Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

buarada kusura bakma sana cevap yazıcaktım bian çıkmış aklımdan
canım doktorlar son adet tarihinden itibaren hesaplıyolar ama niye öyle hesaplanıyo onu bilmiyorum canım yani adet olmazsan beek direk 4 haftalık sayılıyor

çok saol ebrarcım ya anlayamıyorum nası oluyo ,,,ben 7 aydır korunuyorum en son 11 ağustosta kürtaj oldum:14:korunmayı daha 26 şubatta bıraktım bebeğim bana gelirse bu tarihte veya ondan sonraki tarihlerde gelebilir adet olmazsam daha korunmayı bıraktığıma 15 gün olacak bebek nasıl 4 haftalık olacak anlamadım,,,,hemen açıklama getireyim arkadaşlarım bu kadar üstünde neden duruyorum bebeklerimin kalp atışları duyulmuyo diye mecburen kürtaj yapıyolar yoksa geç döllenme falanmı oluyo diye düşünmeye başladım ne bilem kendi kendime kuruyom işte:14:

inşallah olmassın ama hamiş olduğun için olmassın canım yarın güzel haberler verirsin umarım

bende ağrılar hariç iyiyim canım sgl

kızlar hepinize iyigeceler ben çıkıyorum kendinize iyi bakın byeee şekerler

gecmiş olsun canım inş cabuk gecer agrıların...güle güle tatlım sanada iyi geceler görüşmek üzre:16:

bitane kayracım iyiyim sen nasılsın ara ara bakıyom sayfam açık ama evde misafir var ara ara bakıyom size:34:
canım ıyıyım bende ara ara grıyorum cok duramıyorum basında
canim cok gecmis olsun,rabbim sifa versin:16:

sagolasin kayracim,ama bugunde baslayamadim malesef,bugunlerde yogunum,bir turlu musait olupta yapamiyorum..adeti duzenledigini biliyorum,öyle diyorlar,ama duzensizlestirdigini bilmiyordum kayracim:26:

canim rabbim hayirli evlatlar versin,yuzunu guldursun:16:

amin canim,ay temizligi seviyormusun gercekten canim,genel itibari ile sevilmezde..yok canim musait olupta baslayamadim sagon suyuna,evde olamiyorum bir turlu,sanirim bir dahaki aya kaldi:59:

ahh canim benim yaa,kusuruba bakma olurmu:38:islerim vardi sabah cikmak zorunda olunca nasil alinti aldigimida farkedemedim...hadi gel barisalim:38:

canim gecmis olsun:38:

ohh ohh,masallah cigköfteler meyva sulari afiyet olsun canim,sifa olsun selinacim:38:

ahh canim sende benim gibi diyettemisin:59:

insallah pelincim insallah:38:

canim iyi olmana cok sevindim,insallah en yakin zamanda bebeginide görursun sevtuncum:38:

insallah durucum sagolasin:38:

canim sende cok sIk yanliz oluyorsun evde ,esin gecelerimi calisiyor:26:gel biz sana yoldaslik ederiz canim:38:

canim benim yasadigin benzer sorunlari bizde yasiyoruz inan,kolay degil biliyorum ama uzulme,allah buyuk,bizimde bebegimiz oldugu gunler gelecek allahin izni ilee:38:
canım ya ne bıleyım bazen gecıkme yapıyormus falan falan artık gozunun ıcıne bakar olduk gelsın dıye
teşeküür ederim kayram dün lüzumsuz bi misafir gelince aniden gelemedim ama okudum geçmişi zaten sağlsun bebişte yoruyo anca iş güç okula yetişiyoz

sagol canım gelip sohbet etmeyince kendimi tuhaf hisediyom malum alıştık artık

elacım biliyorum yazdıklarımı okuyup alıntı yaptığını teşşekkürler canım hayırlı zamanda gelsin bebişin

