Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım hatırladıgım kadarını anlatayım once karndan ıkı kucuk delık acmıslar dha sonra ortada kucuk bır perde gruncede hıstereskopıye gecmısler daha sonra kanamayı kontrol altına alıp tekrar karından bakmıslar zaten karından bakma ıslemı laparoskopı sonrasında anestezıden dolayı mıden cok bulanıyor ve kusman gerek kusarsan rahatlarsın sonrakı uc dort gun de bıraz anama olabılır ama bısey kesmıs yada hıstereskopı uygulamıslarsa adetın erken yada gec gelebılıyormus delık yerlerınde gun gectıkce sızlamalar oluyor bıde rahım kasılmasıyla agrılarım agrı kesıcı verıyorlar ama ben kestım cuku mıdeme ıyı gelmedı korkma yanı ama benım ıkıncı amelıyatım ondan bıraz zor toparlandım alıba bu arada hıc yatmıcakın ne kadar yurursen okadar cabuk ıyılesırsın

sağol cnm yaa hastanede kalman gerekmiyor dimi bir de ne kadara yaptırdın:26:

merhaba arkadaşlar takıp edıyorum yazdıklarınızı fırsat buldukca haftaiçi yogunum ev-iş o yuzden cok katılamıyorum size
adetım bugun bıtıyo inş bu ay olur bebişim canım sıkılyıo dusunmemeye calısıyım dıyorum ama olmuyo bılıyosunuz doktor aylar önceden folıkasıt vermıştı uzun zamandır ıcmıyodum ona basladım gene prolaktın hormonumun degerı yukselıyodu sureklı dostınex kullanıyodum onuda bırakmıstım onada başladım gene Allahım nolur bu sınavı hayırlı guzel haberlerle bıtır ıns nolur olsun bebişlerimiz artık hayırlısıyla:85:

merhaba arkadaşlar takıp edıyorum yazdıklarınızı fırsat buldukca haftaiçi yogunum ev-iş o yuzden cok katılamıyorum size
adetım bugun bıtıyo inş bu ay olur bebişim canım sıkılyıo dusunmemeye calısıyım dıyorum ama olmuyo bılıyosunuz doktor aylar önceden folıkasıt vermıştı uzun zamandır ıcmıyodum ona basladım gene prolaktın hormonumun degerı yukselıyodu sureklı dostınex kullanıyodum onuda bırakmıstım onada başladım gene Allahım nolur bu sınavı hayırlı guzel haberlerle bıtır ıns nolur olsun bebişlerimiz artık hayırlısıyla:85:

h.g canım :38: üzülme hepimiz bebek istiyoruzz elbet birgün olucaktır
dua edelim :34:

sağol cnm yaa hastanede kalman gerekmiyor dimi bir de ne kadara yaptırdın:26:

canım hastanede bır gun kalıyorsun en fazla amelyattan sonra ama bır gun once den yattım ben cunku amelıyata hazırlıyorlar fakultede oldugum ıcın ozelde olcaksan belkı bır gun once gıtmek zorunda kalmazsın bu arada ben cok arstırmıstım fıyatı 1000 lıranın ustu cıvarı ama drum tanıdık oldugu cın benden okadar almadı

Selam adetim gecikti.şu anda 5.güne giriyorum.adet olacağım her an gibi.dün test sonucum negatifti.olmadı sanki ama neden adet olamıyorum ben yaaaaaaaaaa yardım edin.
canım adetin gecikezmiydi senin eğer öyleyse erken olabilir bekle biraz daha 1 hafta dolsun testi tekrarla inşallah hamilesindir

