Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım dedigim gibi eşin cok istiyosa git bence...eltinide boşver sevtuncum

sen icinden ne geliyosa onu yap tatlım :34:
tamam canım ben düşündüm kara verdim ben önce gidim eltimi bir dövüp hırsımı alıyım sonrada kaynanamlarda sefamı sürüm ne dersin en azından içim rahatlar bir oh derim demi:1::1::1::1:
:nazar:Rabbim hayırlısını nasip etsin canım.o istedikten sora rahmin 2sinide taşır 3ünü de.dediğin gibi sağlıklı olsun hayırlısıyla doğsun inş.:nazar:
eşimde diyo yaradn rabbim yumurtaya can veriyo taşın içinde ot bitiriyo o nelere kadir biliyomusun dedi :16::16::16:
# SeLiNa23
# elixsirr+
# pelin67
# yesim1548
# Miranda
# derdanur+
# kardelen5233+
ay gözlerim yaşardı vallahi ne güzel burası eskisi gibi kalabalık emrar nirde digerleride sesimi duay n gelsin :24::24::24::24::24:

Merhaba kızlar bu seferde olmadı
bebeğim gelişmemiş kese oldugu gibi duruyor hakkımızda hayırlısı haşimato denen bir hastalıgım varmış bugün netleşti ve hamıle kalmadan önce ilaç kullanmak gerekiyor bu hastalıkta sebebi bumu bilmiyoruz ama olmadı buseferde hayırlısını diledik hep buymuş demek hayırlısı bakalım bekliycem birkaç gün daha başka bir hastaneye gidicem tekrar baktırıcam aynıysa aldırıcam yada kendi düşecek bilmiyorum çünkü lekelenmem başladı ve kesenın etrafında kanamam varmış böyle işte kızlar sizden ricam benim için üzülmeyin üzüntülü mesajlar yazmayın dua edin sadece hakkımızda hayırlısı
DR 2 kayıp oldugu için artık araştırmanız lazım dedi eşimle beraber bir araştirma hastanesine gidecegiz inş. yaza doğru bir süre cocuk lafı duymak istemıyorum
canım benim çok geçmiş olsun ama sakın başka dıktora göstermeden mudahele ettirme bak benim bebeğimide alıcaktı doktor bir hafta önce kese var dedi bir hafta sonra tekrar gittik kese mese yok almam lazım küçük dedi bizde aldırmadık başka dopktora gittik o doktor saolsun hiç bir problem yok şimdilik dedi
hadi ben öğle benim görümceminde alıyodu burdaki bir doktor kesengelişmiyo dedi aynı duruyo bir haftadır dedi şekil aynı dedi oda benim gittiğim doktora erkek diye gitmiyodu sonra kürtaj denilince soluğu aldı benim doktorda oda ona da bekliyelim bir hafta daha kesin geç döllenme dedi ve şimdi 4 aylık hamile gerçekten geç döllenmeymiş haftasından bir hafta geriden geliyo ama sağlıklı
canım bana kalsa demek istenmed,im ama ne bileyim bu huyumu hiç sevmiyorum ya işin garibi çok agladı telefonda kıamadım eşimle başladılar aglamaya anne sevtun hamile dedi oda allahım ne olur byuker duru işşallah dedi insan küste olsa anne bu hiç bir şeye benzemiyo bu duygu bebek barıştırdı ama çok yalvardı eşim ne olur gidelim diye salı doktordan sonra gieedlim dedi kırmakta istemiyorum ama gitsemmi acaba eşimin hakkını nasıl öderim ben kafam karışık vallahi ah o eltim yokmu herşeyin sorumlusu o ya :57::57::57:
canım bence mucizenen odaklan neden hala eltine takıyosun anlamadım boşver yaaa rabbim sana vermiş ne güzle onu düşün ve ona sığın teklrar tebrik ederim inş sağlıkla alırsın kucağına
slm kızlar gecmısın bı kısmını okudumda dıger kısmınıda gece okucam yemek yapcam :16:
canım görüşemedik çoktandır nasılsın
merhaba canım nasılsın
iyiyim canım senden naber...
pelinim naber canım nasılsın seninlede konuşamadık çoktandır balım
tosti,hayırlısıyla,en sağlıklı şekilde kavuşursun inşallah bebeciğine.
kardelenmim anber cano seni,nde yakalayamadım vella sohbetlerimizi özlaedim ama ben çöok yopunum ya eşimin bir arkadaşı var kız köyden geldi annesi babası köyde bebeği olmuyo bende onu kendi doktoruma götürüyorum 3 gündür hotmonu yüksekmiş biraz tedaviye başlıycak bakalım adetinin 3.günü doktor öğle söğledi inş hayırlsı
senden naber
diğer kzıalr sizleri kusura bakamyın tek tek yazamndım ama hepiciğiniz aklımdasınsın nasılsınız canalrım