üzme canım kendini bende eşimden çok ayrı kaldığım zamanlar oldu bazen iyi oluyo sevginin değerini anlıyo arada özlmek iyi

ooo sen şimdiden istifa edersen biz napcaz canım gene bebekken iyiler hele bi emekleyip yürüsün heryeri dağıtsın dediğini yapmayınca zırlayıp durursa dahası okula başlayıp harfleri öğrenene kadr ömrünün yarısı gidiyo düşüp biyerini yaralarsa daha anlatmayım sen daha şimdiden pes ettin sen boşver istifa etmeyi hele bide 2. olursa sil baştan başla herşeye evet zor geliyo ama çok güzel böyle şeyler yaşamak Allah hayırlısını versin canım sen gönlünü ferah tut herşeyi gidişine bırak 3-5 sene sonra nasıl büyümüş onu bile anlamayacaksın ne güzel şeyler yaşamışım dersin

yata yata şişko olacan kız hem yatarak iş yapılmaz kardeloş haklı maaş vermemekle hemde arkasından atıyonuz kardeloşun arkasında ben varım karışmam ha

hadi bakalım sünger bekletmeden gelsin bebişin yumoşlar biran önce büyüsün

kız ne yollamış merak ettim özel değilse söyle bakıyım çabucak toparlanmanada sevindim inşallah bebişinde çabucak gelir canım

elacım ben genelde her akşam uğruyorum ama demekki karşılaşamadık sagol canım aklına geldiğim için

ya hem arkasından atın hemde mahvedecek diye konuşup kaçın vay be

aman ebrarcım yatağı düzeltip napacam zaten akşam geri yatacan

kız canınmı çekti yoksa alıp yollayalım bari

bencede okumaktan canım çıktı sndalyede oturacam diye dötüm acıdı belim ağrıdı cezalısınız

canım inşallah hayırlısıyla doğurup büyüdüğünü görürsün bende sigortaya gidiyorum hep demişimdir ilgileniyolar diye

zaten pelincim sadece doğana kadar ondan sonra bütün acılarını unutuyosun

hoşgeldin kaçak bizi unuttun sanmıştık neyseki geldin
kızlar 1 saattir alıntı yapıyorum anca oldu
canım ya su luzumsuz mısafırlerın de bı garıp yanı hamıle kadına ole sureklı yuk olunurmu yaaaa bu arada ozel degıl bıtanem kalp seklınde bı kutu ıcınde kırmızı gul seklınde kucuk kucuk kekler vardı
allah allah niye oluyo acaba ya kafanı azcık boşalt canım bence yoğunluktan ve yorgunluktan oluyor böyle

:60::60::53:

kuzum dikkat et geçmiş olsun benimde ennefret ettiğim şey tül asmak yaa kocişde hayatta takmaz beceremez biz kadınların işi çok zor

kahveyi içmiş kadar oldum canım saolasın :68:
evet altta görüyodum biranda yok oldun dedim nereye gitti bu hatun olsun kuzum sorun yok ben takılmam öyle merak etme
buarada amin inşallah

:60::60:
evet eskilerin bankası oraydı yaa

:65::65:
canım maşallah çok sevindim haftayada keseyi görürsünüz inşallah
kız gerçekten ikizmi yoksam değerin çok güzel maşallah

kuzum unutmadım merak etme arada unutkanlık yapıyomda seni asla :38:
dimek 4e kadar valla helal size :46:

aaa demek misafirin vardı nediyim geçmiş olsun canım özledik seni bacım

anladım tatlışım inşallah birdaha yükselmez şifa olsun içtiğin ilaçlar inşallah

:43::43:

garibim dimek başlıyamadın neyse önümüzdeki ay başlarsın inşallah canım
ben temizliği severim ya kendimi kaybederim temizlik yaparken
hadi kolay gelsin sana

hoşbuldum canım saol nasılsın?
canım geldım bende zaten su an kavustuk sozu bıttıgı yer yanı balım
evet canım bide biz zor kavuştuk... rabbim kocişlerimizi bize bagışlasın:69::69:

canım bugun kocişim motordayken köpek saldırmış düşürmüş allahtan ufak sıyrıklardan başka bişey olmamış eve geldi şok oldum valla ama iyi şimdi uyuyo:69::69:
kuzu senlede msn de grustuk gecmıs olsun tekrar
canım bide kan testi yaptır o daha kesin bi sonuç verir

amin canım gecmiş olsun

iyiyim canım sen nasılsın neler yapıyorsun pek girmiyorsun artık

aaaa canım çok gecmiş olsun şimdi nasıl kızın

canımsağol zaten örmeyi düşünüyorum güzel bi hırka ama hangi renk öreceğime karar veremiyorum zaten sizde olmasanız burda kafayı yerim heralde

canım bende zaten size güveniyorum çok sağolun hepinize çok teşekkürler

inşallah canım valla ben bugün adet olurum diye baktım ama olmadım yarında olmazsam çok sevineceğim

canım inşallah bir an önce büyürlerde hamiş olursun

yaaa canım sen benden sonra daha oturdun mu ???????

