testi yapılıcak nasip olursa sonrada nisan gibi rahimim dikilicek tabiki saglıklı ve pıt pıt ları duyarsak en korktugum kimyasal gebelik işşallah bu kerez bebegim benle dururda terketmez![]()
canım internete göre 5 haftanın içinde ama ne biliyim geç döllendiyse bilemicem salı günü büyük gün bakalım kalp atışlarını bir duysam daha birşey istemem 2 tarama testi yapılıcak nasip olursa sonrada nisan gibi rahimim dikilicek tabiki saglıklı ve pıt pıt ları duyarsak en korktugum kimyasal gebelik işşallah bu kerez bebegim benle dururda terketmez![]()
bagnucum İNŞALLAH kolay olur ALLAH yardımcınız olsun
nihanca rahim filmi cektirmişisn gözün aydın acık cıkmış sevindim canım
sevtun buralardayım kız nasıl gidiyo hamişlik
kızlar ben cıkıyorum keninize iyi bakın hoşcakalınnnnnn
menide al menidee al şefkatlı kollarınaBacıcım kalbini frak tut allahın izniyle bebişin sımsıkıı tutunuyor sana dualarımız seninle sakın strese girip mercimeğimizi de üzme olurmuu
![]()
artık eskileri hatırlayıp ne kendini nede bebeyini üzme unutmaya calış
sevtun kac haftalık olcak salı gunu kan testi yaptırdın mı
canım git bakalım yatta bebegini gör işşallah üryandasagol durucum hamd olsun bugunlerimize
sevtun kız cıkıyım artık biraz uzanıyım canım kendine iyi bak görüşürüzzzzzz..........
tamam canım bu nasıl bak ne güzel sırıtıyorum :86::86::86::86::86::86::86::86:tatlım güzel şeyler düşünelim güzel şeyler olsun azcık gülümse akide şekerim![]()
inşallah kalp atışlarını duyarsın canım bize mujdeyle gelirsin inşallah
guzel düşün güzel olsun allahın izniyle herşey aklına kötü getirme
canım sınız siz allahım benim yüzümü güldürdü işşallah tez zamanda sizlerinde yüzünü güldürsün işşallah inanın her aklıma geldikçe her namazda dua ediyorum sizlere gel bebkim şefkatli kollarıma bak şimdiden söylüyüm topbul bir bayanım yaztık niyetine yatabülürsün![]()
cok gecmis olsun canim,insallah vesile olur bebisinin gelmesine..cok duyuorum rahim filmini ama benim doktorum hic bahsetmedi,sadece hormon,pregestoron,tiroit,sperm tahlili yapti,o kadar..
simdi ilac verdi beklemedeyiz istee:26::26::26::26:kendinizmi talep ediyorsuz rahim filmini:26::26::26::26:
canım git bakalım yatta bebegini gör işşallah üryanda
tamam canım bu nasıl bak ne güzel sırıtıyorum :86::86::86::86::86::86::86::86:
evet pozitif olalım pozitif bende bugüm 3 kere çarpıntı nöbeti geçirdim umrumda bile degilsin dedim namazı kılınca sen beni idare edicegine ben seni allahımın izniyle idare edicem dedi aldırmadım çarpıntılara başka şeyler düşünmeye çalıştım ya herro ya merro işşallah bu savaşın galibi ben çıkarım![]()