herkeze günaydın kızlar nasılsınız
ben giremedim işlaerim vardı burda eşimin bir arkadaşı var bebkleri olmuyo kız köyden geldi okuma yazma bile bimiyo onu hastaneye götürüyorum bide girp oldum giremedim kusura bakmayın
geçmişe baktım azcık ama çıkmama lazım alıntı yapamadım inş herşey güzeldir
hepinize çok çok slm iyi bakın kendinize mevlama emnaet olun
mevlam sizleri öple bir sabaha uynadırsınki bitin dualarınız kabul olsun tüm güzellikler baş ucunuz ca olsun amin :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
derdam nasılsın kuzum yoğunmuşsun allah kolaylık versin
o arkadaşında olur inşallah tez vakitte rabbim kimseyi üzmesin buyolda
öpüyorum iyi bak kendine bitanem
herkeze selam lar ebrarcım dualarımı aldım en kısa sürede okurum geçmişi okuyamadım çok yoğunum bu aralar ama umarım herkez iyidir yeterin eşini merek ettim umarım sağliğı iyi olmuştur elixsirrrrrrr dünürüm nseni de çokkkk özledimmmm ebrarım sende inşallah iyisindir derda naneli şeker way tostikardelenbhr miranda aleyna garip anatolia sevtun kayramduru kardeloş aklımda kalanlar bunlar umarım hepiiniz iyisinizdir sevtun sen ekstra iiii ol inşallah canımmmmmm:54::54::54::54::54::54::54:
sungerim tamam canım bildirirsin bitince :38:
slm kızlar ....nabersiniz... bende annemlerdeydim net yoktu orda:( herkes iyi inş...
bizde iyiyiz çok şükür kızımın bagırsagında iltihap vardı geçmiş çok şükür ishalide geçti sadece gece uykuları düzene girmedi:( inş oda düzene girer:) yoksa analıktan istifa edecem:9:
ay bide sempatik hamileymiş ebroşum demişti çok sevindim yaaa ay allah ım saglıkla dünyaya getirmesini nasip etsin darısı isteyen herkese olsun inşş
kanka döndün demek kuzumda iyiymiş çok şükür daha iyi olur inşallah
annelikten istifamı etcen baksen gebertürüm seni uyuduklarına say kuzumu ihmal etme
canım geçicek bugünlerde gökcem iyi olsunda
inş canım ya.burda herşeyimizi paylaşıyoruz beraber,hamişliğide paylaşmak isterim sizlerle aynı zamanda hamile olmak isterim yani.rabbim cümlemize nasip etsin hayırlı bebişlerimizi.

geçmiş olsun canım ya,o dr da neymiş yaa 17 milyar.kim kaybetmişki sen bulcan.yazık ya insaflı drlara denk gelesin inş.fethiyede KBB dr uzman var.geçmiş zaman olduğu için ismini hatırlayamıcam ama devlet hastanesinde çalışıyor.bi araştır canım.estetik üzerine değil sanırım.estetik olsada KBB uzmanları bakıyo herhalde bilgim yok ama.inş daha uygun fiyatlarda sağlığına kavuşursun.

inş canım ya dört gözle bekliyoruz 8 martı.eşimde diyo sende bi değişiklik var çok uyuyosun,ateşin yüksek diye hakikaten yanıyorum.ölçüyorum 36.3 fln çıkıyo.bide diyo sabah işe gittim bi yoğunluk maşallah çoktu işler diyo bereketiyle mi geliyo diye düşündüm hadi hayırlısı diyip duruyo.bide yoksa :17:

ayy abla hamilelikten olsa bu kadar erken belirti olabilirmi bu uyku,ümitlenmekte istemiyorum ama.inş öyledir.

canım benim allah kavuştursun inş.rabbim muhabbetinizi artırsın.madem kendini örgüye vercen eşine bişeyler ör geldiğinde süpriz olsun.hem yanlız değilsin bak burda sülalen var :9:üzülme çabucak geçer inş günlerin.
pelinim üzülme canım lütfen.bak sen tedavini oluyorsun.inş tedavi bitince bebişinde gelecek.neticede hamile kalabiliyorsun.kendini üzme canım ya,hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.dert verip derman aratmasın inş.
sevtunumun karşısına ebrar ablam geçicek.bizde kardelen profum ve ben asistan olarak karşılıklı durcaz listedee dimi profum?bu arada maaşım gecikti herhalde bi sorun var sistemde dimi profumm???:60::60:
ablam belli olmazki bazısının hemen başlıyo inşallah öyledir kuzum allahım gönlüne göre versin
eşinde negüzel düşünmüş inşallah bereketiyle gelir kuzunuz
ayy bu erkekler cok merakli banucum,aynen bizimkide öyle,size yazarken 1 gözu hep bende:60::60:

