Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kabul ettim canım.sende iyisin inş.
kızlarr bende süslendim geldim kocişi bekliyomm.:89::91:,banu145145,elixsirr,pelin67,kardelen5233+,
nasılsınız kızlarr.
ooo canım benım en ıyısı vall naıl oldu sacların guzel oldumu bakıyım
arkadaşlar iyi akşamlar babanem vefat etti ben dün gece memlekete geldim alelacele,çok üzgünüm ama takdiri ilahi RABBİM büyük,,,,ebrar ayetelkürsiler bitti canım haberin olsun
canım basın saolsun allah rahmet eylesın sızede sabırlar versın
elixsirr

Bacım duana gönülden aminnnnn...
Vakitsiz öten horuzun kafasını keserlermiş tut yakala akşam yemeğiniz diye ver komşunun eline o horozu fıstık :)

Pelin

Canım bir ben bulamadım galiba tül perde asacak koca ..
Bacım geçmiş olsun kocişine Allah korumuş vallahi...
Rüyn hayırlara çıksın inşallah fıstık....

Ebrarcım

Valla benim adamda yapmaz böyle işler tülmüş perdeymiş herkes işini bilsin der çıkar işin içinden

Yeşim
Bacım insan yalnız olmadığını bilince genel olrak kendini iyi hissediyor iyi ki varsınız :)
Canım erkekler hep öyleler pireyi deve yapmaya bayılırlar benim koca da aynı başı ağrısa olay oluyor cilvesinden yanında durulmuyor :)

Way

Örgüyemi başladın :) oh ne güzel ben örgü öremiyorum içim sıkılıyor örmeye kalksam :)
Adet olmuşsun ama üzülme herşey de bir hayır vardır üzülme tatlım...

Elaezel

Canım sen hamile kal biz hesabını kitabını hep birlikte seve seve yaparız.Bebişlerinin durumları için çok üzüldüm inşallah gebe kalır sorunsuz bir gebelik yaşarsın.Allah aynı acıyı tekrar yaşatmasın tatlım..
Bacım başınız sağolsun, babaannene Allah'tan rahmet sizlerede sabır diliyorum.

Lagrima

Canım ben o su torbalarından çokk korkuyorum aman dikkatli ol 3 yıl önce annem gripti o torbalardan yaptım verdim meğer ona çok sıcak su konmuyormuş bilemedim baş kısmı bıçak kesmiş gibi patladı anacım 3 ay sol bacağı 3. dereceden yanıkla kötürüm gibi yattı inleye inleye...Aman dikkatli ol :(

Birsen

Bacım lüzumsuz misafirlerine söyle doğumdan sonra gelsinler.Yormasınlar seni :)

Sevtun

Bacım merak etme bebişin orda bir yerde naz yapıyor bacıcım nazz :)Bebişin hayırlısıyla zamanlı ve sağlıklı olarak gelicek annesine ben inanıyorum..
Eltini de kafana takıp üzülme sen git kayınvalidenin elini öp tatlım..Eltini de alla'a havale et nihayetinde kötü söz sahibinindir,büyüklük sen de kalsın...

Banucum

Annen gripmiş geçmiş olsun bacım acil şifalar dilerim...

Miranda

Canım çok geçmiş olsun grip bu yıl aldı başını gidiyor acil şifalar diliyorum..Dualarımız bebeğin ve seninle sağlıkla dünyaya gelir inşallah...

Uscu

Şeker hoş geldin :) erken yitirmişsin umudunu hiç yakışmıyor böyle umutsuzluk ha gayret bacım daha yeni başlamışsın bismillah :)

Tosti

Canım benim bebişin için üzüldüm.Ama vardır bunda bir hayır.Haşimato bir tür tiroid hastalığı bildiğim kadarıyla ilaçla tedavi edilebiliyor bildiğim kadarıyla..Hakkında hayırlısı olsun birtanem....

Derdanur

Bacım hatrımızı sormuşsun ben biraz rötarlı takipteyim :) bacı şükür iyiyiz inşallah sen de iyisindir Allah'ın izniyle...

Semraozsoy

Bacım yumurtlama takibine başlıyormuşsun hadi hayırlısı rabbim yüzünü güldürsün inşallah tatlım...

Subade

Hakkında hayırlısı olsun canım demekki kısmet değilmiş bu ay..Üzülme yeniden umutlama zamanı umudunu yitirme....

Kayram
Bacım inşallah gözünü açtığında eşini gördüğün gibi,aynı şekilde bebişinide gördüğün günler gelecek.Hakkında hayırlısını nasip etsin yaradan...

Sunger
Bacım inşallah yumoşların en kaliteli cinsinden büyümüştür dualarım seninle :)

Aygunes

Hoşgeldin bacım hayallerinin en kısa zamanda hayırlısıyla gerçekleşmesini diliyorum mevladan..

Patikli

Tatlım daha önce mesajlaşmıştık ama kutulurımı doldurduk nedir :))) tamam tatlım sağlık olsun sebebine bilahare bakarız yeniden ;)

Garipcim
Adet zamanına daha bir hafta var bu kadar erken gelmez sanırım,biz onu hayra yoralım hayır olsun belki de bebiş ben yola çıktım diyordur :) Hayırlısı inşallah ....

