Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

gunaydin hepinize kizlar:16::16::16::16::16::16::16:

masallah kizlar ya, dun ne kaynatmissiniz iyiki 3 defa araliklar ile siteye girmis ve alinti yapmisim yoksa halim harapti heee:1::1::1::1::1::1:

kardelencim parami dagitiyon kizzzzzz,bizide gör bakimmm:60::60::60::60::60::60::60:

kizlar sunger ugramamis sanki dun,banami öyle geldi:26:insallah iyidir:16:

hepinize güzel birgün diliyorum
bugün arkadaşım çağırdı ona gidicem oturmaya .hepinizi öpüyorum güzeller
garibim şimdi ekliyorum duaları okuduğunu ağzına yüreğine sağlık canım

KARDELEN49 için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.......................15
KARDELOŞ................10
DURU.......................15bitti
ELAEZEL...................15
SELİNA.....................15bitti
EBRAR......................10
SEVTUN....................15bitti
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15bitti
SAMYELİ...................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15bitti
ALEYNA....................10
BONCUK.....................10bitti
MİRANDA....................10bitti
KARDELENBHR.............10
YEŞİM.......................10
SUNGER....................10
TOSTİ......................10bitti
WAY........................10bitti
NANELİŞKR...............10
YETER.....................10bitti
EGAL.......................10bitti
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8

DERİN için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN.................15bitti
KARDELOŞ................10
DURU.......................15bitti
ELAEZEL...................15
SELİNA.....................15bitti
SEVTUN....................15bitti
EBRAR......................20
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15bitti
SAMYELİ..................15
BANU.......................15
LAGRİMA..................15bitti
GARİP......................15bitti
BONCUK....................10bitti
ALEYNA....................10
MİRANDA.................10bitti
KARDELENBHR..........10
YEŞİM......................10
SUNGER...................10
TOSTİ.....................10bitti
WAY........................10bitti
NANELİŞKR...............10
EGAL.......................1Obitti
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8

Ebrarcım dualarımı okudum allahım kabul etsin inşallahh AMİN
Ben yine uğrayamıyorum bu seferde grip oldum yatıyorum :2: kalbim dualarım sizlerle sevtuna çok sevindim rabbm sağlıklan bağışlasın inşallahhh hamile kalmakla dert bitmiyo heran kaybedeceksin korkusuyla yaşamak daha zormuş bebeğim 8,5 haftalık oldu maşallah ama bulantılar hala devam ediyor.Dualarınızı istiyorum bebeğime birşey olmasın hepiniz Allaha emanet olun.
canım ağzına yüreğine sağlık
çok geçmiş olsun tatlım ya dikkat et kendine bebişin ve sen allaha emanetsiniz
inşallah hamişsinsir ece cim.

kız,bebeğin başlangıcı olan folikül,adet döneminde ortaya çıkıyo,bazen yavaş gelişiyo,bazen hızlı ama neticede başlangıç adet döneminde olduğundan,dr laro dönemi baz alıyolar,sebep bu,umarım yardımcı olmuşumdur,ama 9,bazen 10, haftaya kadar bekliyolar kalp atışı için,hemen kürtaj olmamalı,rabbim o duruma düşürmesin bi daha.

sende mi brütüsss:27:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

banu cum,lazım olan tek bi sperm olduğu için,bu kadar endişelenme,neticede tüpte olsa,doğalda olsa,rabbim ol dicekte olcak.

rabbim bağışlasın bebeğini.

günaydııııııııın:3:
:31::31::63:
canım benim rabbim gönlünden geceni versin inş haftaa keseyide görürsün canını sıkma sakın kendine ve bebişine cok iyi bak sevtunum:16:

canım cok sagol...anneciginide cok gecmiş olsun rabbim şifa versin...sanada gecmiş olsun kötü şeyler düşünme tatlım iyi düşün iyi olsun doktordan güzel haberlerle dönersin inş...

günaydın canım hayırlı haberleri senden bekliyoruz inş...

günaydın canım hayırlı sabahlar nasılsın...

canım cok gecmiş olsun allahım şifa versin... kendine ve bebişine iyi bak...maşallah bebişine dualarım seninle hayırlısıyla saglıklı alırsın inş kucagına bebişini canım...