canım çalışmak için gitti 4 aylığına sağol inşallah bebişim benimledirde güzel haberler veririm eşime

inşallah canım halısı olur

inşallah canım çok çok sağol

canım inşallah keseçiğide görürsün allahım sana yardımcı olsun inşallah

evet canım ii oluyo sevgi artıyo ama zorbe güzelim ayrı olmak

slm canım nasılsın

iyi canım sen nasılsın
canım allah kavustursun bızde cok ayrı kaldık esımle sag olsunlarda elbet bır araya gelınıyo bu arada kırmızılar gelmemsı ınsallah 9 ay gelmez canım
ya kızlar bileniniz varsa bana cevap versin lüfen,,,,,ya benim geçmiş adet tarihim 13 şubat adetim bittikten baya sonra yani 26 şubatta falan bişeyler oldu işte:17:şimdi 13 martta adet olmam gerekiyo ya olmazsam hamile kalırsam ben bebeğin kaç haftalık olduğunu 13 şubattanmı hesaplıcam ama yaramazlık tarihi 26 sı nasıl oluyo 3 kez hamile kaldım valla çözemedim bu işi,,,,adetim 2 gün geçse bile benim malum tarih 26 şubat daha bebek 2 haftalık olmalı hiç anlamıyorum,,,,biraz karışık yazdım ama işallah ne demek istediğimi anlamışınızdır beni bu konuda bi aydınlatın kızlarrrrrr:30:
canım ne olursa olsun adetıne bır gun kala da dollense drlar son adet tarıhı baslangıcını baz alıyorlar
dün ewet doktorun verdiği fiyattan ötürü keyfim yoktu.. bugünde hafiften ateşim var bedenim sıcak ama ben üşüyorum..sıcak su torbasıyla oturuyorum kasığımın sağ tarafına arada hafiften ağrı giriyor.. neler oluyor anlamıyorum yaaa. :14: neyse sen naslsın ebrarcım?

hayat mı zor yoksa biz insanlar mı hayatın zor olmasını sağlıyoruz...

inşallahhh... Rabbim sesini duyuyor.... aminnn hepimiz kavuşalım bebeklerimize... hayırlısıyla..

valla öyle kim kaybetmişki ben bulcam :) azcık şansım olsaydı sanırım erkek doğardım anamdan :) fethiye cok uzak ben ankaradayım... git gel yol paraları zaten belimizi büktü.. ama teşk ederim.. zaten estetiğe girmiyor burun ameliyatım kbb ye...

geçmiş olsun canım ya,o dr da neymiş yaa 17 milyar.kim kaybetmişki sen bulcan.yazık ya insaflı drlara denk gelesin inş.fethiyede KBB dr uzman var.geçmiş zaman olduğu için ismini hatırlayamıcam ama devlet hastanesinde çalışıyor.bi araştır canım.estetik üzerine değil sanırım.estetik olsada KBB uzmanları bakıyo herhalde bilgim yok ama.inş daha uygun fiyatlarda sağlığına kavuşursun.

biraz geç bir cevap oldu ama ben iyiyim hafif ateş dısında sizler nasılsınız??? keyfiniz yerindemi arkadaşlar.. çok okuyamadım geçmşi gözlerim karısıyor kusurabakmayın artık..

sevtun 21 de seviş demişti senin ovulasyonun demişti bende bir gün durup bir gün seviş yaptım.. acaba onunla bir alakası varmıdır bu ateşimin? hanii hamile kalmış olabilirmiyim? yoksa dısarı cıktım bugün ondan mıki? 1 hafta içinde kırmızılanmam gerekiyor bakalım.. inşallah olmazzzz.... hayırlısı...pufff ne zor işler bunlar...

canım ınsallah hamıleleıktendır usumen ve tıtremen hayırlısı bakalım

inşallah olmassın ama hamiş olduğun için olmassın canım yarın güzel haberler verirsin umarım

bende ağrılar hariç iyiyim canım sgl

inşallah canım 9 ay boyunca olmaz yarını kazasız geçiririm inşallah sen nasılsın bu arda ağrıların hafifledimi

