Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hergün busaatlerde çoktann yatmış olan adamın bugün yatası gelmedi alla alla .. oda diğer pc de ne haltlar karıştırıyor acaba :60:

hoşgeldin canm.. aman işyapma yat dur sen sadece... ağlarsa anam ağlar kesinlikle doğru vallahi .. kaınvalideye söyleyin yaa yazık oda sevinsin ama söylmiyorsanızda vardır bir bildiğiniz..

Valla sorma çok konuşmuşsunuz kızlar gözlerim çıktı valla.Naber ebrarcım benim bugünüm çok yoğundu.

Sevtuncum ne şans be gelmezler gelmezler böyle üşüşürler ohhh söylemesin tabi kaynana şöyle biraz büyüsün inşallah şok olsunlarrrr:53::53::53::53:

sevtunum hoşgeldin kuzum
valla olabilir kuzum hayırlısı olsun allahım büyük
buarada dimek yakalandın valla neyden korkarsan o oluyo denedim bende neyse inşallah duyulmaz
buarada çok güzel olmuş tıkerın hayırlı olsun canım

işlerini biliyorlar banum
buarada naaptın bugün ufaklıkla

sevtuncum ıkızı tasıyabılecekse ıkız olsun yok tasıyamayacaksa tek olsun saglıklı olsun cnım haftaya grecekmıssın zaten hayırlısı allahtan
kızlar ben cıkıyorum ıyı geceler herkse
allah razı olsun canlarım hepinizden bu kerez kaçtım ben bu arada eşim istemiyo şidi söylemek gözümün yaşına bakmayan ebegi duyunca hiç bakmasın diyo kızdı dedim ara sevinsin ama nerde sen işime karılma dedi işşallah kabak benim başıma patlamz ya :59::59::59:allah rahatlık versin bebekler :58::58::58:

yok canım ellerine saglık yüregine saglık çok güzel omuş yarın bol bol görürşürüz işşllah hepiciginizle inanın yavaş yazıyorum ses gitesim diye yoksam kardeşim ahanda böle yapar sabah 6 gidiyo işe adam haklı :59::59:
# ebrar_53+
# SeLiNa23
# banu145145
# lagrima+
# way
# elixsirr+
# KAYRAM29+
sizleri önce rabbime sonra kendinize emanet ediyorum inanın sizin için kendimi teylikeye attım merak etmişinizdşr diye ben çıkmam lazım yoksa halim perişan bebekim dogumun 28 ekine gelicekmiş işin garibi sigortay gidiyorumya oruya kaydettiler adet tarihimi sordular 28 ekimde dogum dediler canım gidiyo teker teker yazmaya ama alıntılar uzun oldugundan yazamadım yoksa yazmazmıyım size öpüyorum sizi nanaktan rabbim tez zamanda gönlünüzdeki muratları versin işşallah ebrarım hade bakalım bu ay olmazsa birdahaki ay alahım işşallah yalancı çıkarmaz benide ilk halayını ben çekerim :38::38::38::38:

canım inşalla ya allahım nasip eder inşallah
çok öpüyorum seni allaha emanetsin :38::38:

sevtunum hoşgeldin kuzum
valla olabilir kuzum hayırlısı olsun allahım büyük
buarada dimek yakalandın valla neyden korkarsan o oluyo denedim bende neyse inşallah duyulmaz
buarada çok güzel olmuş tıkerın hayırlı olsun canım

işlerini biliyorlar banum
buarada naaptın bugün ufaklıkla
Napalım valal buraya gelince coşuyor zaten ne yatak odası ne salon ne odalar her yeri karıştırdı arkamı döndüm duvarda yapışkanlı kelebekler vardı al onları öteki odaya yapıştır birde gelmiş bana süprizim var kapat gözünü diyor koptum valla kız çocuk bakmak çokzor Allahtan evde bir alarm buldukta onun sesinden tırsıyor yoksa aman tanrımmmmmmmmmmmmmmm.