canim baslayamadim yaa,dun evi temizlerken unutmusum :1::1:insallah bugun baslayacagim,nasip olursa.evet denk gelemedik bu aralar,insallah bugun denk geliriz tatlim:16::16:

canim allah kavustursun,rabbim sag salim yapip gelmek nasi etsin yiyenine,uzulme sayili gun cabuk gecer,birde bakmissin geri gelmis:16::16:

aleykum selam canim,insallah gece uykularida duzene girer kucuk gökcenin..allah daha iyi etsin canim:16::16:
canım garibim çok saol canım allahım tüm ana kuzularını ailesine kavuştursun
neyse bugün başla bakalım şifa olsun canım
cok sagol canım haklısın günler cabuk geciyo zaten ömrümüz varsa o günleride görürüm inş bazen moralim bozuk oluyo işte ama sizlerle konuşunca rahatlayırum...sende korunmayı bırakıyomuşsun inş en kısa zamanda hamile kalıp haırlısıyla saglıklı bebişini kucagına alırsın...

eboşum ya haklısın ama bazen geliyo işte napıyım canım inş rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür hayırlısıyla saglıklı bebişler verir inş...canım ben seni bekledim ama gec olmuştu kocişte yatalım diyince daha fazla kalamadım inş bugun görüşürüz.

selam canım dün moralım bozuktu ama bugun daha iyiyim... ne güzel prensesin tamamen iyileşmiş cok sevindim rabbim korusun güzel kızını... gece uykularıda düzene girer biraz daha büyüsün rahat edersin tatlım...amin:emir_bebek:

günaydın kızlar nasılsınız benim cok işim var bugun... şimdi cıkmam lazım sonra görüşürüz inş öpüyorum hepinizi:16:
peloşum tabiki insan herzaman aynı olmuyo kuzum aada geliyo hepimize
bugünlerde geçicek canım azcık delip geçiyo ama napalım kader
sana kolay gelsin işlerinde datlum
sabahı şerifleriniz hayırlı olsun canlar....
:71:71:
sanada canım
gule gule canim,kolay gelsin:58::58::58::58::58::58::58::58:

kizlar bende cikiyorum,benimde islerim var,temizlik yapicam da,hicte sevmem kendilerini:27::27::27:

hepiniz allaha emanet olasiniz:38::38::38::38::38::38::38:
ay ben temizliği severim gelemmi yardıma kuzum
şaka biyana kolay gelsin canım
sağol canım senin de

görüşürüz Allah'a emanet ol tatlım:3:

herkese günaydın kızlar.ben bugün adet oldum yaaaa mutsuzum anlıycanız.bu ay da bişey yok.neyse Allah'ım ne zaman isterse o zaman olcak.
kardelen merak etmiş beni canım iyiyim çok şükür.doktora gitmeye devam.doktorum ii aslında ama acele etme diyip duruyo işte ona sinir oluyorum biraz daha erken diyo,bekliycez diyo yıldır bekliyoruz daha neyi bekliycez anlamadım.aşılama yapsak dedim daha değil dedi :50:
ebrarcım da merak etmiş canım işlerim yoğun ara ara girdim ama hemen çıktım.iş yerinde böyle sabahtan biraz vaktim oluyo ama o da herzaman değil tabi.eğer haftaya dua yazarsan okurum Rabbimin izniyle.
kız sevtun naptıki acaba merak ettim,inşaallah herşey yolundadır :31:
cananım hayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki ay gelmez kırmızılar
allahım gönlüne göre versin .tamam canım haftaya yazarım sanada
ay yazık yaa,,rabbim yardımcısı olsun.
sende fazla yorma ama kendini,bebecik rahatsız olmasın sonra.

iyiyim sünger cim,inşallah sende iyisindir.

maşallah,rabbim kızını sana,seni kızına bağışlasın inşallah.

kız dur,amma pişkin asistansın,ayın biri bugün,akşama kadar bekle bi,aaaaaaaaaaaaa:9:
inşallah listede hepimiz sıra sıra,dizi dizi olaım kuzu:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::

evet canım,baya merak ettim,iyisin ya,gerisi önemli değil,inşallah bu ay hamiş olursun.