günaydın kızlar... gece bi rüya gördüm rabbim hayırlara cıkarır inş...rüyamda hamileymiş dogum yapma zamanım gelmiş doktora gidiyorum hemşire bakıyo bebek aşşaga düşmüş dogum başlamış diyo o kadar kolay dogım yapıyorumki pırt diye cıkıyo bebek ve ben bunları hep görüyorum göbek bagının kesilmesine kadar sonra hemşire diyoki tebrikler bi kızın oldu ben o kadar cok seviniyorumki kucagıma alıyorum sevincten aglıyorum başka şeylerde gördüm ama hatırlımıyorum ama inanın gercek gibiydi herşey keşke uyanmasaydım :43::43:rabbim inş hepimizin yüzünü güldürür rüyalarımız gercekleşir inş:31::31:

rüyan hayrolsun pelinim inşallah gerçek olur ogünleri yaşarsın tatlışım
rüyanda çok kolay bebeğin olmuş inşallah herşey öyle kolay olucak :38:

ya bizim aleynacık nerelerde uğramıyo adetide yakındı onun müjde verir bize inşllah

neyse öpüldünüz ben kaçar

Bende anne olmak istiyorum ama pek umutlu değilim geçen ay 2.denememdi 1 hafta sonra en erken belli olcak bilsem böyle olacak 3 yıl önce denemeye başlardım

Ben yine uğrayamıyorum bu seferde grip oldum yatıyorum :2: kalbim dualarım sizlerle sevtuna çok sevindim rabbm sağlıklan bağışlasın inşallahhh hamile kalmakla dert bitmiyo heran kaybedeceksin korkusuyla yaşamak daha zormuş bebeğim 8,5 haftalık oldu maşallah ama bulantılar hala devam ediyor.Dualarınızı istiyorum bebeğime birşey olmasın hepiniz Allaha emanet olun.
Canım geçmiş olsun aman dikkat et doktoruna sorarak bişeyler iç bazı bitki çayları zaralı biliyosun.

kız,bebeğin başlangıcı olan folikül,adet döneminde ortaya çıkıyo,bazen yavaş gelişiyo,bazen hızlı ama neticede başlangıç adet döneminde olduğundan,dr laro dönemi baz alıyolar,sebep bu,umarım yardımcı olmuşumdur,ama 9,bazen 10, haftaya kadar bekliyolar kalp atışı için,hemen kürtaj olmamalı,rabbim o duruma düşürmesin bi daha.

banu cum,lazım olan tek bi sperm olduğu için,bu kadar endişelenme,neticede tüpte olsa,doğalda olsa,rabbim ol dicekte olcak.

Öyle canım ama bzim yüksekte olsa tutmuyor...:43:

canım benim rabbim gönlünden geceni versin inş haftaa keseyide görürsün canını sıkma sakın kendine ve bebişine cok iyi bak sevtunum:16:

canım cok sagol...anneciginide cok gecmiş olsun rabbim şifa versin...sanada gecmiş olsun kötü şeyler düşünme tatlım iyi düşün iyi olsun doktordan güzel haberlerle dönersin inş...

canım cok gecmiş olsun allahım şifa versin... kendine ve bebişine iyi bak...maşallah bebişine dualarım seninle hayırlısıyla saglıklı alırsın inş kucagına bebişini canım...

günaydın kızlar... gece bi rüya gördüm rabbim hayırlara cıkarır inş...rüyamda hamileymiş dogum yapma zamanım gelmiş doktora gidiyorum hemşire bakıyo bebek aşşaga düşmüş dogum başlamış diyo o kadar kolay dogım yapıyorumki pırt diye cıkıyo bebek ve ben bunları hep görüyorum göbek bagının kesilmesine kadar sonra hemşire diyoki tebrikler bi kızın oldu ben o kadar cok seviniyorumki kucagıma alıyorum sevincten aglıyorum başka şeylerde gördüm ama hatırlımıyorum ama inanın gercek gibiydi herşey keşke uyanmasaydım :43::43:rabbim inş hepimizin yüzünü güldürür rüyalarımız gercekleşir inş:31::31:
Çok güzel bir rüya görmüşsün inşallah rabbim hayırlara getirsin.Bende kendimi hamişe görmüştüm doğurdumuda gördüm gerçekten o ay hamile kalmıştım inşallah sende kalırsın.