:60::60::60:
allah iyiliğini versin senin

ay özür kuzum ya gerçekten coştuk bugün şimdi listeyi arıycam bende işim zor :60::60:
ben iyiyim canım gördüğün gibi işte hayıttohumuna başladım sen içiyomusun canım
Yok kız ne işe yarıyorki merak ettim.

banucum inşlah halay çekeriz

İnşallah canım çekeriz tektek hepimizin halaylarını.

allah razı olsun canlarım hepinizden bu kerez kaçtım ben bu arada eşim istemiyo şidi söylemek gözümün yaşına bakmayan ebegi duyunca hiç bakmasın diyo kızdı dedim ara sevinsin ama nerde sen işime karılma dedi işşallah kabak benim başıma patlamz ya :59::59::59:allah rahatlık versin bebekler :58::58::58:
Ay valal çok haklısın ortalığı karıştırıyorlar sonra bize patlıyo ne yazıkki o kabakk.

canım bazen mesajlarımdan bazen sayfa sayfa belli olmuyo benim işim
buarada saol yayınladığın için

ben kaçtım hanımlar eşim geldi hepinize iyi geceler allaha emanet olun :80::80:

Canım iyi geceler sohpet edemedik anca geçmişte kalakaldımmmmm.

Napalım valal buraya gelince coşuyor zaten ne yatak odası ne salon ne odalar her yeri karıştırdı arkamı döndüm duvarda yapışkanlı kelebekler vardı al onları öteki odaya yapıştır birde gelmiş bana süprizim var kapat gözünü diyor koptum valla kız çocuk bakmak çokzor Allahtan evde bir alarm buldukta onun sesinden tırsıyor yoksa aman tanrımmmmmmmmmmmmmmm.

Yok kız ne işe yarıyorki merak ettim.

İnşallah canım çekeriz tektek hepimizin halaylarını.
canım hormonları dengede tutuyormuş bide adeti düzenliyor fshı düşürüyormuş biçok etkisi var bakalım başladım ben hayırlısı
buarada doktordan hayırlı haberler alırsın inşallah canım
demek rapor işi olmuycak üzülme lütfen herşeyde vardır birhayır
Ay valal çok haklısın ortalığı karıştırıyorlar sonra bize patlıyo ne yazıkki o kabakk.

Canım iyi geceler sohpet edemedik anca geçmişte kalakaldımmmmm.

evet canım bugün konuşamadık neyse yarın inşallah bende uyuyamadım tekrar açtım :24:

KARDELEN49 için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.......................15
KARDELOŞ................10
DURU.......................15bitti
ELAEZEL...................15
SELİNA.....................15bitti
EBRAR......................10
SEVTUN....................15bitti
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15bitti
SAMYELİ...................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15
ALEYNA....................10
BONCUK.....................10bitti
MİRANDA....................10
KARDELENBHR.............10
YEŞİM.......................10
SUNGER....................10
TOSTİ......................10bitti
WAY........................10bitti
NANELİŞKR...............10
YETER.....................10bitti
EGAL.......................10bitti
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8

DERİN için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN.................15bitti
EBRAR......................20
SAMYELİ..................15
BANU.......................15
LAGRİMA..................15bitti
GARİP......................15
BONCUK....................10bitti
MİRANDA.................10
KARDELENBHR..........10
YEŞİM......................10
SUNGER...................10
TOSTİ.....................10bitti
EGAL.......................1Obitti

KARDELENBHR..........10

Ebrarcım dualarımı okudum allahım kabul etsin inşallahh AMİN
Ben yine uğrayamıyorum bu seferde grip oldum yatıyorum :2: kalbim dualarım sizlerle sevtuna çok sevindim rabbm sağlıklan bağışlasın inşallahhh hamile kalmakla dert bitmiyo heran kaybedeceksin korkusuyla yaşamak daha zormuş bebeğim 8,5 haftalık oldu maşallah ama bulantılar hala devam ediyor.Dualarınızı istiyorum bebeğime birşey olmasın hepiniz Allaha emanet olun.