ha ha ha,keşke kalsa kıııııızzzzzzzz:82:
:60::60:
koptum inanki selinaya yazdığına alemsin kuzum
nasılsın?herşey yolunda inşallah
selam kızlar dr yeni geldim sorum var size yumurtalarıma baktı 9santim dedi perşembe günü tekrar gidecem acaba niye büyümeniştirki o kadarda ilaç içtim yumurtam tembel mi çalışıyo acaba
canım geç büyüyo olabilir ama biraz küçük kalmış sanki belkide sanada klomen etki etmiyo canım
hayırlısı olsun sıkma canını
temızlıge baslamadan bakım dedım cok gec uyuduk dün sabah 5 e gelıyordu:53:tam böyleyım suanda:53::37:ıslerım bıtsın gelcem yıne
gecmısı okucam dünde okuyamadım su hastalıkta gecse kecı ınadı var mübarekte:20:
5temi yattın kuzu kıyamam sana ben ble sabah sarhoş gibiydim inanki :9:
ınsallah canım ınsallah gelır hayırlısıyla bebısın bende gun sayıyorum valla kanama bıtsede ıcım rahatlasa bıraz az az gelıyo her gun cevız buyuklugunde falan ama olsun yınede huzursuz edıyor benııııı

onamlı degıl bebeısıım grusuruz ınsallah pzt gunu donuyorum kıbrısa allahtan manı cıkmassa eger daha uzun grusuruz ama aksamları degıl orda da malum koca bı bebek varrrr

neden bebısım yarın ve yarından sonra

saol guselım gusel dıleklerın ıcın allahım aynısını sananda yaz

canımcım sen de sogan suyuna baslamıssın ınsallah sıfa olur ama ben korkuyorum baslamaya yaaaa zorla duzene gırmıs olan adetımı bozarmıkı
kayram allahım daha iyi etsin dikkat et kendine
demek dönüyosun hayırlısıyla kavuş evine canım
inş cnm kıss anlatsana biraz aynı operasyonu bende geçiricem korkuyoruuum:18:

aksam dertlendik ablacıım sende yoktuun:59:
bekledikk :59: sende gelmez olduunn:60::60::60::60:

selam dünürüüm nerelerdesin kısss yumoşun büyümemişmi büyür inş cnmm:38:

kolay gelsin boncukuum:38:

kardeloşuum nasılsın bebikiiim:38:
kıyamam size ben geldim ama buseferde siz gelmez oldunuz :60::60:
kızlar herkese gunaydınnnve ve bana gule gule bıraz uzanıcam bugun eımın bana gonderdıgı gecmıs olsun hedıyesıyle uyandım cok muluyum ınsallah gunumde bole bıter epınızı opuyorum grusuruz
ayyyy negüzel :69:
Naber kızlar ben bugün çok gelemem yiğenim bende 4 yaşında aam bilgisayar kurdu.Elinden zor aldım.
oyy yerim ben onu öp benim için kuzuyu
yeşimcim hayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki ay gelmez kırmızılar
peki tahlil yaptırmadanmı kullanıyosun dostıneksi eğer öyleyse yapma canım bu prolaktin belli olmuyo bianda çıkıyo bianda düşüyo .allahım şifa versin hepiize

herkeze günaydın kızlar nasılsınız
ben giremedim işlaerim vardı burda eşimin bir arkadaşı var bebkleri olmuyo kız köyden geldi okuma yazma bile bimiyo onu hastaneye götürüyorum bide girp oldum giremedim kusura bakmayın
geçmişe baktım azcık ama çıkmama lazım alıntı yapamadım inş herşey güzeldir
hepinize çok çok slm iyi bakın kendinize mevlama emnaet olun
mevlam sizleri öple bir sabaha uynadırsınki bitin dualarınız kabul olsun tüm güzellikler baş ucunuz ca olsun amin :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

ne güzel canım insanlara yardım etmek ayrıca geçmiş olsun sanada,,,dualarınada yürekten amin diyorum

herkeze selam lar ebrarcım dualarımı aldım en kısa sürede okurum geçmişi okuyamadım çok yoğunum bu aralar ama umarım herkez iyidir yeterin eşini merek ettim umarım sağliğı iyi olmuştur elixsirrrrrrr dünürüm nseni de çokkkk özledimmmm ebrarım sende inşallah iyisindir derda naneli şeker way tostikardelenbhr miranda aleyna garip anatolia sevtun kayramduru kardeloş aklımda kalanlar bunlar umarım hepiiniz iyisinizdir sevtun sen ekstra iiii ol inşallah canımmmmmm:54::54::54::54::54::54::54:

ama beni unutmuşunnn:14:

slm kızlar ....nabersiniz... bende annemlerdeydim net yoktu orda:( herkes iyi inş...
bizde iyiyiz çok şükür kızımın bagırsagında iltihap vardı geçmiş çok şükür ishalide geçti sadece gece uykuları düzene girmedi:( inş oda düzene girer:) yoksa analıktan istifa edecem:9:
ay bide sempatik hamileymiş ebroşum demişti çok sevindim yaaa ay allah ım saglıkla dünyaya getirmesini nasip etsin darısı isteyen herkese olsun inşş

ayyyyy ne güzel prenses iyileşmiş işallah uykusuda düzene girer canım,,,,

inş canım ya.burda herşeyimizi paylaşıyoruz beraber,hamişliğide paylaşmak isterim sizlerle aynı zamanda hamile olmak isterim yani.rabbim cümlemize nasip etsin hayırlı bebişlerimizi.

işallah rabbim hepimize nasip eder selinacım

geçmiş olsun canım ya,o dr da neymiş yaa 17 milyar.kim kaybetmişki sen bulcan.yazık ya insaflı drlara denk gelesin inş.fethiyede KBB dr uzman var.geçmiş zaman olduğu için ismini hatırlayamıcam ama devlet hastanesinde çalışıyor.bi araştır canım.estetik üzerine değil sanırım.estetik olsada KBB uzmanları bakıyo herhalde bilgim yok ama.inş daha uygun fiyatlarda sağlığına kavuşursun.

inş canım ya dört gözle bekliyoruz 8 martı.eşimde diyo sende bi değişiklik var çok uyuyosun,ateşin yüksek diye hakikaten yanıyorum.ölçüyorum 36.3 fln çıkıyo.bide diyo sabah işe gittim bi yoğunluk maşallah çoktu işler diyo bereketiyle mi geliyo diye düşündüm hadi hayırlısı diyip duruyo.bide yoksa :17:

ayy abla hamilelikten olsa bu kadar erken belirti olabilirmi bu uyku,ümitlenmekte istemiyorum ama.inş öyledir.

canım benim allah kavuştursun inş.rabbim muhabbetinizi artırsın.madem kendini örgüye vercen eşine bişeyler ör geldiğinde süpriz olsun.hem yanlız değilsin bak burda sülalen var :9:üzülme çabucak geçer inş günlerin.
pelinim üzülme canım lütfen.bak sen tedavini oluyorsun.inş tedavi bitince bebişinde gelecek.neticede hamile kalabiliyorsun.kendini üzme canım ya,hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.dert verip derman aratmasın inş.
sevtunumun karşısına ebrar ablam geçicek.bizde kardelen profum ve ben asistan olarak karşılıklı durcaz listedee dimi profum?bu arada maaşım gecikti herhalde bi sorun var sistemde dimi profumm???:60::60:

işallah hamilesindir canım hakkımızda hayırlısı olsunnnn

ayy bu erkekler cok merakli banucum,aynen bizimkide öyle,size yazarken 1 gözu hep bende:60::60:

canim gecmis gecmiste kaldi uzulme,hem ayni seyleri yasayacagimizin garantisi yok kii,canim bu yol zor bir yol,bize dusen yolun zorluklarina sabretmek,cok zor biliyorum,cogu defa bu zorluklara sabredemiyoruz,ama inan pelincim sabirsizlik uzuntu ile sadece kendi psikolojimizi bozuyoruz,hersey olacagina variyor..rabbim neyler neylerse guzel eyler..dilerim en yakin zamanda rabbim yuzunu guldursun:16::16:

canim baslayamadim yaa,dun evi temizlerken unutmusum :1::1:insallah bugun baslayacagim,nasip olursa.evet denk gelemedik bu aralar,insallah bugun denk geliriz tatlim:16::16:

canim allah kavustursun,rabbim sag salim yapip gelmek nasi etsin yiyenine,uzulme sayili gun cabuk gecer,birde bakmissin geri gelmis:16::16:

canim benim yaa,uzulme bizler variz,tabi esinin yerini tutamayiz ama,yoldas oluruz sana onun yoklugunda:16::16:

insallah adet olmazsin tatlim,rabbim hayirli evlatlar versin:16::16:

sanda gunaydin derdanurcum,gecmis olsun canim grip olmussun,daha iyisindir insallah simdi??bu arada ne guzel sevaba giriyorsun,arkadasina yardim etmekle:16::16:

iyiyiz sungercim,sende iyisin insallah?yeterin esi ameliyat oldu canim,sanirim yogum bakimdan da cikmis,arkadaslar öyle demisti..:16::16:

aleykum selam canim,insallah gece uykularida duzene girer kucuk gökcenin..allah daha iyi etsin canim:16::16:

yaaaaaa garip sende bana bişey yazmamışın ama beni sizleri hiç unutmuyorum :14:

ay yazık yaa,,rabbim yardımcısı olsun.
sende fazla yorma ama kendini,bebecik rahatsız olmasın sonra.

iyiyim sünger cim,inşallah sende iyisindir.

maşallah,rabbim kızını sana,seni kızına bağışlasın inşallah.

kız dur,amma pişkin asistansın,ayın biri bugün,akşama kadar bekle bi,aaaaaaaaaaaaa:9:
inşallah listede hepimiz sıra sıra,dizi dizi olaım kuzu:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

evet canım,baya merak ettim,iyisin ya,gerisi önemli değil,inşallah bu ay hamiş olursun.

ha ha ha,keşke kalsa kıııııızzzzzzzz:82:

kardelencim ben bu asistanlık işini merak ettim canım bi ara bi iş mevzusu konuşuyodunuz ama benim kafam bi milyon olduğu için:1:anlamamıştım banada anlatabilirmisin:16:

h.g canım :38: üzülme hepimiz bebek istiyoruzz elbet birgün olucaktır
dua edelim :34:

işallah canım işallah RABBİM bizede hayırlı bi evlat nasip eder

way ALLAH kavuştursun canım,,,,,işallah hamilesindir eşine çok güzel bi haber vermek nasip olur sana.
Sevtunnn naptıki çok meraklandım işallah güzel haberlerle gelir
Birsen işallah sende bebişinde çok iyisinizdir canım çok ugrayamıyosun bu aralar
ebrarcım sen nasılsınnnnnnnnnn şimdi burda yoksun ama olsunnnnn:58::58::58::58:
ugurboncuğum liste benm çok hoşuma gidiyor ellerine sağlık canım işallah oraya birgün hamile olarak hepimizin ismi yazılır
sünger canım sölediğin konuyla ilgili bilgim yok canım keske bişeyler yazabilseydim

Pelincim aleynacım kayram semracım kardelen49 fıstık sende gelmiyosun yaaa,,, sizler nasılsınız bu arada duruda bi iki gündür yok neden gelmiyo ki merak ettim işallah hersy yolundadır,,,,

arkadaşlar elimden geldiği kadar hepinizin halini hatrını sormaya çalıştım işallah unuttuğum kader rkadaşlarım bana kırılmaz ama kırılsalarda haklılar insan herkezin ismini görüp kndi ismini görmeyince üzülüyor,,,,,ama ben hepinizi çok seviyorum,,,,,13 martı beklyorum merakla dur bakalım ne olacak ama ben hamile kalsamda sanırım kalp atışlarını duyana kadar rahat olamıcam ama bu defa çok umutluyum mutluyum yada mutlu olmaya çalışıyorum bebeğim gelirse eger birdaha gitmesin istiyorum beni bırakmasın işallah ,,,,sanki hiç hamile kalmamışım gibi heyecanlıyım hoş hersey hamile kalmayla bitmiyo aslında hersey yeni başlıyo zorlu bi süreç ama tatlı,,,,işallah hepimiz o zorlu olsada tatlı süreçten tez zamanda geçerizzzzzz

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

ebrar_53 zeynepkaygin+ SeLiNa23+ KAYRAM29+ icmimar07 yesim1548

selam tatlışlar hepinize güzel birgün diliyorum :38::38:

KARDELEN49 için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.......................15
KARDELOŞ................10
DURU.......................15bitti
ELAEZEL...................15
SELİNA.....................15bitti
EBRAR......................10
SEVTUN....................15bitti
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15bitti
SAMYELİ...................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15
ALEYNA....................10
BONCUK.....................10bitti
MİRANDA....................10
KARDELENBHR.............10
YEŞİM.......................10
SUNGER....................10
TOSTİ......................10bitti
WAY........................10bitti
NANELİŞKR...............10
YETER.....................10bitti
EGAL.......................10
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8

DERİN için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN.................15bitti
KARDELOŞ................10
DURU.......................15bitti
ELAEZEL...................15
SELİNA.....................15bitti
SEVTUN....................15bitti
EBRAR......................20
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15bitti
SAMYELİ..................15
BANU.......................15
LAGRİMA..................15bitti
GARİP......................15
BONCUK....................10bitti
ALEYNA....................10
MİRANDA.................10
KARDELENBHR..........10
YEŞİM......................10
SUNGER...................10
TOSTİ.....................10bitti
WAY........................10bitti
NANELİŞKR...............10
EGAL.......................1O
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

ebrar_53 SeLiNa23+ zeynepkaygin+ KAYRAM29+

hala yoksun elam :44:

ablaa hoşgeldin nasılsınn?
kız elaezel ben kardelen profun yanında asistan olarak işe başladım :60::60::60: daaa ilk aydan maaşlar yan gelcek herhalde.bekle akşamı diyip geçiştirdii.:60::60::60:

Son düzenleme:
ablaa hoşgeldin nasılsınn?
kız elaezel ben kardelen profun yanında asistan olarak işe başladım :60::60::60: daaa ilk aydan maaşlar yan gelcek herhalde.bekle akşamı diyip geçiştirdii.:60::60::60:

hoşbuldum kuzum nasılsın?uyku yok değilmi :61:
ya sen ona güvenme valla üstüne yatar paranın haberin olsun :60::60::60:

canım adetin gecikezmiydi senin eğer öyleyse erken olabilir bekle biraz daha 1 hafta dolsun testi tekrarla inşallah hamilesindir

derdam nasılsın kuzum yoğunmuşsun allah kolaylık versin
o arkadaşında olur inşallah tez vakitte rabbim kimseyi üzmesin buyolda
öpüyorum iyi bak kendine bitanem

sungerim tamam canım bildirirsin bitince :38:

kanka döndün demek kuzumda iyiymiş çok şükür daha iyi olur inşallah
annelikten istifamı etcen baksen gebertürüm seni uyuduklarına say kuzumu ihmal etme
canım geçicek bugünlerde gökcem iyi olsunda

ablam belli olmazki bazısının hemen başlıyo inşallah öyledir kuzum allahım gönlüne göre versin
eşinde negüzel düşünmüş inşallah bereketiyle gelir kuzunuz

canım garibim çok saol canım allahım tüm ana kuzularını ailesine kavuştursun
neyse bugün başla bakalım şifa olsun canım

peloşum tabiki insan herzaman aynı olmuyo kuzum aada geliyo hepimize
bugünlerde geçicek canım azcık delip geçiyo ama napalım kader
sana kolay gelsin işlerinde datlum

sanada canım

ay ben temizliği severim gelemmi yardıma kuzum
şaka biyana kolay gelsin canım

cananım hayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki ay gelmez kırmızılar
allahım gönlüne göre versin .tamam canım haftaya yazarım sanada

:60::60:
koptum inanki selinaya yazdığına alemsin kuzum
nasılsın?herşey yolunda inşallah

canım geç büyüyo olabilir ama biraz küçük kalmış sanki belkide sanada klomen etki etmiyo canım
hayırlısı olsun sıkma canını