allah yardimcin olsun canim,uzulme biz sana arkadas oluruz

yok canim henuz daha gelmedi

evet ebrarim yaa,baslayamadim birturlu,bu aralar islerim var disarda,1,2 gun cikmam gerek,onun icin birdaha ki aya kaldi.demek temizligi seviyon heee,bekarken bende severdim,aman evlenince huy degistirdim heralde hic sevmiyorum:1:

canim cok gecmis olsun yaa,verilmis sadakaniz varmis.

canim bu konuda bilgim yok,ama dilerim rabbim umit ettiklerine nail eylesin,yuzunu guldursun..

canim benim,bizimde bebegimizin oldugu gunlerde gelecek elbet allahin izni ile.:16:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

canim hakkinda hayirlisi olsun,eger ikiz olmasi hayirli ise o olur merak etme,eskiyi dusunme sen allah ne taktir ederse o olur..insallah kesesinide görurusun,kucaginada alirsin tatlim.

canim anneciginede sanada cok gecmis olsun,uzulme umitsiz olma,bu gune kadar olmamasi bundan sonra olmayacagini göstermez,allah dilerse hersey olur banucum,umit et.:16:

ebrarim az sonra okuyacagim dualarimi,sen bitti yazabilirsin canim:16:

canim ruyalarini hayra cikarsin rabbim,insallah gerceginide yasarsin en yakin zamanda:16:

Sağol canım teşekkürler.

gunaydin hepinize kizlar:16::16::16::16::16::16::16:

masallah kizlar ya, dun ne kaynatmissiniz iyiki 3 defa araliklar ile siteye girmis ve alinti yapmisim yoksa halim harapti heee:1::1::1::1::1::1:

kardelencim parami dagitiyon kizzzzzz,bizide gör bakimmm:60::60::60::60::60::60::60:

kizlar sunger ugramamis sanki dun,banami öyle geldi:26:insallah iyidir:16:
heee,para babasıyım ben:9::119::119::119::119:alın yavrularım,alin,toplaşın:118::82:
ya bizim aleynacık nerelerde uğramıyo adetide yakındı onun müjde verir bize inşllah

neyse öpüldünüz ben kaçar
karşılaşamadık mı:91:

]

Son düzenleme:
cnm ins birşey olmazz dualarım seninle:34::34:

evet ebrarim yaa,baslayamadim birturlu,bu aralar islerim var disarda,1,2 gun cikmam gerek,onun icin birdaha ki aya kaldi.demek temizligi seviyon heee,bekarken bende severdim,aman evlenince huy degistirdim heralde hic sevmiyorum:1:

canim bu konuda bilgim yok,ama dilerim rabbim umit ettiklerine nail eylesin,yuzunu guldursun..

canim benim,bizimde bebegimizin oldugu gunlerde gelecek elbet allahin izni ile.:16:

canim hakkinda hayirlisi olsun,eger ikiz olmasi hayirli ise o olur merak etme,eskiyi dusunme sen allah ne taktir ederse o olur..insallah kesesinide görurusun,kucaginada alirsin tatlim.

canim anneciginede sanada cok gecmis olsun,uzulme umitsiz olma,bu gune kadar olmamasi bundan sonra olmayacagini göstermez,allah dilerse hersey olur banucum,umit et.:16:

canim ruyalarini hayra cikarsin rabbim,insallah gerceginide yasarsin en yakin zamanda:16:
sağol garibim :80:
hepinize güzel birgün diliyorum
bugün arkadaşım çağırdı ona gidicem oturmaya .hepinizi öpüyorum güzeller
garibim şimdi ekliyorum duaları okuduğunu ağzına yüreğine sağlık canım
sağol ablacım :38:

ay sninir oldum bugun anneme gitmiştiim
aşada komusunu horozu var zaten benide uyutmuyorr:47:
eve bir geldim kocişim uyanmıs saat daha 1 ne oldu dedim horoz uyutmadı dedii cmlar pimapen ama yinede epey ses geliyor

