Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

:60::60::60::60::60:tamam cnmm ee cocuklar öle işte
Öyle valla sabahtan beri koşuyoruz.]

Öperim tabikisi teyzesi.
oyy yerim ben minnoşu
ben her sabah 7 de kalkıyom kahvaltısını yaptırıyom sora uğurluyom,dün akşam uyuşukluğum üstümde diye gitti bütün meyvelerden sıkıp gelmiş,bide çiğköfte aldı geldi yatana kadar iyi besledi beni.saolsunn.

maşallah sana kuzum benimki geç gider odan okadar erken kalkmıyorum
ama kocişinde iyi bakıyo maşallah :69:

profum bekliyom ya işte akşama kadar maaşa zam gelir belki yada paralar durduğu yerde doğurur diye.kendimi öyle avutuyom yanii.
maaş doğrabilir ama arada öledebilir selinacım.:9:
bakın kızlar prof hala asistana iş buyuruyo sora çalışmadın derse.. al canım ananas olsun istediğin tutunsunda yapışsın sana bırakmasın seni emiii.du ananası vermeden bende içem bir iki yudum belki bende de bişeyler tutunacak sap arıyodurr.
:60::60::60::60::60::60::60::60:
ben her sabah 7 de kalkıyom kahvaltısını yaptırıyom sora uğurluyom,dün akşam uyuşukluğum üstümde diye gitti bütün meyvelerden sıkıp gelmiş,bide çiğköfte aldı geldi yatana kadar iyi besledi beni.saolsunn.
oh ohhh bütün akşam böyle beslenirsen,tabiki uykun gelir
:68::68:
ay yesinler bebeni senin

selam tatlışım evet muhabbet keyifli
hayırdır niye ağrıyo başın sıkıntı yok inşallah
tamam ağzına sağlık ekliyorum hemen
bende seni yirim kanka:48:

ben masumummm :18::18::18::18::18::10::10::10::10::10:

hehe aynen öle olur yoksam cnmm :25:

h.g cnmmm nasılsınn

ablacım sanada kolay gelsin yataklarını toplıcakmıssın yardıma ihtiyac varsa gelemm:10::10:
saol kuzum allah razı olsun şimdi toplamazsam akşam gelince kocam topluycak :60::60:
hadi öptüm daha sonra gelirim
SEVTUNNNNNNNNN nerdesin kız çok merak ediyorum.
bende yaa gelseydi bi
bilmiom ki bu arala beni uykuda tutmuyor geceleri uyyuyamiyorummm yaa... allah devamini attirsin sohbetinizi arttirsinn...
hayrolsun canım uykusuzluk kötü bütün düzenin bozuluyo
amin inşallah tatlım

bu sefer çıktım kızlar gözlerim acımaya başladı.bana iyi uykular size iyi sohbetler.öptüm hepinizi hoşçakalınn.
not:kavun karpuz yata yata büyürmüşş...

KARDELEN49 için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.......................15
KARDELOŞ................10
DURU.......................15bitti
ELAEZEL...................15
SELİNA.....................15bitti
EBRAR......................10
SEVTUN....................15bitti
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15bitti
SAMYELİ...................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15
ALEYNA....................10
BONCUK.....................10bitti
MİRANDA....................10
KARDELENBHR.............10
YEŞİM.......................10
SUNGER....................10
TOSTİ......................10bitti
WAY........................10bitti
NANELİŞKR...............10
YETER.....................10bitti
EGAL.......................10bitti
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8