Bacılar son iki saattir geçmiş okuyorum yazılarınıza bu şekilde yorum yapmak istedim 50 sayfanın üstünde bir geçmiş olduğu için bir elli sayfada ben yormayayım sizleri geçmişle dedim :9:
Dün bugün kardeşlerim bendelerdi birlikte yedik içtik gezdik öğleden sonra gittiler.Soluğu burada aldım umarım hepiniz iyisinizdir:16: Ben yeteri göremedim günlerdir haberi olan var mı acaba içinizde ???
ınsllah kuzum ınsallah hepımızın o gunlerı gelecek kardes baldan tatlıdır ya benımkı tam bı r serserı bayılıyorum velede
kızlar,hemen çıkıyorum,çünkü eşim görmesin yazdıklarınızı,o tül asmanın erkeklerin görevi olduğunu sanıyo çünkü:23:
hadin görüşürük,yemek vercem.
olemı sende kadırıkcıgıllerdensız bebısım
herkese merabaaaaa :24::24::24:
garipcim ..kayram29cum.. kardelen5233cüm.. ebroşum ..elaezelcim ..pelin67cim.. hepinize çok teşekkür ederim dun ugrayıp bakamadım sizlere kızım çok şükr iyleşti :) hepinizide tek tek öpüyo miniş duduşuylaaa :16: rabbim sizlerede nasip etsin inşş
sevtuncum degerin gayet yüksekmiş inş herşey yolunda giderde bebegini saglıkla kucagınada alırsın :) ben hamileliigim boyunca kan sulandırıcı igne vurdum göbekten bide aspirinde kullandım zor geçti ama sonu güzel oldu kızım geldi inş seninde sonu güzel olur :)
canım cok sevındım onun o bal dudıslerınden op benım ıcın de neyse sende daha rahtalmıssındır artık bıdaha hasta etme mınıgı
banucum azar azar çok öğün yiyecekmişisiniz bide eliniZden geldiği kadar ara öğünlerde meyve yiyin ekmekle yemeklerin suyunu azaltın

ececim hayırlısı olsun sonuçta varsa olacaksa adet olsanda olur üstüne görme diye bişey var

kız kardeloş dur işe daha yeni girdi hele bi ay denede öyle ver maaşını sonra parayı alınca çalışmaz işler sana kalır bak

selinacım saçların güzel oldumu kız eşin beğendimi bak işlerde yap kardeloşa bırakma hepsini

garipcim okuyup cevap yazdığın için teşekkürler canım inşallah bebişin çabuk hayırlısıyla gelir canım

sağol canım kendine iyi bak dinlen bu arada ev işin bitmedi kim yapacak kız yardıma gelekmi kızlarla 1 günde yaparız

kız kaçak nerelerdesin gene kayboldun ortadan kardelenler azaldı bak özletmeyin kendinizi

sanada güzel gün ve günler dilerim elixsirr

aleyna napıyon ya tam olarak sonuçların belli oldumu canım yazdıysan görmemişimdir bu ara zor okyup yazıyom kendine iyi bak canım

teşekkürler kayracım sen nasıl oldun ben iyiyim arada ağrılarım var uğraşıyoz tekmeleri iyi atıyo büyüyünce topçu yapacam

yahu bizim kızlara noluyosa bu ay herkes uyuyo bi ben uyuyamıyorum üff bu ne ya yeşim fazla uyuma bak kışta bitiyo sonra yazı kaçırırsınız

pelin bende aynıyım uykusuzum ama uyuyamıyorum bırakmıyolarki uyusak

elacım başın sağolsun canım hepimiz zamanı gelince göçüp gidecez mekanı cennet olsun canım

teşekkür ederiz durucum elinden geldiğince yazmışsın geçmişi okuduğunu bilmek bile yeter

kız kimler geziyo yakalayalım

canım vazgeçtinmi annelikten istifa etmeden sesin çıkmadı kızında iyileşmiş dikkat et havalara çarpar kendine iyi bak canım

canım günde 2 kullanıyosan klomeni günde 4 e kadar çıkarıyo dr ilk ay fayda sağlamayabiliyo yumoşalrın çatlaması içide gerçi kardeloş yazmış ama 18-20 mm olması şart