tamam canım ben düşündüm kara verdim ben önce gidim eltimi bir dövüp hırsımı alıyım sonrada kaynanamlarda sefamı sürüm ne dersin en azından içim rahatlar bir oh derim demi:1::1::1::1:

eşimde diyo yaradn rabbim yumurtaya can veriyo taşın içinde ot bitiriyo o nelere kadir biliyomusun dedi :16::16::16:
# SeLiNa23
# elixsirr+
# pelin67
# yesim1548
# Miranda
# derdanur+
# kardelen5233+
ay gözlerim yaşardı vallahi ne güzel burası eskisi gibi kalabalık emrar nirde digerleride sesimi duay n gelsin :24::24::24::24::24:

bu kadar kalabalığız ama kimse bişey yazmıyo.kocişim berberdeymiş gelir yarım saate bende giderim.akşama misafirlerim var kayınvalidemler ve onunda kayınvalidesigil.kaynanalar kaynatalar bende toplanıyolar.hadi hayırlısı.

hepinize slm kızlar geçmişe bakamdım nasılsınız dilerim herşy yolundadaır

hoş geldin bebekim ne var ne yok mercimek ne yapıyo kız ad düüşündünmü ben buldum yaradan nasip ederse olrarı koyucam tabi zamanı gelrise beklim fikrim degişir ama çok seviyorum bu isimleri ebn ya :1::1::1: mirandacım hamilelik nasıl gidiyo bebekim nasipse dogum ne zaman :3::3::3:

o parcayı ımha etmezsek olmuyo ıste cnm ah ah su aklına getırmeden hamıs olanlara sasıyorum nasıl akla gelmez dıye:9:
aman kuzum hastalık dert sıkıntı bıtermı bıde yaz gelıyor hıc sevmem yazı bılırsın nedenını:50:neyse bakalaım sen daha ıyısındır umarım:16:

ıyıyım pelınım sen nasılsın cnm:24:

kıskanma cnm benım way le kocısler yoktu ondan kaldık o saate yoksa nerdeee:1:

sağol talım benım nasılsın buarada:16:

çok sagol ebusum duygular karsılıklı:17::16:

cok gecmıs olsun cnm :16:
canım benim bende iyiyim sagol cok teşekkür ederim boncugum:16::16:
hepinize slm kızlar geçmişe bakamdım nasılsınız dilerim herşy yolundadaır

selam canım hoşgeldin nasılsın...

derdanur bebekim çizelgem nasıl olmuş aynı seninkine benziyo hık demiş burnundan düşmüş demi:1::1::1:kız kardeşim sag olsun ben nden bukadar beceriksizim acaba bri şeyi beceremiyorum kızlar birazdan kardeşim gelcek görşemicez he sesiniz niden çıkmıyo bakem :43::43::43:

banumum velet senı baya bı bezdırmıs anlasılan kuzu drun ne dıyecegını ben de cok merak ettım ınsallah kotu bırsey solemez
garıbım canım benım gelecek elbet bır gun de valla bana kök söktürdü su ana kadar bakalım allah kolaylık versın bundan sonrasında
sevtuncum bence sadece bebegını dusun eltını falan degıl
tostım kuzum masallahın var allahım hıc bozmasın moralını ınsallah en yakın zamanda gelır bebısın
derdam mınıge ıyı bak kuzum
selınam kolay gelsın tatlım aksama hengame var anlasılan
ksrdelosum kıl payı kacırdım senıde bebısım dra gıttım bugun dedıgın gıbı olcak ınsallah
ebosum balım arkadasındaymısın ıyı eglenceler kuzum
kızlar ya bu arada kanama bıttı yalnız resmen su gıbı bır akıntım var bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaa offfffffffffffffff

canım benim çok geçmiş olsun ama sakın başka dıktora göstermeden mudahele ettirme bak benim bebeğimide alıcaktı doktor bir hafta önce kese var dedi bir hafta sonra tekrar gittik kese mese yok almam lazım küçük dedi bizde aldırmadık başka dopktora gittik o doktor saolsun hiç bir problem yok şimdilik dedi
hadi ben öğle benim görümceminde alıyodu burdaki bir doktor kesengelişmiyo dedi aynı duruyo bir haftadır dedi şekil aynı dedi oda benim gittiğim doktora erkek diye gitmiyodu sonra kürtaj denilince soluğu aldı benim doktorda oda ona da bekliyelim bir hafta daha kesin geç döllenme dedi ve şimdi 4 aylık hamile gerçekten geç döllenmeymiş haftasından bir hafta geriden geliyo ama sağlıklı