DERİN için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN.................15bitti
KARDELOŞ................10
DURU.......................15bitti
ELAEZEL...................15
SELİNA.....................15bitti
SEVTUN....................15bitti
EBRAR......................20
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15bitti
SAMYELİ..................15
BANU.......................15
LAGRİMA..................15bitti
GARİP......................15
BONCUK....................10bitti
ALEYNA....................10
MİRANDA.................10
KARDELENBHR..........10
YEŞİM......................10
SUNGER...................10
TOSTİ.....................10bitti
WAY........................10bitti
NANELİŞKR...............10
EGAL.......................1Obitti
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8

merhaba arkadaşlar takıp edıyorum yazdıklarınızı fırsat buldukca haftaiçi yogunum ev-iş o yuzden cok katılamıyorum size
adetım bugun bıtıyo inş bu ay olur bebişim canım sıkılyıo dusunmemeye calısıyım dıyorum ama olmuyo bılıyosunuz doktor aylar önceden folıkasıt vermıştı uzun zamandır ıcmıyodum ona basladım gene prolaktın hormonumun degerı yukselıyodu sureklı dostınex kullanıyodum onuda bırakmıstım onada başladım gene Allahım nolur bu sınavı hayırlı guzel haberlerle bıtır ıns nolur olsun bebişlerimiz artık hayırlısıyla:85:
amin yeşimcim,fırsatın oldukca katıl bize.:16:
ne güzel canım insanlara yardım etmek ayrıca geçmiş olsun sanada,,,dualarınada yürekten amin diyorum

ama beni unutmuşunnn:14:

ayyyyy ne güzel prenses iyileşmiş işallah uykusuda düzene girer canım,,,,

işallah hamilesindir canım hakkımızda hayırlısı olsunnnn

yaaaaaa garip sende bana bişey yazmamışın ama beni sizleri hiç unutmuyorum :14:

kardelencim ben bu asistanlık işini merak ettim canım bi ara bi iş mevzusu konuşuyodunuz ama benim kafam bi milyon olduğu için:1:anlamamıştım banada anlatabilirmisin:16:

işallah canım işallah RABBİM bizede hayırlı bi evlat nasip eder

way ALLAH kavuştursun canım,,,,,işallah hamilesindir eşine çok güzel bi haber vermek nasip olur sana.
Sevtunnn naptıki çok meraklandım işallah güzel haberlerle gelir
Birsen işallah sende bebişinde çok iyisinizdir canım çok ugrayamıyosun bu aralar
ebrarcım sen nasılsınnnnnnnnnn şimdi burda yoksun ama olsunnnnn:58::58::58::58:
ugurboncuğum liste benm çok hoşuma gidiyor ellerine sağlık canım işallah oraya birgün hamile olarak hepimizin ismi yazılır
sünger canım sölediğin konuyla ilgili bilgim yok canım keske bişeyler yazabilseydim

Pelincim aleynacım kayram semracım kardelen49 fıstık sende gelmiyosun yaaa,,, sizler nasılsınız bu arada duruda bi iki gündür yok neden gelmiyo ki merak ettim işallah hersy yolundadır,,,,

arkadaşlar elimden geldiği kadar hepinizin halini hatrını sormaya çalıştım işallah unuttuğum kader rkadaşlarım bana kırılmaz ama kırılsalarda haklılar insan herkezin ismini görüp kndi ismini görmeyince üzülüyor,,,,,ama ben hepinizi çok seviyorum,,,,,13 martı beklyorum merakla dur bakalım ne olacak ama ben hamile kalsamda sanırım kalp atışlarını duyana kadar rahat olamıcam ama bu defa çok umutluyum mutluyum yada mutlu olmaya çalışıyorum bebeğim gelirse eger birdaha gitmesin istiyorum beni bırakmasın işallah ,,,,sanki hiç hamile kalmamışım gibi heyecanlıyım hoş hersey hamile kalmayla bitmiyo aslında hersey yeni başlıyo zorlu bi süreç ama tatlı,,,,işallah hepimiz o zorlu olsada tatlı süreçten tez zamanda geçerizzzzzz
canım,selina altta açıklamış maaş mevzusunu,kötüelemen bunların hepisi:25:
ablaa hoşgeldin nasılsınn?
kız elaezel ben kardelen profun yanında asistan olarak işe başladım :60::60::60: daaa ilk aydan maaşlar yan gelcek herhalde.bekle akşamı diyip geçiştirdii.:60::60::60:

hoşbuldum kuzum nasılsın?uyku yok değilmi :61:
ya sen ona güvenme valla üstüne yatar paranın haberin olsun :60::60::60:
bak bak,kankama bak yaaaaa,aaaaaaaaaaaaaaaa:19:
sevtunumu merak ettim inşallah hayırlı haberle döner busefer gülsün yüzü arkadaşımın
bende merakla sonucu bekliyorum,inşallah güzel haberlerle gelir.