semra canım baya uğraşmışşsın belli oluyo pc yada kk arada gıcıklık yapıyo sen iyi olda gerisini boşver oğluşun nasıl
kuzum saol agrım sızım kalmadı sukur sadece leke leke kanam gelıyor o da normalms ee olsun da ınsllah topcu da olurrrrrr popcuda annesı
bugün hiç giremedim ama zor zar geçmişi okudum pcyle başım dertte alıntı yapamadım çünkü sürekli atıyo anlamadım gitti .
öncelikle duaları okuyanlardan allah binkere razı olsun
yarın kardelen49um ve derinim olamıycak dualarında ama selamları var hepinize çok teşekkür ediyorlar
kardelenim çok hasta olmuş dönemedi evine büyük ihtimal pazartesi dönücek deriniminde pc yok biliyosunuz .benden teşekkür etmemi istediler görevi yerine getiriyim dedim .galiba aleynam yazmadı yoksa benmi gözden kaçırdım pc sürekli attığı için .haberi olan varsa bildirsin lütfen .derinin ve kardelenin çok selamları var arkadaşlar .
şimdi aklımda kaldığı kadar yazıyım kusuruma bakmayın azcuk yaşlıyım unutabilirim :1:
WAYCIM adet olmuşsun ve çok üzmüşsün kendini üzülmek yok tamammı canım güçlü olmalıyız sabır tatlım
DURUCUM benimkide asla yapmaz canım bırak öyle kalsın der gamsız azcukda .buarada misafirlerin varış negüzel .karşılaşamadık özledim canım
ELAEZELİM başın saolsun canım allahım mekanını cennet etsin babaannenin duaları unutmadığın için o halde bile düşünüp haber verdiğin için çok teşekkür ederim canım
KAYRAM kız keşkem tavuk olsam yaa belki adam gibi yumurtlardım cano ayrıca bende seni yirim kuzum özledim bide merak ettim msnye çağırmışsın sorun yoktu inşallah
KARDELOŞUM telde konuştuk zati merak etmişsin canom kusura bakma bugün kocişin peşinde dolanıp durdum işte yoruldum emme naparsın haftada 1 gün
BİRSENİM dün alışverişimi yaptım canım ama varya ellerim dondu kız teli kulağımda tutmakdan :1:delü seni
PELOŞUM sen nasılsın canım özledim ya senide .belin iyimi kuzum?
EGALCİM sen nasılsın buara uğramıyosun yine
ELİXSİRİM yarın doktora gidiyomuşsun hayırlı haberler al inşallah güzelim dualarım seninle
NANELİM canım özletiyosun kendini saol dualar için ağzına sağlık
LAGRİMA sen nasılsın canım sıkıntın geçti inşallah
BANUM sen nasılsın canım keyfin moralin iyimi
YEŞİMCİM sende kocadan dertlisin anlaşılan erkekler hep aynı biz yapsak naz onlar yapsa hastalık napalım kader işte buarada saol canım ağzına sağlık
SEMROŞ sende pcde sorunyaşıyosun galiba aynı durum bendede var canım .
SEVTUNUM nasılsın fıstıkım kendini yormuyosun değilmi öptüm çok kuzu
BONCUKUM sen napıyon kuzu görüşemedik herşey yolunda inşallah
GÖKCEM hep ben olmadığımda geliyon kanka özledim sohbet etmeyi küçük kuzuyuda öpüyorum senide
GARİBİM sen nasılsın fıstıkım buara ikimizde yoğunuz karşılaşamıyoruz öptüm senide
EBRU32 sende aramıza hoşgeldin nasılsın canım?
SUNGERCİM yumoşlar büyümemiş canını sıkma tatlım belli olmuyo bizim yumoşların işi inşallah başka ilaçlar yada iğne işe yarıyacaktır
KARDELENBHR nerelerdesin canım özletiyosun kendini dualar için saol ağzına sağlık
SELİNAM bugün bakım yaptırmışsın ohhh negüzel kocişin bayılmıştır eminimki .buarada bende seni tanımak istiyorum msn yokmu kuzuya?
ya kızlar TOSTİM uğramadımı bugün doktora gidecekti sanırsam inşallah hayırlı haberler vardır
inşallah unuttuğum yoktur yoksa utanırım yaa
güneycananımız yine uğramamış işleri vr sanırsam
bana gelince bugün çok gezdim yorgunum ama buraya bakmadanda olmuyo
buara idare ediverin kuzular pc beni deli ediyo
valla ablam dogru dedın keske tavuk olabılsek hehehe derınıme ve kardelenıme cok selam sole ayrıca cok gecmıs olsun dedıgımı de sole balım
selam canım,kociş saçlarımı beğendi.akşam geldiğinde kapının arkasında saklandım,genelde kapıda çantasını,elinde getirdiği tatlı vs bişey olursa alırdım.nerdesin hatunn diyo ses yok bende:1:sora girdi kapıyı ittirdim gördü ana benim hatun gene değişmiş diyo.geçen ay da saçlarımı kestirirken kahkül yaptırmıştım ondada değişik gelmişti gözüne.sora evde üşendiğimden kahkülü kullanmadım taç takıyodum.resmimi gördünmü bilmiyorum ama siyaha boyattım saçımı.kendimde özüme dönmüş gibi çok sevindimm.çünkü ben kara kaşlı kara gözlü biriyim.resimlerimde de kahveydi saçım.profuma gelince elimden geldiği kadar yardımcısıyım.o yorulmasın ben yaparım herşeyi.

SUNGERcim yumoşlar küçük evet ama takma kafana ilaçların nasıl tepki verdiğini anlaya anlaya dozajını ayarlarlar.18-20 mm olması gerek onun yukarısında olursa çatlamaz ve günde 1.5mm ve 2mm arası büyür.inş yakın zamanda yumoşların gelişir bebişinde gelirr
EBRARabla şimdi sana özel msjdan gönderiyorum.bu arada duada eksiklik varsa okuyayım hemen.selamları getirmişsin ablacım getirip gönderen saolsun iyi olduklarını bilmek güzel.
PROFUM sen nasılsın iyimisin.öptüm seni gelde bitki çayı yapim sana.
GÖKÇERANA bebişin iyileşmiş maşallah.sende bizim için öp fıstığımızı.
KARDELENBHR pek görünmüyosun canım ya inş herşey yolundadır.bi dahaki girişinde durumlardan bahset canım.yoksa gizliden yumuş takibiyle bi işler mi çeviriyon süpriz mi yapcan bizeee.
SEVTUNcum sende cee diyip çıkmışsın canım ya iyisin dimi?
elaezelim,elixsirim,kayram,garibim,waycım,boncuğum,durucum,semracım,lagrıma canlarım hepinizi öpüyorum.
perde konusunda benim eşimde ilk mırın kırın eder ama bende lafı derim hemen eşim boyu 1.90 bende diyorum boşa mı aldım merdiven gibi adamı sen ascan tabi.bende merdiven korkusu var çıksam kesin korkudan düşerim.sandalyede de bişey koymadan yetişemem düşerimde bişey olur bize kim bakar korkusundan asar yani.ama nazından da geri kalmaz kızlar yağ çekip öyle astırırım yani.hayırlı cumalar kızlar hepinize.
kız senın cazıbene dayanbılıyomu adam da bır suru naz yaptırdıktan sonra asıyo perdelerı hehe
abla ben iyiyim sen nasılsın adet sancılarımla ugraşıyom bu ayda olmadı galiba dayanamayıp test yaptım ve tabiki kocaman bi negatif testi havaya tutuyom işiga tutyom saga tutuyom sola tutuyom belki cıkar diye beni görsen cok gülerdin

selina seni gördüm canım MAŞALLAH cok güzel bi hatunsun ALLAHIM mutlulugunuzu bozmasın İNŞALLAH eşinlede cok yakışmışsınız
ben yeni boyattıgın sacınıda koyarsın diye düşündüm ben göremedim ama siyah yapmışsın oda cok yakısır sana güle güle kullan canım

pelincim bagnucum elexircim aklımda kim vardı daha iyiyim kızlar sizlerde iyisiniz İNŞALLAH