canım bence mucizenen odaklan neden hala eltine takıyosun anlamadım boşver yaaa rabbim sana vermiş ne güzle onu düşün ve ona sığın teklrar tebrik ederim inş sağlıkla alırsın kucağına

canım görüşemedik çoktandır nasılsın

merhaba canım nasılsın

pelinim naber canım nasılsın seninlede konuşamadık çoktandır balım

kardelenmim anber cano seni,nde yakalayamadım vella sohbetlerimizi özlaedim ama ben çöok yopunum ya eşimin bir arkadaşı var kız köyden geldi annesi babası köyde bebeği olmuyo bende onu kendi doktoruma götürüyorum 3 gündür hotmonu yüksekmiş biraz tedaviye başlıycak bakalım adetinin 3.günü doktor öğle söğledi inş hayırlsı
senden naber
diğer kzıalr sizleri kusura bakamyın tek tek yazamndım ama hepiciğiniz aklımdasınsın nasılsınız canalrım

iyiyim canım çok şükür sen nasılsın bebişin nasıl.?

banumum velet senı baya bı bezdırmıs anlasılan kuzu drun ne dıyecegını ben de cok merak ettım ınsallah kotu bırsey solemez
garıbım canım benım gelecek elbet bır gun de valla bana kök söktürdü su ana kadar bakalım allah kolaylık versın bundan sonrasında
tostım kuzum masallahın var allahım hıc bozmasın moralını ınsallah en yakın zamanda gelır bebısın
ksrdelosum kıl payı kacırdım senıde bebısım dra gıttım bugun dedıgın gıbı olcak ınsallah
kızlar ya bu arada kanama bıttı yalnız resmen su gıbı bır akıntım var bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaa offfffffffffffffff

saol canım valla bilemem ne olur ne biter.nenenin de maşallahı var,diyo gelin çocuk olursa kimin ismini koycak bakalım.herhalde kendilerinden birinin ismini koymamı bekliyo:1:benim kayınvalide de dedi istedikleri isimi koyarlar ikisi bilecek dedi.susturdu kaynanasını.saolsun benim kayınvalide benden taraftır her zaman.

ah canım takan yok zaten dün kendimle konuştum dedim kafana tokadan bir şey takma dedim takmıyorumda:1::1: için temzilenmesin yavrum ya nerelerdesin merak ettim şimcik seni ha :44::44::44:

saol canım valla bilemem ne olur ne biter.nenenin de maşallahı var,diyo gelin çocuk olursa kimin ismini koycak bakalım.herhalde kendilerinden birinin ismini koymamı bekliyo:1:benim kayınvalide de dedi istedikleri isimi koyarlar ikisi bilecek dedi.susturdu kaynanasını.saolsun benim kayınvalide benden taraftır her zaman.

canım bence ıstedıgın neyse onu koy valla ben bu konuda babamı tanımam
sevtuncum bencede dedıgını yap ama yapacaga pek benzemıyosun

hoş geldin bebekim ne var ne yok mercimek ne yapıyo kız ad düüşündünmü ben buldum yaradan nasip ederse olrarı koyucam tabi zamanı gelrise beklim fikrim degişir ama çok seviyorum bu isimleri ebn ya :1::1::1: mirandacım hamilelik nasıl gidiyo bebekim nasipse dogum ne zaman :3::3::3:
hoşbulduk canım iyim bebekte iyi hangi simleri koycaksın merak ettim
canım benim bende iyiyim sagol cok teşekkür ederim boncugum:16::16:

selam canım hoşgeldin nasılsın...
hoşbuldık canım naber
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın bebişin nasıl.?
bebek iyi balın saol iyi olmana sevindim mevlam iyiylik versin inş hep
slm canım nasıl oldun iyimisin

ben çıktım kızlar hayırlı akşamlar hepinize öptüm.kociş geldi.hoşçakalınn:79:

canım bence ıstedıgın neyse onu koy valla ben bu konuda babamı tanımam
sevtuncum bencede dedıgını yap ama yapacaga pek benzemıyosun
ben güçlü bir tombulum :41::41::41::41::41: kimse yebi ykamaz bebekim işşallah bu kerez ben galip gelicem kimsenin artık beni üzmesini istemiyorum yoksa ben kafayı yiyorum :27::27::27:ya herro ya merro :47::47:
hoşbulduk canım iyim bebekte iyi hangi simleri koycaksın merak ettim

hoşbuldık canım naber

bebek iyi balın saol iyi olmana sevindim mevlam iyiylik versin inş hep

slm canım nasıl oldun iyimisin

canım yaradan nasip edrse tabi fikrim degişmezse erkek olursa burak yagız kız olursa fatıma ecrin koyucam yaradanın takdiri ne göstericek bakalım :59::59::59:

canım akıntının olması çok iyi içerdekiiltihabı tatar sakın sıkma kendini

Back
X