Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

birsen,egal hoş geld,iniz bacılar.
iksircim,hayırlı geceler kuzu:58:

hosbulduk cnmm gecmis okuyorumm daa yazdiklariniza gec veririsem kusura bakmayinn

ebrarcim cnm cok saol vaalla cook iyi oldu salon vardida kücük ve bize özel kimse giremeyecek:47::47::47::52::52::52: saka saaka eger otrumaya gelirsen sen gire bilirsin:60::60::60::60:
ama kücük oda gercekten iyymis daha sIcak oluyuoorr:1::1::1::1:

elixsircim iyigeceler

sevtuncum kendini düsünerek yipratma ins güzel sonuclar alacaksinn bebisin sana sIMSIKI sarilip hic birakmayacak inss üzerek düsünerek ne olcak ne olcak diyerek beynini yorma bebisinide yorma hayirli neyse allahtan o olsun tatlimm

waycim kendini üzme bidahaki aya inss

garipcim ins bebis vardirda özlemin sona erir tatlimm

pelincim burda okadar iyi insanlar varki hicc düsünme senin yerinede okuruz duayi

selam canım,kociş saçlarımı beğendi.akşam geldiğinde kapının arkasında saklandım,genelde kapıda çantasını,elinde getirdiği tatlı vs bişey olursa alırdım.nerdesin hatunn diyo ses yok bende:1:sora girdi kapıyı ittirdim gördü ana benim hatun gene değişmiş diyo.geçen ay da saçlarımı kestirirken kahkül yaptırmıştım ondada değişik gelmişti gözüne.sora evde üşendiğimden kahkülü kullanmadım taç takıyodum.resmimi gördünmü bilmiyorum ama siyaha boyattım saçımı.kendimde özüme dönmüş gibi çok sevindimm.çünkü ben kara kaşlı kara gözlü biriyim.resimlerimde de kahveydi saçım.profuma gelince elimden geldiği kadar yardımcısıyım.o yorulmasın ben yaparım herşeyi.

SUNGERcim yumoşlar küçük evet ama takma kafana ilaçların nasıl tepki verdiğini anlaya anlaya dozajını ayarlarlar.18-20 mm olması gerek onun yukarısında olursa çatlamaz ve günde 1.5mm ve 2mm arası büyür.inş yakın zamanda yumoşların gelişir bebişinde gelirr
EBRARabla şimdi sana özel msjdan gönderiyorum.bu arada duada eksiklik varsa okuyayım hemen.selamları getirmişsin ablacım getirip gönderen saolsun iyi olduklarını bilmek güzel.
PROFUM sen nasılsın iyimisin.öptüm seni gelde bitki çayı yapim sana.
GÖKÇERANA bebişin iyileşmiş maşallah.sende bizim için öp fıstığımızı.
KARDELENBHR pek görünmüyosun canım ya inş herşey yolundadır.bi dahaki girişinde durumlardan bahset canım.yoksa gizliden yumuş takibiyle bi işler mi çeviriyon süpriz mi yapcan bizeee.
SEVTUNcum sende cee diyip çıkmışsın canım ya iyisin dimi?
elaezelim,elixsirim,kayram,garibim,waycım,boncuğum,durucum,semracım,lagrıma canlarım hepinizi öpüyorum.
perde konusunda benim eşimde ilk mırın kırın eder ama bende lafı derim hemen eşim boyu 1.90 bende diyorum boşa mı aldım merdiven gibi adamı sen ascan tabi.bende merdiven korkusu var çıksam kesin korkudan düşerim.sandalyede de bişey koymadan yetişemem düşerimde bişey olur bize kim bakar korkusundan asar yani.ama nazından da geri kalmaz kızlar yağ çekip öyle astırırım yani.hayırlı cumalar kızlar hepinize.
bende seni öpüyorum canım nasılsın bakalım
b-542733-besmele.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ DERİNİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.MADDİ ,MANEVİ BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

b-542733-besmele.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ KARDELEN49UMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.MADDİ ,MANEVİ BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

aminnnnnnn binlerce yüzlerce kez amin allahım artık bekletmesin beklediğiniz yeter deyim böbişlerinizi bebiş koysun inşllah önce size sonra bizlere inşllah aminnnn

ebrarcım benim duayı sona al olurmu benim koçiş gelince okunsun ok

kızlar gecmişi okumadım ben okunana kadar sizler gidiyorsunuz sze yetişemedim nasılsınız:27::27::27:

hoşgeldin canım nasılsın hüseyin emre napıyo
minik cadıda iyi inşallah

kızlar alıntı yapacaktım ama pc başında pek duramıyacam bugün çok yoğunuz görümcemin kaynanası beyin kanaması geçirmiş beyninde baloncuk oluşmuş ve patlamış kanama durmuyomuş yoğun bakımda yatıyo iyileşme durumu hiç yokmuş dr umut kalmadı demiş makinede yaşıyo beyin ölmüş öyle demişler adanadan kaynımlar geliyo akşam yola çıktılar bi yandan çamaşır yemek ütü valiz derken oturmaya pek fırsat olmuyo kaynımlar gelince 1 kaç saat dinlenip kaynanamlarla istanbula gidecekler durum ne olacak Allahtan umut kesilmez neyse fazla uzatmayım alıntı yapmadığım için kusura bakmayın şimdi teker teker yazmak isterdim ama yoruldum ve sabaha kadar daha yorulacam kardelen49 la derinimin duaları için aminn diyorum arada bakabilirsem yazmaya çalışırım bye

kızlar alıntı yapacaktım ama pc başında pek duramıyacam bugün çok yoğunuz görümcemin kaynanası beyin kanaması geçirmiş beyninde baloncuk oluşmuş ve patlamış kanama durmuyomuş yoğun bakımda yatıyo iyileşme durumu hiç yokmuş dr umut kalmadı demiş makinede yaşıyo beyin ölmüş öyle demişler adanadan kaynımlar geliyo akşam yola çıktılar bi yandan çamaşır yemek ütü valiz derken oturmaya pek fırsat olmuyo kaynımlar gelince 1 kaç saat dinlenip kaynanamlarla istanbula gidecekler durum ne olacak Allahtan umut kesilmez neyse fazla uzatmayım alıntı yapmadığım için kusura bakmayın şimdi teker teker yazmak isterdim ama yoruldum ve sabaha kadar daha yorulacam kardelen49 la derinimin duaları için aminn diyorum arada bakabilirsem yazmaya çalışırım bye

gecmiş olsun birsencimmm bye byyyy

meraba kuzummmm evet baya giremedim ya yoğundumbiraz sen neler yaptın varmı bebişşşşşşşşşşş
hayırdır canım neden yoğundun bende bebiş yok daha kuzum sende varmi bebiş:27:

canım çok gecmiş olsun çok üzüldüm allah şifasını versin inşlah

allah şifasını versin birsencim:((((iyi geceler

Back
X