Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

b-343228-sarı_gül.gif
b-343228-sarı_gül.gif
HAYIRLI OLSUN
b-343228-sarı_gül.gif
b-343228-sarı_gül.gif

2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
bsm.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif

animacia_lienka.gif
b-343228-sarı_gül.gif
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
b-343228-sarı_gül.gif
animacia_lienka.gif

*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************NANELİŞEKER**********************20 ŞUBAT************************

animacia_lienka.gif
b-343228-sarı_gül.gif
MART AYI LİSTEMİZ
b-343228-sarı_gül.gif
animacia_lienka.gif

*****************************WAY**************************2 MART***************************
*****************************YETERRRRR**********************3 MART*************************
*****************************ALEYNA*************************6 MARTT************************
*****************************ELİXSİR*************************7 MART************************
******************************ANATOLİA***********************7 MART************************
******************************SELİNA23************************8 MART***********************
*****************************SEMRAOZSOY*********************8 MART************************
*****************************GARİP***************************10 MART***********************
*****************************EGAL****************************11 MART***********************
*****************************PELİN67**************************13 MART***********************
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KARDELEN5223********************14 MART************************
*****************************KAYRAM*************************16 MART************************
*****************************SUNGER*************************16 MART*************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************UĞURBONCUĞUM********************27 MART************************
*****************************NİHANCA*************************27 MART**************************

[/B]
amour-cocci.gif
e0rart.gif
HAMİŞ LİSTEMİZ
e0rart.gif
amour-cocci.gif

**********************BERSUU*******************/********************TUĞCAL*****************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/*******************TOSTİ***********************
**********************SEVTUN****************/

2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif

Son düzenleme:
Kızlar ben kaçıyorum yatıyım sabah minişim kahvaltıya gelicek.Çok işimiz var hanfendiyle hepinizi öptüm kızlar.

boncuğum ebuşa attım sana versin yada sen bana at ben seni ekleyeyim 10 dakika gecmeden öz msj atamıyorum ok

Selam adetim gecikti.şu anda 5.güne giriyorum.adet olacağım her an gibi.dün test sonucum negatifti.olmadı sanki ama neden adet olamıyorum ben yaaaaaaaaaa yardım edin.

herkeze günaydın kızlar nasılsınız
ben giremedim işlaerim vardı burda eşimin bir arkadaşı var bebkleri olmuyo kız köyden geldi okuma yazma bile bimiyo onu hastaneye götürüyorum bide girp oldum giremedim kusura bakmayın
geçmişe baktım azcık ama çıkmama lazım alıntı yapamadım inş herşey güzeldir
hepinize çok çok slm iyi bakın kendinize mevlama emnaet olun
mevlam sizleri öple bir sabaha uynadırsınki bitin dualarınız kabul olsun tüm güzellikler baş ucunuz ca olsun amin :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
KARDELEN49 için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.......................15
KARDELOŞ................10
DURU.......................15bitti
ELAEZEL...................15
SELİNA.....................15bitti
EBRAR......................10
SEVTUN....................15
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15bitti
SAMYELİ...................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15
ALEYNA....................10
BONCUK.....................10
MİRANDA....................10
KARDELENBHR.............10
YEŞİM.......................10
SUNGER....................10
TOSTİ......................10bitti
WAY........................10bitti
NANELİŞKR...............10
YETER.....................10bitti
EGAL.......................10
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8

DERİN için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN.................15
KARDELOŞ................10
DURU.......................15bitti
ELAEZEL...................15
SELİNA.....................15bitti
SEVTUN....................15
EBRAR......................20
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15bitti
SAMYELİ..................15
BANU.......................15
LAGRİMA..................15bitti
GARİP......................15
BONCUK....................10
ALEYNA....................10
MİRANDA.................10
KARDELENBHR..........10
YEŞİM......................10
SUNGER...................10
TOSTİ.....................10bitti
WAY........................10bitti
NANELİŞKR...............10
EGAL.......................1O
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8