çok saol ebrarcım ya anlayamıyorum nası oluyo ,,,ben 7 aydır korunuyorum en son 11 ağustosta kürtaj oldum:14:korunmayı daha 26 şubatta bıraktım bebeğim bana gelirse bu tarihte veya ondan sonraki tarihlerde gelebilir adet olmazsam daha korunmayı bıraktığıma 15 gün olacak bebek nasıl 4 haftalık olacak anlamadım,,,,hemen açıklama getireyim arkadaşlarım bu kadar üstünde neden duruyorum bebeklerimin kalp atışları duyulmuyo diye mecburen kürtaj yapıyolar yoksa geç döllenme falanmı oluyo diye düşünmeye başladım ne bilem kendi kendime kuruyom işte:14:

canım 8. haftaya kadar beklemeliler kürtaj yapmak için belli olmuyo aklında olsun hemen kürtaj olma canım
geç döllenmede olabiliyo bazı kadın adetten öncede yumurtluyomuş ozaman geç oluyo ve geç gözüküyo canım

ahcanımya hakikaten verilmiş sadakanız varmış çok gecmiş olsun

inşallah canım inşallah
cok teşekkür ederim canım...

canım benim bu konular hakkında bilgim yok oyüzen bişey yazamadım...ama kötü düşünme inş bu sfer hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı bebişini kucagına alırın...

canım hayırlısı olsun inş bebişin seninledir güzel haberlerini bekliyoruz...

valla eboşum bu k.k bizi agız tadıyla konuşturmıycak heralde...
inşallah canım allah yardımcım olsun artık
kızlar hepinize iyigeceler ben çıkıyorum kendinize iyi bakın byeee şekerler
iyi geceler canım allah rahatlık versin
inşallah tatlışım inşallah

anladım kuzum bende sandımki uyuyosun :34:
nerdeeeeeeeeee canım nerde
canım ıyıyım bende ara ara grıyorum cok duramıyorum basında

canım ya ne bıleyım bazen gecıkme yapıyormus falan falan artık gozunun ıcıne bakar olduk gelsın dıye

canım ya su luzumsuz mısafırlerın de bı garıp yanı hamıle kadına ole sureklı yuk olunurmu yaaaa bu arada ozel degıl bıtanem kalp seklınde bı kutu ıcınde kırmızı gul seklınde kucuk kucuk kekler vardı

canım geldım bende zaten su an kavustuk sozu bıttıgı yer yanı balım

kuzu senlede msn de grustuk gecmıs olsun tekrar

canım allah kavustursun bızde cok ayrı kaldık esımle sag olsunlarda elbet bır araya gelınıyo bu arada kırmızılar gelmemsı ınsallah 9 ay gelmez canım

canım ne olursa olsun adetıne bır gun kala da dollense drlar son adet tarıhı baslangıcını baz alıyorlar

canım ınsallah hamıleleıktendır usumen ve tıtremen hayırlısı bakalım

evet canım bi araya geliniyo ama işte bana çok zor geliyo ayrı kalmak........ evet canım gelmedi ben hep birgün fazladan hesaplarım aslında bu gün olacağım diye düşünüyorum ama tarihi yarımn olarak yazdırdım 1 gün fazladan bakalım yarın bi süprüz yapmazlarsa kırmızılar çok sevineceğim valla

:38::38:
hoşgeldin güzellik naaptın bakıyım
hosbuldum balım ne yapayım ıste yarın dıyetısyene gıdıcem asıl sen gusellık sen ne yaptın bakıyımmmmm
selam gece kuşları napıyonuzz.?
gece kusları ne yapar kuzu ötüşüp duruyoruz
inşallah canım allah yardımcım olsun artık

iyi geceler canım allah rahatlık versin

nerdeeeeeeeeee canım nerde

evet canım bi araya geliniyo ama işte bana çok zor geliyo ayrı kalmak........ evet canım gelmedi ben hep birgün fazladan hesaplarım aslında bu gün olacağım diye düşünüyorum ama tarihi yarımn olarak yazdırdım 1 gün fazladan bakalım yarın bi süprüz yapmazlarsa kırmızılar çok sevineceğim valla
ınsallah canım ınsallah gelmez kırmızıların

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 0 ziyaretçi)

way,pelin67,lagrima,sevtun2,elixsirr+,KAYRAM29,banu145145,ebrar_53+,SeLiNa23,birsen29,elaezel,

slm kızlar

Back
X