saol kuzum allah razı olsun şimdi toplamazsam akşam gelince kocam topluycak :60::60:
hadi öptüm daha sonra gelirim

bende yaa gelseydi bi

hayrolsun canım uykusuzluk kötü bütün düzenin bozuluyo
amin inşallah tatlım

valla bilmiyorum ki tatlim neden acaba hiicc bilmiyorum. gündüz ne konusursak gece rüyama giriyorr deli olcamm..

maaş doğrabilir ama arada öledebilir selinacım.:9:

:60::60::60::60::60::60::60::60:

oh ohhh bütün akşam böyle beslenirsen,tabiki uykun gelir

bende seni yirim kanka:48:
bak hiç yanılmadım maaş ölebilir hee ayıp ayıp küçücük çocuklarla dalga geçiyon :47:
bende bende azcuk karttır etimizde :60::60:
bu sefer çıktım kızlar gözlerim acımaya başladı.bana iyi uykular size iyi sohbetler.öptüm hepinizi hoşçakalınn.
not:kavun karpuz yata yata büyürmüşş...
:60::60::60:
allah iyiliğini versin iyi uykular kuzum
bir biskrem versem :34:

:58::58::58::58: kolaay gelsin ablacım görüşürüzz

saol bitanem allah razı olsun :80:

ben kaçar hanımlar hepinizi öptüm gelirim yine işlerim bitsinde
buarada kızlar gebertcek bizi geçmiş baya uzadı :47:

evet pelinin cok haklisin,insan ister istemez etkileniyor,mesala ben bir tel de konussam akrabalarla o gun moralim sifir ruh gibi geziyorum:59:ama hergun öyle olsam kendime zulm etmis olurum,tabiki bazen uzulecegiz,aglayacagiz,ama umitsizlik yok emi tatlim:38::38:
biz ümit edip bekleyecegiz,rabbimde nasip edecek insallah:38::38::38::38::38::38:
tamam canım dedgin gibi umutsuzlık yok amin inş hayırlısıyla cok bekletmeden gelir bebişlerimiz:16:
sağol canım senin de

görüşürüz Allah'a emanet ol tatlım:3:

herkese günaydın kızlar.ben bugün adet oldum yaaaa mutsuzum anlıycanız.bu ay da bişey yok.neyse Allah'ım ne zaman isterse o zaman olcak.
kardelen merak etmiş beni canım iyiyim çok şükür.doktora gitmeye devam.doktorum ii aslında ama acele etme diyip duruyo işte ona sinir oluyorum biraz daha erken diyo,bekliycez diyo yıldır bekliyoruz daha neyi bekliycez anlamadım.aşılama yapsak dedim daha değil dedi :50:
ebrarcım da merak etmiş canım işlerim yoğun ara ara girdim ama hemen çıktım.iş yerinde böyle sabahtan biraz vaktim oluyo ama o da herzaman değil tabi.eğer haftaya dua yazarsan okurum Rabbimin izniyle.
kız sevtun naptıki acaba merak ettim,inşaallah herşey yolundadır :31:
canım benim üzülme inş bidaki aya gelir bebişin hayırlısıyla...
merhaba arkadaşlar takıp edıyorum yazdıklarınızı fırsat buldukca haftaiçi yogunum ev-iş o yuzden cok katılamıyorum size
adetım bugun bıtıyo inş bu ay olur bebişim canım sıkılyıo dusunmemeye calısıyım dıyorum ama olmuyo bılıyosunuz doktor aylar önceden folıkasıt vermıştı uzun zamandır ıcmıyodum ona basladım gene prolaktın hormonumun degerı yukselıyodu sureklı dostınex kullanıyodum onuda bırakmıstım onada başladım gene Allahım nolur bu sınavı hayırlı guzel haberlerle bıtır ıns nolur olsun bebişlerimiz artık hayırlısıyla:85:
canım rabbim yüzünü güldürsün... inş bu ay gelir bebişin...
ne güzel canım insanlara yardım etmek ayrıca geçmiş olsun sanada,,,dualarınada yürekten amin diyorum