herkeze selam lar ebrarcım dualarımı aldım en kısa sürede okurum geçmişi okuyamadım çok yoğunum bu aralar ama umarım herkez iyidir yeterin eşini merek ettim umarım sağliğı iyi olmuştur elixsirrrrrrr dünürüm nseni de çokkkk özledimmmm ebrarım sende inşallah iyisindir derda naneli şeker way tostikardelenbhr miranda aleyna garip anatolia sevtun kayramduru kardeloş aklımda kalanlar bunlar umarım hepiiniz iyisinizdir sevtun sen ekstra iiii ol inşallah canımmmmmm:54::54::54::54::54::54::54:

slm kızlar ....nabersiniz... bende annemlerdeydim net yoktu orda:( herkes iyi inş...
bizde iyiyiz çok şükür kızımın bagırsagında iltihap vardı geçmiş çok şükür ishalide geçti sadece gece uykuları düzene girmedi:( inş oda düzene girer:) yoksa analıktan istifa edecem:9:
ay bide sempatik hamileymiş ebroşum demişti çok sevindim yaaa ay allah ım saglıkla dünyaya getirmesini nasip etsin darısı isteyen herkese olsun inşş

ayyy ne güzel haber yaa sevtuncum canım çok sevindim salgıkla dünyayada gelir yavrucun inşallahh canım darısı isteyenlere olsun inşallahhhhhh geçmişe çok bakamıyorum yeni hamiş varsa onuda tebrik ederim:):16:

sorma cnm benimde ağrılarım var bir gelirrr bir güderr gitsin selmesin birdaha:57:

selinacımmmm inş vardır bebişşşi:66:
inş canım ya.burda herşeyimizi paylaşıyoruz beraber,hamişliğide paylaşmak isterim sizlerle aynı zamanda hamile olmak isterim yani.rabbim cümlemize nasip etsin hayırlı bebişlerimizi.
sağol.. teşekkür ederimm cnm..

sağol cnm..ikinci ameliyatı müniv hastanesiydi prof a gitmiştim ama ameliyatıma asistan girmiş dahada mahvoldu..

amin...Dalarımız olmasa hiçbir ehemniyetimiz yok ki.. yer gök dua üstüne.. Rabbim bizim ona yalvarmamazı seviyor ya ondan sanırım :)

telefonda anlattım Ankaradayım diye dinlediler sekreterdi sanırım bilmiyorum.. muayene ücretsiz ama ameliyat 17 bin tl.. 2 ameliyat geçirdiğimi söylediğimde şöyle dedi : telefonun diğer tarafındaki doktorumuz cok iyi birdoktor ama işlem görmüş burunlara pek girmiyor.. anlattıgınıza göre ciddi problem var ank doktorların söylediğini de söyledim.. bu tarz oynanmış burun ameliyatımız 17 bin tlden baaşlıyor isterseniz bi gelin muayenemiz ücretsiz doktorumuz bigörsün dedi.. tşk ettim ve kapattım :) 1 araba parasına 1 burun yaptırsam yüzüme tükürü miller :1:

çok teşekkür ederim burnumu 2.sinde mahveden üniv hast..

selammm herkesee..nasılsınız şekerlerrrrrrrr.....
geçmiş olsun canım ya,o dr da neymiş yaa 17 milyar.kim kaybetmişki sen bulcan.yazık ya insaflı drlara denk gelesin inş.fethiyede KBB dr uzman var.geçmiş zaman olduğu için ismini hatırlayamıcam ama devlet hastanesinde çalışıyor.bi araştır canım.estetik üzerine değil sanırım.estetik olsada KBB uzmanları bakıyo herhalde bilgim yok ama.inş daha uygun fiyatlarda sağlığına kavuşursun.

korkma kuzum evet ıkı tane amelıyat delıgı acıyorlar kucuk bazen dort delıklı de yapabılıyorlar drun verır sana bılgıyı valla safra kesesı amelıyatında ben bu zamankı kadar sıkıntı cekmemıstım bıraz gaz sancın oluyor ve uyanırken bırazcık yanma ve agrı oluyor korkma gercekten okadar buyuk bır amelıyat degıl zaten bır haftaya ayaktasın ben bır hafta sonra taaa ankaraya gıtmıstım esya bakma ıcın dolandım gunlerce korkma yanı canı m bır an once ol kurtul