sağol canım bende iyiyim

kızlar bugün adet olmadımmmmmmmmmm:66::66::66::66::66::66::66::64::64::64: inşallah :49::49::49::49: hamişimdir yarında olmam inşallah
inşallah hamişsinsir ece cim.
ya kızlar bileniniz varsa bana cevap versin lüfen,,,,,ya benim geçmiş adet tarihim 13 şubat adetim bittikten baya sonra yani 26 şubatta falan bişeyler oldu işte:17:şimdi 13 martta adet olmam gerekiyo ya olmazsam hamile kalırsam ben bebeğin kaç haftalık olduğunu 13 şubattanmı hesaplıcam ama yaramazlık tarihi 26 sı nasıl oluyo 3 kez hamile kaldım valla çözemedim bu işi,,,,adetim 2 gün geçse bile benim malum tarih 26 şubat daha bebek 2 haftalık olmalı hiç anlamıyorum,,,,biraz karışık yazdım ama işallah ne demek istediğimi anlamışınızdır beni bu konuda bi aydınlatın kızlarrrrrr:30:
kız,bebeğin başlangıcı olan folikül,adet döneminde ortaya çıkıyo,bazen yavaş gelişiyo,bazen hızlı ama neticede başlangıç adet döneminde olduğundan,dr laro dönemi baz alıyolar,sebep bu,umarım yardımcı olmuşumdur,ama 9,bazen 10, haftaya kadar bekliyolar kalp atışı için,hemen kürtaj olmamalı,rabbim o duruma düşürmesin bi daha.
buarada kusura bakma sana cevap yazıcaktım bian çıkmış aklımdan
canım doktorlar son adet tarihinden itibaren hesaplıyolar ama niye öyle hesaplanıyo onu bilmiyorum canım yani adet olmazsan beek direk 4 haftalık sayılıyor
sende mi brütüsss:27:
"Ey Rabbim ! KaLbime Değen SızıLarı İnce İnce Söz EyLe, Yüzüme Değen Gözyaşımı DamLa DamLa Rahmet eyle !"
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kızlar nasılsınız bugün yiğenim bendeydi onunla eğlendik öğleden sonrada annem rahatsızlandı çok kötü grip olmuş bir gittik perişan canım annem birde şekeri var oda daha fena yapıyor eve yeni geldik bir giriyim dedim başım ağrıyor boğazlarımda berbat doktoru aradım yarın gel yüzyüze konuşalım dedi o öyle söyleyincede tırstım ne konuşcakki benimle off birde ona sıkıldım.Bugün çapayı aradım rapor için artık erkek faktörü değilsiniz rapor alamazsınız dediler.yol biz 40 milyonkende olmadı 1 milyonkende olmadı şimdi 15 milyon nasıl olucak anlamadım bakalım haftaya çarşambaya randevu aldım ordaki doktor ne diyecek.
banu cum,lazım olan tek bi sperm olduğu için,bu kadar endişelenme,neticede tüpte olsa,doğalda olsa,rabbim ol dicekte olcak.
Ben yine uğrayamıyorum bu seferde grip oldum yatıyorum :2: kalbim dualarım sizlerle sevtuna çok sevindim rabbm sağlıklan bağışlasın inşallahhh hamile kalmakla dert bitmiyo heran kaybedeceksin korkusuyla yaşamak daha zormuş bebeğim 8,5 haftalık oldu maşallah ama bulantılar hala devam ediyor.Dualarınızı istiyorum bebeğime birşey olmasın hepiniz Allaha emanet olun.
rabbim bağışlasın bebeğini.
günaydın kızlar :71:
günaydııııııııın:3:

# SeLiNa23
# banu145145
# elixsirr+
# KAYRAM29+
# ebrar_53+
# way
# lagrima+
# pelin67
kızlar iyi akşamlar sizlere kusura bakmayın geçmişe gittim ama alıntı yapamadım kardeşim arkamda yatıyo kılevye çok ses yapıyo malesef birazdan kalkarsa sesine şaşmam yani tırsıyorum kızıyo zaten hem diyo benden hızlı yazıyosun sanki kılevyeden hırsını çıkarıyosun diyo beni merak edn arkadaşlaradn allah razı olsun keseyi neden göremedi anlamadım gerçekten ikiz olma şansı varmı eşimin ve benim sülalemde ikiz çok ablamda kaybetti ikizlerini amanın ne yaparım ben ozaman 1 taneyi taşıyamayan rahim ikisini nasıl taşır :18::18::18:bu arada gelip gidiyo benimkiler kendisiyle anlaştım ben kafayı takmıcam oda gelmicek çünkü çok sıkıldım ya evimi özledim birde hamile kaldımki annem üstüme titriyo aman iş yapma bebege bir şey olur zaten yaralısın diyo ne demişler aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar bu arada başına ne geldi hayatta aklınıza gelmez bugün sigortaya gittim eşime dedimki şimdi şansa tanıdıklar çıkmıyuomu dedim hay agzımdaymımı ne sen 2 tanıdık soruya tutular bende dedim ilaç yazdırmaya geldim dedim annemde yanımdaydı onu getirdim dedim aslında yalna millet onu bildi kan vermeye gittim kadın orda sonuçları almaya gittik kadın orda doktora gittim sonuşlaı göstericem şansıma tüküreyim kadın orda annımın diregi çatladı vallahi pok kırmıyım diye allahtan başka bir şey isteseymişim keske bu arada karşı aparmanda komsum onun kulagına giderse herkezinkine gider :1::1::1:daha kaynanamın haberi yok eşim demicekmiş :27::27::27:
canım benim rabbim gönlünden geceni versin inş haftaa keseyide görürsün canını sıkma sakın kendine ve bebişine cok iyi bak sevtunum:16:
Canım ya bende uyuyamıyorum 3 4 oluyo valla.

