Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben çkıyorum artık hoşçakalın
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bu günkü dua ya katılamadım ama emin olun binlerce kez amin dedim kayınbabamın bu gün 40 da ona dua etmek istediğim için dua ya yetişeimedim ebracım duru cum benim yumoşlarım için iyi dilek dileyen bütün arkadaşlarım allah razı olsun sevtun cum emin ol dua ediyorum hayırlısıyla evladını kucağına al diye canım alıntı yapmadım o kadar uzunduki aklımda kalanları yazdım mart ayı listesi hayırlı olsunama bu gidişle bende umut yok bu ay kısmet aslında bu ay olmasada takmıyorum bundan önceki dr her şey yolunda diyolardı bende seviniyodum ama o ay yine adet olunca çok üzülüyodum hep diyordum sorun yoksa niye olmuyo diye ama şimdi sebebini biliyorum yumoşlarım oluyo çok şükür ama büyüüyo sebebini bilmekte beni mutlu ediyo açıkcasıderdi veren mevlam dermanınıda veriri inşallah tabi önce hiç bebişi olmayanlar sonrada ben inşallah
boncukum bende isteremmm![]()
pelınım sana atım derken kendı kendıme msj atmısım ay yorgunluktan sıyırdım ıyıce10 dk bekleyın dıyo sımdıde
![]()
ok cnm![]()
ii valla oturuyoz koçişlekıss dnür ne örüünnn
boncukum bende isteremmm![]()
boncugum inanmıycaksın ama bende kendime göndermişim mesajı gülmekten oldum inanki![]()
ii valla oturuyoz koçişle
ne istiyon lan karı sen istiyosan bende istiyommmmm![]()
ay ne biliyim kız sana derken aynısını yaptım ama cok güldüm iyi oldusıyırdıkmı ne
![]()
boncukum yolladım inş bende kendime yollamamısımdır![]()
ok ekledım cnm sen daha sıyırmamıssınboncukum yolladım inş bende kendime yollamamısımdır![]()
allah razı olsun canım benim dualarım sizinlecanım kıldım senin içinde dua ettim sevtun içinde tabii ve hepimiz için
yok bebekim az öz yiyorum anneme kalsan şunu ye bunu ye tombul edicek hatum gene yasevtuncum,diyete devam etmiyon inşallah,sağlıklı beslenmelisin,gene sebze ye ama,et süt yumurta,yoğurt vs bunları ihmal etme sakın.
işşallah salı görürüz keratayı dua edin ne olur duaya okadar ihtiyacım varki sormayınsevtunum canım marketteydim canım küsermiyim sabırsızlıkla salıyı bekliyorum bakıyım yeğenim neyapıyomuş orada![]()
allahım gönlündeki muradını tez zamanda versin işşallahcanım benim inş bu sefer hayırlısıyla saglıklı dogacak bebişin...amin sevtunum hadi git dinlen sen mercimegimize ve kendine iyi bak allaha emanet ol cok öpüyorum görüşmek üzre...
eboşum oyle akıntı degil canım farklı geliyo şimdi burdan yazamıyorum o yüzdende okunmaz sanırım ya inan ped dayandıramıyorum öyle yani...
evet beklemek zor ama sabırlı olcaz hayırlısıyla gelsinde başka bişey istemiyorum canım...inş bu belirtilerin hamilelik belirtisidir hayırlısıyla saglıklı bir bebişin olur inş...
sağol ablacım iyiyim sen nasılsın![]()