ama beni unutmuşunnn:14:

ayyyyy ne güzel prenses iyileşmiş işallah uykusuda düzene girer canım,,,,

işallah hamilesindir canım hakkımızda hayırlısı olsunnnn

yaaaaaa garip sende bana bişey yazmamışın ama beni sizleri hiç unutmuyorum :14:

kardelencim ben bu asistanlık işini merak ettim canım bi ara bi iş mevzusu konuşuyodunuz ama benim kafam bi milyon olduğu için:1:anlamamıştım banada anlatabilirmisin:16:

işallah canım işallah RABBİM bizede hayırlı bi evlat nasip eder

way ALLAH kavuştursun canım,,,,,işallah hamilesindir eşine çok güzel bi haber vermek nasip olur sana.
Sevtunnn naptıki çok meraklandım işallah güzel haberlerle gelir
Birsen işallah sende bebişinde çok iyisinizdir canım çok ugrayamıyosun bu aralar
ebrarcım sen nasılsınnnnnnnnnn şimdi burda yoksun ama olsunnnnn:58::58::58::58:
ugurboncuğum liste benm çok hoşuma gidiyor ellerine sağlık canım işallah oraya birgün hamile olarak hepimizin ismi yazılır
sünger canım sölediğin konuyla ilgili bilgim yok canım keske bişeyler yazabilseydim

Pelincim aleynacım kayram semracım kardelen49 fıstık sende gelmiyosun yaaa,,, sizler nasılsınız bu arada duruda bi iki gündür yok neden gelmiyo ki merak ettim işallah hersy yolundadır,,,,

arkadaşlar elimden geldiği kadar hepinizin halini hatrını sormaya çalıştım işallah unuttuğum kader rkadaşlarım bana kırılmaz ama kırılsalarda haklılar insan herkezin ismini görüp kndi ismini görmeyince üzülüyor,,,,,ama ben hepinizi çok seviyorum,,,,,13 martı beklyorum merakla dur bakalım ne olacak ama ben hamile kalsamda sanırım kalp atışlarını duyana kadar rahat olamıcam ama bu defa çok umutluyum mutluyum yada mutlu olmaya çalışıyorum bebeğim gelirse eger birdaha gitmesin istiyorum beni bırakmasın işallah ,,,,sanki hiç hamile kalmamışım gibi heyecanlıyım hoş hersey hamile kalmayla bitmiyo aslında hersey yeni başlıyo zorlu bi süreç ama tatlı,,,,işallah hepimiz o zorlu olsada tatlı süreçten tez zamanda geçerizzzzzz

canım ben bugun daha iyiyim sagol sordugun icin sen nasılsın...
eboşum sendende alıntı almıştım ama cıkmamış... yine karşılaşamadık canım ya ben cıkmışım sen gelmişsin tatlım... bu arada selina kerdeloş elixsir dördünüz yaptıgı sohbeti okudum ama bişey anlamadım ne parasıymış o bakıyım:27::27:
sevtunumu bende merak ettim nerde kaldı bu hatun ya...

selam kızlar nasılsınız ben yorgunum biraz iş yaptım tülleri asarken belimi agırttım ama şimdi iyi allaha şükür sizler ne yaptınız görşmeyeli...