Sevtun canım değer süper gözükür inşallah haftaya :nazar::nazar::nazar::nazar:Bütün gün merak ettim valla evde yoktum kardeşimi aradım dedim gir bak bakalım haber varmı diye Ayy çok sevindim.:64::64::66::66::71::70::21::21::21:

Aynen valla benimki hele sanki bilerek berbat asıyor birdaha yaptırmıyım diye.

Canım çokkk geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.

Son adet tarihini baz alıyor doktorlar canım.

Kız inşallah yarın gelmez kırmızılarda halay çekeriz.

AMİNNNN

Kızlar nasılsınız bugün yiğenim bendeydi onunla eğlendik öğleden sonrada annem rahatsızlandı çok kötü grip olmuş bir gittik perişan canım annem birde şekeri var oda daha fena yapıyor eve yeni geldik bir giriyim dedim başım ağrıyor boğazlarımda berbat doktoru aradım yarın gel yüzyüze konuşalım dedi o öyle söyleyincede tırstım ne konuşcakki benimle off birde ona sıkıldım.Bugün çapayı aradım rapor için artık erkek faktörü değilsiniz rapor alamazsınız dediler.yol biz 40 milyonkende olmadı 1 milyonkende olmadı şimdi 15 milyon nasıl olucak anlamadım bakalım haftaya çarşambaya randevu aldım ordaki doktor ne diyecek.
canım cok sagol...anneciginide cok gecmiş olsun rabbim şifa versin...sanada gecmiş olsun kötü şeyler düşünme tatlım iyi düşün iyi olsun doktordan güzel haberlerle dönersin inş...
günaydınn kızlar hayırlı sabahlar,hayırlı haberler olsun inş.
günaydın canım hayırlı haberleri senden bekliyoruz inş...
hayırlı sabahlar.........
günaydın canım hayırlı sabahlar nasılsın...

canım cok gecmiş olsun allahım şifa versin... kendine ve bebişine iyi bak...maşallah bebişine dualarım seninle hayırlısıyla saglıklı alırsın inş kucagına bebişini canım...

günaydın kızlar... gece bi rüya gördüm rabbim hayırlara cıkarır inş...rüyamda hamileymiş dogum yapma zamanım gelmiş doktora gidiyorum hemşire bakıyo bebek aşşaga düşmüş dogum başlamış diyo o kadar kolay dogım yapıyorumki pırt diye cıkıyo bebek ve ben bunları hep görüyorum göbek bagının kesilmesine kadar sonra hemşire diyoki tebrikler bi kızın oldu ben o kadar cok seviniyorumki kucagıma alıyorum sevincten aglıyorum başka şeylerde gördüm ama hatırlımıyorum ama inanın gercek gibiydi herşey keşke uyanmasaydım :43::43:rabbim inş hepimizin yüzünü güldürür rüyalarımız gercekleşir inş:31::31:

Son düzenleme:
canım benim rabbim gönlünden geceni versin inş haftaa keseyide görürsün canını sıkma sakın kendine ve bebişine cok iyi bak sevtunum:16:

canım cok sagol...anneciginide cok gecmiş olsun rabbim şifa versin...sanada gecmiş olsun kötü şeyler düşünme tatlım iyi düşün iyi olsun doktordan güzel haberlerle dönersin inş...

canım cok gecmiş olsun allahım şifa versin... kendine ve bebişine iyi bak...maşallah bebişine dualarım seninle hayırlısıyla saglıklı alırsın inş kucagına bebişini canım...