aradım ağaşıdaki kısı tartıstım yüzüme kapattı korkak:47:

ne kadar düşüncesizler herkez biliyor kocamın gece calısıp günüdüz uyudugunu sanki inadına yapıyorlar:57::57::57::57:

aaaa aahh telde olmayım yanımda olaydı evde kalmıs kız kurusu yolardım vallahii:47::57::57:

ay sninir oldum bugun anneme gitmiştiim
aşada komusunu horozu var zaten benide uyutmuyorr:47:
eve bir geldim kocişim uyanmıs saat daha 1 ne oldu dedim horoz uyutmadı dedii cmlar pimapen ama yinede epey ses geliyor

aradım ağaşıdaki kısı tartıstım yüzüme kapattı korkak:47:

ne kadar düşüncesizler herkez biliyor kocamın gece calısıp günüdüz uyudugunu sanki inadına yapıyorlar:57::57::57::57:

aaaa aahh telde olmayım yanımda olaydı evde kalmıs kız kurusu yolardım vallahii:47::57::57:

bazen düşüncesiz komşular olabiliyo işte iksircim.

kardelennnnnnnnnnnn özel mesaj kutun dolu diyor boşalt yavrımmmmmmm..mesac atamıyorum sana...kızım sana yetişemiyorum ya...Allah aşkına bir yerde mola ver tatlişim...:nazar::1::1::1::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

nasılsınız arkadaşlar herşey yolundadır ıns bende uyudum uyandım mayısık mayısık kalktım yazıdklarınıza bakıyodum ben bı yemegı ayarlayıp gelıyım gorusuruz:34:

cok teşekkür ederim canım..amin garipcim inş hepimiz yaşayalım :16::16:
canım ağzına yüreğine sağlık
çok geçmiş olsun tatlım ya dikkat et kendine bebişin ve sen allaha emanetsiniz

:31::31::63:

rüyan hayrolsun pelinim inşallah gerçek olur ogünleri yaşarsın tatlışım
rüyanda çok kolay bebeğin olmuş inşallah herşey öyle kolay olucak :38:
cok sagol bitanem amin inş dedigin gibi olur canım... sende gezmeye gitmissin iyi oturmalar tatlım:38:
Bende anne olmak istiyorum ama pek umutlu değilim geçen ay 2.denememdi 1 hafta sonra en erken belli olcak bilsem böyle olacak 3 yıl önce denemeye başlardım
inş bu ay gelir bebişin canım üzülme daha yeni başlamışsın calışmalara hayırlısıyla olur inş...
Canım geçmiş olsun aman dikkat et doktoruna sorarak bişeyler iç bazı bitki çayları zaralı biliyosun.

Öyle canım ama bzim yüksekte olsa tutmuyor...:43:

Çok güzel bir rüya görmüşsün inşallah rabbim hayırlara getirsin.Bende kendimi hamişe görmüştüm doğurdumuda gördüm gerçekten o ay hamile kalmıştım inşallah sende kalırsın.

Sağol canım teşekkürler.

sagol canım inş...ama ben calışmalara ara verdim iki üc ay gercekleşmesine imkan yok banucum:31:

selam kızlar ben geldim nasılsınız:3::3::3:

Son düzenleme:

inşallah canım

inşallah oda olacak canım belki bi işarettir önceden bende çok görüyordum inşallah hayırlısı olur

kızlar şu ana kadar adet olmadımmmm inşallah olmam:66::66::66:

canlarım ben geldim bugun kan idrar verdim geldim salı günü muayene var bakalım zaman ne göstericek bu arada eşim annesine dedi kadın sevincinden çok agladı bir sesini duysaydınız sormayın dedi allahıma her zaman dua ettim ne olur yaradanım yavrularımın yüzünü güldür diye dedi salı eşim gidelim annemin gönlünü alalımmı ne olur dedi ban kalsanız istemiyorum eşim çok ısrar ediyo ne yapacagımı şaştımda kaldım ben ya ya o uyuzda gelirse oraya:59::59::59:

Back
X