bence bu hamılelık belırtısı tatlım haberın olsun yanı ınsallah canım ınsallah

selam pelıncım kuzum ya gecmıs olsun cok ama cok acele edıyorsun uc ay nedır kı sonunda mutlu ol yeterkı bak bana kac aydır beklıyorum ama sabredıyorum bu arada yara neden olusmus

saol bebsım velet bıraz yordu evet parka goturduk annemle falan galıba yumurtlama gunlerımdeyım fılmden sonrada bukadar agrılı olmustu sımdıde tam sol tarafımdan yumurtlama zamanım ve acayıp agrım var
bu arada kronık mronık benı delırtme koku var dıyosam vardır ınsallah

canım gecmıs olsun baya pahalıymıs allah yardımcın olsun

sanada gecmıs olsun kız kurtulamadın su agrılarından

kuzum cok anlayıslısın saol bebısım ınan su an bıle acayıp agrım var bılırsın yoksam sıkı takıpcıyımdır

banada dua et canım hamılesın duan kabul olur ınsallah

ınsallah gelmes olsun kırmızılar bebıkım

cnım dıkkat et ya gecmıs olsun cok
inş canım ya dört gözle bekliyoruz 8 martı.eşimde diyo sende bi değişiklik var çok uyuyosun,ateşin yüksek diye hakikaten yanıyorum.ölçüyorum 36.3 fln çıkıyo.bide diyo sabah işe gittim bi yoğunluk maşallah çoktu işler diyo bereketiyle mi geliyo diye düşündüm hadi hayırlısı diyip duruyo.bide yoksa :17:
garibim başladınmı kuzum soğana şifa olur umarım

kuzum merak ettim gerçektende neyseki kardeloş ulaştı rahatladım canım
ya senin mazeretin var nedemek bitince devam edersin dualara hiç sorun değil kuzum
saol başağrım geçti şükür iki gün sabahları özellikleçok ağrıdı
sen nasılsın ?ağrın sızın yok inşallah

sevtunum yarın gidiyomuşsun doktora hayırlı haberler al canım inşallah görürsün keseyi

bak bak kaçak aramıza dönmüş nerelerdesin canım sen listeden çıkmanın nedeni uğramıyo olman canım biliyosunki yazınca ve okunmayınca dua günü sorun oluyo .yoksa seni niye çıkarıyım buzamana kadar kimseye öyle bir yanlış yapmadım yapmamda tatlım .özür dilemene gerek yok ama boşuna alınganlık yapmışsın .ben sürekli senin profiline baktım giriyosun ama uğramıyosun iyce merak ettim açıkcası neyse bundan sonra biyere gitmek yok tamammı canım :38:

canım ceza yok sana merak etme geldin haber ettinya yeter bize

kuzum hayırdır ya inşallah :49:bölesindir bebik olduğundan uyuyosundur bende ilk hamileliğimde kafamı kaldıramazdım hadi hayırlısı inşallah

canım sen nasılsın ?keyfin yokmuş

:1::1:nasıl biliyon değilmi seni gidi çakalllllllllllllllll:1::1:neyse tek tek asmışsın affettim seni

canım çok geçmiş olsun burun sorunu bendede var ameliyat olmam gerekde korkudan olamıyorum
inşallah doğru bir doktora düşersinde sorunun biter

ah semroş ah merak ettim kuzum neyse misafir varmış kötü bişey olmasında
buarada geçmiş olsun çok dikkat et canım görünmez kaza işte

peloşum ya kıyamam sana yapma böyle sorunlar bitiyo işte ben inanıyorumki enkısa zamanda yeniden gelicek meleğin yok öyle moral bozmak tamammı kuzum

noldu sizeya kıyamam ben oyyy dertlenmeyin herşey güzel olcak kuzum

ah ah içimi dağladın benim şarkım buyaa gelmez oldu sıpalar bee

garibim buara olmuyo bitürlü denk gelemedik newyse telafi ederim yarın nasipse burdayım hep