günaydın kızlar... gece bi rüya gördüm rabbim hayırlara cıkarır inş...rüyamda hamileymiş dogum yapma zamanım gelmiş doktora gidiyorum hemşire bakıyo bebek aşşaga düşmüş dogum başlamış diyo o kadar kolay dogım yapıyorumki pırt diye cıkıyo bebek ve ben bunları hep görüyorum göbek bagının kesilmesine kadar sonra hemşire diyoki tebrikler bi kızın oldu ben o kadar cok seviniyorumki kucagıma alıyorum sevincten aglıyorum başka şeylerde gördüm ama hatırlımıyorum ama inanın gercek gibiydi herşey keşke uyanmasaydım :43::43:rabbim inş hepimizin yüzünü güldürür rüyalarımız gercekleşir inş:31::31:

peloşum,rüyan çok güzelmiş maşallah,hayırlara çıksın,gerçeklerini yaşa inşallah,hepimizde yaşayalım.:49::49::49:

neyse ben çıkıyorumm... işlerimvar biraz.. akşama görüşürüz inşallah .. öpüyorum sizi...

EVET GARİBİMİM gece calısıyorrr:59:

allah yardimcin olsun canim,uzulme biz sana arkadas oluruz

kizlar sevtunun bebegi kac haftali bilen varmi merak ettimde kese hala gözükmemis ins gözükür benim gibi ins hayal kirikligina ugramaz cnm benim allah yüzüne güler ins aminnnnnn..

garipcim cnm cok saoll valla nedense geceleri durduk yere kafayi yedimm:27::27::27::27: haa bu arada senin sinav sonuclarin geldimi???

bu arada kizlarrr nasilsinizzz sohbet masallah koyuu ama ben gelince herkes dagilmiss:25::25::25:

yok canim henuz daha gelmedi

allah allah niye oluyo acaba ya kafanı azcık boşalt canım bence yoğunluktan ve yorgunluktan oluyor böyle

:60::60::53:

kuzum dikkat et geçmiş olsun benimde ennefret ettiğim şey tül asmak yaa kocişde hayatta takmaz beceremez biz kadınların işi çok zor

kahveyi içmiş kadar oldum canım saolasın :68:
evet altta görüyodum biranda yok oldun dedim nereye gitti bu hatun olsun kuzum sorun yok ben takılmam öyle merak etme
buarada amin inşallah

:60::60:
evet eskilerin bankası oraydı yaa

:65::65:
canım maşallah çok sevindim haftayada keseyi görürsünüz inşallah
kız gerçekten ikizmi yoksam değerin çok güzel maşallah

kuzum unutmadım merak etme arada unutkanlık yapıyomda seni asla :38:
dimek 4e kadar valla helal size :46:

aaa demek misafirin vardı nediyim geçmiş olsun canım özledik seni bacım

anladım tatlışım inşallah birdaha yükselmez şifa olsun içtiğin ilaçlar inşallah

:43::43:

garibim dimek başlıyamadın neyse önümüzdeki ay başlarsın inşallah canım
ben temizliği severim ya kendimi kaybederim temizlik yaparken
hadi kolay gelsin sana

hoşbuldum canım saol nasılsın?

evet ebrarim yaa,baslayamadim birturlu,bu aralar islerim var disarda,1,2 gun cikmam gerek,onun icin birdaha ki aya kaldi.demek temizligi seviyon heee,bekarken bende severdim,aman evlenince huy degistirdim heralde hic sevmiyorum:1:

evet canım bide biz zor kavuştuk... rabbim kocişlerimizi bize bagışlasın:69::69:

canım bugun kocişim motordayken köpek saldırmış düşürmüş allahtan ufak sıyrıklardan başka bişey olmamış eve geldi şok oldum valla ama iyi şimdi uyuyo:69::69:

canim cok gecmis olsun yaa,verilmis sadakaniz varmis.

ya kızlar bileniniz varsa bana cevap versin lüfen,,,,,ya benim geçmiş adet tarihim 13 şubat adetim bittikten baya sonra yani 26 şubatta falan bişeyler oldu işte:17:şimdi 13 martta adet olmam gerekiyo ya olmazsam hamile kalırsam ben bebeğin kaç haftalık olduğunu 13 şubattanmı hesaplıcam ama yaramazlık tarihi 26 sı nasıl oluyo 3 kez hamile kaldım valla çözemedim bu işi,,,,adetim 2 gün geçse bile benim malum tarih 26 şubat daha bebek 2 haftalık olmalı hiç anlamıyorum,,,,biraz karışık yazdım ama işallah ne demek istediğimi anlamışınızdır beni bu konuda bi aydınlatın kızlarrrrrr:30:

canim bu konuda bilgim yok,ama dilerim rabbim umit ettiklerine nail eylesin,yuzunu guldursun..

