garibim başladınmı kuzum soğana şifa olur umarım
kuzum merak ettim gerçektende neyseki kardeloş ulaştı rahatladım canım
ya senin mazeretin var nedemek bitince devam edersin dualara hiç sorun değil kuzum
saol başağrım geçti şükür iki gün sabahları özellikleçok ağrıdı
sen nasılsın ?ağrın sızın yok inşallah
sevtunum yarın gidiyomuşsun doktora hayırlı haberler al canım inşallah görürsün keseyi
bak bak kaçak aramıza dönmüş nerelerdesin canım sen listeden çıkmanın nedeni uğramıyo olman canım biliyosunki yazınca ve okunmayınca dua günü sorun oluyo .yoksa seni niye çıkarıyım buzamana kadar kimseye öyle bir yanlış yapmadım yapmamda tatlım .özür dilemene gerek yok ama boşuna alınganlık yapmışsın .ben sürekli senin profiline baktım giriyosun ama uğramıyosun iyce merak ettim açıkcası neyse bundan sonra biyere gitmek yok tamammı canım
canım ceza yok sana merak etme geldin haber ettinya yeter bize
kuzum hayırdır ya inşallah

bölesindir bebik olduğundan uyuyosundur bende ilk hamileliğimde kafamı kaldıramazdım hadi hayırlısı inşallah
canım sen nasılsın ?keyfin yokmuş

nasıl biliyon değilmi seni gidi çakalllllllllllllllll

neyse tek tek asmışsın affettim seni
canım çok geçmiş olsun burun sorunu bendede var ameliyat olmam gerekde korkudan olamıyorum
inşallah doğru bir doktora düşersinde sorunun biter
ah semroş ah merak ettim kuzum neyse misafir varmış kötü bişey olmasında
buarada geçmiş olsun çok dikkat et canım görünmez kaza işte
peloşum ya kıyamam sana yapma böyle sorunlar bitiyo işte ben inanıyorumki enkısa zamanda yeniden gelicek meleğin yok öyle moral bozmak tamammı kuzum
noldu sizeya kıyamam ben oyyy dertlenmeyin herşey güzel olcak kuzum
ah ah içimi dağladın benim şarkım buyaa gelmez oldu sıpalar bee
garibim buara olmuyo bitürlü denk gelemedik newyse telafi ederim yarın nasipse burdayım hep

evet onlarada şart kesinlikle ama erkeklere güven olmaz
canım evet ya bugün burda değildim kuzenim asker dağıtım oldu eve geldi bizde onu görmeye gittik kuzum çok kötü yerlere düştü
hoşbuldum geçde olsa kuzum kusura bakmayın girmeyince geçmiş çok birikiyoya
hoşbuldum peloşum inşallah kaçırmadım senide yaa
kızlar ayrıca nolur şu smılleri az kullanın ya alıntı yapınca silmek gerekiyo kabul etmiyo