way selam canım hoşgeldin![]()
slm canım nasılsın gecmişi okumdım canımsıkkındı varsa önemli birsey yazarmısın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
way selam canım hoşgeldin![]()
İnşallah aleynacım.İyi geceler.bagnucum İNŞALLAH kolay olur ALLAH yardımcınız olsun
nihanca rahim filmi cektirmişisn gözün aydın acık cıkmış sevindim canım
sevtun buralardayım kız nasıl gidiyo hamişlik
kızlar ben cıkıyorum keninize iyi bakın hoşcakalınnnnnn
Ama yapma bak şu anda senin emutlu olman gereken zaman.nasip olursa salı günü randevu alabilirsem sigortadan gidicem bakalım bu arada demir hapi folik plas ve progestorana başladım bebegim sıkı sıkı tutunsun diye eve gittim ilaç vardı zaten progestoron bebegimde almıştı daha 1 tane içmişim yavrumda ilacı bulunca anlatılmaz tarif çok agladım çokallahım bunun acısını göstermesin işşallah sizlere söylerim gidersem bakalım neler bekliyo beni salı günü
![]()
Aynen durucum bizimkide benim bebeğimin olmasını hiç istemiyor korkuyomuş onu sevmem diye.kızmışsın anlaşıldı kızma bacım kızma gelir
hayırlı akşamlar canım hoş geldin çok şükür sen nasılsın ??![]()
Canım demek ki oranın sistemi buradan farklı çalışıyor,inşallah dediğin gibi tüpe gerek kalmadan geliverir bebişin
Ben yine dayanamam gerçi artık hiç bir işlem düşünmüyorum kendi tedavi yöntemlerim üzerinde ilerliyorum olursa olur olmazsa takdiri ilahi kısmetten ötesi yok nasılsa canım ya
Canım benim de kızkardeşimin bir oğlunu ben büyüttüm yeğenden çok evlat oldu bana..daha doğduğu günlerde başladı aşkımız anası uyutamıyordu benim sineme yaslayınca başını uyuyup kalıyordu kardeşim bana abla ya ben annesiyim niye bende uyumuyor bu velet diyordu.Allah ömür versin büyüdü şu an 13 yaşında koca delikanlı oldu kardeşimle evlerimiz karşılıklı çoğunlukla bende kalıyor kuzum.Sağolsun kardeşim de eşi de hiç esirgemediler çocuğu bizden...He evde bebek lafı geçince bizim delikanlı darılıyor hani senin bebeğin bendim teyzem diye kırılmasın diye yanında pek fazla konuşmuyoruz bu meseleyi
![]()
Hoş geldin canım benim nasılsın keyfin yerindedir inşallah bu gün
kendine cici bak şeker fazla bekletme bizi
İnşallah bol spermli bol hareketli morfolojisi çok iyi bir spermiogram sonucu olur akidem inşallahh
İyi seyirler tatlım![]()
İnşallah normal yollarla olur canım.canım bizim için daha tüp bebek çok erken. tedavim salı günü yeni başlıcak .allahtan ümit kesilmez allah kimseyi oralara düşürmesin.eminim çok zordur.ama gün gelirde yolumuz oralar düşerse bizi maddi yönden çok zorlar offfff![]()
canım internete göre 5 haftanın içinde ama ne biliyim geç döllendiyse bilemicem salı günü büyük gün bakalım kalp atışlarını bir duysam daha birşey istemem 2 tarama testi yapılıcak nasip olursa sonrada nisan gibi rahimim dikilicek tabiki saglıklı ve pıt pıt ları duyarsak en korktugum kimyasal gebelik işşallah bu kerez bebegim benle dururda terketmez![]()
bende film cektırmiştim cnm cok sukur temız cıkmıstı doktorun kendısı ıstemişti cektırmemı bnm çok agrılı olmuştu ama en azından kafam rahatladı ondan sonrada klomen+iğne tedavısı başladı benım doktor fılm için bıraz erken davrandı gıbıme gelıyo ama genelde ilaç tedavısı sonuc vermedıgınde film cektırıyo doktorlar herbırının izlediği yol farklı demekkı
Allahım hayırlı sağlıklı bebişler ver bize nolurrr hersey senın ol demenle olur(
slm canım nasılsın gecmişi okumdım canımsıkkındı varsa önemli birsey yazarmısın![]()
evet kızz behendiler essahtan
evet,çok komik
pelincim nasılsın,ağrın sızın yok inşallah.
