Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aboo profumun kulağı çınladı.ben uslu uslu oturim bari bugun maaş günü :102::126::116:

gel di valla kaçsakmı kuzum ya şimdi bizi mahvedicek :10::18::89::103::120::130:

ahanda kardeloş prof.. geldi kaçııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn kaçınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:10:

yokk canımm profum diye demiyorum çok iyidir kendileri kanatları yok sadece,yoksam melekk gibidir.:71:

nie kaçıyonuzz kızlar düzenleyin msjları olsun bitsin :60::60:
bakın hele bakıııın,sonlara yetiştim,daha başlarda neler var acep,amma paragöz müş bizim elemanlar,dedikya akşamı bekle diye yaffffffffffffffffffffff:27:

yok yok uyku var uykuu ahada benim reklam çıktı mofixxx
benim reklam o yaa :84::84:
bakın hele bakıııın,sonlara yetiştim,daha başlarda neler var acep,amma paragöz müş bizim elemanlar,dedikya akşamı bekle diye yaffffffffffffffffffffff:27:

:27::27::27:sen bi oku bak neler görcen asıl paragöz sensin delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

profum bekliyom ya işte akşama kadar maaşa zam gelir belki yada paralar durduğu yerde doğurur diye.kendimi öyle avutuyom yanii.

kizlar nasilsiniz bu arada sohbetkoyu herhalde massallah bi aksam girmedimm off off off o sayfalar nasil cogalms kusura bakmayin kizlar gecmisi cok fazla okuyamadimm kafam agriyor birazzz haa bu arada dualari okudum allah ins kabul eder :70:

valla yaa bu kadar uyursam kocişte beni balon yapıp uçurcak yenisini alcak.bu 24 saat uyuyo diye.:60::60:

:60::60::60:
ayyy kuzu dikkat et valla bu herüfler yapar anam :30::33:yok kız kıyamaz onlar bize bee benimki erken gideceği zaman kalkar yolcu ederim daha kapıdan çımadan yat yat uykunu bölme der :69:

vaayyy,rüşvete bak,kahve yasak bana,bi bardak ananas suyu rica edim,belki bebişim döllenmiştirde,tutunmasına yardım eder,bi işe yarayın canım,aaaaaaaaaaaaaaa:63:

bakın kızlar prof hala asistana iş buyuruyo sora çalışmadın derse.. al canım ananas olsun istediğin tutunsunda yapışsın sana bırakmasın seni emiii.du ananası vermeden bende içem bir iki yudum belki bende de bişeyler tutunacak sap arıyodurr.

:60::60::60::60::60:tamam cnmm ee cocuklar öle işte[/QUOTE
Öyle valla sabahtan beri koşuyoruz.]

canım adetin gecikezmiydi senin eğer öyleyse erken olabilir bekle biraz daha 1 hafta dolsun testi tekrarla inşallah hamilesindir

derdam nasılsın kuzum yoğunmuşsun allah kolaylık versin
o arkadaşında olur inşallah tez vakitte rabbim kimseyi üzmesin buyolda
öpüyorum iyi bak kendine bitanem

sungerim tamam canım bildirirsin bitince :38:

kanka döndün demek kuzumda iyiymiş çok şükür daha iyi olur inşallah
annelikten istifamı etcen baksen gebertürüm seni uyuduklarına say kuzumu ihmal etme
canım geçicek bugünlerde gökcem iyi olsunda

ablam belli olmazki bazısının hemen başlıyo inşallah öyledir kuzum allahım gönlüne göre versin
eşinde negüzel düşünmüş inşallah bereketiyle gelir kuzunuz

canım garibim çok saol canım allahım tüm ana kuzularını ailesine kavuştursun
neyse bugün başla bakalım şifa olsun canım

peloşum tabiki insan herzaman aynı olmuyo kuzum aada geliyo hepimize
bugünlerde geçicek canım azcık delip geçiyo ama napalım kader
sana kolay gelsin işlerinde datlum

sanada canım

ay ben temizliği severim gelemmi yardıma kuzum
şaka biyana kolay gelsin canım

cananım hayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki ay gelmez kırmızılar
allahım gönlüne göre versin .tamam canım haftaya yazarım sanada

:60::60:
koptum inanki selinaya yazdığına alemsin kuzum
nasılsın?herşey yolunda inşallah

canım geç büyüyo olabilir ama biraz küçük kalmış sanki belkide sanada klomen etki etmiyo canım
hayırlısı olsun sıkma canını

5temi yattın kuzu kıyamam sana ben ble sabah sarhoş gibiydim inanki :9:

kayram allahım daha iyi etsin dikkat et kendine
demek dönüyosun hayırlısıyla kavuş evine canım

kıyamam size ben geldim ama buseferde siz gelmez oldunuz :60::60:

ayyyy negüzel :69:

oyy yerim ben onu öp benim için kuzuyu

yeşimcim hayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki ay gelmez kırmızılar
peki tahlil yaptırmadanmı kullanıyosun dostıneksi eğer öyleyse yapma canım bu prolaktin belli olmuyo bianda çıkıyo bianda düşüyo .allahım şifa versin hepiize

Öperim tabikisi teyzesi.

:60::60::60:
ayyy kuzu dikkat et valla bu herüfler yapar anam :30::33:yok kız kıyamaz onlar bize bee benimki erken gideceği zaman kalkar yolcu ederim daha kapıdan çımadan yat yat uykunu bölme der :69:

ben her sabah 7 de kalkıyom kahvaltısını yaptırıyom sora uğurluyom,dün akşam uyuşukluğum üstümde diye gitti bütün meyvelerden sıkıp gelmiş,bide çiğköfte aldı geldi yatana kadar iyi besledi beni.saolsunn.

vaayyy,rüşvete bak,kahve yasak bana,bi bardak ananas suyu rica edim,belki bebişim döllenmiştirde,tutunmasına yardım eder,bi işe yarayın canım,aaaaaaaaaaaaaaa:63:
:68::68:
ay yesinler bebeni senin
kizlar nasilsiniz bu arada sohbetkoyu herhalde massallah bi aksam girmedimm off off off o sayfalar nasil cogalms kusura bakmayin kizlar gecmisi cok fazla okuyamadimm kafam agriyor birazzz haa bu arada dualari okudum allah ins kabul eder :70:

selam tatlışım evet muhabbet keyifli
hayırdır niye ağrıyo başın sıkıntı yok inşallah
tamam ağzına sağlık ekliyorum hemen

ben masumummm :18::18::18::18::18::10::10::10::10::10:
valla yaa bu kadar uyursam kocişte beni balon yapıp uçurcak yenisini alcak.bu 24 saat uyuyo diye.:60::60:
hehe aynen öle olur yoksam cnmm :25:

h.g cnmmm nasılsınn

ablacım sanada kolay gelsin yataklarını toplıcakmıssın yardıma ihtiyac varsa gelemm:10::10:

:68::68:
ay yesinler bebeni senin

selam tatlışım evet muhabbet keyifli
hayırdır niye ağrıyo başın sıkıntı yok inşallah
tamam ağzına sağlık ekliyorum hemen

bilmiom ki bu arala beni uykuda tutmuyor geceleri uyyuyamiyorummm yaa... allah devamini attirsin sohbetinizi arttirsinn...

Back
X