:1::1:evet onlarada şart kesinlikle ama erkeklere güven olmaz :47:

canım evet ya bugün burda değildim kuzenim asker dağıtım oldu eve geldi bizde onu görmeye gittik kuzum çok kötü yerlere düştü :43:

hoşbuldum geçde olsa kuzum kusura bakmayın girmeyince geçmiş çok birikiyoya

hoşbuldum peloşum inşallah kaçırmadım senide yaa

kızlar ayrıca nolur şu smılleri az kullanın ya alıntı yapınca silmek gerekiyo kabul etmiyo
ayy abla hamilelikten olsa bu kadar erken belirti olabilirmi bu uyku,ümitlenmekte istemiyorum ama.inş öyledir.
slm kızlar nasılsınız gecmişi okumadım kusura bakmayın okumadım diye bugün canım birsey yapmak istemiyo daha hala bak :43::43: bu moddayım canım hiç yatağa gidipyatmak canım istemiyo bugün bol bol msjlajtık 4 ay kalacakmıs ya kızlar nasıl gececek hiç bilmiyorum ben artık kendimi örgüye :6::6::6::6: veririm artık :58::58::58:
canım benim allah kavuştursun inş.rabbim muhabbetinizi artırsın.madem kendini örgüye vercen eşine bişeyler ör geldiğinde süpriz olsun.hem yanlız değilsin bak burda sülalen var :9:üzülme çabucak geçer inş günlerin.
pelinim üzülme canım lütfen.bak sen tedavini oluyorsun.inş tedavi bitince bebişinde gelecek.neticede hamile kalabiliyorsun.kendini üzme canım ya,hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.dert verip derman aratmasın inş.
sevtunumun karşısına ebrar ablam geçicek.bizde kardelen profum ve ben asistan olarak karşılıklı durcaz listedee dimi profum?bu arada maaşım gecikti herhalde bi sorun var sistemde dimi profumm???:60::60:

Son düzenleme:
Kızlar beni kocişim çağırıyor gidip bakıyım adamcaza burası yüzünden bıraktım valla adamı.Oda merak ediyo ne konuşuyosunuz bu kadar diye bende bari erkekler klübü açıyım diyor ::)))

ayy bu erkekler cok merakli banucum,aynen bizimkide öyle,size yazarken 1 gözu hep bende:60::60:

canım ya bebiş mevzusu işte yine aklıma geldi düşürdügüm bebegim yine aynı şeyi yaşamaktanda korkuyorum şimdi de korunmam gerekiyo ama ben hemen bebegim olsun istiyorum hayırlısıyla aglamaklıyım bugun aglıyıp rahatlamak istiyorum:43::43::43:

haklısın canım ama öyle kolayda hamile kalamıyorumki 1 sene sonra hamile kalmıştım ama sevincimi bile yaşayamadan düşürdüm bebegimi ben sanmıyorum kolay hamile kalabilcegimi tatlım ama dediklerine katılıyorum sabretmeye calışcam dua etcam rabbime sıgıncam hayırlısıyla o ol dedigi zamanda olcak inş hepimizin... sagol canım allah razı olsun sizleride üzdüm kusura bakmayın konuşmayınca rahatlıyamıyorum napıyım:38::38::38::14::14:

canim gecmis gecmiste kaldi uzulme,hem ayni seyleri yasayacagimizin garantisi yok kii,canim bu yol zor bir yol,bize dusen yolun zorluklarina sabretmek,cok zor biliyorum,cogu defa bu zorluklara sabredemiyoruz,ama inan pelincim sabirsizlik uzuntu ile sadece kendi psikolojimizi bozuyoruz,hersey olacagina variyor..rabbim neyler neylerse guzel eyler..dilerim en yakin zamanda rabbim yuzunu guldursun:16::16:

ya senin mazeretin var nedemek bitince devam edersin dualara hiç sorun değil kuzum

sevtunum yarın gidiyomuşsun doktora hayırlı haberler al canım inşallah görürsün keseyi

bak bak kaçak aramıza dönmüş nerelerdesin canım sen listeden çıkmanın nedeni uğramıyo olman canım biliyosunki yazınca ve okunmayınca dua günü sorun oluyo .yoksa seni niye çıkarıyım buzamana kadar kimseye öyle bir yanlış yapmadım yapmamda tatlım .özür dilemene gerek yok ama boşuna alınganlık yapmışsın .ben sürekli senin profiline baktım giriyosun ama uğramıyosun iyce merak ettim açıkcası neyse bundan sonra biyere gitmek yok tamammı canım :38:

kuzum hayırdır ya inşallah :49:bölesindir bebik olduğundan uyuyosundur bende ilk hamileliğimde kafamı kaldıramazdım hadi hayırlısı inşallah

