ooo canım benım en ıyısı vall naıl oldu sacların guzel oldumu bakıyım
canım basın saolsun allah rahmet eylesın sızede sabırlar versın
ınsllah kuzum ınsallah hepımızın o gunlerı gelecek kardes baldan tatlıdır ya benımkı tam bı r serserı bayılıyorum velede
olemı sende kadırıkcıgıllerdensız bebısım
canım cok sevındım onun o bal dudıslerınden op benım ıcın de neyse sende daha rahtalmıssındır artık bıdaha hasta etme mınıgı
kuzum saol agrım sızım kalmadı sukur sadece leke leke kanam gelıyor o da normalms ee olsun da ınsllah topcu da olurrrrrr popcuda annesı
valla ablam dogru dedın keske tavuk olabılsek hehehe derınıme ve kardelenıme cok selam sole ayrıca cok gecmıs olsun dedıgımı de sole balım
kız senın cazıbene dayanbılıyomu adam da bır suru naz yaptırdıktan sonra asıyo perdelerı hehe
ah kuzum ya benı guldurdun valla ne sekıllere gırıyoz o cıft cızgıyı gormek ıcın ama daha erken yapmıssın hamıleleık belırtılerının adet belırtılerınden bır farkı yok bence umıdını kesme daha
canım arkadasına bas saglıgı dılıyorum cok zor bır durum allah sabırlar versın
tatalım duana gonulden amin dıyorum su an tedavıye ara verdın ama ınsallah mucızen gelır bır an once evının nesesı yuvanın maskotu olur
kardelenım bebegım gecmıs olsun ve duana da amin dıyorum
her buldugum fırsatta zaten dualrımdasın tatlım bebeısın gelsın ve sana sımsıkı tututnsun bırakmasın senı hıc
canım cok gusel bır haber bu ama sen laparoskopı olmıcakmısın
kuzu bana da dua yaz bu hafta
kızlar gecmısteyım hala cıkabılırsem gelcem