gökcerana kızına cok gecmiş olsun ALLAHIM şifa versin canım
ah kuzum ya benı guldurdun valla ne sekıllere gırıyoz o cıft cızgıyı gormek ıcın ama daha erken yapmıssın hamıleleık belırtılerının adet belırtılerınden bır farkı yok bence umıdını kesme daha
herkeze hayırlı cumalar bu gün kafam çok dalgın arkadaşımın babası vefat etti çok uzaktalar yanındada olamıyorum çok mutsuzum durup durup ağlıyorum çok üzgünüm :43::43:
canım arkadasına bas saglıgı dılıyorum cok zor bır durum allah sabırlar versın
b-542733-besmele.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ DERİNİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.MADDİ ,MANEVİ BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

tatalım duana gonulden amin dıyorum su an tedavıye ara verdın ama ınsallah mucızen gelır bır an once evının nesesı yuvanın maskotu olur
b-542733-besmele.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ KARDELEN49UMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.MADDİ ,MANEVİ BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

kardelenım bebegım gecmıs olsun ve duana da amin dıyorum
her buldugum fırsatta zaten dualrımdasın tatlım bebeısın gelsın ve sana sımsıkı tututnsun bırakmasın senı hıc
selam kıslar yetiştim sanırsam aminnnnnnn diyorum :34:canı gönülden

doktordan geldim...
doktor hormon testi sonucumu cok beğendi bende cok sevindim sinemcim dedi:38:

iltihap için ilaç verdi birde glukofen verdi :66:

hamile kalınca hemen bana gel dedi :66::66:
canım cok gusel bır haber bu ama sen laparoskopı olmıcakmısın
kızlar bu hafta ALEYNA VE KARDELENBHRA okunuyo dua listeyi enkısa zamanda hazırlıyacağım
kuzu bana da dua yaz bu hafta
kızlar gecmısteyım hala cıkabılırsem gelcem:40::40::40:

KUZULAR BEN ÇIKIYORUM HASRETİM KİB DATLUM HİÇBİŞEY İÇİN ÜZME KENDİNİ HERŞEY OLCAĞINA VARIR.EN YAKIN ZAMAN DA :emir_bebek::emir_bebek:GELİR

WAY'CIM GÖRÜŞMEK ÜZERE CANIM KİB ALLAH EMNET OLUN

HEPİNİZE İYİ GECELER HATUNLAR ALLAH RAHATLIK VERSİN:16::16::16:
görüşürüz canım iyi geceler kibaeo by öp
inşallah canım allah hepimizin şifasını versin AMİNNNNNNNNN

aminnn canım aminnnnnnn

kızlar alıntı yapacaktım ama pc başında pek duramıyacam bugün çok yoğunuz görümcemin kaynanası beyin kanaması geçirmiş beyninde baloncuk oluşmuş ve patlamış kanama durmuyomuş yoğun bakımda yatıyo iyileşme durumu hiç yokmuş dr umut kalmadı demiş makinede yaşıyo beyin ölmüş öyle demişler adanadan kaynımlar geliyo akşam yola çıktılar bi yandan çamaşır yemek ütü valiz derken oturmaya pek fırsat olmuyo kaynımlar gelince 1 kaç saat dinlenip kaynanamlarla istanbula gidecekler durum ne olacak Allahtan umut kesilmez neyse fazla uzatmayım alıntı yapmadığım için kusura bakmayın şimdi teker teker yazmak isterdim ama yoruldum ve sabaha kadar daha yorulacam kardelen49 la derinimin duaları için aminn diyorum arada bakabilirsem yazmaya çalışırım bye
canım,rabbim şifa versin,ne denir ki?
bende üzücü bi haber aldım bugün,takdiri ilahi.
kızlar baya sohbet ettiniz,maşallah size.
kızlar ben kacar herkese ii gecelerr kib aeo hepiniz öpüldünüz :54::54::54: byyyy
güle güle canım,görüşürük.
kayracım,hoş geldin.

herkeze hayırlı cumalar bu gün kafam çok dalgın arkadaşımın babası vefat etti çok uzaktalar yanındada olamıyorum çok mutsuzum durup durup ağlıyorum çok üzgünüm :43::43:
Canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.

b-542733-besmele.gif

YA RABBİ

AMİN canı gönülden AMİN.

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ DERİNİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.MADDİ ,MANEVİ BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER.

b-542733-besmele.gif

YA RABBİ

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ KARDELEN49UMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.MADDİ ,MANEVİ BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER.

AMİN canı gönülden AMİN

amin canım canı gönülden amin diyorum dilrim yaradan tez zamnda gönüllerindeki muratlarını versin işşallah

amin canım canı gönülden amin diyorum dilrim yaradan tez zamnda gönüllerindeki muratlarını versin işşallah

canım inan çok üzüldüm başın sag olsun babasızlık çok zor ah babacım mekanın cennet olsun :14:

canım çok şükür iyi olmaya çalışıyorum şu panik atagımda ara sıra yoklamasa :57::57::57::57:

canım benim allah razı olsun ama kadın tutucam dip köşe temizlesin ablamla yaparım diyo ama eşim bende yaparım diyo ne etcez bilmiyorum eşime derimde şöyle böyle yap nazım geçerde kadına demiyim acep biraz bu konularda pipirikliyim allahım karnımdakine ömür versin de daha bir şey istemem banada şifa:14::14::14::14:

kız çok güzel lafmış be:43::43::43::43::43::43:
bu arada sevindim o ilaç yumurlamanı saglıyo bilmiyosan bil bebekim gelsin dıpırtalar artık:1::1::1:
canlarım geçmişe gittim alıntı alıcaktım ama çok uzun olunca alamadım benim için ne düşünürseniz rabbim bin katını versin işşallah allahım tez zamanda yavrularınızla mükafatlanduırsın işşallah kusura bakmayın dün girdim çıkmak zorunda kaldım işlerimden dolayı sabahta canım aktı ama malum kardeşim evde bir izin günü var o pc başında ne yapcez artık bilmiyom fazla kalamıcam tek istedigim allah rızası için olurda dua yasin okursa banada bagışlamayı unutmasınlar çünkü duaya çok ihtiyacım var inannın deyinki rabbim sevyun kuluna şifa ver bebeginin acısını gösterme deyin allah rızası için çünkü bu hastalık birde bebek çok yıpranıyorum bugün biraz belim kasıklarım agrıdı aklım gitti kanamam olucak diye ne yapsamda kötü düşünmesem acaba ban dua edin ne olur bu yavrumunda acısını yaradan göstermesin işşallah ben sizlere dua ediyorum bak inanmazsınız ama bugün erken kalktım gözümü açtım ilk aklımdan ebrar geçti dedimki rabbim oda benim gibi garip aynı sene evlenmişiz benimgibi garibi sevindridin onuda sevindirde ebrar yalancı çıkmıyayım dedim :14::14::14:sonrada sizlere dua ettim yanlış anlamayın sakın 1o sene dile kolay durucum canım sanada tez zamanda versin herkezin hakkı anne olmak ama seneler yokmu ah o seneler yavrularım ölmeseydi biri 8 digeride 1 haftalık duruyodu ama takdiri ilahi okadar zorki yolun yarısına gelipte sonunu getirememek:14::14::14::14::14:
Canım eskileri düşünüp bu kadat kendinide üzme bak bu sefer olucak inşallah bunca insan canı gönülden dua ediyoruz sana sende içini ferah tut bak temizliğide takma bakıyım bopşver yavrun gelsinde pis olsun ev.

ay canım çekti bak şimdi:56::56::56::56::56::56::56:

canım benim bir rahim agzı açıklıgında arkadaşım vardı oda kafamı bulandırdı ya kız dedi degerin çok yyüksek bende dedi yaptırmıştım doktor ikiz olma ihtimali var demişti bakınca gördü dedi oda çok zayıf biri 6 haftalıktı gördü dedi oda altan dedi bende dedim kilo var altan baktırmadım altan baksaydı görünürdü dedi :59::59::59::59:
Ben inanıyorum salı görünücek bende kiloluyum benimde üstten gözükmedi ben alttan baktırmıştım sonra.

inşallah canım allahım emeklerini boşa çıkarmasın

allah kabul etsin semroş

garibim ben burdayım sen nerdesin bacım gelde iki laflıyalım yaa
canım sağlık olsun amin demende yeter ağzına sağlık

ayy haberim yoktu hayırlı haberle gelir kuzum inşallah
onun için herşey iyi olucak inanıyorum

ayy benimde canım bişeyler istiyo naapsak kuzum?

:43::43:
sevtun ya inanki şuanda ağlıyorum canım ogüzel duaların için çok saol canım dualarda buluşuyoruz emin ol bende senin için ediyorum burdaki herkes için .allahım evladını bağışlasın sana canım acısıı göstermesin doğsunda teyzesi ona hediye yollasın inşallah .
canım arkadaşım gönlü güzel arkadaşım saol dilerim burdaki tüm arkadaşlarım bebiş sahibi olsun banum,durum onlar içinde ayrı dua ediyorum .çünkü beklemek çok zor gerçektende kimse kırılmasın yıllar insanı bitiriyo malesef :43::43:

canım endişelenme rahat ol doktoruna güven allahın izniyle hiçbişeycik olmaz
kafanı bozup hasta olma canım allahım çok büyük :49:
Canım benim yüreği güzel arkadaşım inşallah hepimiz bu sene hamile olucaz inşallah.

ya banum uğramadı bugün merak ettim nirde bu hatun acep?
Kız sağlık ocağına gittim çok kalabalıktı ordanda annemlere gittim akşamda anca geldik.Tahlillerimi yaptırdım pazartesi akşamüstü çıkıcak.

Kızlar gerisini okuyamıycam bilgisayarın durduğu odanın ışığı patladı gözlerim hörtledi okuycam diye affedin beniiii.

Naber kızlar hepinize iyi geceler nasılsınız bakalım.

karanlıkta okumak zor oluyo,ramazanı şerifte ben eşimin hılşımına uğrayaraktan,ışığı kapatmıştım,ama hemen gözüm ağrıdı,Allahtan çabuk daldı uykuya,odadan odaya yansıma yapıyomuş,sırf kıskandı kk yi:23:

hosbulduk cnmm gecmis okuyorumm daa yazdiklariniza gec veririsem kusura bakmayinn

ebrarcim cnm cok saol vaalla cook iyi oldu salon vardida kücük ve bize özel kimse giremeyecek:47::47::47::52::52::52: saka saaka eger otrumaya gelirsen sen gire bilirsin:60::60::60::60:
ama kücük oda gercekten iyymis daha sIcak oluyuoorr:1::1::1::1:

elixsircim iyigeceler

sevtuncum kendini düsünerek yipratma ins güzel sonuclar alacaksinn bebisin sana sIMSIKI sarilip hic birakmayacak inss üzerek düsünerek ne olcak ne olcak diyerek beynini yorma bebisinide yorma hayirli neyse allahtan o olsun tatlimm

waycim kendini üzme bidahaki aya inss

garipcim ins bebis vardirda özlemin sona erir tatlimm

pelincim burda okadar iyi insanlar varki hicc düsünme senin yerinede okuruz duayi

ay sen negüzel yazıyosun öyle ellerine sağlık içim açıldı renkli renkli
dimek beni kabul edersin zaten etmeseydinküserdim bak :1:canım bende kaçyıldır koca salonu ısıtmaya çalışırdım bende küçük bir oda yaptım bu kış çok rahatım kocişimde ayrıca çok memnun doğalgaz faturası epeyce düştü :42:
bende seni öpüyorum canım nasılsın bakalım

aminnnnnnn binlerce yüzlerce kez amin allahım artık bekletmesin beklediğiniz yeter deyim böbişlerinizi bebiş koysun inşllah önce size sonra bizlere inşllah aminnnn