:1::1:nasıl biliyon değilmi seni gidi çakalllllllllllllllll:1::1:neyse tek tek asmışsın affettim seni

canım çok geçmiş olsun burun sorunu bendede var ameliyat olmam gerekde korkudan olamıyorum

peloşum ya kıyamam sana yapma böyle sorunlar bitiyo işte ben inanıyorumki enkısa zamanda yeniden gelicek meleğin yok öyle moral bozmak tamammı kuzum

garibim buara olmuyo bitürlü denk gelemedik newyse telafi ederim yarın nasipse burdayım hep

canım evet ya bugün burda değildim kuzenim asker dağıtım oldu eve geldi bizde onu görmeye gittik kuzum çok kötü yerlere düştü :43:

kızlar ayrıca nolur şu smılleri az kullanın ya alıntı yapınca silmek gerekiyo kabul etmiyo

canim baslayamadim yaa,dun evi temizlerken unutmusum :1::1:insallah bugun baslayacagim,nasip olursa.evet denk gelemedik bu aralar,insallah bugun denk geliriz tatlim:16::16:

iyiyim canım saol sen nasılsın?boğazın nasıl
şırnağa düştü canım allahım hepsini korusun inşallah :43:

canim allah kavustursun,rabbim sag salim yapip gelmek nasi etsin yiyenine,uzulme sayili gun cabuk gecer,birde bakmissin geri gelmis:16::16:

slm kızlar nasılsınız gecmişi okumadım kusura bakmayın okumadım diye bugün canım birsey yapmak istemiyo daha hala bak :43::43: bu moddayım canım hiç yatağa gidipyatmak canım istemiyo bugün bol bol msjlajtık 4 ay kalacakmıs ya kızlar nasıl gececek hiç bilmiyorum ben artık kendimi örgüye :6::6::6::6: veririm artık :58::58::58:

yok canım ya yaptığım hiç bir seyden zevk almıyorum :59::59:

canim benim yaa,uzulme bizler variz,tabi esinin yerini tutamayiz ama,yoldas oluruz sana onun yoklugunda:16::16:

Selam adetim gecikti.şu anda 5.güne giriyorum.adet olacağım her an gibi.dün test sonucum negatifti.olmadı sanki ama neden adet olamıyorum ben yaaaaaaaaaa yardım edin.

insallah adet olmazsin tatlim,rabbim hayirli evlatlar versin:16::16:

ben giremedim işlaerim vardı burda eşimin bir arkadaşı var bebkleri olmuyo kız köyden geldi okuma yazma bile bimiyo onu hastaneye götürüyorum bide girp oldum giremedim kusura bakmayın
mevlam sizleri öple bir sabaha uynadırsınki bitin dualarınız kabul olsun tüm güzellikler baş ucunuz ca olsun amin :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

sanda gunaydin derdanurcum,gecmis olsun canim grip olmussun,daha iyisindir insallah simdi??bu arada ne guzel sevaba giriyorsun,arkadasina yardim etmekle:16::16:

herkeze selam lar ebrarcım dualarımı aldım en kısa sürede okurum geçmişi okuyamadım çok yoğunum bu aralar ama umarım herkez iyidir yeterin eşini merek ettim umarım sağliğı iyi olmuştur elixsirrrrrrr dünürüm nseni de çokkkk özledimmmm ebrarım sende inşallah iyisindir derda naneli şeker way tostikardelenbhr miranda aleyna garip anatolia sevtun kayramduru kardeloş aklımda kalanlar bunlar umarım hepiiniz iyisinizdir sevtun sen ekstra iiii ol inşallah canımmmmmm:54::54::54::54::54::54::54:

iyiyiz sungercim,sende iyisin insallah?yeterin esi ameliyat oldu canim,sanirim yogum bakimdan da cikmis,arkadaslar öyle demisti..:16::16:

slm kızlar ....nabersiniz... bende annemlerdeydim net yoktu orda:( herkes iyi inş...
bizde iyiyiz çok şükür kızımın bagırsagında iltihap vardı geçmiş çok şükür ishalide geçti sadece gece uykuları düzene girmedi:( inş oda düzene girer:) yoksa analıktan istifa edecem:9:
ay bide sempatik hamileymiş ebroşum demişti çok sevindim yaaa ay allah ım saglıkla dünyaya getirmesini nasip etsin darısı isteyen herkese olsun inşş

aleykum selam canim,insallah gece uykularida duzene girer kucuk gökcenin..allah daha iyi etsin canim:16::16:

ayyyy canım çok geçmiş olsun ALLAH muhafaza daha kötü bişey olbilirdi RABBİM seni korumuş
:16:

olsun arkadaşım geç olsun güç olmasın,,,işallah RABBİM hiçbirimizi çok bekletmez,,,,hem 3 ay dediğin neki şöle düşün yılbaşını daha dün gibi hatırlıyosundur muhkkak bak onun üzerinden 3 ay geçti sayılır bu gün 1 mart yaniiiiiiiii 3.ayyy:16: o 3 ay da geçer hiçüzülme bitaneciğimmmmmm:16:

hoşbulduk kayram nasılsınnnnnnnnnnn:3:
cok sagol canım haklısın günler cabuk geciyo zaten ömrümüz varsa o günleride görürüm inş bazen moralim bozuk oluyo işte ama sizlerle konuşunca rahatlayırum...sende korunmayı bırakıyomuşsun inş en kısa zamanda hamile kalıp haırlısıyla saglıklı bebişini kucagına alırsın...

eboşum ya haklısın ama bazen geliyo işte napıyım canım inş rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür hayırlısıyla saglıklı bebişler verir inş...canım ben seni bekledim ama gec olmuştu kocişte yatalım diyince daha fazla kalamadım inş bugun görüşürüz...
Bu erkekler çok meraklılar:82:

İyi akşamlar canım.

Ağla canım ağlaki açıl....Ben kendimi tuttum sonra daha fena oluyor.

İnşallah dediğin gibi kolay olur birde bir türlü olamıyorum oda beni kasıyor işte.
bugun daha iyiyim canım aglıyınca insan rahatlıyo napalım sabredecez dua edecez allahım ol dedigi zamanda olcak inş....
inşallah canım biliyormusun eşim giderken bana dediki senin karnın anormal bir şekilde şişmeye baslamış bebekmi var yoksa yediklerine içtiklerine dikkat et filan dedi bende merak etme 1 2 gün sonra anlarız dedim ama dünden beri aynı kelimeyi söylüyo ama bilmiyorum inşallah vardırda mutlu olurum bide hiç adet bilirtim yok şu an normalde 2 3 gün önceden belim felaket ağrırdı bilemiyorum canım ya
canım allah kavuştursun üzülme inş bebişin seninledir senin icinde halay cekeriz bu topikte inş...

amin canım amin hamişlerin duaları kabul olurmuş allah razı olsun derdacım bu arada gecmiş olsun bebişe ve kendine cok dikkat et allaha emanet ol:16:

selam canım dün moralım bozuktu ama bugun daha iyiyim... ne güzel prensesin tamamen iyileşmiş cok sevindim rabbim korusun güzel kızını... gece uykularıda düzene girer biraz daha büyüsün rahat edersin tatlım...amin:emir_bebek:

günaydın kızlar nasılsınız benim cok işim var bugun... şimdi cıkmam lazım sonra görüşürüz inş öpüyorum hepinizi:16:

inş canım ya.burda herşeyimizi paylaşıyoruz beraber,hamişliğide paylaşmak isterim sizlerle aynı zamanda hamile olmak isterim yani.rabbim cümlemize nasip etsin hayırlı bebişlerimizi.

geçmiş olsun canım ya,o dr da neymiş yaa 17 milyar.kim kaybetmişki sen bulcan.yazık ya insaflı drlara denk gelesin inş.fethiyede KBB dr uzman var.geçmiş zaman olduğu için ismini hatırlayamıcam ama devlet hastanesinde çalışıyor.bi araştır canım.estetik üzerine değil sanırım.estetik olsada KBB uzmanları bakıyo herhalde bilgim yok ama.inş daha uygun fiyatlarda sağlığına kavuşursun.