kayram allahım daha iyi etsin dikkat et kendine
demek dönüyosun hayırlısıyla kavuş evine canım
kuzum ben bı ara gırdım bılıyon bu aralar popuşumun ustunde oturamıyom pek seni gördüm bir sure bekledım ve cıkmak zorunda kaldım yazamadım da dırek pcden kapadıgım ıcınde sanırım altta gozukuyodum sureklı baya kaynamısız keyıflerınız bol olsun keskem bende olaydım da kayfe yapaydım sızlere ıyı gıderdı bol kopuklu bol kopuklu gercı kardelos ıcemzdı de olsun bız surerdık sefasını :9::9::9::9::9::9::9:

canım 13 mart ugurun olsun ınsallah gelsın ve hıc gıtmesın bebısın cok haklısın kuzum hamıle kalmakla yetmıyo ıste surdurmek ve mutlu sona ulasmak gerek olacak ama bır gun burası bosalacak ve herkes veletlerınden basını kaldıramaz hale gelecek
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

ebrar_53 zeynepkaygin+ SeLiNa23+ KAYRAM29+ icmimar07 yesim1548

selam tatlışlar hepinize güzel birgün diliyorum :38::38:
bende sana cok guzel bır evlat dılıyorum balımmmmmmmmmm
bakın kızlar prof hala asistana iş buyuruyo sora çalışmadın derse.. al canım ananas olsun istediğin tutunsunda yapışsın sana bırakmasın seni emiii.du ananası vermeden bende içem bir iki yudum belki bende de bişeyler tutunacak sap arıyodurr.

kız sen uy uyu şişcen ama şiş kız aklımdakı sebebten olsun da ınsallah şiş valla heyecanlandırdın benı kuzu yaaaa bu arada kardeloş ver kız asistanın parasını calıstıırken calıstır sonra yat stune kız 7 24 demedı calıstı hakettı vallaaaaa:9::9::9:

tamam canım dedgin gibi umutsuzlık yok amin inş hayırlısıyla cok bekletmeden gelir bebişlerimiz:16:

canım benim üzülme inş bidaki aya gelir bebişin hayırlısıyla...

canım rabbim yüzünü güldürsün... inş bu ay gelir bebişin...

canım ben bugun daha iyiyim sagol sordugun icin sen nasılsın...
eboşum sendende alıntı almıştım ama cıkmamış... yine karşılaşamadık canım ya ben cıkmışım sen gelmişsin tatlım... bu arada selina kerdeloş elixsir dördünüz yaptıgı sohbeti okudum ama bişey anlamadım ne parasıymış o bakıyım:27::27:
sevtunumu bende merak ettim nerde kaldı bu hatun ya...

selam kızlar nasılsınız ben yorgunum biraz iş yaptım tülleri asarken belimi agırttım ama şimdi iyi allaha şükür sizler ne yaptınız görşmeyeli...

valla kuzu ben ne mı yaptım agrı var bebiş yok dıcem:14::14::14: sızde artık su agrılarından kabak tadı verdın dıceksınız haklısınız da valla ne dıyım ama bugun ıyıyım cok sukur persembe kontrole gıdıcem cumaydı da persembe gıtmeye karar verdım su bulasık bulaık kanamam da bıtseydı bıtemedı gıttı :59::59::59::59: gecmıs olsun belıne de dıkkat et perde falan sen nıye asıyon hem erkek ısı onlar bana gore:9::9::9:yanı kocayı ole kandırıyorum ben henuz uyanmadı:9:

Ben şimdi çıkım,şu maaşları yatirim daha fazla laf yemeden,görüşürük:9:
oh oh iyi desene akşama yemek ısmarlıyom kızlar hepinize.maaşım yatıyomuş.tabii bankaya mı yoksa kardeloşun çıkmaz bankasına mı bilemicem.çıkmaz bankadan kastım bizim bi akraba çocuk bayram harçlıklarını toplamış annesi demiş ver oğlum sen kaybedersin diye göğsüne sallamış paraları.sora para pul yok tabi çocuktaa annem benim paraları çıkmaz bankaya attı diye dalgaya almış.:60::60::60:
kuzum ben bı ara gırdım bılıyon bu aralar popuşumun ustunde oturamıyom pek seni gördüm bir sure bekledım ve cıkmak zorunda kaldım yazamadım da dırek pcden kapadıgım ıcınde sanırım altta gozukuyodum sureklı baya kaynamısız keyıflerınız bol olsun keskem bende olaydım da kayfe yapaydım sızlere ıyı gıderdı bol kopuklu bol kopuklu gercı kardelos ıcemzdı de olsun bız surerdık sefasını :9::9::9::9::9::9::9:

canım 13 mart ugurun olsun ınsallah gelsın ve hıc gıtmesın bebısın cok haklısın kuzum hamıle kalmakla yetmıyo ıste surdurmek ve mutlu sona ulasmak gerek olacak ama bır gun burası bosalacak ve herkes veletlerınden basını kaldıramaz hale gelecek

bende sana cok guzel bır evlat dılıyorum balımmmmmmmmmm

kız sen uy uyu şişcen ama şiş kız aklımdakı sebebten olsun da ınsallah şiş valla heyecanlandırdın benı kuzu yaaaa bu arada kardeloş ver kız asistanın parasını calıstıırken calıstır sonra yat stune kız 7 24 demedı calıstı hakettı vallaaaaa:9::9::9:

valla canım ya bende anlam veremiyorum umarım hepimizin aklına gelen sebeptendir,yoksa bide hormonlar bana tuzak kuruyosaa :44:inş öyle değildir.hepimiz şişelim anacım.saol valla canım sende olmasan çalışmadı diyip geçiştircekti ama bak yatırmış bankaya saolsun.bu arada günaydınn bana :61::77:

Son düzenleme:
kız sevtunn hoşgeldinn.naptın doktora gittin mi ne dedi?merak ettik kız önce de sonra bak geçmişe.

canlarım eve yeni girdim vallahi kusura bakmayın pazarada gittik eşimle neyse doktora gittim sabah keseyi göremedi ama dedi birşeyelr ban tebbessün ediyo dedi :1::1::1: haftaya salı nasip olursa gel keseyi görelim dedi yarın kan tahlili vercem bebek için hormon tahlili bu arada doktora dedim progestoron içiyorum 200 mglık sabah 1 akşam 1 dedim ban bakarak güldü aferim sana dedi içtiğgin için ama o akşam 2 sabah 1 tane iç dedi ama 100 mg vermiş bendedede 200 mglık var sabah 1 akşam bir içiyorum panik atagımı söyledim dedi korkma bebege bir şey yapmaz o dedi 14 haftalıkken dikilicek dedi sagolsun ban gel ben senin herşeyinle ilgilenicem dedi kim demiş sigorta diye özel vallahi yanında halt yemiş ban dua edin kızlar teste sonuş 4356 çıktı acaba kaç haftalık benim mercimegim :16::16::16:allahım sizlerede tez zamanda tatırsın işşallah bu güzel duyguyu kusura bakmayım bir hastane bir annemide hastaneye götürdüm anca gelebildik çizelgeyi nasıl yapıyosun link atında yapam bir yada ben beceremiyorum kime yaptırsam acebe yardım edin bakem profun sen yapabilirmisin gene sana zahmet olmazsa:38::38::38::38:a

kız sevtunn hoşgeldinn.naptın doktora gittin mi ne dedi?merak ettik kız önce de sonra bak geçmişe.

canım kusura bakmayın ne olur annem rahatsızdı onu türkiye hastanesine götrüdüm kendimide sigortaya vakllahi anam agladı he benim çıkmam lazım kardeşim yemege çagırıyo işşallah girebilirsem gircem allahıma emanet olun:38::38::38:

Back
X