ebrarcım benim duayı sona al olurmu benim koçiş gelince okunsun ok

kızlar gecmişi okumadım ben okunana kadar sizler gidiyorsunuz sze yetişemedim nasılsınız:27::27::27:
tamam canım sen nasıl istersen sorun yok
selammmmmm kızlarrrrrrrr :)))
nerelerdesin hasret sen?herşey yolunda inşallah
kızlar alıntı yapacaktım ama pc başında pek duramıyacam bugün çok yoğunuz görümcemin kaynanası beyin kanaması geçirmiş beyninde baloncuk oluşmuş ve patlamış kanama durmuyomuş yoğun bakımda yatıyo iyileşme durumu hiç yokmuş dr umut kalmadı demiş makinede yaşıyo beyin ölmüş öyle demişler adanadan kaynımlar geliyo akşam yola çıktılar bi yandan çamaşır yemek ütü valiz derken oturmaya pek fırsat olmuyo kaynımlar gelince 1 kaç saat dinlenip kaynanamlarla istanbula gidecekler durum ne olacak Allahtan umut kesilmez neyse fazla uzatmayım alıntı yapmadığım için kusura bakmayın şimdi teker teker yazmak isterdim ama yoruldum ve sabaha kadar daha yorulacam kardelen49 la derinimin duaları için aminn diyorum arada bakabilirsem yazmaya çalışırım bye
canım çok geçmiş olsun nedenirki allahım sabır versin ailesine sanada kolaylık canım
neyse giderlerse azcık dinlenirsin :23:
valla canım doktora gittim prolaktin yüksekmiş ilaç verdi onu kullanıyorum bakalım başka bi sorun yok dedi doktorama bilmiyorum
canım prolaktin çabuk düşüyo endişelenme
ooo canım benım en ıyısı vall naıl oldu sacların guzel oldumu bakıyım

canım basın saolsun allah rahmet eylesın sızede sabırlar versın

ınsllah kuzum ınsallah hepımızın o gunlerı gelecek kardes baldan tatlıdır ya benımkı tam bı r serserı bayılıyorum velede

olemı sende kadırıkcıgıllerdensız bebısım

canım cok sevındım onun o bal dudıslerınden op benım ıcın de neyse sende daha rahtalmıssındır artık bıdaha hasta etme mınıgı

kuzum saol agrım sızım kalmadı sukur sadece leke leke kanam gelıyor o da normalms ee olsun da ınsllah topcu da olurrrrrr popcuda annesı

valla ablam dogru dedın keske tavuk olabılsek hehehe derınıme ve kardelenıme cok selam sole ayrıca cok gecmıs olsun dedıgımı de sole balım

kız senın cazıbene dayanbılıyomu adam da bır suru naz yaptırdıktan sonra asıyo perdelerı hehe

ah kuzum ya benı guldurdun valla ne sekıllere gırıyoz o cıft cızgıyı gormek ıcın ama daha erken yapmıssın hamıleleık belırtılerının adet belırtılerınden bır farkı yok bence umıdını kesme daha

canım arkadasına bas saglıgı dılıyorum cok zor bır durum allah sabırlar versın

tatalım duana gonulden amin dıyorum su an tedavıye ara verdın ama ınsallah mucızen gelır bır an once evının nesesı yuvanın maskotu olur

kardelenım bebegım gecmıs olsun ve duana da amin dıyorum
her buldugum fırsatta zaten dualrımdasın tatlım bebeısın gelsın ve sana sımsıkı tututnsun bırakmasın senı hıc

canım cok gusel bır haber bu ama sen laparoskopı olmıcakmısın

kuzu bana da dua yaz bu hafta
kızlar gecmısteyım hala cıkabılırsem gelcem:40::40::40:
sen nerdesin bakıyım merak ettim seni ya
kayram bigün bizde oluruz tavuk inşallah küçük küçük civcişvlerimizolur
tamam canım dua yazarım sanada :38:
kızlar ben kacar herkese ii gecelerr kib aeo hepiniz öpüldünüz :54::54::54: byyyy
canım kaçırdım seni görüşmek üzere iyi geceler

AMİN canı gönülden AMİN

Canım eskileri düşünüp bu kadat kendinide üzme bak bu sefer olucak inşallah bunca insan canı gönülden dua ediyoruz sana sende içini ferah tut bak temizliğide takma bakıyım bopşver yavrun gelsinde pis olsun ev.

Ben inanıyorum salı görünücek bende kiloluyum benimde üstten gözükmedi ben alttan baktırmıştım sonra.

Canım benim yüreği güzel arkadaşım inşallah hepimiz bu sene hamile olucaz inşallah.

Kız sağlık ocağına gittim çok kalabalıktı ordanda annemlere gittim akşamda anca geldik.Tahlillerimi yaptırdım pazartesi akşamüstü çıkıcak.
canım ya merak ettim senide dimek pazartesi alıcaksın sonuçları hadi hayırlısı
inşallah banum inşallah
Kızlar gerisini okuyamıycam bilgisayarın durduğu odanın ışığı patladı gözlerim hörtledi okuycam diye affedin beniiii.

ay kıyamam sana ya yollayımmı ampul yedek var bizde :89:

karanlıkta okumak zor oluyo,ramazanı şerifte ben eşimin hılşımına uğrayaraktan,ışığı kapatmıştım,ama hemen gözüm ağrıdı,Allahtan çabuk daldı uykuya,odadan odaya yansıma yapıyomuş,sırf kıskandı kk yi:23:

ay bu herüflerde ne kıskanırlarsa sanki anlamam :47::47:
benimkide ilk başlarda burnumdan gelirdi sonra baktı mutluyum burda bıraktı :94:

ay sen negüzel yazıyosun öyle ellerine sağlık içim açıldı renkli renkli
dimek beni kabul edersin zaten etmeseydinküserdim bak :1:canım bende kaçyıldır koca salonu ısıtmaya çalışırdım bende küçük bir oda yaptım bu kış çok rahatım kocişimde ayrıca çok memnun doğalgaz faturası epeyce düştü :42:

tamam canım sen nasıl istersen sorun yok

nerelerdesin hasret sen?herşey yolunda inşallah

canım çok geçmiş olsun nedenirki allahım sabır versin ailesine sanada kolaylık canım
neyse giderlerse azcık dinlenirsin :23:

canım prolaktin çabuk düşüyo endişelenme

sen nerdesin bakıyım merak ettim seni ya
kayram bigün bizde oluruz tavuk inşallah küçük küçük civcişvlerimizolur
tamam canım dua yazarım sanada :38:

canım kaçırdım seni görüşmek üzere iyi geceler

canım ya merak ettim senide dimek pazartesi alıcaksın sonuçları hadi hayırlısı
inşallah banum inşallah

ay kıyamam sana ya yollayımmı ampul yedek var bizde :89:

Yolla canım ya karanlıkta geldiler bana merakımda var.
Sen erkencisin bu gece hayırdır.

insallah canim insallah:38:

insallah canim,kendimden pek umutlu degilim ama rabbimden ümit kesilmez yinede:38:

canim sunnet olan yeme sekli benim bildigim kadari ile,acikmadan sofraya oturmamak ve doymadan sofradan kalkmak..aslinda tum diyetisyenlerin anlatmak istedigi seyde bu dimii:34:

canim hakkimzda hayirlisi ne ise o olsun..hersey allahin taktiri,ondan gelene raziyim:38:

canim uzulme,bu ay nasip degilmis,insallah irdaha ki ay nasip olur:38:

ahhh su erkekler hepsi aynii:1:cok nazlilar yaa,guya daynikli ve guclu olmalari gerek:1:

ay sevtun allahta seni guldursun iyimi,ne cok guldum yazina..insallah senin dedigin gibidir canim,dua et bana olurmu?senin duan kabul olur:38:

canim basin sagolsun,zor bir durum.allah sabirlik versin insallah:38:

insallah durucum,her ne kadar kendimden ümitli olmasamda ,rabbim den ümitliyim,o ol dedimi olur:38:

ay benimde esim asar tulleri:1:

bizde gökceyi öptuk canim,hatta az da isirdik:54:

canim herseyde bir hayir vardir..gun dogmadan neler dogar,allah emeklerini bosa cikarmasin:38:

bezen oluyor canim öyle,okuman yeterlli,uzme kendini:38:

daha cok yenisiniz canim,olur merak etme:34:

estagfirullah canim,ne demek zevkle okuyorum..guzel dileklerin icin cok sagolasin:38:

iyiyim canim cok sukur,evet bu aralar yogunuz görusemiyoruz:59:özledim seni yaa:59:

aramiza hosgeldin canim,rabbim hayirli evlat versin:38:

sende kendine iyi bak canim:58:

iyiyiz canim,sen nasilsin?:44:

seninde cuman mubarek olsun ebrarcim,dualarina gönulden amiiin ecmain diyorum insallah:38:

kizlar dualariniza gönulden amiiiiiiiiiiiiiiin diyorum,dilerim hayirlara vesile olsun..ayrica bugun duaya evde oldugum icin geleyim dedim,aramizda saat farki oldugu icin siz duayi bitirmissiniz:59:neyse saglik olsun,gönlum sizleydi:38:

canim gözun aydin,cok sevindim ssonuclarinin guzel cikmasina:38:

aleykum selam canim,bir karsilasip muhabbet edemedik seninlede:58:
canım onu tabıkı yapmamız gerekıyo zaten doyarsak tıka basa nasıl kılo vercez dıımı ınsallah kurtulcaz kılolardan ve gelecek bebıslerımız:16::16::16:
sağol garibiiim

kayramda bugun doktora gidicektii :26:
saol canım unutmamısın evet dr a gıttım bugun yazıcam bırazdan ama herkese ayrı ayrı yazmıyım dıye toplu yazcam:8::8::8:
kızlarr ben geldim napıyosunuz bakim.çay pasta börek çörek varmı yaf canım bişeyler istiyo.
canım ben yapardım sana dadıyetteyım :1::1::1:

canım inan çok üzüldüm başın sag olsun babasızlık çok zor ah babacım mekanın cennet olsun :14:

canım çok şükür iyi olmaya çalışıyorum şu panik atagımda ara sıra yoklamasa :57::57::57::57:

canım benim allah razı olsun ama kadın tutucam dip köşe temizlesin ablamla yaparım diyo ama eşim bende yaparım diyo ne etcez bilmiyorum eşime derimde şöyle böyle yap nazım geçerde kadına demiyim acep biraz bu konularda pipirikliyim allahım karnımdakine ömür versin de daha bir şey istemem banada şifa:14::14::14::14:

kız çok güzel lafmış be:43::43::43::43::43::43:
bu arada sevindim o ilaç yumurlamanı saglıyo bilmiyosan bil bebekim gelsin dıpırtalar artık:1::1::1:
canlarım geçmişe gittim alıntı alıcaktım ama çok uzun olunca alamadım benim için ne düşünürseniz rabbim bin katını versin işşallah allahım tez zamanda yavrularınızla mükafatlanduırsın işşallah kusura bakmayın dün girdim çıkmak zorunda kaldım işlerimden dolayı sabahta canım aktı ama malum kardeşim evde bir izin günü var o pc başında ne yapcez artık bilmiyom fazla kalamıcam tek istedigim allah rızası için olurda dua yasin okursa banada bagışlamayı unutmasınlar çünkü duaya çok ihtiyacım var inannın deyinki rabbim sevyun kuluna şifa ver bebeginin acısını gösterme deyin allah rızası için çünkü bu hastalık birde bebek çok yıpranıyorum bugün biraz belim kasıklarım agrıdı aklım gitti kanamam olucak diye ne yapsamda kötü düşünmesem acaba ban dua edin ne olur bu yavrumunda acısını yaradan göstermesin işşallah ben sizlere dua ediyorum bak inanmazsınız ama bugün erken kalktım gözümü açtım ilk aklımdan ebrar geçti dedimki rabbim oda benim gibi garip aynı sene evlenmişiz benimgibi garibi sevindridin onuda sevindirde ebrar yalancı çıkmıyayım dedim :14::14::14:sonrada sizlere dua ettim yanlış anlamayın sakın 1o sene dile kolay durucum canım sanada tez zamanda versin herkezin hakkı anne olmak ama seneler yokmu ah o seneler yavrularım ölmeseydi biri 8 digeride 1 haftalık duruyodu ama takdiri ilahi okadar zorki yolun yarısına gelipte sonunu getirememek:14::14::14::14::14:
canım yazmadım yazmadım ama duramadım bebısın ınsallah saglıklı sen bosuna kendını de onu dayıpratıyorsun yanı ben gunlerdır yorum yapmıyorum ama sanmakı dusunmuyorum yanı sumu kı bumu kı dıye kafanı bulandırmak ıstemıyorum bıraz rahat ol sen daha ıyı bılırsın kı allah herseyı daha ıyı bılır salı gunu gusel haberlerle gel ınsallah dualrında benı de unutma
ebrar abla,naneli,kardelenbhr hoşgeldinizz.biz iyiyiz siz nasılsınız bakalım.tıkınıyodum anca cevap verdim.abla ben tatlımı yaptım testte ettim güzel olmuş elime sağlık
afıyet olsun kuzu bebıs olsun ınsallah
ebrarcım neolsun uğraşıyoruz işte kistin eriyip erimediğini düşünüyorum kara kara
erımıstır kız kıstmı kalır sımdıye bence erımıstır coktan
:2:

nidemek peloşum yaa sen rahat ol iyi olda gerisi mühim değil

ya kızlar dün tostinin enson mesajını okudm başka biyere yazmış gaiba bugün kürtaj olucakmış allah yardımcısı olsun arkadaşımızın
gercektenmı yaa allahım cok sabır versın zor bır durum cok zor ve bebısını gondersın en kısa zamanda ınsallah:14::14::14:
nanelim nasılsın cnm sen tarıh vermısmıydın ben görmedım gıremıyorum kacgündür verdıysen hatırlatırsan sevınırım:16:

kım kımı eklıyor neyı eklıyor benı kımse nıye eklemıyor
:17:
hadı gözün aydın cnm cok sevındım:16:

can gönülden amın dıyorum rabbım cok bekletmeden meleklerını yollar ınsallah:16::16::16:
kayram doktora gıtcektın umarım hersey yolundadır cnm:16:
evet kuzum gıttım saolasın haytladıgın ıcın
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bu günkü dua ya katılamadım ama emin olun binlerce kez amin dedim kayınbabamın bu gün 40 da ona dua etmek istediğim için dua ya yetişeimedim ebracım duru cum benim yumoşlarım için iyi dilek dileyen bütün arkadaşlarım allah razı olsun sevtun cum emin ol dua ediyorum hayırlısıyla evladını kucağına al diye canım alıntı yapmadım o kadar uzunduki aklımda kalanları yazdım mart ayı listesi hayırlı olsunama bu gidişle bende umut yok bu ay kısmet aslında bu ay olmasada takmıyorum bundan önceki dr her şey yolunda diyolardı bende seviniyodum ama o ay yine adet olunca çok üzülüyodum hep diyordum sorun yoksa niye olmuyo diye ama şimdi sebebini biliyorum yumoşlarım oluyo çok şükür ama büyüüyo sebebini bilmekte beni mutlu ediyo açıkcasıderdi veren mevlam dermanınıda veriri inşallah tabi önce hiç bebişi olmayanlar sonrada ben inşallah
canım ya bu ay buyumesede bıdahakı ılacı artırır buyur buadar yıpratma kendını dedgın gıbı en azından derdını bılıyorsun artık
aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnn... bütün dualarınıza amin......

ben nezle oldum sanırımm :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
gecmıs olsun canım
selam kıslarrr..fırsat bulmuşken iki dk girip yazayım dedim...öncelikle hepinizi çok özledigimi söyliyeyim yakında aranızdayım inşallah.

benim için dua okuyan herkese çok teşekkür ederim.ALLAH RAZI OLSUN.ettiginiz dualar size kat kat dönsün.rabbim hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin.
sevtuncum inşallah hayırlı haberlerini alırız canım ya.hayırlısı olsun inşallah.

ebuşum,kardeloşum,eliksircim altta gördüm sizi.çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın çıkıyorum ben.:58:
hee bu arada ebrarım..benim için 3 kişiye okumak sorun olmaz cano.haberleşiriz yine öptüm:38:
kuzu benım amelıyat sonrası kanama yuzunden ben okuyamadım sana ama cok dua ettım laptop almanıza sevındım en kısa zamanda gelırsın ınsallah aramıza
ya bizim derya nerde bugün,sağolsun kuzu,dr u hatırlattı bana sabah,sonra ses soluk yok.
ah kusum dun bana hatrlat demıstın ya tam drdan donerken aklıma geldı allah dedım ınsallah gec kalmamısımdır
canım allahım sıfa versın sen yınede kendını fazla yormamaya calıs canım
canım,rabbim şifa versin,ne denir ki?
bende üzücü bi haber aldım bugün,takdiri ilahi.
kızlar baya sohbet ettiniz,maşallah size.

güle güle canım,görüşürük.
kayracım,hoş geldin.
hb balımda sen ne kotu haberı aldın hayrdır yaaa

AMİN canı gönülden AMİN

canım ınsallah gusel cıkar

evet yaa benımkıde ole malesef sımdı gıdınce bır hafta rahat bırakmaz benı sonra yavas yavas alısır

kızlar baktı dıkıslere ıste ondan sonra ıyı dedı actı bantları falan cabuk geccek cunku dıkıssız yapıstırmıs kanamayı sordum bır hafta on gun daha devam eder deı adet gunun gelırse kanmanın ustune de adet olabılırmısım bole ıste sımdılık gusel cok sukur

Back
X