canım ıyıyım bende ara ara grıyorum cok duramıyorum basında

canım ya ne bıleyım bazen gecıkme yapıyormus falan falan artık gozunun ıcıne bakar olduk gelsın dıye

canım ya su luzumsuz mısafırlerın de bı garıp yanı hamıle kadına ole sureklı yuk olunurmu yaaaa bu arada ozel degıl bıtanem kalp seklınde bı kutu ıcınde kırmızı gul seklınde kucuk kucuk kekler vardı

canım geldım bende zaten su an kavustuk sozu bıttıgı yer yanı balım

kuzu senlede msn de grustuk gecmıs olsun tekrar

canım allah kavustursun bızde cok ayrı kaldık esımle sag olsunlarda elbet bır araya gelınıyo bu arada kırmızılar gelmemsı ınsallah 9 ay gelmez canım

canım ne olursa olsun adetıne bır gun kala da dollense drlar son adet tarıhı baslangıcını baz alıyorlar

canım ınsallah hamıleleıktendır usumen ve tıtremen hayırlısı bakalım

canim benim,bizimde bebegimizin oldugu gunlerde gelecek elbet allahin izni ile.:16:

"Ey Rabbim ! KaLbime Değen SızıLarı İnce İnce Söz EyLe, Yüzüme Değen Gözyaşımı DamLa DamLa Rahmet eyle !"

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

# SeLiNa23
# banu145145
# elixsirr+
# KAYRAM29+
# ebrar_53+
# way
# lagrima+
# pelin67
kızlar iyi akşamlar sizlere kusura bakmayın geçmişe gittim ama alıntı yapamadım kardeşim arkamda yatıyo kılevye çok ses yapıyo malesef birazdan kalkarsa sesine şaşmam yani tırsıyorum kızıyo zaten hem diyo benden hızlı yazıyosun sanki kılevyeden hırsını çıkarıyosun diyo beni merak edn arkadaşlaradn allah razı olsun keseyi neden göremedi anlamadım gerçekten ikiz olma şansı varmı eşimin ve benim sülalemde ikiz çok ablamda kaybetti ikizlerini amanın ne yaparım ben ozaman 1 taneyi taşıyamayan rahim ikisini nasıl taşır :18::18::18:bu arada gelip gidiyo benimkiler kendisiyle anlaştım ben kafayı takmıcam oda gelmicek çünkü çok sıkıldım ya evimi özledim birde hamile kaldımki annem üstüme titriyo aman iş yapma bebege bir şey olur zaten yaralısın diyo ne demişler aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar bu arada başına ne geldi hayatta aklınıza gelmez bugün sigortaya gittim eşime dedimki şimdi şansa tanıdıklar çıkmıyuomu dedim hay agzımdaymımı ne sen 2 tanıdık soruya tutular bende dedim ilaç yazdırmaya geldim dedim annemde yanımdaydı onu getirdim dedim aslında yalna millet onu bildi kan vermeye gittim kadın orda sonuçları almaya gittik kadın orda doktora gittim sonuşlaı göstericem şansıma tüküreyim kadın orda annımın diregi çatladı vallahi pok kırmıyım diye allahtan başka bir şey isteseymişim keske bu arada karşı aparmanda komsum onun kulagına giderse herkezinkine gider :1::1::1:daha kaynanamın haberi yok eşim demicekmiş :27::27::27:

canim hakkinda hayirlisi olsun,eger ikiz olmasi hayirli ise o olur merak etme,eskiyi dusunme sen allah ne taktir ederse o olur..insallah kesesinide görurusun,kucaginada alirsin tatlim.

canim anneciginede sanada cok gecmis olsun,uzulme umitsiz olma,bu gune kadar olmamasi bundan sonra olmayacagini göstermez,allah dilerse hersey olur banucum,umit et.:16:

KARDELENBHR..........10

ebrarim az sonra okuyacagim dualarimi,sen bitti yazabilirsin canim:16:

canim ruyalarini hayra cikarsin rabbim,insallah gerceginide yasarsin en yakin zamanda:16:

Back
X