nasıl geçti misafirlerle günün,beğendiler mi yemeklerini![]()
tabiki yinede sen bilirsin garipcimöylemiiirahim incelmesi yaptigini bilmiyordum,ama ben ilk defa yapicam canim,nedense icimden bir ses hep icmem gerektiginden yana:44:kizzz daha fazla kendini desifre etme istersen,tekrar geri bamlamasinlar seniii
![]()
öylemi,benim daha adetim biteli 10 gun oldu,o zaman baslayabilirim..yarin basliyim bariii,ben burlardayim da sen nerdesin kiz sevtunallah sifa versin canim benim,iyi dusun canim,iyi olsun.allahin izni ile birsey olmaz sen merak etme
cok duygulandirdin beni kardelencim yaa,gel bir sarilayim sanahaklisin hepimizin derdi,istegi bir olunca birbirimizi daha iyi anliyor ve rahatliyoruz
![]()
canim rabbim birdaha yasatmasin,daha cok yenisin..hem hamile kalabiliyorsun yaniii,bu bile senin icin bir avantaj..ayrica aramiza hosgledin
haklisin canim,gözunu para burumus doktorlar yuzunden psikolojimiz dahada bozuluyor,ama yine de umit verenleride yok degilcanim bende cok bilmiyorum,ilac ismi yazman dogru olmayabilir sanirim,istersen özeline gönderebilirim??haftada 1 kez igne vuruluyor,sperm artirdigini söyledi doktor..bende horman dengeleyici damla iciyorum gunde 3 defa,ama tadi cok kötu
![]()
canim hayirli olsun bebegin,rabbim kucagina lamak nasip eylesin![]()
pazar gunu hic tv de birsey olmuyor,haklisin kardelencim..hele esler calisiyor ise daha bir sIKIci oluyor pazalar![]()
yok canim kirilmam ben sizebenim adetim geceli 10 gun oldu,saracoglunun sitesini hic okumadim,burda duymustum adetimden sonra 7.gunu icmem gerektigini,o zaman ben yarin basliyayim insallah
canim benim yaa,rabbim sifa versin ilac icmeye gerek kalmasin insallah tatlim
yok kiz ne alinganligi,ben saka yapmistim sadece
insallah pelincim insallah,rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin hepimizin tatlim![]()
sorma kısssss yedik o şeyiArkadaşlarım nasılsınız ben persembe gecesinden beri giiremiyorum cuma cumartesi gece gündüz eşimin işyerindeydik dualara geçte olsa amin demek istiyorum kardelencim ve yetercim dualarınıza gönülden amin diyorum canlarım,,,,,,sevtuncum tekrar gözün aydın çok mutlu oldum senin adına canım,,,,,,,,geçmişe bakamadım 2 günde çok sayfa birikmişama ben yinede bi göz attım sayfalara
banucum kayınpederin vefat etmiş umarım yanlış okumamışımdır başınız sağolsun canım,,,,elixsir canım senin adını kapsama alını dışında diye okjuyunca korktum kız bidaha gelmicen sandım ama galiba yanlışlıkla olmuş,,,,,,,hepinizi böle
öptüm kendinize iyi bakın,,,bu arada benda korunmayı bıraktım bakalım
![]()
Selam bacım hoş geldinevet kızz behendiler essahtansanada uc gel dedim amaa geldiğin yok
tabiki yinede sen bilirsin garipcim
sorma kısssss yedik o şeyi![]()
allah razı olsun darısı başınıza işşallahcanım hayırlı olsun bebiş mi geliyo yoksa ay çook sevindim allahkorusun
sağlıcakla kucağına alırsın.allahım bizlerede
nasip etsin
slm canım nasılsın gecmişi okumdım canımsıkkındı varsa önemli birsey yazarmısın![]()
06EE ugurboncugum sevtun2 nihanca yesim1548 banu145145 clmre way+ düşününce oluyormuş bacıcım bak birazdan iki katına çıkarızallah razı olsun darısı başınıza işşallah
kız kim canını sıttı bakem gelim döveyimmibak irkekse gücem yetmez haberin ola
ü,
durucum evet bebekim dogru insanı buldun biraz tombigimdirde ayıptır sülemesi
Kızlar bizim hatunlar nirde acebe yoklar kırk yılın başı bir kaptım pc yi nerdesiniz ulen duyunda gelin sesimi dur bakıyım pozifif düşünüyüm bakıyım milleti getirebilicekmiyim hım hım hım![]()
06ee ugurboncugum sevtun2 nihanca yesim1548 banu145145 clmre way+ düşününce oluyormuş bacıcım bak birazdan iki katına çıkarız![]()
[sıze="3"]way[/sıze] bacımm birşey de ne oldu sana böyle :44:
allah seni şişirsin hemi böyleaşkam akşam gülecegim yoktu sen çok yaşa hemi
![]()
Filmin ilk aşamada çektirilmesi benim fikrimce daha iyi canım Allah hiç kimseye göstermesin ama tüplerin kapalı olduğu durumlarda bedene gereksiz yere ilaç yüklemesi yapılmış oluyor bu açıdan filmin erken çekilmesi taraftarıyım ben..
Dıuana da yürekten amin diyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
# Duru_
# tarioronar
# yesim1548
# elixsirr+
# birsen29+
# banu145145
# nihanca
# clmre
# way
SEN TERAPİYE DEVAN ET DURUCUM BEN ÇIKIYORUM ANNEM KIZIYO İYİ AKŞAMLAR SİZLERE![]()
sevtun tebrik ederimmmmmmmmm.......allah tamamına erdirsin inşallah.....çok sevindim senin adına
dogru soyluyosun durucuğum ama burda cektırecek arkadaşlar duymasında benı o kdr acı cektımkı anlatamam ztn agrı esıgım cok dusuk doktor hadı gozun aydın tuplerın acık dıyo dusun ne kdr sevınmem gerek sevınemedım bıle canımın derdıne duştum o an bnmkı bıraz anormal bı agrıydı galıba cunku cektırenlerı duydum o kdr cok agrı cekmemısler ne bılım benm neyım normalkı gercı![]()
Tamam tatlım annenin sözünü dinle ben telepati yoluyla yanında olacağım merak etme# Duru_
# tarioronar
# yesim1548
# elixsirr+
# birsen29+
# banu145145
# nihanca
# clmre
# way
SEN TERAPİYE DEVAN ET DURUCUM BEN ÇIKIYORUM ANNEM KIZIYO İYİ AKŞAMLAR SİZLERE![]()
canım sınız siz allahım benim yüzümü güldürdü işşallah tez zamanda sizlerinde yüzünü güldürsün işşallah inanın her aklıma geldikçe her namazda dua ediyorum sizlere gel bebkim şefkatli kollarıma bak şimdiden söylüyüm topbul bir bayanım yaztık niyetine yatabülürsün![]()