inş canım ya dört gözle bekliyoruz 8 martı.eşimde diyo sende bi değişiklik var çok uyuyosun,ateşin yüksek diye hakikaten yanıyorum.ölçüyorum 36.3 fln çıkıyo.bide diyo sabah işe gittim bi yoğunluk maşallah çoktu işler diyo bereketiyle mi geliyo diye düşündüm hadi hayırlısı diyip duruyo.bide yoksa :17:

ayy abla hamilelikten olsa bu kadar erken belirti olabilirmi bu uyku,ümitlenmekte istemiyorum ama.inş öyledir.

canım benim allah kavuştursun inş.rabbim muhabbetinizi artırsın.madem kendini örgüye vercen eşine bişeyler ör geldiğinde süpriz olsun.hem yanlız değilsin bak burda sülalen var :9:üzülme çabucak geçer inş günlerin.
pelinim üzülme canım lütfen.bak sen tedavini oluyorsun.inş tedavi bitince bebişinde gelecek.neticede hamile kalabiliyorsun.kendini üzme canım ya,hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.dert verip derman aratmasın inş.
sevtunumun karşısına ebrar ablam geçicek.bizde kardelen profum ve ben asistan olarak karşılıklı durcaz listedee dimi profum?bu arada maaşım gecikti herhalde bi sorun var sistemde dimi profumm???:60::60:
selinam cok sagol canım haklısın aslında ama insan bazen kendini kötü hissediyo...amin canım inş rabbim hepimizin yüzünü güldürür en kısa zamanda...seninde adetine az kalmış okuduguma göre belirtilerde var inş bebişin seninledir güzle haberler alınca insan moral buluyo inş sende bizlere mujdeli haberi verirsin:49::49:
ayy bu erkekler cok merakli banucum,aynen bizimkide öyle,size yazarken 1 gözu hep bende:60::60:

canim gecmis gecmiste kaldi uzulme,hem ayni seyleri yasayacagimizin garantisi yok kii,canim bu yol zor bir yol,bize dusen yolun zorluklarina sabretmek,cok zor biliyorum,cogu defa bu zorluklara sabredemiyoruz,ama inan pelincim sabirsizlik uzuntu ile sadece kendi psikolojimizi bozuyoruz,hersey olacagina variyor..rabbim neyler neylerse guzel eyler..dilerim en yakin zamanda rabbim yuzunu guldursun:16::16:

canim baslayamadim yaa,dun evi temizlerken unutmusum :1::1:insallah bugun baslayacagim,nasip olursa.evet denk gelemedik bu aralar,insallah bugun denk geliriz tatlim:16::16:

canim allah kavustursun,rabbim sag salim yapip gelmek nasi etsin yiyenine,uzulme sayili gun cabuk gecer,birde bakmissin geri gelmis:16::16:

canim benim yaa,uzulme bizler variz,tabi esinin yerini tutamayiz ama,yoldas oluruz sana onun yoklugunda:16::16:

insallah adet olmazsin tatlim,rabbim hayirli evlatlar versin:16::16:

sanda gunaydin derdanurcum,gecmis olsun canim grip olmussun,daha iyisindir insallah simdi??bu arada ne guzel sevaba giriyorsun,arkadasina yardim etmekle:16::16:

iyiyiz sungercim,sende iyisin insallah?yeterin esi ameliyat oldu canim,sanirim yogum bakimdan da cikmis,arkadaslar öyle demisti..:16::16:

aleykum selam canim,insallah gece uykularida duzene girer kucuk gökcenin..allah daha iyi etsin canim:16::16:

canım benim yazdıkların o kadar dogruku gercekten stres yaparak kendimizi yıpratoyoruz bundan sonra daha iyi olmaya calışcam sabredecem tabi insan bazen kendini kötü hissediyo ne yaparsa yapsın... rabbim hepimizin sabrını versin amin tatlım inş hepimizin yüzünü güldürsün allahım hayırlısıyla en kısa zamanda:16::16:

,SeLiNa23,garip,guneycanan,son_ece,kızlar ben cıkıyorum sonra görüşürüz işlerimi yapıyım akşama anca bitiririm:37::37::16:

Back
X