iç güveyden halliceyim sen
pelincim bebekim nasılsın bakalaım
ben içeri giriyim gelirim birazdan![]()
iyiyim bebikim sagol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iç güveyden halliceyim sen
pelincim bebekim nasılsın bakalaım
ben içeri giriyim gelirim birazdan![]()
sevindim iyi olmana canım burası ne kadar sesiz bugün yaiyiyim bebikim sagol![]()
maşallah garipcim,çok ilgilisin.insallah canim insallah
insallah canim,kendimden pek umutlu degilim ama rabbimden ümit kesilmez yinede
canim sunnet olan yeme sekli benim bildigim kadari ile,acikmadan sofraya oturmamak ve doymadan sofradan kalkmak..aslinda tum diyetisyenlerin anlatmak istedigi seyde bu dimii
canim hakkimzda hayirlisi ne ise o olsun..hersey allahin taktiri,ondan gelene raziyim![]()
canim uzulme,bu ay nasip degilmis,insallah irdaha ki ay nasip olur
ahhh su erkekler hepsi ayniicok nazlilar yaa,guya daynikli ve guclu olmalari gerek
ay sevtun allahta seni guldursun iyimi,ne cok guldum yazina..insallah senin dedigin gibidir canim,dua et bana olurmu?senin duan kabul olur
canim basin sagolsun,zor bir durum.allah sabirlik versin insallah
insallah durucum,her ne kadar kendimden ümitli olmasamda ,rabbim den ümitliyim,o ol dedimi olur
ay benimde esim asar tulleri
bizde gökceyi öptuk canim,hatta az da isirdik
canim herseyde bir hayir vardir..gun dogmadan neler dogar,allah emeklerini bosa cikarmasin
bezen oluyor canim öyle,okuman yeterlli,uzme kendini![]()
daha cok yenisiniz canim,olur merak etme
estagfirullah canim,ne demek zevkle okuyorum..guzel dileklerin icin cok sagolasin![]()
iyiyim canim cok sukur,evet bu aralar yogunuz görusemiyoruzözledim seni yaa
aramiza hosgeldin canim,rabbim hayirli evlat versin
sende kendine iyi bak canim
iyiyiz canim,sen nasilsin?:44:
seninde cuman mubarek olsun ebrarcim,dualarina gönulden amiiin ecmain diyorum insallah
kizlar dualariniza gönulden amiiiiiiiiiiiiiiin diyorum,dilerim hayirlara vesile olsun..ayrica bugun duaya evde oldugum icin geleyim dedim,aramizda saat farki oldugu icin siz duayi bitirmissinizneyse saglik olsun,gönlum sizleydi
canim gözun aydin,cok sevindim ssonuclarinin guzel cikmasina
aleykum selam canim,bir karsilasip muhabbet edemedik seninlede![]()
şşşşt kısss,naber?sevindim iyi olmana canım burası ne kadar sesiz bugün ya![]()
maşallah garipcim,çok ilgilisin.
bu arada gerçektende,doymadana kalkınca kilo almıyosun bi kere,hatta zayıflayabiliyon bile.
şşşşt kısss,naber?![]()
iyiyim bebekim sende nasılsın bu arada kız gel bakıyım topigederdam nasılsın bebekim:86::86::86:
bende iyiyim,ama sana bi tavsiye,sigortanız var madem,en azından bi özel hastanenin kadın doğumuna b, 30 lirayla muayene olup,bebeğin konusunda emin olsan,bu kadar yüksek çıkıp,görünmemesi garip çünkü.
bende iyiyim,ama sana bi tavsiye,sigortanız var madem,en azından bi özel hastanenin kadın doğumuna b, 30 lirayla muayene olup,bebeğin konusunda emin olsan,bu kadar yüksek çıkıp,görünmemesi garip çünkü.
kız canım çekti bak yapta getirde yitek çayı ben koyarım
işşallah güzel haberlerle gelir![]()
canım ben özel sigorta yaptırdım daha erken dedi doktor birde kilo var 2 oglumdada zor görmüştü doktor sanki dedi bir şey var ama dedi emin olmak için dedi salı gel keseyi görelim birde ikiz olma ihtimali olabilir dedi degerin çok yüksek dedi kafam karıştı ya okadar göbegime jeli sıktı tam ilgilenmedi dah küçük dedi altan bakalım dedi ben istemedim bebegime bir şey olur diye![]()
şekerim sizlerden ses çıkmayınca gidip yaptım valla.balkabaklı bisküvili pasta.çayı koy anne bende pastayı getiriyomm
ay canım çekti bak şimdişekerim sizlerden ses çıkmayınca gidip yaptım valla.balkabaklı bisküvili pasta.çayı koy anne bende pastayı getiriyomm
bak doktorda değeri yüksek bulmus demek :26: salı bir gelse anlasılıcakk![]()
şekerim sizlerden ses çıkmayınca gidip yaptım valla.balkabaklı bisküvili pasta.çayı koy anne bende pastayı getiriyomm
zaten canım tatlı istiyoooooooooooooooooooooo
ayy öldüm gülmekten kalktım yaptım tatlı diyom sende yine mi yattın sağır duymaz uydururyinemi yattınn
uyku tulumu![]()
zaten canım tatlı istiyoooooooooooooooooooooo
bende bende :84::84::84::84::84::84:
H.G ABLACIMM
ben geldimmm kızlarr noluyo bakıyım orda
bi geçmişe gideyim geliyorum![]()
olsun baktırma alttan sakkınnay canım çekti bak şimdi
canım benim bir rahim agzı açıklıgında arkadaşım vardı oda kafamı bulandırdı ya kız dedi degerin çok yyüksek bende dedi yaptırmıştım doktor ikiz olma ihtimali var demişti bakınca gördü dedi oda çok zayıf biri 6 haftalıktı gördü dedi oda altan dedi bende dedim kilo var altan baktırmadım altan baksaydı görünürdü dedi![]()
ayy öldüm gülmekten kalktım yaptım tatlı diyom sende yine mi yattın sağır duymaz uydurur![]()
gelin canım yiyelim diyom bi tepsiyi ben mi yicem.hep beraber yeriş işte
kız tam dayaklık hatun demi kız bukardeloşum gel bana ben sana yapaam![]()
ayy öldüm gülmekten kalktım yaptım tatlı diyom sende yine mi yattın sağır duymaz uydurur![]()
gelin canım yiyelim diyom bi tepsiyi ben mi yicem.hep beraber yeriş işte