5temi yattın kuzu kıyamam sana ben ble sabah sarhoş gibiydim inanki :9:

kayram allahım daha iyi etsin dikkat et kendine
demek dönüyosun hayırlısıyla kavuş evine canım

kıyamam size ben geldim ama buseferde siz gelmez oldunuz :60::60:

ayyyy negüzel :69:

oyy yerim ben onu öp benim için kuzuyu

yeşimcim hayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki ay gelmez kırmızılar
peki tahlil yaptırmadanmı kullanıyosun dostıneksi eğer öyleyse yapma canım bu prolaktin belli olmuyo bianda çıkıyo bianda düşüyo .allahım şifa versin hepiize
evet ablacııım biz gittik sen gelmişsin :43: ağrılarım vardı birde sabah namaza kalkamam die erken yattım bugun niyetliyim borclarımı yeni tutuyorum :56: coook acıktıım:60::60::60:
ne güzel canım insanlara yardım etmek ayrıca geçmiş olsun sanada,,,dualarınada yürekten amin diyorum

ama beni unutmuşunnn:14:

ayyyyy ne güzel prenses iyileşmiş işallah uykusuda düzene girer canım,,,,

işallah hamilesindir canım hakkımızda hayırlısı olsunnnn

yaaaaaa garip sende bana bişey yazmamışın ama beni sizleri hiç unutmuyorum :14:

kardelencim ben bu asistanlık işini merak ettim canım bi ara bi iş mevzusu konuşuyodunuz ama benim kafam bi milyon olduğu için:1:anlamamıştım banada anlatabilirmisin:16:

işallah canım işallah RABBİM bizede hayırlı bi evlat nasip eder

way ALLAH kavuştursun canım,,,,,işallah hamilesindir eşine çok güzel bi haber vermek nasip olur sana.
Sevtunnn naptıki çok meraklandım işallah güzel haberlerle gelir
Birsen işallah sende bebişinde çok iyisinizdir canım çok ugrayamıyosun bu aralar
ebrarcım sen nasılsınnnnnnnnnn şimdi burda yoksun ama olsunnnnn:58::58::58::58:
ugurboncuğum liste benm çok hoşuma gidiyor ellerine sağlık canım işallah oraya birgün hamile olarak hepimizin ismi yazılır
sünger canım sölediğin konuyla ilgili bilgim yok canım keske bişeyler yazabilseydim

Pelincim aleynacım kayram semracım kardelen49 fıstık sende gelmiyosun yaaa,,, sizler nasılsınız bu arada duruda bi iki gündür yok neden gelmiyo ki merak ettim işallah hersy yolundadır,,,,

arkadaşlar elimden geldiği kadar hepinizin halini hatrını sormaya çalıştım işallah unuttuğum kader rkadaşlarım bana kırılmaz ama kırılsalarda haklılar insan herkezin ismini görüp kndi ismini görmeyince üzülüyor,,,,,ama ben hepinizi çok seviyorum,,,,,13 martı beklyorum merakla dur bakalım ne olacak ama ben hamile kalsamda sanırım kalp atışlarını duyana kadar rahat olamıcam ama bu defa çok umutluyum mutluyum yada mutlu olmaya çalışıyorum bebeğim gelirse eger birdaha gitmesin istiyorum beni bırakmasın işallah ,,,,sanki hiç hamile kalmamışım gibi heyecanlıyım hoş hersey hamile kalmayla bitmiyo aslında hersey yeni başlıyo zorlu bi süreç ama tatlı,,,,işallah hepimiz o zorlu olsada tatlı süreçten tez zamanda geçerizzzzzz
sevtun cumu bende merak ettim hayırlısı bakalıım:34:

evet ablacııım biz gittik sen gelmişsin :43: ağrılarım vardı birde sabah namaza kalkamam die erken yattım bugun niyetliyim borclarımı yeni tutuyorum :56: coook acıktıım:60::60::60:

sevtun cumu bende merak ettim hayırlısı bakalıım:34:

canım iyi yapmışsın biz gececiyiz alıştı bünye valla
allah kabul etsin canım günler uzamaya başladı zor olur bundan sonra

hoşbuldum kuzum nasılsın?uyku yok değilmi :61:
ya sen ona güvenme valla üstüne yatar paranın haberin olsun :60::60::60:

iyiyim abla güneş açtı daha da iyi oldum günlerdir hava kapalı.içim açıldı valla.uykuya direniyorum şuan.inat ettim uyudukça uyuşuyom ya.anaa desene gitti maaş üstüne bi bardak su iç diyosun.eli titriyo herhalde yoksa verirdi pek çalışmadı ne vercem diyodur.
hakket sevtun nerde ya mercimeğine bakmaya doyamadı herhalde..:emir_bebek::nazar:

Back
X